De två små blå gör min dag så mycket bättre

Kvällen ser ut att sluta utan date, Inge kul alls men lilla p följer ju mig vart jag än är så de får duga ikväll! Hungrig är jag också så vi ser fram emot kocken och frugans mat mot kvällskvisten!

Nyårsafton iår kommer inte alls vara sig likt, förmodligen inte något annat år framöver heller och vet ni? Jag ler och njuter av bara tanken på de, familjen + vännerna alla andra år kan inte bli bättre. Kanske är vi uppe i fjällen, kanske är vi på en annan kontinent, det visar sig och jag ser fram emot de och även kvällens planer som inte ens är riktigt klara :)

Vår lilla skatt


Den vackra natten

Jag har sovigt skitdåligt inatt igen men när jag väl låg där och tänkte så kom jag på hur fin natten är. Tyst, mörkt och ljuvligt, särskilt när man känner att sin lilla bebis i magen livar omkring. Inatt var det en väldigt speciell bebis både kände och såg tydligt vad som låg var, kärleken till dig är obeskrivlig!

Nu går jag till jobbet vi hörs!


En vän är en gåva du ger dig själv

Vilken mysig kväll vi hade igår, god mat, härliga samtalsämnen och massa skratt, precis vad mitt lilla och stora hjärta behövde!

Natten och dagen har inte alls vart så kul däremot, sjuka karlar är ju som små barn som inte går att hjälpa..! Men jag tycker om dig ändå :)


Paniken

Jag har köpt ett par mamma byxor äntligen, svarta vanliga korvar sig dock lite vid knäna men jag kan helt klart leva med de! Hat haft dom hela dagen och nu på jobbet med (jobbade 7-22). Har känt att de kliar lite gran men lyckats ignorera de tills det gick över gränsen.

Jag hade en podcast i öronen och kylan kröp in i både ben och hals, lyckades höra på podden till solängen men därifrån vet jag knappt vad de pratat om eftersom jag bara ville slita av mig kläderna och klia på magen och benen, ofokuserad, irriterad och arg kon jag hem tillslut och innanför dörren bokstavlig talat slet jag av mig både jeans och jacka i samma sekund och började klia med mina för en gång skull långa naglar. Underbart!!!! Tills man slutar och det börjar svida nå fruktansvärt ni vet hur jag menar va? Gasaah höll på bryta ihop, mest på vägen hem men också efter att jag kliat, nu har magen fått ljummet vatten och olja och imorn blir de fan inga mammabyxor! Ska prova tvätta dem med milt tvättmedel annars så kommer de tyvärr inte bli använda tror jag!!

Nu är det tack och godnatt, måste bara säga att jag hade fina vänner på besök innan jobbet som äntligen kommit hem till oss och sätt hur vi bor och pratat igenom de vi missat :) puss på er!

Tänk så stor jag kände mig här :)


Bästa julklappen

Sista lilla (läs stora) julklappen är på plats, dock inte installerad och fått premiär än men på god väg i alla fal!

Granen blev utslängd efter att ha krossat den finaste julkulan och många andra inatt, boven är kissen som dricker upp vattnet så granen torkat, annars har granen med just kulor inte vart särskilt kul men kissen kanske ska få julgransfoten till vattenskål så den inte blir lika kul längre :)

Nu får jag besök :)


Sista månaden på året

December

Denna månad har vart full med jobb, målning av hall, julmys och bebis sparkar. Kissen blev sjuk och vi har gått många vinterpromenader!


året som vart

Januari
 
En helt magisk resa med min finaste prins till filippinerna
 
 
Februari
 Sandra hade en fantastisk inflyttningsfest då vi alla slog klackarna i taket!
 
m
 
Mars
Vi åkte till fjällen och åkte skidor och drack vin!
 
April
Jag fyllde 21 år(vart är de bilderna??) och lilla sebastian döptes och vi åkte på 50års kryssning
 
 
 
Maj
Svärmor fyllde 50 år och jag åkte till Rhodos med syster!
 
Juni
Pappa fyllde 50, vi blev husägare och midsommar firades!
 
Juli
Vi fick veta att vi skulle bli föräldrar, det bästa av allt på HELA året!
 
Augusti
Vi fick nycklarna till huset!
 
September
Jag åkte till Turkiet och var på ledin weekend med svärmor
 
 
 
 
Oktober
Magen växer och vi får se lilla p för första gången
 
November
Grundgrävning blir klart, vi köper en ny bil och det blir en resa till ullared
 
 
DECEMBER FÅR ETT HELT EGET INLÄGG SENARE!
samt en utvärdering av året :)
 

En fin jul hemma

Det bästa vi någonsin gjort måste ha vart att vi bjöd hem familjen till oss iår, visst de blir lite mer att göra, mycket disk, laga mat, förbereda osv. Men det gör oss ingenting för försätter vi såhär så kommer det bara bli bättre och bättre för varje år :)

Den bästa julklappen då? Den har vi redan fått såklart när vi fick veta om lilla p, men en annan som står högt upp är att våra fina vänner som bor i Norge som knackar på dörren på julafton, jag blev gråtfärdig och rörd, ni gjorde vår dag! Och äntligen får vi äta middag och ses idag! <3

tusen tack till alla som firat jul med oss igår och idag fortsätter vi hemma hos svärmor :)


Halsbrännan from hell

Halsbrännan är tillbaka och denna gång är det en aggressivare och mer oförlåtande parasit som driver mig till vansinne, vill ju knappt äta. Den brukar sätta igång vid 15-16 tiden (igår kom den innan 11!!!!) och är borta när jag vaknar på morgonen, jag undviker saker som man får de av men de har tydligen ingen påverkan, någon som känner igen sig? Här knapras det mandlar för fulla muggar (svärmors bästa tips någonsin) det hjälper men bara en halvtimme, så jag har nog en liten mandelbebis här inne som kommer vara otroligt söt (eftersom jag över konsumerar socker för tillfället) .

Dan före dopparedagen, jag är urladdad , men fixar de tills uppesittarkväll med tjejerna :) ha en bra dag!

Förresten, hallen är klar! Se här :)


Det händer mycket nu

Kroppen säger vila, hjärnan säger jobba, ryggen säger godnatt och lilla p säger karatefight.

Veckan bestod av massor med ligg och helgen lika så, sen så julledig två dagar :) önskar att jag bara behövde sisodär 4 timmar per natt, förstå vad mycket jag skulle hinna, men tänk vad dyra telefonräkningar jag hade fått då, på tal om de, har utökat Apple familjen med en iPhone 5 och har nytt nummer i 5 dagar till innan mitt vanliga är tillbaka men ni når mig som vanligt på de gamla men när jag ringer så gör jag de på nya numret där jag har gratis, smsa gör jag från vanliga, låter de krångligt? Skit samma ni når mig som sagt på de vanliga gamla :)

Julshoppingen i onsdags blev dyr som ni kanske hör men den avslutades på church street i 4 h med världens bästa lina och David! Vaknade morgonen därpå och var kräkmätt fortfarande så ska inte klaga på valuta för pengarna haha !

Vi hörs trogna läsare :)


En vit jul och traditioner

Vi ser ut att äntligen få en vit jul (peppar peppar) och det hör faktiskt till att ha en vit jul, det blir så mycket mysigare och stämningen höjs. Sen flera år tillbaka så firar vi alltid med pappa och c.o på kvällen vilket vi även gör i år med,denna gång och förhoppningsvis fler hemma hos oss, vi har ju faktiskt bäst med plats just nu och jag bara älskar att få fixa och dona!

Ledig både julafton och juldagen så juldagen firas med svärmor och Anders syskon, när man är så många som vi är så kan man faktiskt inte ta alla på en och samma dag utan att stressa ihjäl sig så det blev så detta år! Det känns skönt! Traditioner för mig är trygghet, precis som när vi varje år förr åkte till stugan över påsken (jag fyllde även ofta år just då) och firade den där, precis som att vi varje sommar har en middag i stugan med allihopa eller att jag och syrran alltid får en chokladkalender till första advent av mamma. Jag älskar helt enkelt traditioner av alla slag och lilla p ska få massor av dem! :)


Fågelskådare

Ganska söt vår lilla luna, Anders ide om att hänga upp mat till fåglarna sa jag strängt nej till, tills han kom på att det var för lunas skull så hon har något att kika på när vi var borta, älskling det funkar för nu sitter hon i fönstret och spanar på dem!


Lucka 17

Precis lika god som alla andra små choklader i kalendern som jag varje år får av mamma :)


En konstig känsla

Lustigt att jag både sov powernap och tidig läggning och ändå är jag trött idag, inte alls sugen på att äta men törstig de är jag jämt, har gått upp två gånger inatt bara för att dricka? Vete tusan hur jag ska klara denna vecka, en dag itaget!
Det är som om bebisen tar halva sömnen och halva energin som jag får av maten, bestämmer mitt humör och retas med mig! Nej nu rycker vi upp oss!

Det är supermysigt med lilla p nu, trycker jag lite, trycker den tillbaka, pratar jag med den så kan den ge av sig lite med :) åh älskar att ha dig här inne! <3


Julgranen

I fredags kom julgranen hem, det luktar gott och gör sig väldigt fin här hemma! Helgen har vart bra, dock flera nätter nu med dålig sömn så ni kan ju gissa humöret idag.. Och inte är de bättre att älsklingen åker redan idag för jobb i Åre, men kommer hem desto snabbare :)


Lussekatter och vänner

Dagen har vart perfekt, in i minsta detalj faktiskt! Min prins har kommit hem, vi har vart hos på MVC och allt ser bra ut både med lilla p och mig.

Denna mysiga lucia kväll avslutar jag med fina vänner och fika, sen tacopaj med hjärtat :)


Lucia

Världens mysigaste kväll igår med min fina Lina, te, skorpor, prat och lite tv och så somnade vi gott i sängen vid 12 tiden. Imorse gjorde vi scones och firade lucia på vårt egna lilla sätt innan hon gick till skolan vid 11 tiden!
Tack fina du för riktig quality time som är guld värd och för fint sovsällskap!!

Dagen till ära är jag ledig och sitter fortfarande i morgonrocken, tvätten och disken går och jag väntar på att min fina karl ska komma hem, för idag är ingen vanlig dag minsann! <3


En pytteliten fördel

De allra flesta av er vet ju om att vi har en HEMSK ryamatta uppe.. Den kommer åka ut, tro mig! Men först måste jag berätta en pytteliten (1/1000000) varför den är lite lite bra. När jag städar, väldigt jobbig att dammsuga såklart men jag kan ju inte torka golvet där :D vilket underlättar för mig som är tjock och klumpig just nu! Slipper bära upp och hålla på i 15 min till liksom (har nog använt dom 15 min till att dammsuga den men ändå)

Tror minsann kissen är piggare efter som man vaknade med en puss idag! Och jag drömde att syrran limmade igen mina ögonlock med superlim och sen skulle jag springa över en stor trafikerad väg tills jag blev påkörd! Lite svettig vaknade man ju. Annars är idag en bra dag och inte tala om kvällen, den kommer bli bäst!


En liten blomma

I torsdags efter en sådär jobbig dag så kommer jag hem till det bästa jag vet - min Anders såklart. Hur underbar är han inte när maten står klar och en liten fin blomma på bordet? Och inte vilken blomma som helst utan min julfavorit, hyacinten.

Jag vill bara med detta säga hur fin du är älskling och hur underbar du är och allt du gör för mig är guld värt, jag är så galet kär i dig och jag älskar dig mer än allt här på jorden!


Ett monster i mig

Det måste vara ett litet sött monster i mig som varje kväll (eller förresten dessa sockerbegär kommer hela dagarna) som styr in mig till skafferiet och tar fram det godaste vi kan hitta! Lilla p, det är tur att man får skylla lite på dig hihi :)

Medans ligger kissen väl nerbäddad i sängen med filten! :)


Förkyld kissemiss

Fick gå hem efter hela dagen och VAKa ( vård av katt som vi så fint kallade det!) vår lilla misse fick åka till veterinären och undersökas då hon vart hängig, okontaktbar och så vidare. Väl där så hade hon feber (ja katter kan tydligen ha de!), rinniga ögon och kattsnuva, en förkylning för katt helt enkelt som ska behandlas med penicillin, så de var bara för mig och svärmor att åka till Apoteket och hämta ut de. Det blev en dyr dag helt enkelt som jag gick back på helt enkelt, men det är hon ju värd såklart! Allt för dig fina luna!

Tusen tack till min fina Lilian (svärmor) som följde med och fixade och donade massor! Du är guld värd och dig kommer vi alltid behöva! <3


Grattis till min fina Lina

Idag är det faktiskt min bästa väns födelsedag, kommer dock fira henne en annan dag och just nu sparkar det hej vilt i magen så lilla p vill väl också säga grattis!

Puss på dig min fina Lina hoppas du haft en underbar dag! <3


I min postlåda

I fredags ( appen har ju vägrat Att fungerat hela helgen tyvärr) så låg det ett stort paket i vår postlåda med massa smått o gott! Bland annat prinsen och prinsessan, boken om dig och annat fint! Tack för de, tips till er andra gravida för de är gratis :)


En fiende

Hatar att vakna på fel sida. Hjärnan gör upp för krig och hela världen är mina ovänner( ovännerna är i själva verket hormonerna). Men fan vad jag är trött på människor idag alltså, även min gulliga söta pojkvän som ligger så snällt och tyst och sover och är helt omedvetande om vad som försiggår här vid köksbordet i min hjärna. Det måste ha börjat redan i drömmen som är en av de vidrigaste jag drömt som gjorde mig förbannad redan i sömnen!

Ha en bra dag ni andra!


Done

Äntligen kan man slå ner lillstjärten (som inte får plats i ett par mamma byxor än utan att hänga trotts att jag nu funderar och typ vill köpa ett par) i soffan efter jobb, tandläkaren, matlagning och matlådor och lite glass till greveholm!

Jag har alltid tyckt att nej men det här med att bli tjock kommer inte bli allt för jobbigt, men då ska ni veta sakta men säkert kommer mina små krämpor och dem växer för varje dag men vi kämpar på ändå! Det jobbigaste just nu är ju helt klart att ta av sig skorna eller sätta på skoskydd ( vi i hemtjänsten som springer in och ut hela jävla tiden hos folk som blir de rätt drygt) så jag älskade att gå in hos tandläkaren där man satte ner fötterna i en grej och vips så var skoskyddet på, magiskt! Magen liksom tar i både lår och bröst och detta är ju bara början haha!

Men jag älskar verkligen lilla(stora för mig) magen och så bra som jag mår just nu psykiskt, har jag aldrig mått! Jag har så fina människor runt om mig och ni är guld värda ska ni veta <3


- 13 grader

Fina vinterpromenad med min älskade, om jag hade klätt på mig? Jo tack vill ju varken att jag eller lilla p ska frysa skiten av oss haha!

Bingon gick super som vanligt, både lina och Anders vann nu igen :)


1:a advent

Vaknade i lagom tid till frukost framför julkalendern! Älsklingen hade köpt julskinka och julbröd, hur mysigt? Åt även lussebullar, julmust och choklad, advents lyx!

Blev ändrade planer för denna dag, men det kommer nog bli supermysigt ändå :)


Just nu

Promenad i kvällssnön


Från ett stort hjärta som träffade rakt in i mitt!

Tack du fin vän som ser rakt och ärligt genom mig!


Fina vinterland

Jag njuter av att sitta i soffan med massa tända ljus, maten serverad och snön faller där ute! Tänkte ändå ta mig en liten promenad till pappsen på kvällskvisten :)

lite nytt i fönstren till jul har de också blivit :)