Ugglor

På kappahl på barn såklart har det kommit in så mycket nytt och fint så det var klart lilleman fick med sig lite nytt hem som bara ska tvättas innan han får prova de! Älskar ugglorna och vet att Leo kommer vara sååå söt i de!!


Gröt till lilleman

Igår fick Leonel Prova på gröt för första gången! Och i två dagar har han somnat lugnt och stillsamt själv i sängen med dörren på glänt, inte ett ljud har vi hört och sen sussade han så sött så! Tack för de lilleman <3


Värmande kommentarer

Fina kommentarer rullar in av min fina vän! Och du är såklart varmt välkommen att inviga den nya altanen <3



Tårar av lycka

Jag fäller några ömma, fina bedårande tårar för mina två ögonstenar som ligger inne i sovrummet och sover i exakt samma pose, önskar jag kunde få ett kort men ni ligger förlångt ifrån varandra och jag vill såklart inte väcka er även om det är frästande att ge er både en stor blöt puss!

Åh vad ni gör mig lycklig, mina fina grabbar!


Den bästa platsen

Nya trallen används flitigt, passar bra både vid frukost, lunch och middag! Igår blev det en bedårande middag och fint sällskap hade vi :)

Nu är det måndag, ny vecka och nya tag, Leonel är på strålande humör så det kan inte börja bättre!

Puss!


Som handen i handsken

Jag älskar sommaren, alla fina soliga dagar och denna helg har vart kanonfin med värme, bebismys, grillningar, familjen, fastrarna, plocka hallon, sällskap med grannarna, kattvakt, bad, god mat, promenader och rust!

Jag trivs som handen i handsken här i huset, när jag stod och plockade hallon så kom verkligheten ikapp mig och sa hur jäkla bra jag har det! Lilleman låg ute på filten och sov och Luna bredvid, Anders var uppe och river allt och där stod jag lyckligare än någon annan i vår 50 kvm stora hallonhäck och gav vårt liv ett leende och njuter till tusen!

Tack till er alla som gör mitt liv så bra, extra tack till mina två finaste killar som jag älskar mest i världen!


Dagens lunch

Idag blir det hallon med mjölk till lunch!! Hur gott?


Amningshjärnan är i farten

Det var faktiskt ett tag sedan amningshjärnan var i farten och när den väl kommer blir det en hel del fel!

Åker till affären och väl framme har man glömt matlistan och den måste jag ha annars Får jag åka till affären för jag glömt något så jag åkte hem hämtade de och kommer sen till affären igen och gissa vad? Jo då har man plånboken i skötväskan som är hos Lilian som tur är kunde en vänlig själ (Kenneth) komma med den så min ilska försvinner innan handlingen! puuh hur kommer denna dg sluta?

Tur min lilla hjälte gav mig sovmorgon och ett strålande morgonhumör!!


Spinning

Egentligen vill jag bara skriva hur dåligt vissa beter sig men istället skriver hur jävla jobbigt det var att gå på spinning!

Mitt första spinningpass, jag trodde skulle spy faktiskt men jag klarade mig och jag vill göra det igen och igen! Benen darrar fortfarande och tröjan är fortfarande blöt, är ganska nöjd över de jag åstadkommit idag, städning, social tid med båda mina föräldrar, skjutsat och hämtat A från jobbet och ett spinningpass på de! Tänk om man varje dag var såhär effektiv! Men imorn kommer vi inte heller ligga på latsidan, middag för våra fina vänner, handling och matlagning :) längtar!!

Puss och kram!!


Sommaren är kort

Hjälp, tiden bara springer iväg nu på sommaren speciellt när A jobbar hemma igen!! Igår hade vi det helt fantastiskt ute på iggön med Leos fastrar, kusiner, morbror och Erik! Idag har vi vart trötta, alla tre faktiskt!

Ligger efter med alla bilder men tänker ge er en julibomb nästa vecka eller till helgen!! Det är så mycket man vill hinna med och ändå hinner man så lite? Vad tar min tid vägen?

Puss och kram på er!


Semester

Innan läggdags igår hittade vi vår resa! Äntligen bokat och betalt nu har vi något att se fram emot!! :)


Pluset som förändrade livet

Denna vecka är det ett år sedan som vi plussade på Stickan, det bästa av mig och det bästa av Anders har vi nu här hos oss, det bästa livet någonsin kunnat ge oss, Leonel <3

Jag kommer aldrig någonsin glömma den dagen och jag älskar er så mycket mina fina killar!


Snickarens fru

Det går framåt och imorgon är den klar! Men någon snickar fruga blir jag då inte och inte fick man vara med och göra riktiga altanen nästa år heller men trotts allt fick jag 8 av 10 getingar (egentligen en 7:a men men lite argument varför jag förtjänade en 8 så fick jag de tillslut) då kan jag äntligen checka av livets lista med att bygga trall/altangolv!

Men vi hade de mysigt älskling :)


Big boy

Min lilla kille blir större och större för varje dag och idag blir han 4 hela månader!

På fyra månader har du lärt mig mer än någon annan gjort på 22 år, du gör mig till den lyckligaste mamman på hela jorden och min starka kärlek till dig är oändlig! Grattis på din 4 månadersdag älskade Leonel! <3


Mina små och stora projekt

Det är mycket med ett hus, både kul och tråkigt! Jag är den typen som börjar med lite av varje när jag får lust och pysslar sen med lite av varje varje dag. Just nu händer detta i vårt hus och på vår tomt i väntan på takstolar och det stora projektet Anders ska fixa!

https://cdn1.cdnme.se/1852767/7-3/pic_51e5b10fddf2b3217e12b236.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1852767/7-3/pic_51e5b117ddf2b3205a8a2841.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1852767/7-3/pic_51e5b11addf2b322d70cd36d.jpg" class="image">


Morgonmys

Lilleman tar sin tupplur i min famn, Gud så jag älskar dig <3


Dåligt med uppdateringar

Som ni märker så är inte bloggen super prioriterad, ligger efter med både bilder och text men det finns så mycket annat som känns viktigare så det går före!

Men jag ska försöka! Imorgon blir Lillprinsen 4 (!!!!!!!!!) månader, galet vad tiden går fort! Jag har alltså vart hemma 6 månader, hur sjukt är inte de? Och Leo blir så stor, och när han är glad då är han så glad att man glömmer allt som någonsin vart jobbigt! Fina älskade du <3 på lördag ska vi ha familjedag, längtar för Gud så mysigt vi ska ha!!


Kan man kasta in den?

Vilken hopplös natt, lilleman somnade som vanligt men sen efter 12 börjades de, han måste ha ont i magen eller något men han är nöjd om han får ligga bredvid mig och snutta... Jag kan inte sova när jag har båda killarna i sängen, det är för trångt helt enkelt så jag vet inte hur vi löser dethär men trött är jag och ont i ryggen som tusan!

Kände vid 4 tiden nej nu orkar jag Inge mer nu kastar jag in handduken men det går ju inte? Och även om jag är trött just nu så skäms jag över att jag ens tänkt tanken när jag ser på min lilla glada skatt!

Det blir bra, får ge de lite tid!


Sommarkväll

Igår gjorde vi sista rycket uppe så de är bara att börja riva i princip innan vi får ner på stan på sommarkväll med gott folk! Både Leos farmor och farbror höll oss sällskap :) tack för en fin kväll!


Sommardröm

En dröm är inte bara att bo i ett fint hus med en bra Karl, skaffa massa barn och vara lyckliga livet ut utan kan också vara helt enkla vardagliga saker som min var just idag!

sommardrömmen idag var
Smultron med vaniljkesella - ljuvligt underbart och rekommenderas starkt!


Fem fina år

Igår hade jag och min fina en anledning att fira, nämligen 5 års dagen! Vi åt god mat och hade mysigt på kalles medans leonels fastrar var med honom! När vi kom hem och tills nu är det fortfarande en magisk bebis vi har, svägerskorna hade bakat en fem års tårta och muffins, precis som på 1 års dagen fast då var det kladdkaka! Tack fina ni vad skulle vi göra utan er?

Och som sagt Leonel är en magisk dröm inatt och idag, glad och så nöjd man kan bli! Fastrarna är rena rama lyckopillren tror jag! Mer lyckopiller åt älsklingen!! Hihi


Bryggan

På bryggan var det god mat, bra sällskap och det öppnades nya dörrar! En bra måndagskväll med fina vänner helt enkelt!


Ny vecka, nya tag

Förra veckan va sisådär med både sömnen och humöret!

Idag vaknade både jag och lilleman på strålande humör halv 8 och har hela dagen samarbetat bra! Så låter vi veckan fortsätta, har inga måsten eller krav denna vecka bara ledighet och avslappning, middagar ute och mys med killarna!

Förresten tårtor från i lördags när tjejerna blev fem hela år!!


Måndags mys

Min lilla fina bebis och jag myser till tusen i soffan innan jag ska ut och äta med tjejerna!

Och tack för de fina kommentarerna Linda och Bea, alltid mina trogna kommentatorer haha :)


Sooooooommar sommar och sol

Älskar värmen, solen och mammaledigheten! Jag njuter verkligen och tar dagarna som de kommer! Idag har vi planterat, solat, städat, badat i baljan och nu blir det middag på söderhielmska :)


När man vill sova

Ojoj nu är vår lilla kille verkligen billig, vaknade halv 5 och var på sitt sämsta humör tack och lov somnade han om
En timme men jag är så trött och det är faktiskt pappa As tur att sova lite..
Funderar på att ta en promenad men då när Leonel somnar, vill ju jag med sova... just nu ligger han och babblar i gymmet och halv grinar, Herregud lilla älskling du skämde verkligen bort oss de tre första månaderna!


Sommarens bästa bär

Ni får säga vad ni vill men jag tycker smultron helt klart är det bästa bäret! Plockad en burk idag som jag sen vispade grädde till och där satt vi när sonen skrikit sig till sömns och firade att bygglovet är klart med lite skumpa (trocadero) och smultron med grädde! Underbar torsdagskväll med min fina <3


Tji fick jag

Tänk att en liten kille, tre månader på 7 kilo och söt som ett sockerpaket (utom när han grinar) bestämmer min dag, min tid och min sömn. Jag har vart trött hela veckan med idag togs det till en helt ny nivå, jag är dödstrött verkligen! Och lilleman då? Jo han är nog ännu tröttade och less på mig! Men vi ser ljuset i tunneln, pappa a kommer hem från Stockholm idag och blir hemma ett bra tag så vi rycker upp oss och gör det bästa av dagen!

Tji fick jag som sa att alla pusselbitarna var på sin plats, en föll nog bort inatt haha


Pusselbitarna faller på plats

Älskar när livet ger flera goda nyheter och allt faller sig naturligt på sin plats, precis som man önskat. Det går bra nu och med min familj och mina fina vänner så känner jag mig lyckligast på jorden!


Jag älskar dig!


Gnällspik

Lilleman är inte riktigt sig själv, han är inte så nöjd och gnälligare än vanligt och det är ju inte så konstigt när man nästan har 39 graders feber, lillhjärtat <3

Igår kväll tog jag äntligen tummen ur röven och gjorde klart hans fotoalbum, det tog några timman men så fint det blev :)