Fredagsmys i snöstormen

Gårdagskvällen blev perfekt (förutom att mina hormoner gick överstyr på natt timmarna) efter stan cyklade vi hem i snövädret och bakade lussekatter till hockeyn, drack glögg och hade det supermysigt medan snön vräkte ner på andra sidan dörren!

Lussefrukost imorse i sängen (LYX) innan vi skotade ut oss på äventyr, dollar, ÖB, rusta, Ikea och andra mysiga affärer med bästa svärmor som också bjöd på lunchen! Tyckte de var bäst vi hade en chaufför också som höll bilen varm ( älskling vi vet att du gillar att shoppa med oss )

Kalas för nettan på em, och nu middag i stigsgård, kan man ha en bättre fredag?

dagens projekt avklarad!


Bästa torsdag!

Äntligen har vi kommit till dagen som jag gillar mest! Lilla p och jag går in i vecka 25, älsklingen kommer hem OCH vi har helg, hur bra? Kvällens planer är att improvisera så vi går ner på stan en stund nu sen blir det nog hockey, all tid med min käraste är de viktigaste! Och just nu lever lilla p om som tusan!

Lite julfika på jobbet :)


8 ätbara ting som aldrig skulle sväljas av mig!

1. Kaviar
2. Fiskbullar
3. Lever
4. Sylta
5. Grisfötter
6. Kanin
7. Bruna bönor
8. Surströmming


En bra morgon

Städat och klart, räkningarna och lånen är betalda, alla julklappar är inslagna sååå vad gör vi med resterande lön? Det får vi se men något är jag helt klart värd, om inte annat lilla p och Anders för det är ni som gör mig lyckligast på hela jorden <3

Sovmorgon och frukost framför tv:n de var inte igår kan man säga :)


Storm

Imorse så var den härliga vägen med liiite nedför plötsligt irriterande jobbig och tog massa energi, just för att det var stormaktigt imorse, det blåste in i luvan så öronen blev alldeles kalla men fram kom jag!

Ganska passade med en storm till väder denna dag då massa smågrus och skit behövdes blåsa bort från både huvud och hus.


Snart så

Hann inte riktigt bli klar med julmyset här hemma men jag hann träffa syrran, äta på Max och sy klart både gardiner och kuddar, så nu står symaskinen där den ska - uppe i skåpet tills nästa projekt börjar!

Alltid på måndag så längtar jag lite extra tills min älskling kommer hem just för att han nyss åkt, men det brukar gå fort och helgen är bara vår med massor av mysiga utflykter och lyx!

Ni får en snabbtitt :)


Jag ska bara

Har jobbat till 12 idag sen börjar jag julpynta, det lät så enkelt när jag berättade för mina tanter på jobbet jag ska "bara" hänga upp och stryka julgardiner, sy klart julkuddarna, ta fram ljusstakarna och hänga upp julslingan. Det är ett helt jävla projekt ska ni veta och (hoppas du inte läser detta älskling) min fina älskling kommer antagligen ge mig en kurs i hur man hänger upp saker i julklapp efter har skådat upphängningen av stjärnorna.

Nu ska jag äta upp lunchen jag fått av söta mammsen sen fortsätta :) ni får se sen :)


Babyshower

Hur underbara människor har jag inte runt mig? Detta kort låg i mina brevlåda i veckan! Sen en bild på oss med såklart :)


Fuck cancer

För några dagar sedan så förlorade en 21 årig tjej, en mamma, en syster, en dotter och en vän sin 8 månaders kamp mot cancer. Det är förjävligt, och jag vill aldrig att någon i min närhet ska gå igenom detta! Mina tankar har dom senaste dagarna gått till hennes familj och vänner, själv kan jag inte påstå att jag kände henne men har träffat henne några gånger, jag hoppas du sover gott nu och slipper allt de onda och kikar ner från stjärnorna på dina närmaste som gjort allt för dig.

Var rädda om varandra vi vet aldrig vad dagen bjuder på! <3


Fina dag

Idag är jag på bra humör! Först nu jobba 7-11 sen halv 4 ska vi till stigsgård och äntligen fira våra gifta turturduvor och prinsen! Men det stående problemet är ju som vanligt, vad ska jag ha på mig? Det återstår att se! Snart är julpyntet uppe och symaskinen ska köras varm, pepparkakorna ska hängas upp och lussebullarna bakas, sen blir det första advent och julskyltning i huvudstaden :)

Ha en bra dag trogna läsare!


True friendship isn't about being insepberable, it's about being separated and knowing nothing will be change

Jag är så otroligt tacksam över att ni finns för mig och ställer upp för mig, ni är guld värda mina vänner!


Underbara du

Ligger och lyssnar på hjärtljuden från lilla p och både känner, ser och hör hur du boxar och sparkar här inne, lilla älskling du gör mig så lycklig!


Till vår Snickare i huvudstaden

Puss godnatt, vi saknar dig <3


Det värsta jag vet

Tandläkarbesök och inte för att vara dum mot någon men tandläkare jag heter er, och ni är verkligen det värsta jag vet! Äckligt dyra är vad ni är också! Och inte nog med de jag ränner hos dem minst 5-10 gånger per år och har till och med kommit upp i högkostnadskyddet så jag har nu halva priset på alla mina besök och behandlingar. Detta är såklart pga av att slog ut min tand så något bra med de är väl att jag inte betalar så mycket själv utom vanliga besök och allt vad de tillhör.

Nu ska jag avnjuta mammas middag och dricka mjölk ur mina nya glas :)


Pyssel just nu

Ett litet projekt som jag försöker slutföra innan det blir mörkt! Det kommer bli skit fint tror jag! :)


Lev dina drömmar

När jag läser tildes blogg om hennes liv i L.A och hur hon så gärna vill vara kvar och leva sin dröm samtidigt som hon vill komma hem och hitta sin fasta punkt så känner jag mig trygg. Jag känner att jag både lever min dröm fullt ut samtidigt som jag har min fasta punkt, jag kan inte tänka mig något bättre än det jag har just nu, jag kan inte tänka mig ett liv på andra sidan jorden men däremot en resa dit. Det är så konstigt hur vi alla känner och vill olika men så jäkla skönt att inte alla har samma syn och tankar som en själv. Varje dag jag vaknar så är jag förvånad över att jag både äger hus, bil och faktiskt väntar barn med mitt livs kärlek. Så mina vänner, lev livet och era drömmar, imorgon kan det vara försent!


Ordning och reda

Äntligen så blir det lite ordning och reda utanför dörren, blir fortfarande lika förvånad när det är en riktigt bro och inte planka som tar mig ut! Min duktiga älskling har verkligen gjort det fint i helgen! <3


Spenderarbyxan

Har inte riktigt tagit av mig spenderarbyxorna efter Ullared så idag blev de en tripp till Ikea med mina bästa kompanjoner, Lilian och Lina :) bakluckan blev ju inte lika full som sist men hyfsat! Nu ska jag pyssla här hemma med de nya inköpen men först lunch till lilla p!


Ullared bingo

Lika tur som vanligt har vi med Bingolotto, denna gång vann lina dock men det var nog sant Dedär med att lotterna är bättre längre ner i Sverige och vi köpte ju dem i Ullared :)

Innan bingon så åt vi hemmagjorda burgare, gissa om de var gott :)


Inköpen

Lilla p har nog fått mest av allt, och alla ni som ska ha små knoddar, åk till Ullared finna hur mycket fint och billigt som helst!!


Lite fattigare

Så himla skönt att vakna upp i sängen denna morgon! Ullared redan var exakt 23,5 h alldeles lagom med andra ord och jag satt till och med, men en Ullared kasse i knät påvägen hem! Galet!!! Men Gud så kul det var och jag har inte skrattat så mycket på länge, magmusklerna och lilla p fick sig en regäl vända! Nu väl hemma med sakerna kvar ute i bilen (kom hem vid 22 och orkade inte ta in det) så känner jag mig rätt fattig men ändå så rik! Bilder på inköpen kommer såklart :)


63 mil

Nu ska vi packa in i bilen och hämta upp våra kär vänner innan vi åker 63 mil neråt! Imorgon när jag vaknar då är det bara att fräscha på sig och SHOPPA på! Puss hörs sen!


Fotboll?

Igår kväll sa David åh ikväll är det fotboll, Sverige - England. Jag hade inte en aning om de och trotts att jag fick veta de så kröp jag ner i sängen 10 över nio efter jobbet och har sovit gött hela natten! Laddar upp inför kvällens resa! Sen är det ju bra att Sverige vann men hade någon frågat mig idag hade jag ju inte haft en aning om jag inte gått in på Facebook haha! Nej dags att göra långpass 3 av 3 innan två lediga dagar väntar!


True love


Puss

Alltså en stor Bamse puss till malin och Jessica som verkligen förstår mina behov och dessutom kommer med en stor påse oboy på måndagskvällen! Ni är för goa älsklingar! Och sen hade vi väldigt mysigt i flera(!!!) timmar hos oss med linis innan sovklockan började ringa!!

Lilla p, du förverkligar våra drömmar och vi längtar efter dig! <3


Livets dryck

Godmorgon Trogna läsare! Jag gör mig redo för jobb och självklart startar jag dagen med ett(läs tre) stort glas oboy!

Igår var det bingokväll, både jag och henkepenke fick bingo, hur kul var inte de? Ganska kul är de ju också att vi spelat typ 4 gånger och nu vunnit 3( alla har vunnit en varsin gång) så bingolotto måste vara vår grej haha

Längtar tills torsdag kväll, då blir det utflykt långt ner i Sverige, mer om de senare i veckan! Puss på er!


Fars dag

Självklart så firas min pappa och den blivande pappa A idag på fars dag!
Ska hem till pappsen vid tre och ha det mysigt sen ska det lagas mat och avsluta söndagen precis som vi brukar, vänner och Bingolotto! Undra om de bara är en gravidgrej jag fått dille på att göra varje söndag eller om vi kommer fortsätta även efter? Hoppas såklart vi fortsätter och att lilla p kommer vara med! Åh jag drömde inatt om dig, du va så liiiiten och helt underbar!


Powernap

Behöver sova framför teven en stund innan vi åker till köpis och kikar (lovar lina ska inte handla ett skit!) och innan vi är barnvakter ikväll till tvillingarna! Kommer bli så mysigt!


Perfekt fredag!

Vilken underbar fredag mina vänner! Jobb 7-11 sen kom lilleman en stund och jag tog med han på 1,5 h promenad, han sov och jag lyssnade på podcast.

Sen blev det ett bad med älsklingen, mitt på ljusa dagen (lyyyyyyx) och se. Började vi vårt fredagsmys, chips julmust och johan Falk! När filmen var slut fick äntligen A känna lilla p genom min hud, underbart och magiskt för oss båda <3 nu står middag klar och en fruktbricka väntar och en ny Johan Falk film! Såhär vill jag att alla mina fredagar ska se ut!


Mostersmys

Tjugo över 6 kom lilla sebas till mig! Guuuud så mys vi haft på förmiddagen :) efter gröten tog vi en promenad till min svärmor och hade mer mys!

Lunchen idag blev fiskpinnar som jag kompenserade upp med hemmagjord potatismos mums! Ikväll väntar en bättre mysig middag :)

Och som ni kanske minns går jag in i vecka 22, och älskling kommer hem! Innan bm besök så ska jag hälsa på mina två favoriter i stigsgård! <3


Vadå trött?

Kom på en ganska kul sak som är så typisk mig som hände igår kväll. Letade efter min iPad som jag hittade väl nerbäddad i sängen och slår upp safari och minns då att jag faktiskt låg och läste bloggar när jag somnade och har ett svagt minne av när jag vaknade inatt med ipaden bredvid huvudet, jag somnade alltså i läsades hur man nu kan gör de, men såklart så skriker de Susanne om den saken och är helt säker på att min älskling inte alls tycker de är konstigt när han kommer läsa detta! Inatt kommer jag vakna på soffan och släpa mig in i sängen !


Smått

Bli galet kär i alla små kläder som finns har dock fått de mesta i klädväg men snart går inte plånkan att hålla igen längre :)


Nackdelar blir fördelar

Efter förra inlägget och nattens bravader så är jag mycket medveten om att de faktiskt säkert kommer komma fler nackdelar med att äga hus, men vet ni? Har vi huset (som vi nu har) på rätt ställe och nära våra kära så löser de sig enkelt och smidigt på ett eller annat sätt! Det är faktiskt inte längre än 200 m (tack och lov) hem till pappsen där man får bo eller sova över eller vad man nu vill! Så detta gav mig bara en otrolig tacksamhet till mig själv och min fina sambo att vi flyttat till "mitt" område där jag känner mig trygg!

Hem ljuva hem <3


Godmorgon Tonårsrummet

Efter en omtumlande natt så vaknade tillslut upp hemma på furugatan i mitt rum frukost med pappa och Eva som faktiskt var en evighet sen!

Vi gör det enkelt och tar de från början vaknade inatt och något var så fel, elektriskt fel visade de sig vara elkabeln gick sönder under tiden jag sov och när man vaknar och går på toa vill man ju faktiskt kunna tända en liten lampa men ingen fungerade vilket gjorde mig väldigt rädd och kunna ju inte somna om så världens bästa pappa kom och hämtade mig, det kändes obehagligt och tanken på att gå upp 6 utan att kunna sminka sig eller tända en lampa var inget bra val, dessutom så slog värmen av så de blev kallt!
Nu är allt fixat så självklart dyker nästa sak upp, men efter några samtal med försäkringen, tandläkaren och några snyftningar (jag grinade faktiskt på riktigt) så löste ju den saken sig också! Nu väntar sista kvällspasset (har delad tur idag) och jag håller tummarna för att de går bra!


Photos

Förra veckan knäppte jag och Emma gravidbilder och självklart får ni se några!

Just nu lever lilla p om som tusan och hela hjärtat blir varmt <3


Jordbävning

Grävmaskinerna är på plats och huset skakar! Allt är som de ska med andra ord, äntligen!

Igår blev de ingen halloweenfest men vi åkte på middag i Valbo som var minst lika bra! God mat och trevligt sällskap :)

Igår blev de även en ridtur med syrran, underbart men lite rädd är jag allt! Lilla p lever om allt mer nu för tiden älskart! Får inte Glöma att nya pärlan hittat hem till oss på fredags kvällen, i min lilla grodbil får vi tre knappast plats :)


Bästa torsdag

torsdagar är mina favorit dagar eftersom jag och lilla p går in i en ny vecka och såklart: vår älskling kommer hem, hade faktiskt lyx denna vecka när han kröp ner i sängen redan igår kväll!
Dagen har vart full av jobb, handling och lagat middag!

Nu blir det film, popcorn och massa massa mys!