Kläckt

Prinsen är kläckt!!! Jag är stolt och jag är moster!!!


Måndag morgon

Helt död i kroppen kan jag upplysa er om, lördagens bravallder satte sina spår men jag vet att jag är ung och orkar,de fick jag känna på då jag faktiskt jobbade 7-16 igår efter tre timmars sömn nyss hemkommen från krogen så ringde klockan och jag pallrade mig upp och till och med åkte och till alborga och red på blondie nån timme vilket gick underbart bra, synd att de blev så kallt bär solen gick ner ! Sen blev de hemgjort pizza, punktering på bilen och soffläge men min älskade! Helt okej söndag måste jag säga!

Men nu, ny vecka och nya möjligheter! :)


Kärt återseende

Äntligen får jag träffa dig och ikväll kör vi favorit i repris, peace and love och hela köret! Frida Burman <3


....

Jag undrar hur du gör, är det lättare att falla med ena foten utanför?


All kärlek till min fina underbara lina dig kan jag luta mig mot utan att ramla ! <3


4 av 4

Det är inte okej att få stanna 4 av 4 rödljusen!

Vardagen börjar komma till sitt rätta är Dock väldigt trött på kvällarna så där är inte allt riktigt rätt än!
Bilder kommer säkert någon dag från resan måste bara lägga in dem på datorn :)


Beach and snow

Lite skillnad från förra veckan till denna 36 grader varmt till -5 grader tänk vad världen är fantastisk!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_185979177.jpg" class="image">


Ensam hemma

Kära lilla Gävle tack för att jag får komma hem till ett fint hem, dock helt ensam men imorgon kommer mun älsklingskisse hem!!!!

Mina allra käraste bästa lina hämtade mig på Arlanda, vi åkte mot Uppsala för att hälsa på Isabelle söta rara Messa! Som jag längtat efter er! Synd bog att Bella inte var med :( vi åt en god middag och hade det bra! Och nu sitter jag här på golvet (min iPhone laddar) och är Piggelin och kikar alla fynd i resväskan!!

Imorgon kommer bli en bra dag!!
Tack för en underbar resa Anders, vi två är ett riktigt bra team tillsammans och de har du visat mig flera gånger om nu! Kom hem nu bara :)


Chili

Någon smart kines hade i lite chili i soyan tyckte jag var skit smart så jag gjorde lika.... Kände hur svettdropparna bildades på överläppen och i pannan, viste inte hur jag skulle ta mig ur situationen riktigt att dricka var ju inte ett alternativ ens då de blir värre så jag åt ris, tre kilo ris säkert! Anders hade ju kul iaf hihi


Glass

Åååhhhh min älskling är så söt när han har ätit chokladglass och har spår kvar av de i mungiporna! Puss på dig min underbaraste!


Att komma ihåg

Behöver en liten lista 'note to myself' innan jag fortsätter dagen

- gör aldrig mer flätor hur frestande det än är
- glöm inte att smörja rumpans bikinilinjer
- använd inte solkräm i håret, köp en hatt
- missunna inte din tjatiga mamma om att smörja dig
- sätt dig i skuggan när det är för varmt
- drick mycke vatten
- sov på nätterna i i solstolen

Som sagt listan kan bli lång men de orkar jag inte :) snart ska vi ut och snorkla! Puss


Efterfest och strandhäng

Medans jag sitter här vid strandbaren och dricker en iskall shake så är mina älsklingar där hemma på efterfest eller iaf hemma och ska sova! Dör av hettan idag ungefär så små pauser behövs! Idag tänkte vi bara hänga på stranden och ta de lugnt, riktigt mysigt igår kväll med både det ena och de andra som bjöds!

Puss


Happy birthday

Imorse klev jag upp extra tidigt för att ge min älskling frukost på sängen på hans dag! Sen fick han lite smått och gott och en resa ut på havet med snorkling, öar och finna nya minnen!

Det är helt makalöst här, vill aldrig härifrån och med dessa 35 grader vi haft idag så vill jag stanna föralltid! Bilder går inte att lägga upp tydligen så ni får kolla på Facebook! Ha det bra :)


Buffé seafood

Idag är man kräftan i ansiktet trotts att solen bara tittat fram några få gånger och Ändå visar termometern 33 grader nu på kvällssidan! Vi har det riktigt bra med god mat och fina strandpromenader! Längtar lite efter luna bara !! Står och snikar på någons internet nu och hur bra är inte de? :)


BORACAY

Vi har det bäst, allt över våra förväntningar och helt underbart!! Har inte tillgång till internet så mycket men vad gör de? Dagarna består av sol, bad, utflykter, mango shake, massage och shopping love it!


Förväntningar

Hela dagen har vart fantastisk, har träffat på allt från marsvin, lejon, ormar och hästar men bäst av allt var så klart tigrarna och krokodilerna som vi fick mata med kycklingar, så idag kunna jag inte äta kyckling! Sen har vi latat oss på stranden med en bok och lite sömn! Kvällskvisten har bjudit på marknader, köpcentrum och middag på ambassaden :) inatt kommer Lito en chaufför och kör oss till flygplatsen förtidigt imorgonbitti går flyget mot boracay och jag är så förväntansfull!! De kommer bli skit skoj men framförallt så har vi haft det underbart här och Bettan med familj har tagit hand om oss mer än väl!


Tiger

Denna förmiddag har vart spännande mer info sen ska ta ett dopp nu :)


Kärlek

Ska tillägga också att just idag har vi 3,5 år tillsammans med massor av kärlek, lycka och fantastiska minnen! Jag älskar dig!


Värme

Idag kan man säga att vi haft värme, herregud vad varmt de är 35 grader med andra ord! Har precis skypat med Tilde som har säker -10 hemma burr! Nu ska vi snart åka och äta lite och sen får vi se! Var på vattenlandet idag men jag låg mest och läste min bästa bok och brände mig :) puss på er


Vardagslyx

Bettan underhåller mig med vardagslyx här nere medans Anders dricker öl och blir full! Har vart på manikyr och predikyr är nöjd med naglarna förutom att alla sånadär ställen vill slipa ner naglarna haha sen nu är vi nyss hemkommen från en timmes massage, nattmarknad och tivoli! Man kan vänja sig vid vardagslyxen här, jo tack!


Filippinerna levererar

Hej på er där hemma i kylan, eller? Varm och svettigt dock ingen sol idag men de är ju bra så slapp i svettas i bilen! Är nu kommen till subick och dom tar väl hand om oss, nu blir det mat och skådning av stan! Imorgon väntar tiger och delfiner! Puuusssss


Nära

Nu är det nära och jag fattar knappt det själv, hoppas jag kan sova massor på flyget så jag slipper allt annat!!

Var rädd om vårt allt nu Lilian!

Om 17 dagar så står lina här och hämtar mig, hur underbar är inte hon? Puss på dig älskling! Ha det bra hemma i kylan allihopa, hoppas på lite uppdateringar under resan :)


På andra sidan

Igår var det jag som var nykter, hade inte bestämt mig förns jag åkte från pappa och hade super ont i magen. Vi höll igång till tolv då jag skjutsade ner fina vännerna på slicken, jag hade velat va där men är glad idag eftersom jag har massor att göra nu innan vi åker! Sen i första perioden av jvm så åkte jag och hämtade dem :) själv kom jag inte hem för en halv 4 och fortsatta hockey matchen i sängen där jag somnade sött! Klockan ringde 8.00 sen har vi haft en massa för oss! Lämnat iväg vår älskade bebis till svärmor, packat, städat, sagt hejdå osv! :)

Nu blir de lugna gatan en stund :)


my iphone day

vilkn härlig dag, är inte sjuk längre, tro mig allt sitter i hjärnan och jag har haft en jäkla bra dag som kommer sluta minst lika bra! här får ni bilder på min dag!


här ska jag presentera mina nya vänner detta är lova, lite väl pigg för mig än men snart så!

Luther, kommer döpas om man jag kallar han så ännu :)

en perfekt dag för oss blondie, du och jag blir perfekta teamet jag lovar! Här har vi anna och lilly på blondie!

söta ni :)

Lunch med Tilde!

Fika i drömmlägenheten!

puss på er!

Hur kommer det sig?

Här vaknar man upp av klickan som ringer 8 för att gå upp i tid, hur känner jag mig då? Ja de är precis som vanligt alltid något innan jag ska resa, idag är jag helt plötsligt tog sjuk känns det som har ont överallt, halsen, öronen, huvudet, vad blir det nästa gång liksom? När jag åkte med mamma så fick jag ju nackspärr dagen innan och med syrran hade jag feber och Jaa.. Vad ska man säga? Jag har i vilket fall alldeles för mycket att tänka och göra idag så jag ignorerar de helt enkelt!! Fyfan vad nervös jag är, som ett litet barns första dag i skolan typ nej värre usch!! Nu ska jag sätta fart, ska rida nu först :)


Sleep time

Det är återigen dags att lägga sig i sängen och sova efter en skön jobbdag (7-14) och en fantastisk middag med vännerna som avslutas med ett mysigt samtal från Stockholm och kissekatten på magen! Teven är i vanlig ordning på (tänkte faktiskt försöka se lite av hockeyn) och imorgon väntat ett 14 timmars pass och mannen är hemkommen efter de :) slutet gott allting gott puss godnatt!


Money

Inte ens alla pengar i världen kan ersätta vår fina luna, det bästa av allt, du svarar aldrig bara lyssnar! <3


Välkommen 2012

Det nya året började med en hejdundrande fest, goda vänner, kyla, förfrysa fötterna och lite kärlek på de!!

Runt 4 tiden började jag stapla mig hem på mina sky höga klackar i minusgraderna, tur var väl att älskade Anders mötte mig och att en morgon smörgås väntade hemma på fleming! Sen blev de fosterställning och soffläge hela dan typ, vad hos linis med Messa och åt lite och pratade sen blev de tacos och skilda världar! Men bäst av alla var att få se Isabellorna!!!

Denna vecka kommer gå fort och sen sitter vi på flygplanet!! Jag längtar, ska säga två jobbiga farväl denna vecka också men de blir bra!!