tröttttt

Hela dagen fran 10-16 fyld med teori, så jälva mycket man ska kunna när man tar tryckkort
varför ? sen blev det kassan skulle gå hem 20.20 men icke sista kunden kom 20.30 med ett kök...
jaja nu är jag hemma i alla fall och ska hämta min nya bil strax sen blir det bums i säng eftersom jag
inte alls blev ledig i morgon och fick ta ett pass 12-20.15 så ja och hela helgen är det jobb som gäller med..
fast jag är lika glad för de för jag tycker om mitt jobb :)

får väl mysa en sväng ikväll iaf, och imorgon ska jag lämna tillbaka min nya data för den är som en stationär och jag har inte köpt en stationär data! alltså, motagaren för internet är skit kass så jag kan bara sitta där rautern eller hur det svaras är annars kanske jag inte flytta datan i ett annat rum och det vill man ju kunna annars hade jag ju somsagt köpt en stationär data, så nu ska jag bråka lite med elgiganten, hoppas dem inte bråkar tillbaka denna gång!

God natt på er hoppas eran dag har vartit bra! :)

cashewnötter

glömde berätta dagens jobbigaste! eller kvällen iaf, vi låg i sängen och jag hade köpt cashewnötter
till anders för han var så sugen jag själv tycker nästan inte om det! men iaf, jag skulle flytta mig
närmare honom och krama han, då hade jag självklart ut precis varenda litet saltkorn och nöt i Sängen
jag kunde inget annat än få en skrattattack och anders ruskade på huvudet och sa att jag fick byta påslakan
och laka nu, men då var jag inte lika glad längre och tog fram damsugaren och sög upp det mesta, men
jag måste väl bädda om nu innan jag går till jobbet... jävla nötter och ligga i vägen när jag ska kramas!


my first car!

Sitter här och har bestämt en morgondate med bella idag igen men hon sover säkert!!!!!  ååh nu kom hon in! :)
men svarar inte.. typiskt! jaja men jag älskar dig ändå :)

Bra Linnea, hanna och Lina då ska vi spika en fika eller något snart!

Gårdagen var bra, jag och trucken blir bara bättre och bättre kompisar men ingen av oss gillar att köra bakåt, så vi kanske ska skippa det helt eller träna mer! (; Efter de så tog jag bilen och hämtade Amanda och vi gick på stan, köpte ett par uggs!, tycker det behövs när jag ska åka till jobbet i vinter ihih :) Det belv en mössa också, som bella ska godkänna innan jag tar bort lappen! :)

Igår förresten kära vänner så blev jag bilägare, eller ja men ja så säger vi för jag har köpt en bil! :) en bild kommer så småningom! Min första bil! :) åh jag är lite små lycklig! :)

efter stan blev det flygandejacob hos Mattssons och mysprat :) sen sängen med hjärtat <3


Vad händer idag då?  jo sörrnig jobb hela långa dagen, jobbar från 10,15 - 20,20 kommer hem vid nio säkert, men då är jag LEDIG imorgon vad jag vet iaf, en till fredag irad, vad händer? :)




Firmafest 07? kul var det iaf :)

Kläder

jag och lina har kommit på en sak som är väldigt skönt, och det är när man jobbar att man har arbetskläder, som jag har men inte hon! det är så skönt att inte bry sig om vad man ska sätta på dig utan det är precis detta som gäller! men samtidigt så får jag ju knappt använda mina "vanliga" kläder nu för tiden eftersom jag jämt jobbar så där spapar jag lite pengar på sätt och vis men ändå inte för jag köper kläder ändå, men man skulle kunna spara om man är en sparare! Så ett plus för jobbarkläder helt enkelt! och skor hahaha mina fins klumpiga tryckskor bara älskar jag ... inte alls!!


min fina namnskylt :)

Mogrondate men mina bästa

Precis så skulle det vara idag, men bellis saknas? vilket är super tråkigt så fyskam på dig som inte håller tiden!
Truckutbildningen igår gick riktigt bra, teori och lite körning, och jag var duktig! :) idag kör vi på igen!

efter jobbet körde jag och anders hem vitrinskåpet sen åkte jag direkt till stan och mötte upp Amanda för att käka och gå på Bio :) I rymden finns inge känslor såg vi, helt okej film, lite rolig men inget jag ska se igen! :) idag så ska jag ha truckutbildning och sen gå på stan :)

när jag kom hem igår så fick jag mysa lite med min älskling innan vi somnade :)

Träffade förresten Linnéa på stan igår, en tjej jag jobbat med hon är så söt!! jätte kul att träffa dig och jag tycker vi borde han en återträff du,jag,lina och hanna någongång för vi har rätt mycke att prata om ju haha :)

Ha en bra dag alla Pussssss


Här har ni världens bästa svärmor och världens bästa killesbrorsdöttras :)

Truckutbildning

Hej på er, hittade ingen tid igår åt bloggen och förresten inget vettigt att skriva heller! Så nu skriver jag istället!
först och frömst vet jag inte hur jag ska göra med datan, är inte supernöjd för att den trådlösa grejen i min data är jättedålig så jag kan bara sitta i samma rum som det trådlösainternet är i annars går det inte och det känna ju inte skit kul för jag vill ju kunna sitta överallt!! vad tycker ni?

sen igår så efter uppack(6-10) så var jag uppe på vardagsrum, skit kul! vi möblerade om och grjejade! sen fikade jag på IKEA med amanda och Mamma marie och sen gick vi självklart där ett tag tills Anders kom för jag hade hittat ett vitrinskåp som vi kollat på förr och då norpade vi de på fynd! :) så det blev ett nytt vitrinskåp till lägenheten igår! :D
Sen mot kvällen hade vi mys middag hos fam. Mattsson, god mat och ja behöver jag säga mer? (:

Idag då? jo nu väntar resten av veckan med en Truckutbildning som jag får genom IKEA, dom tyker jag ska lära mig de nu så sjlvklart vill jag det! inte nog med de, vi kom ha så jälva kul för det är dom allra bästa och roligaste medarbetarna jag har som ska vara med :) så jag kommer förlänga mina liv de kan jag lova!

nu har jag och Linis Skypedate, vi hade det igår också förresten! så puss på er andra och vi hörs snart!:)

lördagkväll / söndagmorgon

Hej på er! först tänkte jag berätta lite om lördagen
och hela dagen på jobbet gick bra så nu känns det okej att stå där i kassan igen!
efter jobbet så åkte jag till haga och fixade mig lite fort och sen till kussens 30 års fest
där vi fick mat och efterrätt supergott! sen så satt vi där till halv 11 typ och pratade med mina kusiner, moster och självklart så var prinsen Neo där, han är så jävla go! så vi målade hans naglar och hade jätte kul där en stund :) sen så fick jag självklart träffa lilla oskar igen, så stor han blibit på bara en månad :)


Jag och Neo!

sen gick jag och la mig tills anders ringde inatt om skjus hem och jag blev tvungen att pallra mig upp och hämta honom.. Nu på söndagsmorgon så har jag skypat med Karin, en vän som just nu bor i U.S.A och tar hand om barn, trevligt att prata med henne och få veta hur hon har det! :) och hon hade det superbra! och brun var hon (avis!!!) 40 grader och sol skulle man ju inte tacka nej till direkt! ge mig! det är så konstigt för nu var klockan typ 1 på natten hos henne och här sitter jag 10 på morgonen i Sverige, tänk att det skiljer så mycke ändå.. och nu tänkte jag käka lite och sen bege mig till migg kära underbara jobb men jag jobbar bara 12-17 idag så det blir skönt!
Ha en riktigt bra dag alla!



åh jag som tänkte lägga upp en bild när jag och karin skypade man jag hittade den inte :( får bli en annan dag då!

jobbhelg

japp denna regniga tråkdag så gör det faktiskt inget att man jobbar, och inte blir det sämre av 100% OB heller! så jag tack till jobb på IKEA idag! :D

ska åka om en kvart cirkus, ska bara borts nötterna och ge älskling en hejdå-puss!

Förresten jag gick upp nio idag för att göra en överraskning till MR.A frukost på sängen med nyinskaffade brickan! supermysigt! och jag älskar nya brickan!!
Ha en trevlig dag alla, hälsa gärna på oss ute i Valbo :)


jag och älsklingsnera! <3

löning

idag är det löning i alla fall för oss med lön den 25:e! :)
så idag har jag självklart shoppat efter min stora första löning fran ikea! :)

Så det fick bli en bärbar dator denna månad! behöver berkligen en sådan och ja en fin dator för ett bra pris, nej det kan man ju inte tacka nej på! lite värre är det ju att jag köpte den på Elgiganten!!!.....
trodde aldrig jag skulle köpa något där men på ett sätt är det bra för då vet dom att jag kan allt
om garanti och de men det är klart det blir jobbigt om jag får gå till reperation igen men det ska väl inte hända!
sen så köpte jag och anders en tvättkorg också, jättefin från åhlens, en tv 50 tum bra pris på den därför blev det så, sen blev det också en mixer och en kaffebryggare! så vi har nog handlat klart redan haha!

ni kanske får se någon bild sen framöver :)
nu ska jag äta godis, mysa och krypa ner i sängen, känner mig riktigt trött redan nu, men jag har en lång dag imorogn så det blir bäst så!

Har skypat med världens bästa bella idag också, sjukt mysigt måste jag säga! :)


här bjuder jag också på en bild som nya datorn nyss tagit :)

24:e September

Godmorgon på er!
jag klev upp för en timme sedan drygt och är Ledig idag igen! hur skönt som helst! inte nog med de, idag fick man lön :)

dagensplaner är stan, valbo och lite sådant :)
jag jobbar hela helgen  och det kommer gå bra! pepparpeppar!
lördagskvällen kommer att bli riktigt kul då jag ska på 30-års fest hos min fina kusse men det blir inge sent för jag jobbar på söndagen men ändå :)

skriver sen när jag är hemma puss

Höstfeber

Dagens planer som jag skrev tidigare blev av, fick mycket gjort och nöjd är jag! imorogn väntar en dag med jobb 6-13 sen åker jag med svärmor och hämtar prinsessorna på Dagis! kommer hem vid 6 tiden puss på er!

Min promenad blev en mysig en med kameran!













1. jag älskar verkligen detta träd som vi har utanför fönstret! 2. jag ville åka till kanada där träden är enorma!
3. lycklig tjej 4. my eye 5. jag både älskar och hatar hösten! 6. denna höst är den bästa på länge! och promenaden var underbar!

free day

upp tidigt är ja! men det är ganska bra för jag har lite att göra idag + att det är vel inte så konstigt att man vaknar 9 när jag iprincip alltid går upp klockan fem eller tidigare på mornarna..! så en skön sovmorgon och en hel ledig dag med massor kul allt göra (visst allt blir inte så kul men ..) först nu ska jag ha en morgonfika med bella (över skype) myspys, sen jag plocka ur och i diskmaskinen hämta flyttkartonger och börja lite smått med mina älskade skor kan ju lika gärna packa ner de jag aldrig använder... då kan man ju fråga sig varför dom ens ska med men de är också mina vänner och jag gillar att se på dem väldigt mycke dom gör mig glad :) så ni får följa med! sen då? jo städa upp lite på rummet (om jag hinner), äta lunch och så tänkte jag faktiskt överraska min älskling med tacopaj tills han kommer hem för då blir han Glaaad :) plus att jag får lite matlåda haha :)

jag ska förresten gå ut och gå i det fina höstvädret! nu date med Bella ! puss <3



Skype

Har precis skypat med bellsan, och jag känner att jag fick glad energi och hela jag blev gladare och lycklig på något vis :) tänk att några minuter kan göra en så varm och känna sig så nära!

Har lugnat ner mig från lördagen har vart till läkaren idag men dom kan ju aldrig kläcka ur sig något vettigt så jag få helt enkelt stå ut med min och andras oro och se om det händer igen, fick ju ta ett EKG men där syntes inget!
Tänkte att jag skulle fixa en flygbiljett nu men då fungerar ju itne sidan såklart!

har jobbat idag, gick riktigt bra och som det ser ut blir det jobb hela veckan :)
HA en fortsatt bra dag alla för Bella du har gjort resten av min dag :) <3 puss på dig!


Min fina fina glada underbara Bella :)

vad händer?

jag blir så arg, för nu har det hänt igen! samma tid, samma kassa samma fel samma känsla samma allt och jag blir så fruktansvärt arg, ledsen och besviken på mig själv! varför kan jag inte få göra de jag tycker om? när ska jag någonsin kunna övervinna denna rädsla att det inte ska hända igen? Hur många gånger ska jag behöva gå igenm det?

jag har aldrig känt att jag behöver dig så mycket som nu, och så mycket jag skulle behöva prata med dig! men självklart så ligger du på stranden i ett annat land nu och har det bra medans jag bara vill ringa och prata med dig! skönt att du kommer hem på onsdag syster!

jag vill dessutom bara att bella ska vara inne på Skype nu så jag kan lugna ner mig och få stöd! men självklart så är inget som det ska! Och Lina jag vet att du ringer så fort du kan <3


jävla skit dag!

H-ä-ä-ärligt

!Hejsan på er! :D

idag är jag jätteglad! jobbat 6-14 efter tio monterade jag mest möbler! Åh vad jag älskar fredagar! fast det känns inte som fredag men iaf! Extra glad eftersom jag ska få träffa mina italientjejer och Lina! <3 vi ska ha jätte mys och äta! Idag tror jag att jag förtjänar några glas vin till och med, börjar ju klockan tolv imorn :) hihi


ha en underbar fredag alla Pussssss

här bjuder jag på en bildbomb av italien 2009!


















åh älskade coopvin








lätt en av det bästa resor jag vart på, Italien tre veckor med Bästa lina,jessica och virre!


blodtrycksfall

precis som det lyder så fick jag ett sådant igår, ett blodtrycksfall helt enkelt! det är inte faligt och vem som helst kan få det när som helst! Igår var jag den drabbade och det hela hände såhär:

Jag började ju klockan 12 i kassan på IKEA och skulle jobba till 17 efter tre kvart kände jag mig lite småtrött nästan som jag stått där i flera timmar och sen kände jag mig lite illamående så jag tänkte att jag skulle gå och dricka vatten och se om det hjälpte men som sagt så var jag i kassan och kan inte bara gå sådär så jag sa till en tjej som bara var där av slumpen att jag ville gå på toa och byta en snabbis, en minut efter de blev jag jätte konstig och fick panik och sa till tjejen igen, nämner inga namn :) men så kom hon till mig för jag babblade massa strunt bara och vart helt yr och mongo så när hon kom så föll jag bara ihop över henne och vaknade sen genomsvettig på golvet med baddning i pannan och tusen männiksor runt mig, var lite skakis och konstig så vi gick till vilorummet och var där till Min prins hämtade mig, väl hemma så somnade jag och sen vid tre skulle jag till hälsocentralen och där berättade dem att det kan bli så eftersom jag är lång och så men alla kan få så ibland!

efter de var jag pigg igen och kunde slappna av och vara mig själv :) så nu vet ni vad som hände min dag!

Idag är jag på benen igen jobbade 05.30 till 14.00 :) nu ska jag powernapa lite :) pussss

sovmorrgon!

är precis vad jag har :) skulle egentligen vara ledig men fick ett pass 12-17 så de går skit bra tycker jag!
Jag har inte haft sovmorgon en enda gång sen jag började på Ikea :) bara till kl 8 :P så nu ska jag göra våfflor och slappa tills jag ska åka :) sköööönt!
imorogn har jag ingen rolig tid då jag börjar halv 6.. men jag överlever de också :) ha en super bra dag allihopa :)

puss och kram!


Syster!!!
ha det så bra på Grekland! jag älskar dig <3

"Listen to your heart"

har du svårt att bestämma dig? väljer du mellan två olika ting som är svårta att välja mellan? det ena allternativet gör dig lycklig och modig det andra gör dig lugnt och trygg och på ett eller annar vis blir du lycklig av de också!
de du väljer nu bygger din framtid och du står mellan två skilda världar och ska välja en, Hur fan gör man?
Lyssna på ditt hjärta! men vad säger de då? och vad säger hjärnan? varför krockar dom alltid ? jag vill en sak men gör en annan varför gör man så ? vad ska man lyssna på hjärtat eller hjärnan? hjälp mig!




Killar ska nog inte lyssna till sin hjärna i alla fall!

halvdag

Hej på er!
Idag blev det halvdag, vilket är superskönt för det är nog inte förns nu jag känner av helgens arbete!
tidenrna idag blev 6-11.30 underbart!
nu ska jag bädda ner i mig i sängen och ta igen lite sömn till en beckfilm :)
vi får väl se vad klockan är när jag vaknar igen men det blir en härlig lat dag iaf :)


ha en bra dag alla!


klockren cykel om ni frågan mig! haha

Lycka

Jag har världens bästa nyhet att berätta, Lina ni vet min bästa bästa underbaraste vän har bosatt sig i stockholm istället för paris! En mindre glad bella och en gladare mig, men bellis hon kanske kan flytta mellan oss varannan vecka? nej men vi kommer snart de vet du! Att du har flyttat hem har gett min själ ro, äntligen! visst du är 18 mil bort men vad gör de en och en halv timme bort med bil är underbart nära jämförst med 2,5 timmes flygresa! jag längtar redan tills Bella kommer hem och vi blir återförenade :) men ni vet båda två att hur längt borta ni än är så är ni ändå alltid närmast mitt hjärta och det är DE som räknas mina fina vänner! På onsdag kanske det blir en tripp till stockholm om allt tillåter de! Jag är lycklig! och det är ni som gör mig de! <3


glada huddik

Efter en helt helgs slit i langosvagen i glada huddik återgick jag till jobbet klockan 06.00 imorse, vid tio fick jag få till kassan och blev kvar till tre!  efter att jag Hämtat lite post och fått lön från i helgen så tog jag och min älskling oss ner på stan och kikade lite, köpte faktiskt ett par skinnhandskar och 4 stycken margaritaglas till min kära svärmor som är så söt och snäll jämt så de förtjänade hon, och jätte glad blev hon med! Sen åkte vi och handlade, gjorde mat, grekisksallad med kyckling, muns tack älskling :) och nu har jag landat här äntligen!


JAg önskar att dygnet var 3 timmar längre än vad det är, det skulle vara så bra och man skulle verkligen hinna med allt som skulle behövas hinna med! men nu är det så att jag inget kan göra åt så jag får helt enkelt nöja mig med våra 24 timmars dygn :)

har har ni en väldigt söt länk !
http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM&NR=1&feature=fvwp

ni måste kolla :)
puss och kram!

HELG

Godkväll!

hela jäkla dagen har jag stått i kassan och lärt mig massa nytt, blivigt svettig för jag inte veta vad jag ska göra, tagit i massa mång pengar, frågat ett tusental kunder om IKEA family kort, skannat ett tusental varor, och jag ni förstår! Jag trivs! jätte kul men det är jobbigt att stå!

Ledig nu hela helgen MEN bara för att jag ska åka till huddik och sälja langos lördag till söndag! orkar och vill egentligen inte men vill få in så mycket cash som möjligt för langos pengar är lika med Paris pengar! :) puss på er där borta! <3

nu ska jag inte babbla nå mer så sov gott alla för jag kommer lägga mig i sängen nu med tv:n på och antagligen somna om en kvart eller så... Ha en bra helg så hörs vi kanske på söndag annars måndag! :) kanske mobilblogg om jag har tid!

JAG VILL GÅ UT OCH DANSA PÅ GOYA MED MINA BÄSTA VÄNNER! I jul baby!


bal på engeltofta

kvällstider!

nu är det kväll igen?
dagarna bara rinner iväg, kassakursen idag gick hyfsat var i kassorna efter lunch och övade
oss lite haha och imorn är det skarpt läge som gäller för då ska jag så hela dagen lång!
hoppas det går bra!
fick till och med sluta lite tidigare idag :) imorogn får jag sovmorgon igen, en timme längre :)
fast då jobbar jag en timme senare också, 07.30-18.00 men det ska nog gå bra!


nu tänker jag lägga mig i sängen och somna till idol för jag känner mig rätt slut :)
Lina hör av dig, för jag vill boka till paris nu!!!! det är så jäkla kul att läsa era blogger, Lina, bella, beas och poppis! det är det första jag gör när datorn är på och kolla om ni har uppdaterad, jag älskar verkligen det så fortsätt och bildbomba gärna! saknar er!


ha en bra kväll pussss


sol

idag har det vart sol ute! såklart så jobbade ju jag men den lilla tid som jag fick se av solen så blev jag glad!

det blev jobb idag 05.30 till 14.00, tråkigt att åka till jobbet när det är mörkt ute men lite mysigt ändå! imorogn jobbar jag 06.30 till 17.00, långt pass men jag ska på en utbildning också :)

IDAG blev det äntligen klart! kontraktet är skrivet och den är vår nu! fina underbara lägenhet som jag och min älskling har köpt och ska flytta in i snart! när det blir visar sig, allt vill jag ju inte berätta ;)

just nu sitter jag hos mamma och väntar på att Anders ska ringa så vi kan åka och äta :) har drukit te och någon skorpa och pratat ur mig! :)


vi vill åka till thailand igen, men nu är lägenheten och saker till den prio ett!

skype <3


Jag älskar skype då jag både kan se och prata med lina! :)


Ledigadagen

tusan vad mycket saker jag har fått gjort idag på min lediga dag!

först vid tio var jag på banken och fixade massa saker, för er som inte vet så ska jag och min älskling flytta till en lägenhet innom snar framtid, allt blir klart med papper och sådant imorgon! jag är överlycklig!  efter banken så åkte jag och hämtade syrran och vi åkte och kikade på möbler, soffor mest, och jag hittade en! så jag och anders var ner dit efter hanns jobb och fixade med beställningar och sådant!

efter vi kikat på soffor jag och syrran så åkte vi till pappsen och eva en sväng och hade en trevlig stund innan vi åkte till owe Jansson och alla sådana mysiga butiker, fick lite med mig hem också, och nu sitter jag med middagen i knät faktiskt, pasta med lax och spenat, tro inte att jag vart så flitig och gjort den själv för det har jag inte jag har köpt en färdigrätt, eller köpt, jag hittade den i frysen och var superhungrig så det blev en sån!:)

jag har förresten var på en snabbfika över en timme typ med messa idag också så de var mysigt de med! :)

det är inte klart när vi ska flytta in än men det blir klart imorogn de med, så jag ler mest hela dagarna nu och längtar efter att börja packa ner mina saker! :D jag lär nog börja snart så mycket skit som jag har överallt, hos mamma, pappa och här hos anders! :)

hoppas ni haft en bra dag det har jag !



Här har ni en av mina små favoriter! Vanessa <3

Och här har ni min andra favorit, Isabell <3 :)

kan sammanfatta min dag som nästan perfekt, MEN just idag känns det också som mina bästa vänner har vart borta i fem hundra år och jag saknar er! en perfekt dag går inte utan er! tänker på er!

tänker på dig

Hej på er!

idag är en bra dag för framtiden ser mycket ljus ut! :)
jobb idag 06-16 sen direkt på tre stycken visningar men inget intresserade oss, bara en lite kanske!


Tänker på Lina, vad gör du? hur mår du? och allt dedära, men vi har faktiskt lyxat till med ett samtal idag, ett mycket viktigt samtal måste jag säga! <3 du förtjänar det bästa så nöj dig inte med något annat! jag älskar dig stumpan :)


Efter visningarna så bjöd jag anders på tensdopet mums!!! Jag älskar dig <3

avskedsbrev

Tråkiga söndag!

Gårdagen blev det film - beck såklart
och sen ett mycket tråkigt ledsamt farvän av Min bästa vän Lina.. Jag saknar dig redan!
Men tack för halvhjärtat, de kommer följa mig livet ut och det kommer alltid vara en del av dig som jag bär med mig!

snart tänkte jag ta fram mina näsdukar och krynpa in i ett hörn och läsa brevet som hon gav mig! sen ska jag sätta in det i min "viktiga" perm med viktiga papper i!

Imorogn då? jo då står framtiden på spel och jag är nervös!

Puss på er!

Jag är jätte glad att Lina och bella är i samma land nu iaf så jag snart kan hälsa på :)









Sanna vänner!

Beck filmer

Vilket härligt väder!
det är ganska kallt ändå men det värmer i solen!

Gårdagen+natten jobbade jag i söderhamn, lite folk och skitkallt! men jag tjänade pengar iaf :)
Idag har jag vart på stahn, lunchat med svärmor, anders och kenneth! köpt en halsduk som är underbar!
och mjuka näsdukar eftersom snoret bara rinner... :( men jag känner mig inte sjuk iaf :)

sen åkte vi till valbo, och där fyndade jag några filmer för ynka 19 kr styck, det blev 7 stycken beckfilmer (alla ni som vet så älskar jag ju beckfilmerna!) och tre andra till anders :)

ikväll blir ingen rolig kväll eftersom jag ska ta farväl av lina som åker imorn.. men snart kommer jag!

Bella, tack för adressen och snart kommer något till dig:) JAG SAKNAR DIG MASSOR!!!! <3

Puss och kram


överraskning

jag vet förlåt nu har det gått lite förlänge men tiden är knappt nu och jag är småförkyld så jag tar det lugnt!
igår skujusade jag mamma lite överallt och sen på en visning, och där kan jag lova att vi klicka, den vill att vi ska köpa just denna lägenhet och vi kommer göra det yttersta för att få den!
Var på middag hos Lina igår med, jätte gott Tack min söta andra familj, och jag vet att jag är välkommen dit närsomhelst oavsätt om lina är där eller inte! ni är så söta :)
Inte nog med de när jag kommer hem därifrån och har stressat hela dagen med jobb och allt så har jag fått en "liten present" av anders som skulle ligga under kudden, inte tänkte jag på de när jag kom hem runt tio tiden, där stod den, blänkande, vacker och underbar!


jag blev riktigt rörd älskling, och jag kan knappt tacka dig, men du är den mest underbaraste människa på jorden som mycket vet jag!

Jag har världens bästa pojkvän och vänner så är det! Tack <3


har jobbat idag, tagit en powernap och nu ska jag slänga på mig langoskläderna, käka och åka till söderhamn så hörs vi mer imorogn för då är jag ledig men jag ska sova först!

Puss och Kram!


utbildning

Hej på er! :)

tänkte först berätta lite om gårdagen och det var så att jag kom hem från jobbet, glad var jag eftersom jag fick veta att jag ska jobba kvar på IKEA så jag var på riktigt bra humör, ringer lina och hon var itne alls på lika bra humös och var lite små sjuk och allt och hon skulle egentligen åka till stockholm men hon orkade inte och då kom jag på att, jo men de gör vi! vi åker nu?!! och så blev det!


Finväder i stockholm! :)


vi gick på stan efter parkeringsletande och hade jätte mysigt, höll på att krocka på vägen dit, men vi hade lika kul för de! och vi avslutade allt med att gå på en konsert som linas familjs pojke spelade i (den familjen hon ska bo hos i paris) så det blev en lyckade spontan tripp och med mig hem fick jag en halvlång tröja som kallas tältet intärnt, så vissa vet andra inte men jag kan visa en bild, samt ett olja och vinäger sätt för att min tillfredställelse för shoppning skulle dämpa lite ;) hah

idag började jag  klockan åtta, vilket betydde sovmorgon för mig!!! jag jobbade till två, eller jobbade har haft en kickoff på morgonen och sen två utbildningar på för och eftermiddagen så det har vart lärorikt!

imorgon blir det inte sovmorgon för då börjar jag 05.30 - 11.00 sen ska jag umgås med min mor :)

nu blir det en powernap!

Pusss


här har linis tältet :) mitt är mer aprikos  som bellas! :)