Haga gården

Var på en mysig liten nyöppnad butik igår som jag vill tipsa en om, den ligger i Hagström och har en lantlig stil med massor av fina saker!


Weekend

Idag åker vi iväg på en liten kryssweekend med Anders syskon och mamma såklart, de är ju stots allt lilla söta snälla svärmor som fyller år och de ska firas!!


Vinden

Hej på er! Jag vet nu har jag legat på latsidan igeeen med bloggen, men de beror på att jag jobbat två långpass måndag o tisdag och nu sitter jag hos pappa och ska hjälpa mamma med vinden!!

I söndags kollade vi på resor med Anton och Malin så vi får se vad de blir men jag hoppas de blir något :) längtar till värmen nuuu!!


SM GULD

Det är säkert inte första bloggen ni läser som skriver att Brynäs äntligen tog hem sm guld! Fantastiskt om ni frågar mig och hela stan kommer ju livas upp! Så jag är glad idag trotts mördarpass 7-21!

Ha en bra dag :)


jag <3 er







att sitta på er och galoppera är fasen att känna på frihet och att man lever! <3

Leklandet

Helt slut efter dagen och ändå väntar en runda i spåret! Bilder från leklandet

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_198985786.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_198985795.jpg" class="image">


Ledig dag=full dag

Godmorgon! Min söta lilla kisse 🐱väcker mig senast halv 8 på morgonen så det är ju bara att pallra sig upp! Tur man har dig 💛 dagens planer är leklandet, fika hos oss och sen ridning 🐴 så jag känner på mig att det kommer bli en kanon dag, ska försöka att inte köra slut på mig på leklandet bara :)


Har tänkt på dig

Kära blogg, jag har faktiskt tänkt på dig flera dagar och flera gånger om dagen, mest när jag jobbar och sen blir de inte av helt enkelt, men jag kör på nu istället!

Dop i lördags, myspys hade inte turen på min sida då jag lyckades förstöra mangeln nere i tvättstugan och vattenlåset på toan gick sönder men de blev en bra dag trots allt! Annars så jobbar jag skit mycket för tillfället!

Men jag trivs med livet, mår bra, lever i nuet men längtar såklart efter ett och annat som alla andra :) har blivit morgon människa och de gillar vi eller hur? :) helger fram över ser jag fram emot och så har vi det bästa framför oss såklart: SOMMAREN! ☀.

Puss godnatt på er! 😘


Turen på min sida

Vaknade på strålande humör imorse, en promenad samt cykling så möttes jag av världens gladaste joline hos pappa! Så jag syrran och joline hade en mysig stund med bus! 💗 sen så har jag överraskat min älskling med du får se vad eftersom du också läser :)

Jobb ikväll, det känns bra de med eftersom jag vet att a är hemma när jag kommer hem 😊


Mostermys 💜💚

Från halv 11 och fram till halv 3 var lilleman min! Vi hade mysiga timmar med promenad, skilda världar och bus! Längtar tills nästa gång :)


stjärnan



stjärnan i mitt liv!

tänkte också lägga upp bilder på presenterna jag fick när jag fyllde, dock är inte alla med men några som jag lovat!


finaste mateus fatet från mina finate tjejor!

precis vad jag letat efter!

underbara lycktan!

kristallkronan :))) <33

en till i samlingen!

ännu ett tårtfat som jag älskar!

massa fina tulpaner och rosor!


Tråkväder

Vad gör man vaken nu en ledig dag? Det regnar till och med! Typiskt när man har sovmorgon! Idag är det jag och lilleman som ska mysa iaf <3 får väl se om man hinner städa lite här hemma också!

Igår hade vi mystisdag hos Emma och Julia, god mat, hockey och spel :)


syskonkärlek

något man aldrig kan slippa, kapa eller undgå, är faktiskt den fina syskonkärkeken som jag har med min systeryster :)




Jag älskar dig :)

Längtan

Sommar grillat blommor varma kvällar bruna ben solen bada skratta glass majskolv bara ben promenader solnedgång blont hår balkong häng midsommar åka båt basta sitta på bryggan sola promenader

Ååhhh längtar


<3

Påskfika med fina underbara Älskling och hans familj, ni är guld <3


Påskafton

Började dagen med jobb 7-12 sen åkte vi på husesyn hos Hendrik och lina :) dagen slutade i en powernap på soffan hemma innan det blev en härlig lång påskmiddag, kräks nästan av tanken på all mat! Världens bästa sessa och prins var där såklart! Mycke bus och mys! På onsdag ska jag ha lilleman en stund själv :))) tack för idag nära och kära, imorn blir det jobb och påskfika :) <3


Långfredag

Fine, de är långfredag och dagen känns längre än vad jag trott eller ej! Har hunnit med en hel del, fika hos mormor, köpis med lina Anders och Henrik och ja sen har jag jobbat kvällen också! Nu återstår endast massa mys i sängen och en god natt för att komma upp och jobba imorgon bitti! Tur jag älskar mitt jobb :) imorgon blir det påskmiddag hos pappsen! Hörs!!


Fina syster

Sitter och gråter för att det var så jävla fint städat allting när jag kom hem från jobbet, storstädat alltså, jag är så tacksam, jag har världen bästa syster och utan dig skulle jag aldrig klara mig seriöst! Ett syskon är det bästa man kan ha enligt mig! Till råga på de hittar jag ett fint kort på bordet, min födelsedagspresent från henne och de får mig ännu mer bölig, varför? Jo för att det är den bästa presenten av alla!!

Jag älskar dig


21

Ångesten imorse är obeskrivlig, hade trotts allt blivit bjuden på lunch av världens bästa svärmor så jag pallrade mig upp och vi hade det verkligen superduper mysigt! Så tusen tack för lunchen på läkerolen, precis vad jag behövde för att komma igång! Sen var jag på stan en stund och sen hem göra mig redo och klar för nästa middag som blev på helt enkelt, hummersoppa hur gott var inte de då? Med mina bästa tjejer lina och Bella :) puss på alla er som gjort min dag och tack för alla gratulationer det värmer i hjärtat :)


Dör lite grann

Kan ni tänka er, jag mår fortfarande skit sen gårdagen vilket betyder att vi hade väldigt väldigt roligt!! Tack till alla er som var med och firade min 21 års dag!!! Bättre kunna det inte bli!! Fast bakfyllan idag hade jag ju kunna skippat då....

Det var så mysigt först när familj och släkten kom och sen tjejerna på kvällen!!

Presenterna jag fått har ju vart underbara de med han bl.a. Fått en kristallkrona, köksbord, ett mateusfat som är rosa, blommor, skilda världar box, en jättefin dekorations krona, presentkort, en stor fin lykta och ja jag är mer än nöjd så stort tack för att ni kom! Lägger ut bilder på presenter i veckan :)