Sommarkväll

Smultron jordgubbar vänner grillat båt kärlek vin badtunna sol mygg bad luftgevär svettig live band solnedgång eld kort värme musik barfota bikini relax övernattning fisk metspö fågelskit blött mys kyssar kastspö skratt ved blommor ankor grill bästa vän kikare folk båtar tävling dass småkryp morgonsol våningsäng

Kvällen och morgonen var heeeelt underbar! Bilder kommer någon dag, håll utkik :)

svar på tal

 

IPhoneappen och MMS/SMS-tjänsten

IPhoneappen och MMS/SMS-tjänsten fungerar inte på det nya systemet än. Så fort alla bloggar är flyttade kommer vi påbörja arbetet med att implementera tjänsterna på den nya plattformen.
 
 
nu vet ni lika mycket som jag!

Juni. 26, 2012

Hej mina vänner!
denna vecka kör vi ridläger i regnet(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) men jag och Anna klarar oss fint idag och resten av veckan för vi har köpt nya regnställ! Åååå det är så mysigt med allihopa, hästarna trivs som handen i handsken nu när det blir ompysslade hela dagarna och det är så mysigt att rida med alla ungdommarna! :) Det är skönt att göra något annat mitt i allt också även om jag gillar våra gammlingar vääääldigt mycket så hinner jag längta lite :)

nu ska jag fortsätta med röran här hemma, visning på lägenheten på är på fredag och jag läääängtar bara bort nu! puss på er, appen fungerar fortfarande inte!

Bella 21år

sen så firade vi bellas födelsedag, så när jag änd håller på så lägger jag upp lite från den fiiiiina kvällen!
 

bildbomb

här får ni en regäl bildbomb som kanske tar igen liiiiite av mina missade dagar!
fest för syster som kommit hem från dublin
Min födelsedag det tre första sen är det lilians 50års kryssning, dom bästa korten sparas såklart ;)
sen har vi rhodos och mys med PRINSEN! <3

Suris

Jag är riktigt irriterad och sur över att min app fortfarande inte fingerar!!!!!!!! Annars så hade vi en grym spontan midsommar men vänner och familj :)
 
 

Skit app

 Blir tokig på att inte min bloggapp fungerar och de är ju därför som jag inte uppdatera! Men ni ska få, lovar! 
Lägger upp nya inlägg om detsom hänt :) 

paus

känner för en paus nu mitt i allt städande\packande! blundar och ser dethär!






Gårdagens

Efter massa avsnitt av skilda världar och lat i soffan så ryckte jag mig i kragen och tänkte hälsa på lina fina fina älskade lina, 3,2 km senare när jag joggat till lina så hade vi myspys! Påvägen så hittade jag syster som håller på att flytta in i linas mysiga 1:a :)
Där av har ni korten!


Det runda bordet

I födelsedagspresent så fick jag ett klaffbord av Anders, då var det grönt! Efter slip och målning är det nu vitt och fint hemma i köket! Här får ni se :)

Före och efter


Bus och bak

Dagen har vart väldigt bra! Jobb 7-12 först sen hem och möta upp två glada tjejer som vill vara med oss på eftermiddagen så vi bestämde oss för att baka paj, 3 stycken, en åt vi upp när pappa per kom, en fick mormor såklart och den andra skickar jag med Anders och grabbarna i Stockholm :) sen då? Jo första flyttkartongen är nerpackad med lite tavlor, skilda världar och böcker, det tar sig sakta men säkert :)


Puss på er mina älsklings tjejer!


Dagen med ett stort D

I fredags var dagen med ett stort D för många av studenterna, själv så blir det ett jäkla sug i magen och det bränner bakom ögonlocken när jag såg dem! Hoppas ni hade roligt i fredags och hoppas ni fortfarande är bakis :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_206135390.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_206135390.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_206135416.jpg" class="image">


Påminnelse

Till er alla där ute som behöver en påminnelse :)


Grönt är skönt

Studenten idag för alla Vasa elever och självklart var jag där och fällde några tårar! Både kussen och David tog idag och jag önskar er en riktigt grym kväll såklart!! Den var det hem till kusinerna och firade Emil med god mat och massa gott :) hade på mig min gröna söta klänning från Gina som jag köpte för ett tag sedan riktigt skön och fin! Ett kap på 199 kr helt enkelt!


Överraskningar!

Vaknade med huvudvärk igår gudars vad ont jag hade! Kommer till jobbet vid 12 (hade ett 12-21 pass) och vad väntar där? Jo Emma söta rara arbetsvännen med en present, hur glad blir man inte då? Blev superglad och har själv funderat på ett köpa en sådan skål, så tusen stjärnor i himmelen till dig gumman! <3 tusen tack!

Inte nog med de, jag pallrade mig igenom dagen och kvällen tack och lov och när jag kommer hem väntar världens bästa sambo/fästman med lagad tacos mmmuuuums och en blomma står på bordet med en trisslott i och inte nog med det karln sätter på tvn och har köpt nya skilda världar boxen! Jag älskar dig babe <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_205706895.jpg" class="image">


Svärmors favorit

Idag provar jag på som min fina svärmor Lilian brukar fixa, göra ordning frukost sedan krypa ner i sängen med den för att äta den i lugn och ro :)

Luna är med såklart och vaktar så inga smulor hanar i sängen!


Världens bästa granne

Kroppen värker vet inte varför men det känns inte okej! Är lite deppig också för min världens mest fantastiska bästa vän till granne idag lämnat mig, inte allt för långt bort tack och lov men ändå, fast vi ni med som är mer fantastiskt? Den nya grannen blir världens bästa syster så ingen förlust på de biten en stjärna mot en annan är helt okej!


Svenska sommaren

Två år sedan som pippikläderna satt på och vinboxen var nyöppnad! Vilket fantastiskt ruttet väder den svenska sommaren/ studentveckan fått och troligen får! Själv så jobbar jag hela dagen lång!


Bakis punkt nu

Vilken jävla bra kväll vi hade finaste bästa tjejer! Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på er <3 efter två glas vin på Goya så minns jag Inge mer så bakis är ju bara förnamnet!

Jobb ikväll, jag dör lite!


Full som en kastrull

Klar och redo i tid (som vanligt) för fest med fina tjejerna! Taggar till med lite musik och väntar tills vi ska åka!


Sommartider, hej hej

Trodde Våren hade mer att erbjuda, och nu 2 juni är det 6 grader varmt och regnet piskar, hoppas verkligen att sommaren bjuder på mer än så!!

Ikväll firar vi Bella 21, inte ens vädret hindrar oss från barbent, rosé och massa skoj!

Puss


Fredagsmys

Fredags mys väntar med dom bästa, Anders, luna och mosters älskling seb såklart! Just nu lagar Anders mat medans jag och lillen myser till tusen i soffan, han har precis somnat och snarkar gött!! Vill ha en egen bebis nu!!!


systrar i världen

med mig hem från rhodos har jag inte bara en fin brun bränna, kläder o minnen utan bilder också såklart som ni nu får ta del av! :)



taggad till tusen!









tack för världen bästa födelsedagsperesent älskade syster! <3