Premiär

Middagen ligger fint i magen, premiär för brasan och farmen börjar strax! Kan inte bli mycket bättre! Nu kommer det vara mysbrasa på morgon och kväll älskart! Lilla p däremot vill bara ligga konstigt och bökas hela tiden, men Gud så underbart det är du är så himla efterlängtad nu hjärtat <3


Dagens lunch

Våfflor till lunch blev det idag, lilla p är vaken nu när jag tänkte ta en siesta så de blir nog lite svårt!

Alla skåp i köket är uttorkade och städade och jag har fått mig min promenad till salongen för bryn och fransar så jag är helnöjd med dagen!


1 år

Ett år och en dag har gått sen lillprinsen kom till världen, så mycket som har hänt och förändrats på den tiden, året har gått så fort och vart så bra! Och mosters lilla prins har verkligen blivit stor! Igår firades han med kalas och allt vad de innebär sen åkte vi på barnenshus som hade extra öppet 19-21 kaos är bara förnamnet!

Nu sitter jag och Luna och smälter frullen och planerar dagen :) gråa trista dagar vi haft nu!


Tulpaner

Välkommen våren, ge oss lite mer sol, bar backe och massa plusgrader! Fick fina tulpaner av min älskling igår som gör sig fina i sovrumsfönstret och jag blir väldigt glad när jag ser dem!


Spjälsängen

Två bilder på den fina fina sängen lilla p fått av sin morfar och Eva, men det är ju självklart jag och A som valt den :)


Kämpar

Just nu ligger jag i sängen och kämpar för fullt med stödstrumporna! Natten har vart kass, är det inte lilla p som leker rövare så är det Luna som hoppar i påsar eller i barnsängen så jag blir tokig och inte för a saken bättre med att vara vaken till strax över tre så det är ni tre som är bovarna i min sömn, vore tacksam om jag fick de jag behövde!


Huvudstaden

Efter gårdagens tripp till Arlanda och Uppsala så kom vi hem med en säng till lilla p, supernöjd är vi såklart, visar sen!

Just nu sitter jag, lina och Jessica på bussen till huvudstaden för en heldag med shopping, hälsa på bea och lana, god mat och massa spännande! Älskar sånnahära dagar som man kommer minnas väl!

Missen hjälper till :)


.

En mindre rolig dag idag, men jag har länge vetat att dagen kommer komma och nu är den här, åker strax och tankar sen kör vi mot Arlanda. Jag kommer sakna dig!


Nattuggla

Det är vår fantastiska lilla p i magen som håller mig vaken, började vid tre tiden då en hysterisk hicka blandat med boxningsmatchen som gjorde att jag inte kunna somna om! Och där ligger man bredvid a som snarkar sött, ganska mysigt faktiskt och kissen ligger vid fötterna! Men nu har prinsen åkt till huvudstaden och de är en sovande bebis i magen, kan jag också få sova nu? :)


Smygande ting

De två - tre senaste dagarna har jag på kvällarna märkt att jag fått ont i fötterna, och idag när jag vaknade så kunna jag ju förtusan knappt gå, det går över när jag vart i rörelse men hur lätt är de då? De ser Inge svällda ut men är säkert de ändå, dags för stödstrumpor men frågan är ju då hur fan ska jag få på mig dem när min söta älskling inte är hemma?

Idag är det bio och strykning på schemat :)


Ett jobbigt ting

Såhär ser jag ut när strumporna ska på, det börjar bli väldigt svårt och krångligt och det tar energi! Lilla p blir stor!


Vilken dag är det?

När man går hemma så märker jag ganska fort att jag glömmer både tid och dag, skönt men ändå inte. Idag är det lördag iaf (trodde de igår med) och jag har ingenting som står på schemat, tänker lyssna på en pod och plocka undan lite och se vad jag vill göra. Prinsen är ute och åker skoter så jag kan ju göra precis vad jag vill :)

10 minuter varje dag måste jag sitta annars har jag tjatat till mig den i onödan ;)


Fina fredag

Höll på dö när klockan ringde 7 imorse, och jag som sovit som en kratta inatt också, men de var bara att se på prinsen så blev allt genast mycket lättare! Men att gå upp för tandläkarens skull är ingen höjdare! Medan jag låg i tandläkarstolen så var A och köpte färskt bröd och mysfrukost och så har vi börjat denna underbara fredag :)


500 lappen

Har tänkt på en sak, som icke gravid var jag nästan jämt på krogen en gång i veckan, köpte nya kläder och skor. Vart hannar dom pengarna nu? 100 till krogen och 70 för vinet, minst 300 kr i veckan på kläder och skor- vilket lyx nu man varken handla eller gå ut, inget jag saknar precis snarare tvärt om! :)

Men vart tog 500 lappen vägen då? Eftersom att vi bor i hus så har jag både lån, elräkningar och en bebis i magen, köper inte särskilt mycket till lilla p för vi har ju fått så otroligt mycket, men små saker till hemmet är nog boven om jag nu ska kalla de så, och nu drömmer jag om en sån här fin underbar, under 500 lappen och helt fantastiskt, kanske väntar, kanske inte vi får se!


Ser inget

Tror någon vill säga mig något eftersom jag gjort i ordning frukost och tänkte kila lite skilda världar men nej här ser vi inget!


Se men inte röra

En fin dag med svärmor avslutades på bästa sätt med vänner! Redan vid 10 satt vi i bilen mot shoppingen, jag höll för en gång skull hårt i plånkan så något för mig blev de inte utom Ajax och hushållspapper, se men inte röra kallas de! En superduper god lunch på läkerol arena sen blev vi lata och fick matkoma!
Mötte Amanda och tog sällskap till Heléne och även Sandra kom till slut, och vi hade super mys tills jag vid 8 tiden ramlade innanför dörren och nu ligger på soffan! Tack för en fin dag allihopa jag och kissen fortsätter myset!


Min dag!

Idag är det jag som väljer för jag fick nämligen detta för ett tag sedan! :)


Vi är vaken

Alla tre är vakna, Luna sitter på magen medans jag läser bloggar och njuter av lilla p som möblerar om här inne och bökar! Kanske ska sovs en stund till då innan vi väntar en fin dag med svärmor :)


Det är mörkt

Efter denna dag lägger jag mig nu i sängen och har det mörkt och skönt! Gick ut i solen en sväng så jag fick lite D vitamin och frisk luft, de gjorde både kropp och knopp lättare. Tänk vad mycket livet har att ge och ta hand om de på rätt sätt och ångra bara de ni inte gör inte något ni gjort!

Lilla p du gör mig verkligen så glad att de är värt varenda sekund att leva och jag lovar att göra precis allt för dig! Och precis såhär vet jag att Anders också känner <3


Ska du komma ut snart?

Lite städning här hemma fick mig i balans igen, har sorterat ut allt negativt och ser faktiskt att detta kan bli en riktigt bra dag, solen skiner och jag är ledig, kan man begära mer liksom? Önskar bara att min fina Lina hade vart hemma för hon får mig alltid på bra humör, tur jag ser att jag faktiskt kunna klara det själv idag men utan kissen hade det aldrig gått, fina fina du som gör mig så tokigt förälskad i dig varje gång! <3


Det snurrar i min skalle

Hur ska det bli? Varför? När? Hur? Vad? Vart?

Jag orkar inte med alla hjärnspöken som kommer på nätterna och håller mig vaken, som får den lilla parasiten ( inte lilla p) att växa och bli större och större i magen, en växande klump helt enkelt som inte försvinner av sig själv!

Jag vet att några av er kommer känna ett medlidande när ni läser detta men också att vissa av er känner någon slags av skadeglädje, för vissa människor är ju så... Tyvärr och fy fan för er!



Fina måndag

Lillprinsen kom en sväng på förmiddagen innan jag träffade svärmor en stund! Sen har jag hälsat på Anna och Lilly i alborga samt hästarna, mysigt men synd man inte kan rida längre!! Sen har jag vart på långpromenad i kylan med David och sparken, det är så roligt att köra i full fart ner för en backe och inte veta hur det ska gå haha! Nu sitter jag i soffan och äter kvällsfika, blev så sugen på korv med bröd!

Bilder på prinsen, mig efter två och en halv timmes promenad i kylan och på kvällsfikat :)


Frukost med mig själv

Jag gillar att vakna av kissen som tycker jag sovit förlänge, ibland är de klockan 8 ibland klockan 9 där någonstans iaf! ( undantagsfall 5-6 tiden då jag får säga till henne på skarpen!) så nu har jag gjort frukost och ska bara njuta av snön där ute som yrar, av tystheten och värmen här inne! Har lite planer för dagen också, tur de :) puss


Nytt till lilla p

Vi är ute efter en fin åka hem overall som inte ser ut som en Björn (Anders krav) hittade ingen på stan som klickade , tyvärr hade polarn och pyret stängt så där får vi kika en annan dag :) däremot hittade pappa Anders en annan söt som kommer passa fint i vår till lilla p :)

Åh det är så mysigt att gå tillsammans och hitta fina små kläder till lillen! <3


Klockan halv 5

Vi ligger i soffan efter att ha vart på shoppingrunda! BB väskan har påbörjats å packa och små söta kläder ligger i tvättmaskin :) det är svårt att packa väskan både vad lilla p ska ha och vad jag/vi behöver ha! Har även gjort en lista på saker vi behöver köpa!

Här får ni se mitt fina inköp, är toknöjd!


Förmiddagen hos oss

Sovmorgon och vaknar bredvid min två bästa familjemedlemmar, frukost och handling! sen utomhus mys med massa fin kvalitetstid, skridskor för Anders jag fick nöja mig med sparken! Fika på en fäll i solen med varm choklad och annat gott dagen fortsätter bättre än någonsin! Puss!


Det börjar bli tight

Min mysdräkt börjar bli vääääldigt tight att stänga, men än så länge går de ju!


Total lycka

Att komma hem från sista dagen på jobbet och mötas av en spark som länge stått på önskelistan var ren lycka, även en fin blomma som pryder sovrumsfönstret!

Har nyss vart ut och kört premiären, Anders fram och jag sparkade hem till pappsen, det fick fort och var ju precis sådär kul som jag föreställt mig så nu jäklar ska sparkas medans snön är här!

Imorgon väntar en heldag med älsklingen, vi ska fira! Ni får kika in imorgon och se vad vi gör :) puss!


De fina gåvorna från min Babyshower

Som jag lovat så får ni här de fina presenterna som vi fick på babyshowern i lördags!
Mössa, tossor och en kaninsnuttis från Tilde, mössor, byxor+body från Sandra och Amanda, ramar med tillbehör att göra hand och fotavtryck från Helene, Ralph och Erik. En pyjamas och "burk" där man mäter upp exakt mått för välling exempelvis som man tar med sig när man är på vift från plastmoster Jeanette, Sebastian och Andreas.
en fin vällingburk, sparbössa och en nappburk från farmor Lilian
 
En stor fin nalle från Frida, presentkort på Polarn och Pyret från Jossan, Tossor och nappflaska från Veronica och Jessica, och även ett matsätt från Amanda och Sandra.
En gosedjurskanin, mössa, ljus och en fin leksak från Malin, Fernanda, Linda, Jessica och Bea, en babypläd från Amanda och hennes mamma Marie.
En pyjamas, body och en sån man hänger i vagnen (vet inte vad det heter?) från Faster Karin.
En pyjamas, en nalle, en mössa, en bildbok, matskedar, en body, och två tallrikar/skålar för måltider från Faster Anna
En korg som alla saker låg i från faster Anna, en favorit hos den minsta (än så länge iaf)i familjen
David har pysslat ihop bodys med två av våra namnförslag som han gillade bäst :)
Lina hade gjort denna fina blöjtårta som kommer få vara kvar ända tills bi behöver blöjorna! :)
 
jag hoppas innerligt att jag inte missat något eller någon nu? har även fått ett par nya mammabyxor av Mormor Anna(min mamma alltså) som jag inte köpt ännu! :)
Supertack igen alla inblandade vi har verkligen fått fina saker och en oförglömlig dag/kväll med nära och kära, extra tack till Lina och Syster/Moster Madelene <3
 

En fotboll

Jag skulle kunna stå i timmar och kika på magen i spegeln för som jag ser den där uppfattar jag den inte, det är ju helt sjukt vad stor den är? Varför har ingen sagt de? Och så rund den är, precis som att jag stoppat in en fotboll under tröjan! Och jäklar vad lilla p härjar runt just nu!!


Ljuset

Nu vet jag varför man är så trött efter jobbet, för att det är mörk redan när man går hem, nu har jag nyss kommit från jobbet och det var skönt att gå hem i ljuset och komma hem till ett ljusare hem än vad som vart de andra tre dagarna i veckan här. Så nu ska jag fixa här hemma medans ljuset är kvar :) har massor av bebiskläder att tvätta också :)


Avskedspresenter

Många avsked har gjorts hela vecka och även idag, det känns konstigt och sorgligt men väldigt skönt på samma vis! Mycket blandade känslor helt enkelt! Jag och lilla p fick idag massa fina presenter och lyckatill önskningar från både kollegor och pensionärer, tack kära ni, jag kommer sakna er <3

Avskedspresenterna ser ni här!


Varannan natt

Missen och jag har sovit heeeela natten inte ett enda toa besök ( höll på kissa på mig när klockan ringde då förstås) och jag har sovit som en stock, underbart och jag känner att jag måste uppskatta dessa nätter då jag faktiskt får sova! Näst sista dagen idag, det känns sorgligt och faktiskt tråkigt men skönt och välbehövligt!

Igår köpte jag denna fina klocka och skål/vas kalla de vad ni vill jag kommer nog ha allt möjligt i den :)


Mys i soffan

Just idag (och igår) förstår jag inte hur man orkar komma hem efter 7-16 jobb, laga mat, fixa med tvätten, hämta barnen och ja allt ni vet! Men det är nog bara mitt tillstånd just nu som får mig att gå hem till pappa och äta för att sen kunna gå raka vägen hem till soffan eller sängen och lägga mig bara. Diskhon är full, bänken har full av papper/brev och klädhögen bredvid sängen växer, och som sagt här ligger jag och myser med världens finaste och mysigaste katt! Älskar att tappa fotfästet någon dag och bara njuta av bebis i magen och drömma mig bort utan att det påverkar någon (okej då min älskling blir lite drabbad för han kommer hem innan mig imorgon så egentligen borde jag börja 16 och hunnit kommit ner på jorden igen fast å andra sidan behöver han se min verklighet jag lever i just nu så jag får lite extra kärlek i helgen för de behöver jag! )


3 av 5

Idag är vi inne på dag 3 av 5, alltså har halva veckan redan gått vid lunch! Får lite småpanik nu igen, vill hinna säga hej då till alla fina tanter och jag kommer ju faktiskt sakna dem! Inatt sov jag tyvärr inte lika bra så jag får leva på gårdagens sköna sömn tills nästa gång kommer (om den kommer) det är ju sååå drygt att springa på toan 1-2 gånger per natt (ännu värre att den är uppe också såklart) känns som jag behöver låna mammas tältsäng snart och ligga utanför toan i hallen haha :)

Ha en bra dag <3


Växer så det knakar

Bara över TVÅ nätter så har lilla p (eller ja magen) växt supermycket, helt galet faktiskt! Antingen är det alla kakor och gott efter babyshowern eller så är de vår lilla efterlängtade bebis som börjar bli stor!

BB väskan är inte packad ännu men i helgen älskling (hoppas du läser nu då) så tar vi tag i de!

Sen kan ju jag säga hur less och trött jag är på min blogg, alltså hela utseendet detta måste fixa snarast så om någon vänlig själ skulle vilja ha en slant så hojta så kan jag hjälpa dig och du mig! Puss godnatt på er!

Mamma och pappa väntar på dig <3


De kinesiska horoskopet

Vet inte hur jag kom in på denna sida men ganska så bra instämmande på mig, även du lina är get och detta passade ju också bra in!


En lång dag

Trotts att jag bara jobbat 7-16 så känns det som en evighetsdag! Stegen var extra tunga påvägen hem, allt var lite extra stökigt här hemma och lusten är inte alls här!

Lilla p har legat och tryckt upp mot mellangärdet hela dagen så det känns dom jag blivit slagen där och att böja sig ner ger mig kväljningar, men Gud vad jag ändå älskar att vara gravid, vill aldrig att detta ska ta slut och jag är nästan rädd för att det snart är över även om jag mer än gärna vill ha en liten söt bebis i famnen! <3


Sista veckan

Sista måndagen på väldigt länge har jag avklarat idag, underbart och jag räknar nästan timmarna för att de känns så nära nu och det känns så underbart att få komma till ro och bara vara, det finns massor för mig här hemma att göra så att gå hem 2 månader innan lilla p är beräknad komma känns helt fantastiskt lyxigt, även om man självklart får sämre med pengar då men det ser inte vi som något problem (om jag inte nu lyxar till det allt för mycket haha) det viktigaste är bara att lilla p mår bra och de gör du när jag är lugn, äter bra, går promenader och umgås med nära och kära såklart :)

Tisdag, onsdag, torsdag och fredag sen så går karriären (läs jobbkvinnan höhö) i mig i ide ett tag!


Våroverall

På posten kom idag denna fina till lilla p! Kommer bli perfekt en vårdag med sol i parken! <3


Söndag hela dagen

Kort på presenterna är tagna nu och de ska bara in på datorn sen så får ni se dem :) hoppas på att få lite bilder av mina vänner från dagen också såklart :)

Nybadad och klar för sängen vi hörs imorgon! :)


V.31

Som jag berättade så var jag och anders och knäppte bilder igår, tack till emma som har knäppt superfina bilder!!!


Ni gör mig lyckligast i hela världen!


Min babyshower

Redan klockan nio skulle jag och hjärtat vara ute ur huset men arkitekten kom och de blev lite fördröjt.. Sen åkte vi hem till pappsen och åt frukost innan vi skulle på gravidfotografering tillsammans hos emma, gick super!! Ner på stan, åt lunch och hittade även ett par varsinna skridskor som vi köpte (lovar ska inte ställa till med något och nu så de får ligga på hyllan tills nästa vinter :)) sen åker vi hem och jag är skit nervös!!!

Kommer hem halv 4 (som jag blivit beordrad till) och där är alla mina finaste och närmaste bara för vår skull, jag blev rörd för ni va ju så många visste inte var jag skulle börja! Allt var väl organiserat med start av tipsrunda i huset! Sen fiskade vi och jag skojar inte när jag säger att det var 20 st olika kakor/tårtor och allt vad det nu var, supergott!!! Var fortfarande lite ställd över att så många var där! Sen kom fler lekar, "kasta om orden", "hitta så många tjej och kill namn och nästan allas favorit "gissa bajset i blöjan" och sen hade var och en med sig ett kort på dem själva som liten som jag då skulle gissa vem som var vem, det var svårt men gick bra tillslut :) sen presentöppning såklart, och jag vet inte hur mycket fint vi fick allt från nappflaska, kläder, mössor, filtar, nallar, vällingburk, blöjtårta, böcker ja allt var superfint och behövligt!! Självklart kommer bilder!

Vill tacka er ALLA som var där det värmer i hjärtat att vi har så många fina människor i vårt liv och jag är så glad att lilla p har kommer ha världens bästa och finaste människor runt sig och framför allt att jag har er, ett enormt stöd på alla sätt och vis! Ni ska veta hur mycket jag tycker om er, ni är fantastiska allihopa! Vet också att det är fler som ville komma men inte var hemma och jag tycker om er väldigt mycket med!!

Ett ännu större tack till er som fixade allt för oss, Lina, syster och David! Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna visa hur mycket jag älskar er och vad Ni betyder, men ni har gjort världens finaste babyshower som jag aldrig kommer glömma! <3


Jag är mållös

Jag kan inte sätta ord på hur fina vänner jag har! Tusen tack alla inblandade <3

Berättar imorgon om min babyshower!


Min och lilla p:s dag!

Det är vår dag idag, arkitekten är här på morgonkvisten innan vi måste åka eftersom fina vänner ska fixa den efterlängtade babyshowern! Jag är liiiite nervös faktiskt, jag och min stora älskling ska på andra äventyr innan jag kommer tillbaka vid 3 :)


Avskedsmiddag

Igår ikväll åt vi god mat och hade mysigt sällskap på O'learys för att säga ett sista hej då till Anders syster, min svägerska och lilla p:s faster Karin :) vi ses snart igen och lycka till med både studier och pubrunder i Skottland :)


Snökaoset

Detta väder gör mig numera irriterad och sur, kanske för att gudarna vill ha mig innanför dörren och slippa gå ut och göra mig illa mer...

Kalas idag för min fina älskling som på måndag fyller hela 23 år, blir lite kalas imorgon med :) detta satte ju fart på mig så nu är nya blommor på plats, gardinerna strukna och storstädningen gjort! Älskar känslan och att byta ut lite här och var ger ny energi för både kropp och själ!! Nu är det sängdags imorgon väntar en heldag jobb!


Oledolyckan

Jag orkar inte med mig själv riktigt, igår när jag ska åka och hämta lilian så vad gör jag? Jo går med världens största chokladask i famnen och datorn där på och högtalare till datorn gör ÅRETS vurpa iaf årets ondaste på vår uppfart landar på knäna kan fortfarande inte hålla balansen så allt flyger framför mig och hakan hamnar i chokladasken. de gör så ont i knäna att jag måste skrika högt och svära ja ni vet ju själv att slå i knät lite gör ju skit ont ändå! Hur som så tar jag mig upp ser att jag såklart slagit hål i både nya mammabyxorna och i knäna så jag blöder. Gissa nu, hela kvällen på jobbet fick jag känna mig som en riktigt kärring som knappt kunna böja på dem (inte nog med att magen är i vägen liksom) och det gör fortfarande ont i dem idag, jag är hopplös.

Haha sjukt svullna som ni ser!


Bekräftelse

Jag älskar att få bekräftelse när jag gör något, idag har jag hela förmiddagen städat, bytt gardiner, tvättat och ja ni vet.. Och det bästa jag vet, sen jag flyttade in i huset är att dammsuga!! För det första så måste man ju självklart ha en super dammsugare och de fick vi av Anders farmor redan när vi flyttade in i lägenheten och jag älskar den!! Jag ler verkligen av att höra hur det rasslar till i slangen och just denna bekräftelse att veta jo men jag behövde dammsuga (gör det minst en gång i veckan) gör det bara ännu roligare! Skulle dock aldrig vilja jobba med detta igen (jobbade som lokalvårdare i fyra år under och efter gymnasiet)! Mamma tror att detta bara har med att göra att jag är gravid för jag har ju faktiskt aldrig gillat det förr, så vi får väl se! Jag tror att några av er som läser detta (mamma och lina) faktiskt känner samma lyckorus som jag när det rasslar till i dammsugaren!


Min verklighet

Du ger mig allt här i livet jag någonsin kunnat drömma om, du är en sagoprins i allas berättelser men du är min verklighet, du uppfyller mina drömmar och du gör det utan problem. Du ger mig kärlek som jag inte visste fanns och jag är fortfarande lika kär i dig som för 4,5 år sedan. Du vet hur du gör mig lycklig och du ska veta hur bra du är på just de, jag älskar dig fina Anders över allt här på jorden och vår fantastiska resa har bara börjat! Jag är så glad att det är just du som står vid min sida, att det är dig jag köpt hus med, bildar familj med och vet att jag vill vara med!
4,5 år är bara en siffra för vissa men för mig är det början på en lång lycklig saga som har blivit min verklighet!
Tack för att du finns hjärtat och tack för fina 4,5 år idag! <3


Astro 2013

Har läst många astro nu om mitt 2013, det jag kan sammanfatta och tycka passa mest in på mig är nog att jag inte ska tro att "gräset är grönare på andra sidan" detta är även något jag kommer lägga på minnet, för det är ju oftast så jag tror men jag brukar ändå inte våga se efter om det är grönare så jag tänker fortsätta i det spår jag lever nu, följa mitt hjärta såklart!


Kvällsfika och ny tidning

Äntligen har min tidning kommit, Hannah och Amanda! Ska läsa den och äta en skål med frukt bestående av mango, äpple och mandariner på burk(gaaah jag älskar dem!!!!)

Känns att man är frisk nu när man börjar plocka med allt och ta tag i saker o ting, äntligen!! Skönt att jag bara har kvällen imorgon att jobba så jag hinner massor på dagen :)

Fick förresten skilda världar i julklapp av min prins så de går avsnitt efter avsnitt och jag älskart!! Nya härliga handskar köptes idag med!


En orolig själ

Sover inte alls bra inatt, vaknar av konstiga och obehagliga drömmar, huset känns extra stort och sängen lite för tom. Det som känns bra är väl att kissen ligger på sin plats vid fötterna och sover och att jag precis fått ett fint sms av mitt kära A som också var vaken just precis nu när jag är de. Hoppas på att få somna om och vakna till de lite bättre om några timmar. Jag är fortfarande rädd över att få någon form av kramp eftersom jag inte kan hantera dem vilket i sin tur gör att jag tänker på massa saker som "borde jag låsa upp dörren så dem snabbt kan komma in" eller "varför sover jag ensam hemma" och så vidare men jag kände igår när jag kom hem att jag ville bara vara ensam och andas typ.

De allt mer hårda sparkarna ger mig ett leende och fina tankar om framtiden som jag nu hoppas drömma om :)


En minsta bra dag

Jag mådde ganska bra imorse, ont i huvudet och orkeslös men vad kan man förvänta sig efter en dag med magsjuka? Hur som så låg jag i soffan när jag plötsligt fick väldiga smärtor i höger rygg vid revbenen läskigt ont alltså, en efter en dök upp, kramp efter kramp som gjorde mig helt borta och andningen blev svårare och svårare, ska tillägga att inte ens lilla p var med i bilden utan det var bara jag min kropp att jag har en bebis i magen hade liksom ingen betydelse och de var ju därför som jag blev ännu mer rädd för paniken när man får kramp och ett tryck över bröstet som inte går att förklaras i ord är fruktansvärt! Ambulansen kom och räddade mig som tur var ska jag nog säga eftersom jag inte hunnit ringa någon annan som kunde förstå eller hjälpa mig det kändes verkligen som att sista krafterna var dit.

Jag mår bra nu, efter 5h på akuten och ett konstaterande om muskelkramper i höger sida, först trodde de blodpropp i lungan men de vet vi inte för de vill inte gärna röntga gravida och de vill ju inte jag heller så tror de att detta hända pga magsjukan igår som gjort att jag använt andra muskler jag inte använder och då kan man få muskelkramper/muskelspänningar av de, så vi hoppas på de och avvaktar. Är fruktansvärt rädd att detta ska hända igen dock men jag ska vila och ta de lite lugnt närmsta dagarna!

Jag har så otroligt fina människor runt mig som gör allt för mig, jag älskar er, ni är guld värda! Extra tack till min fina familj Lilian, mamma och syster som suttit hela tiden på akuten med mig! <3


Gravid + magsjuka = sant

Sen fem imorse så har jag haft rusning till toan, jag spyr upp ALLT som kommer ner i munnen (ursäkta snuskig info men de är dagens sanning tyvärr) och jag har konstant haft ont i magen hela dagen. Börjar bli lite orolig över Lilla p om du klarar dig eller om du också snart kommer ut genom munnen, usch fyfan alltså! Bland de värsta jag vart med om och magen känns tusen gånger mindre nu också :(


V.20 / v.30

Tänk vad mycket som händer med min kropp på bara tio veckor, tänk att lilla p ska bli ungefär dubbet så lång och väga dubbet så mycket mer som nu, om några veckor så kommer jag säkerligen vara dubbet så stor med andra ord. Det känns läskigt och väldigt underbart för inne i min mage ligger vårt lilla mirakel som kommer ge oss en ny mening med livet, det är stort! Det går inte att beskriva, men det jag känner är något helt nytt, spännande och fantastiskt!

Du gör oss så lycklig <3


En fin julklapp

Helt klart en av de bästa julklapparna som jag fick av Anders systrar, passar perfekt och är ju hur fin som helst!
Tack Anna och Karin :)


Innan frisören

Dusch och frukost innan jag åker till Malin som ska klippa mig, de var på tiden som jag tog mig i kragen!! Vid frukostbordet så sitter Luna alltid i fönstret och kilar på fåglarna eller som idag, på kaninerna som äter våra ruttna äpplen, Luna älskar de verkligen men är lite små rädd såklart haha :)


Nu har ni sovit klart

När vi sovit liiite för länge så vaknar vi av att kissen står på oss, ganska mysigt faktiskt men på mig gör det ju skit ont när hon ställer sig på brösten, ska tillägga att kurrljudet är högre än någonsin och hon killar en med morrhåren i ansiktet! Godmorgon!


Välförtjänt

Kommer hem efter jobbet och får kvällsfika av min fina! Älskar att han har vart hemma i 15 dagar och tagit hand om mig! (Jag har visserligen tagit hand om honom med eftersom han haft magsjuka) men han sköter sig och gör verkligen allt för mig, jag älskar dig gullet <3


V.30

Tio veckor kvar och jag mår som en prinsessa (peppar peppar). Gravidfotografering imorse med Emma, du är så duktig!! Så ni får en tjuvtitta på en bild!


Tradera

Vaknar imorse och blir såklart skit glad när jag ser att jag fått 2 nya bud på min telefon!! Så in och buda ni med om ni vill ha den vill säga ;)


En vanlig Onsdag efter klockan 21

Detta är alltså vad jag gör efter jobbet (16-21) innan jag ska sova, har fått för mig att jag inte kan sova om lakan+påslakan inte är manglade eller strukna när jag bäddar rent (vilket jag gör liiite för ofta nu för tiden, inte om ni frågar lina kanske för hon gör de varje vecka) nu kan jag och mina älsklingar sussa sött :)


Härmapa

Läste precis mitt astro för 2013 innan de läste jag linas blogg som fick mig att göra de, så jag gör som henne låter er läsa mitt, någon av er är säkert också vädur så här har ni, kommenterar de jag reagerar på i "()" :)


VÄDUREN

De strider du fick utkämpa förra året är dessvärre inte över – de kommer pågå till 2015; men trots det finns det gott om hopp.(denna mening kunna de väl hoppa över) Förra årets stora förändringar kom som ur tomma intet, men i år bjuds du inte på oväntade överraskningar.(bra hus och barn känns lagomt) Du är väl medveten om din situation nu (jag börjar bli ialla fall) , du vet varifrån trubbel kan närma sig,(jo tack de har jag lärt mig) och du vet hur du ska handskas med problemen.(mina problem är dina problem älskling) Kom ihåg detta i maj när det första orosmolnen samlas – du kommer vara redo och på din vakt.( Lovar att knte glömma) Det du kan förlora i maj får du åter i november, och tvärtom, så inte förrän vid årsslutet kan du utvärdera situationen, men du kommer märka att saker och ting rör sig framåt, små, små steg i taget. I slutet av 2013 kommer du ha kommit en lång väg från där du är idag, och efter 2014 har du nått ännu längre. ( kan inte annat än hålla med för så kommer det helt klart vara)

Som den impulsiva, otåliga väduren (gud vilka två passande ord för mig) önskar du såklart att du kunde nå alla dina mål i ett stort kliv men just den här resan fungerar annorlunda. Det kommer utmaningar och lärdomar längs vägen. Tänk på alla gamla berättelser där hjälten måste hitta vägen över floder som inte går att korsa, över höga berg och genom djupa dalar, allt för att nå sitt mål: det är precis det du måste ta dig igenom. (Så sant) Kom ihåg att pionjärer aldrig följer kartor – de skapar kartor för andra att följa. Mer konkret: det kommer en punkt i december när du får chansen att blicka tillbaka och reflektera över din egen utveckling. Du kommer inse att en strategi du valde under våren, trots att den fungerade någorlunda väl, inte var den ultimata vägen att gå ( det brukar vara så) – så du kommer välja en annan nästa gång. Men hade du inte vandrat just den vägen skulle du aldrig vetat det. Erfarenheterna är en stor del av vägen framåt, kanske rentav viktigare än målet självt.

När det kommer till kärlek och förhållanden kommer 2013 bli året du längtat efter. Venus och Mars, stjärnhimlens älskande, möts bara vartannat år och i olika delar av himlavalvet vid varje tillfälle. De har inte mötts i Väduren sedan 1985, men i år är de tillbaka just där så du kan förvänta dig något storartat och starkt av sommaren – från att inte kunna hålla er ifrån varandra till att inte ens prata med varandra, fram och tillbaka kanske flera gånger.(ser en hel del sanningar i de redan nu) Oavsett om du har en partner eller är singel kommer situationen troligen gå från det ena till det andra under året. I slutet av året är Venus och Mars positionerade där de har funnit respekt för varandra, ser varandras behov och viljor – med det sagt är det ändå inte omöjligt att du kan komma att sakna sommarens passionerade bergochdalbana…(jag älskar denna mening)

Ekonomiskt sett ser året bra ut,(härlig) särskilt under maj och juni, men se upp för en liten vurpa i december, (oppps, julklpparna till lilla p kan bli dyra alltså) men det jämnar ut sig under 2014. (Får jobba lite extra) Karriärmässigt ser det ut som att du utvecklar en mer långsiktig plan,(perfekt planerar ju att göra högskoleprovet) där du ser längre än var du befinner dig idag och blickar mot slutet av årtiondet. Sådan framförhållning är du inte van vid och trodde kanske inte att du kunde tänka så långsiktigt. Det sker en oväntad vändning i november som kan ta dig steget närmare dina långsiktiga mål – eller inte. Lita inte på din magkänsla här, utan tänk igenom saken noga. ( börja plugga eller inte kanske)

Intressant år måste jag säga, men känner redan nu att detta är lite vad jag förväntar mig och vad som förväntas av mig! :)


True story


Tagit mig i kragen

Alltså vad är det med denna dag? Tror mycket bestämt att jag saknar d-vitmin (sol) och därför är så rysligt trött, kan också ha att göra med de lite halvstökiga hemmet som gör att man bara vill dra filten över huvudet igen och somna om, vad vet jag men efter 3 timmars powernap fick det vara nog.

Undanplockat, tvättat och handlat fick bli en bra start som gav mig ny energi och till och med lagat köttfärspaj till min älskling. Nu ligger vi i soffan igen och allt känns bättre inte på tal om att vakna imorgon när det iaf ser okej ut blir en bra start på dagen. Tråkigt att mitt a fortfarande är sjuk bara..


Happy new year!

Avslutade 2012 med den godaste middagen på hela året, gratinerad hummer med vitlöksbröd till förrätt, huvudrätten var potatisgratäng, fläskfilé med sparris inrullade i bacon och svampsås på de och vit chokladmousse med hallon och björnbärskompott. Ni hör ju själva, det bästa är att det står en tallrik i kylen till Anders (han var hemma eftersom han fick magsjuka dagen innan) så med liiiiiite tur kanske man iaf får smaka eller i bästa fall få den!

Min date var helt perfekt, mörkt hår, klädd i svart och lika snygg som vanligt, tusen tack för de snabba inhoppet och jag är superglad att jag fick skåla in de nya året med dig, lina och Henke!

Kocken och frugan vilket bra jobb ni gjorde jag älskar er, tack så mycket för allt! Och Jessica puss på dig, du är guld värd!