två år sedan

för två år sedan firade vi påsken i stugan men resten av familjen, då hade vi tjocktröjor, badade bastu och hoppade i sjön, idag ser livet så mycket annorlunda ut. Sjön har tjock is kvar så man kan köra bil på, vinterjackorna är på, syster bor i ett annat land, Vi har en Liten bebis, och familjen har växt. Jag gillar det mesta såklart och tänk vad tiden förändras och vi med den!

PÅSKAFTON

Dagen började med en h e m s k feberfrossa och allt man kan tänka sig, så jag har knaprat alvedon och ipren hela dagen, vi var bjudna på påskmiddag hos svärmor vid 16, vi åkte dit, mest för att få mat i magen som jag verkligen behövde! vi stannade inte så värst länge med det var väldigt god påskmat och fint sällskap!
 
Leonel och faster Anna myser!
Det som blev kvar när vi alla ätit.
Tjejerna bar in påsktårtan!
Lilla L hade även mys med farmor och kusinerna :)
 
Tack svärmor för god middag, påskpåse till Leonel och två fina timmar, tack också ni andra som var med :)
 
 

Bebismys och ta igen tid!

igår skulle vi ha mys frukost med sandra och amanda, men jag mådde inte alls bra på morgnkvisten så detta fick avstyras men vid ett tiden när nästa besök var inplanerat så mådde jag bättre och bland annat alice kom hit.
Leonel fick supersöta skor och jag tulpaner :)
Bella var också här på fika och bebismys
och vår favorit stammis Lina :)
 
Har vart dålig på att lägga upp presenterna Leonel fått, men jag försöker! Bodyn L har på sig är en present från Tilde!! Ska försöka skriva när han har på sig kläderna han fått men många är lite storre så jag ska knöppa kort på dem med! :) men det är inte bara kläder han fått heller :)
 

te tips

dessa te är de godaste jag drukit, den gröna var hetl klart bäst, köps på hedwigs trädgård, fich dessa av min fina sambo i en fin mamma mugg när vi kom hem från bb!!

Glad påsk

Glad påsk till er alla, tyvärr har vi (jag) sjukstuga med feberfrossa och svettningar men denna påsk kommer i vilket fall vara den bästa hittills i mitt liv med min fina lilla familj! <3


28 mars

 
1. kissemissen Luna 2. små söta byxor 3. våra händer 4. fina tulpaner vi fått 5. Veronica och prinsen!
 
helt plötsligt gick det att ladda upp några, detta är gårdagens bilder!

med min nya kamera

sjuk skillnad på nya bilder med nya kameran jämnfört med gamla.
 
 
det är något om krånglar, bilderna vill inte läggas upp så nu ger jag upp efter någon timmes försök.
 
1. finaste pappan i världens med den finast sonen på jorden 2. Påskkort från Sälen :)
 
 
 
 

RS-virus

Spädbarn
Om ditt barn är under sex månader, undvik så långt det är möjligt kontakt med förkylda personer. Att hålla isär syskon går knappast, men barnkalas eller förkylda vänner och släktingar kan man försöka att undvika.
Undvik folksamlingar i förkylningstider.
Var extra noga med handhygienen när du har spädbarn, särskilt när du själv är förkyld eller om du har äldre barn som är förkylda. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
Det går inte att förebygga RS-virusinfektion genom amning.

Jag har inte riktigt förstått hur farligt det faktiskt är om vår lilla kille skulle får RS-viruset, därför hoppas jag verkligen att alla som kommer hit och hälsar är friska och tänker på Leonels bästa!


Lycklig tjej

Jag har fått den absolut bästa 22 års present (i förskott) någonsin, vår fina kille Leonel såklart och till de har jag fått en komplettering, en ny kamera så jag kan knäppa massor av fina bilder och minnas denna tid genom bilder när vi blir äldre! :) tack min fina älskling!! Nu vill jag bara ut och fota och lära mig mer!!


Påskhandling

Idag hade jag massor "att göra saker" på listan, tvätta, koka napparna, städa toan, dammsuga uppe och storhandling

Allt är gjort och även lite till! Herregud vad folk det var på maxi, och dyrt blev de haha! Lilleman var hemma med farmor medan jag och a påskhandlade, lite läskigt att lämna honom men det gick bra :)

Har gjort lite påskfint här hemma :)


dem som inte kom med i förra inlägget!

1 och 2. Besök hos mormor och Lasse första gången 3. David och Leonel 4. Små fötter 5. Hjärtat

bildbomb

1. försökta göra påskkort med Luna 2. nykaklat under braskaminen 3. små fingrar 4. Leonel 5. Första besöket och första gången hos morfar 6. Hos tant Eva 7. mys med farmor för första gången 8. Pappa och Leonel 9. min fina prins 10. myser med faster Anna för första gången 11. Leonel och mamma <3

Jag hjärta dig

Fina bilder som Tilde tog idag på besöket!


Snart påsk

Något jag missat detta år är påsken, jag är helt inne i bebisbubblan ännu och skiter faktiskt i allt annat! Men igår så hämtade jag lite ris i skogen som jag idag ska sätta lite fjädrar i, så mycket mer blir de nog inte, någon påsklilja kanske! Förresten klart de blir en lilja går bara ner till vår favoritbutik Hedvigs som ligger 100 m bort! :)

Fick en superfin bukett med tulpaner och diverse av Leonels kusiner, farbror och sambo!


januari, februari och halva mars

 
 
bildbomb från början på 2013, allt från min finaste Luna, alla hjärtans dag presenter och shopping till Leonel, blommor från älsklingen, nya inköp till hemmet och en höggravid mig! underbara dagar men inget slår det vi har nu!

Nattens

Nattpasset är snart slut och lilla L har vart extra mammig inatt minsann, ville bara sova på mitt bröst ( iaf somna men jag hann ju aldrig flytta honom eftersom jag själv också somnade!) nu har han ätit och gjort mig pigg men jag bör ju somna om snart!! Puss på er!

Garderar men flera kuddar inför natten!


Olika glas

Jag älskar att dricka ur olika glas, vinglasen ligger på topp och används flitigt!! Än så länge och ett tag fram över kommer det fortfarande bara vara lättdryck i :)


Fredagsmys

Denna fredag är extra mysig eftersom vår lilla nykomling är med! Final av gladiatorerna och ett påskägg från mamma! ( klassiker ) det här är bara början alla mysiga fredagar vi kommer ha!

Har haft några besök idag med, både stora och små <3 tavlan är en present som lilla Viggo fått av oss idag (bättre sent än aldrig) sen så har vi gjort premiärturen med vagnen idag med! :)


Från andra sidan jorden

En vecka innan vårt lilla knyte kom ut så fick vi brev från andra sidan jorden, av min älskade syster och Leonels moster! Har just nu i ammandes stund läst dem, ett högt för Leonel och ett till mig, jag är alldeles varm i hjärtat och gråter, finaste breven som jag kommer läsa om och om igen! Tack älskade syster och moster, vi längtar efter dig och älskar dig 100000 gånger runt jorden och tillbaka!


Pappamys

Igår så bestämde jag mig för att ge lillen mat och sen gick jag och la mig, superskönt att sova någon timme innan nattpasset börjar, men jag tycker ändå inte att jag är så trött, klart jag får sova mindre eftersom han vill ha mat och ny blöja men det fungerar bra! Så nu slår jag igen mina blå medans mina fina killar ligger på soffan och myser innan dom gör sig klara för natten och kryper ner hos mig :)

Går inte att förklara hur underbar denna tid är och vi njuter av varje sekund verkligen! Jag börjar äntligen förstå att han kommer vara min föralltid och ingen kan någonsin ta Leonel ifrån mig!


Fina kommentarer

Tack för fina kommentarer, speciellt Linda! Jag längtar tills ni kommer så jag får visa upp vår skatt!

<3


På hemmaplan

Efter andra natten hemma nu så börjar jag delvis förstå att Leonel inte bara är en bebis vi lånat utan faktiskt är vår kulle som kommer stanna föralltid och inatt har han bara vela sovit på något av våra bröst, men han blir liksom inte ledsen utan bara ligger och låter och är vaken när han inte är nöjd!
Jag är så kär i denna lilla krabat, när jag ser på honom så ser jag den bästa blandningen av mig och Anders och man kan inte annat än le! Idag ska vi ut på första turen sen vi kom hem, tillbaka till bb för kontroller, spännande!

Jag vet nu meningen med livet ska jag säga er mina vänner, inget i hela världens skulle kunna vara bättre än dethära!

Mina fina killar, för er gör jag allt!


Den lyckligaste stunden i livet var den när du kom

Det går inte att beskriva med ord hur det är att föda ut ett barn, sitt egna barn! Jag önskar att alla mina nära och kära får uppleva det någon gång, det är magiskt och slår allt annat här i världen!

Vi lever nu i en bebisbubbla som är helt fantastiskt och vår lilla prins är så otroligt snäll och äter verkligen superbra! Jag är så stolt över min son, sambo och framförallt över mig själv!
Stanna tiden nu!


2013-03-17

Vår lilla prins är här! Inte så liten heller hela 4574 kg och 55 cm lång! Allt gick bra och vi alla mår bra!!

Kan inte förstå att du är min son som just nu ligger i min famn och äter! <3


Kom igen nu

Lilla p kom igen nu, jag lovar det är tusen gånger bättre här ute hos oss än magen och vi alla längtar sååååå ! <3


Så jävla nöjd

Idag på morgonen har a och hans kompis tapetserat matrummet, och jag är så jävla nöjd verkligen!!! Ett helt annat rum verkligen och jag stortrivs verkligen med de nya fina, vilken skillnad de blir men lite fixa bara! Tänkte nog ge rummet en liten färgklick om det så ska bli fina tulpaner på bordet eller kanske något annat fint i färg, fortsätter nog på lite turkost även där men måste köpa fler ljus!

Även en bild på magen får ni, vecka 40!


Solsken

Det verkar som att när de bra beskeden kom så slappnade vi av, det är nära nu mina vänner! <3 :)

Grattis till min fina Frida som fyller år idag <3


Luna undrar såklart vad som håller på att hända!


Bra dag

Dagen började väldigt bra och verkar minst sagt sluta lika bra! Lilla p mår bra och trivs oförskämt bra i magen tror jag, det kommer vara bättre här ute lilla vän så kom ut snarast! Vi går in i vecka 40(!!!!galet) idag. Inte nog med de, ett väldigt bra besked ligger nu i våra händer!

Snart kommer svägerskan och Erik hit på fika, mys!

Eftersom mamma brutit benet och foten så fick jag fria tyglar och handla födelsedagspresenten som vi även slog in såklart!!! Ååååhhh längtar efter sommaren!!!


En vecka kvar

Det är en vecka kvar till bf och jag längtar efter att det ska sätta igång (men när jag får en såndär hemsk sammandragning så ångrar jag mig verkligen alltid att jag ens kunnat tänka tanken) och att få känna smärtan och få något för det, världens finaste barn kommer komma till mig, pirrande känsla!

Har vart på stan nästan hela dagen, först med svärmor sen byttes hon ut mot min fina bästis, sushi lunch, lite shopping och en promenad hem! Underbart och jag var heeelt slut när jag kom hem även nu så jag ligger nerbäddad och redo för john blund!!

Imorgon väntar nya äventyr :)


Min skönhet

Min fina älskling som myser med mig i soffan <3


Frukostbuffe på valbogatan

Börjar dagen med en fin frukost hos svärmor, vardagslyx gillar vi! Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på! :)


Randig och tjock

Älskar magen trotts att den ofta är ivägen och är tung, men det ligger något väldigt vackert där i :) <3


Gissnings listan

Ni som inte har gissat, gör de för snart kan det vara försent :)


Bak och fram

Har precis vart och kissat för 379:e gången idag tror ja och förns nu märker jag att jag faktiskt har mammatightsen bak och fram, haha tur jag inte gick ner på stan som jag tänkte ett tag! Nu tar vi ett skumbad och väntar på att Anders ska komma hem från träningen :)

Det är många som har gissat datum nu, så glad jag blir när jag ser de, så fortsätt nu ni som inte gjort det :)

Projekt som ska bli klara inom kort!


Gissa rätt

Alla ni som vill, gissa nu vilket datum det blir som lilla p kommer ut, skriver sen vilka som gissat på vilket datum!

20:e mars är vårt datum!


Väntans tider

Får för mig så mycket konstiga saker och hittar en jäkla massa saker som skulle passa bra i min hand just nu! Helst av allt och som såklart skulle göra mig nöjdast de är ju om lilla p bestämmer sig för att komma ut, då flyger nog alla konstiga idéer bort men men mamma och pappa hör upp jag fyller år snart och dessa vill gärna flytta hem till mig! (Om lilla p har kommit innan födelsedagen min som jag verkligen hoppas så checka en extra gång så jag inte ångrat mig, ni vet hormonerna spökar ganska rejält)


Glädjande kommentarer

Åh Linda du gjorde min dag, hur glad blir man inte när man på morgonkvisten ser en fin kommentar från en fin vän? :)
Kämpa på i ditt pluggande så klämmer jag ut lilla p och bloggen får nog sig ett litet lyft (om jag nu hinner med den haha) och du kommer få ännu mer energi när du kikar in :) puss på dig!!


Dagens

Har precis kommit hem efter en heldag ute i stugan, riktigt skönt! Precis vad man behövde, kärlek, frisk luft och nu är jag heeeelt slut så jag tar nog en powernap innan jag gör mig redo för middag+mello med mina fina vänner :)

Kom ut nu lilla skatt! <3


<3

Nästan som Filippinerna :)


Friluftsdag

Underbar dag idag, sitter just nu på en stol i solen ute på isen i stugan, korv, angling, pimpling, skoter, nära och kära :) helt fantastiskt faktiskt!! :)


Kärlek

Jag är så tacksam över att ha dig vid min sida, hand i hand genom livet. Du är den som får mig le och du gör mig till världens lyckligaste människa, varje dag! Jag älskar dig min fina <3


Nu tar vi helg

Underbara sol som värmer och gör alla på lite bättre humör, vågar knappt skriva välkommen våren som vi har längtat för då får vi väl ett hejdundrande bakslag!

Vaknade av en liten mysig kisse som krupit in under täcket och kurrade vid kvart över 7, vi låg nästan en helt timme innan a vaknade och anslöt sig till myset innan frukost!

Känner mig så lycklig, det är en fantastisk känsla, världens bästa sambo, katt och familj och världens bästa vänner, kan inte bli bättre än att lilla p kommer ut!

På vårt frukostbord idag


Färgglatt

Färgglada chokladbollar blev dagens projekt så nu får dom stå i kylen tills efter barnmorskan och sen blir de fika :)


Premiär

Jag och a åkte ner på stan en sväng, kände att det var dags för cykelpremiären för iår, sagt och gjort och det gick riktigt bra (peppar peppar) synd bara att jag klädde mig lite för vårligt för så varmt var de inte riktigt speciellt inte när man cyklar!

Nu är det napokok som gäller och dessa fina färgglada byxor och mössa blev lilla p:s idag :)


Välkommen v.39

Veckorna går otroligt fort och snart är äntligen vår lilla skatt här, som vi längtar nu!!


6:e mars 2013

Hade ingen lust alls att blogga igår så därför blev de Inge helt enkelt :)

Nu efter en kopp hallonbladste så tänker jag ta på mig träningsskorna och gå en runda i det fiiiiina vädret, älskart!


Kvällslyx

Kvällsfikat i form av mixade mango och jordgubbar, yoghurt och lite hallon med mörk choklad som topping, när man går hemma hittar man på så mycket som aldrig tänkt på förr och de blir lyxigare för varje gång tror jag!! Perfekt mys till farmen :)


Eftermiddags mys

Vi har det fantastiskt bra på soffan i solen just nu! Efter fika och städning så behövs just detta!


Bakmåndag

Efter frukost och en timmes prat med Heléne så satte jag fart att göra daimmuffins med hallon i, hemmaplockade såklart! Så vi får väl se om de smakar bra eller inte för då blir det en satts till inom några dagar :)

Mysigt med måndag och ny vecka, känner att jag inte har några måsten alls vill bara få dagarna att gå så vårt lilla p kommer ut snart! <3


Kvällsmys

Mys med missen ikväll


Turkost

Lite färg i vardagsrummet blev inte helt fel!

Mysig dag med först lina på Ikea och sen fika med henne och bea, precis vad jag behövde denna söndag!! Nu väntas middag som Anders gör och söndagsmys :)


Från faster Karin

Denna söta fick vi hem i ett paket från Skottland i fredags! Tack faster Karin <3


Tjockis

Ett tag där trodde vi lilla p hade bråttom ut men för tillfället är alla krämpor borta och de känns nästan som det skulle kunna vara 3 månader kvar igen, trotts allt så är det bara 17 dagar kvar till bf och de känns så långt borta men ändå så nära på något vis!

Men en sak är säker och de är att magen har absolut inte slutat växa! :)


Lördagskväll

Efter frisk luft på ockelbomarknad kom jag hem och var helt slut, precis som mina med resenärer antar jag! Gud så mysigt det var precis vad jag behövde en lite kortare utflykt med fina vänner! Med mig hem hade jag massor av gott nu till kvällen! Olika ostar, hjortkorv och tunnbröd bland annat!

Just nu sitter vi och äter dessa underbara, hur gott? Är proppmätt och äter ändå mer! Tack lina och David för den skojiga trippen!!


Domedagen

Alltid lika nervöst inför besiktningen av ärtan, har påbörjat ett sörjande av denna fina älskling som vart helt problemfri i mina år och nu troligen ska vi sälja den.. :(


Har det bra

Inte så lite bra heller, fotmassage, fredagsmys, farmen med den bästa människan på jorden <3


Kunde inte bli bättre

Efter en tripp till owes med mina lunchisar så kom jag hem med en skärm och lite annat smått o gott, lampan blev helt perfekt, kan inte bestämma vart den ska stå och skulle helst vilja ha en till faktiskt men ny får det vara stopp! När lilla p kommer flyttar jag upp den tillfälligt så vi ser något när det ska bytas mot kvällarna! Men just nu avnjuter jag den i vardagsrummet, ska ha en mindre stark lampa i bara :)

Babynestet kom på posten idag med, verkligen superfint!


I vår brevlåda

Efter lunchen på stan och en liten tripp där nere så hämtade a mig och så åkte jag hem, i brevlådan låg dessa, ett paket ( jag tror att de är från Skottland :) , öppnar när a också är hemma och då kanske ni får se), och något jag ska hämta på posten? Spännande, och faktiskt en tidning från cervera som gjorde mig glad :)

Solen har precis börjat kika fram och de värmer underbart..inomhus för ute är de storm och kallt! Snart ska jag köpa tapeter och hämta paketet på posten men först en stödvila :)


Hemnes

Har förresten inte visat er vår nya tvbänk, från Ikea - hemnes såklart! Älskar den serien och den blev superbra! Den gamla är såld, man ska byta ut lite då och då eftersom värdet då inte hinner försvinna helt så denna blev nästan gratis ju! Bra gjort!


Randig bebis

Idag fick magen den randiga tröjan och lilla p har verkligen rört om hela morgonen, v 38, de är helt galet vad fort det gått och nu vill jag bara att du ska komma ut så vi får se vem du är, ta på dig och mysa med dig! Pirret och känslan jag har just nu de är oslagbart, jag är verkligen lycklig!


Som ny

Har glömt berätta för er att jag faktiskt var och vaxade benen i onsdags, lustigt de kändes knappt och nu känner jag mig som ny, hade faktiskt inte gjort det sen september haha

Upp och hoppa nu för det blir lunch med mina vapendragare klockan 10:30!

Färska jordgubbar på kladdkakan igår, helt fantastiskt!