Nervöst!

Kan berätta förresten att jag ska på intervju för skolan jag vill börja på i höst ja ni läste rätt skolan-jag-vill-börja-på så jag är ganska nervös och tänker göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker! Önska mig lycka till :) 




Inte bara lite dålig

Som ni märker så är jag inte så skrivsam av mig just nu, har mycket i mitt huvud helt enkelt och det blir nog bättre ska ni se :) imorgon är det sista april vilket såklart betyder fira! Älskar att fira saker och firar gärna allt som går att firas så några vänner kommer över på middag och sällska, underbart! 

Lillgrodan kröp upp i soffan imorse där jag låg såklart och mös så han somnade hihi 
Älskar tavlan!! 

Träden slår ut

Jag blir alldeles lycklig när björkarna börjar slå ut! Det får mig at tänka på studentern och alla de fina minnen man har! Så härligt med våren som slår ut och vi kan vara ute och ha det bra utan att frysa!

Lilleman passade på att både dra av sig mössan och äta lite jord när mamman kollade bort haha! 

Appen strular

Har precis skrivit ett fint bra inlägg och så försvinner allt! Trött jag blir 


Påsken är förbi

Då var även denna påsk förbi och vi har myst som tusan! Skärtorsdagen hade jag vänner här på middag och vin plus barnfri, fredagen blev de slappt med min kära innan vi åkte och hämtade lilleman och åt påskmiddag hos svärfar, lördagen bjöd på 1 års kalas och fika hos mormor, söndagen så var vi i forsbacka och hade mysigt följt av middag på O'learys och idag har vi vart hos mamma i Katrineholm! Full fart hela helgen och vilket härligt väder det vart! Puss! 







Skärtorsdag

Då var påsken här och jag väntar på påskkärringar som ska komma hihi :) min lilla prins får förbli prins ich ingen påskgubbe idag! :) ikväll väntar jag tjejerna hit på middag och vin! 


Underbart


Jordgubbar med vaniljkvarg och te! 

En annan framtid

Solen skimer och humöret är på topp! Leonel är glad oxh dagen kommer bli bra! Vi ska luncha på Hedvigs och ha det mysigt med Tilde! 

Tänkte ta och berätta för er mina två glada nyheter, den ena är att jag sökt skola till hösten så jag håller tummar och tår! Trodde aldrig någonsin att jag skulle börja plugga igen men detta känns helt rätt! Och den anda skojiga är att på lördag börjar jag på nytt jobb! Väldigt spännande ocj roligt, jag behöver verkligen något nytt att bita i och inte bara gå tillbaka till samma gamla! 

Ha en mysigt tisdag! 



Otippat

Dedär arga och sura rann av mig när jag jobbade ikväll och jag har ju faktiskt två ganska stora glada ting att berätta för er, men de gör jag imorgon! Godnatt :) 

Känslan när man är sur men inte vet varför

Kanske ät lika bra att jag inte skriver?  Jag är på dåligt humör och allt känns lite extra tungt, varför? Jag vet inte eller jo jag vet men jag vill inte gräva mer i det. Men jag måste för att kunna ordna till det antagligen eller kan det försvinna av sig själv? 

Nu tar jag en promenad med Alex och Sigge i öronen! 



En liten spricka

Vilken underbar dag! Men jag hatar mig själv för att jag hade bråttom upp med telefon ur  jackan och därmed tappade den med skärmen neråt asfalten och den har nu inte bara en spricka utan tusen minst! 

Vi har vart på Emilias 1 års kalas idag och sen blivit bjudna på grillat hos Jenny, Fredrik och lilla stora Vincent som också fyllt 1 år förra helgen! Gud så gott och mysigt vi haft det och grabbarna är så fina tillsammans!! 




Kärlek


Hur fin är inte min älskling som gav mig denna fina i födelsedags present för någon vecka sedan <3 

Blivit med lejon

Vi trodde bara att hon skulle kammas och tvättas och så när vi hämtar henne på zoo så är hon rakad, som ett lejon! Hon är ganska söt faktiskt och mer vild än tam, närå hon är så lugn så :) 






En vän för livet!

Jag är verkligen tacksam över att jag började gå på mammagruppen på södertull! Det har gett mig så fina mammakompisar och kompisar till Leonel! Extra tacksam är jag över Diana och Emilia som vi hållt ihop med mest, vi är så lika men ändå så olika, vi bor så nära varandra, lika impulsiva så vi kan bara säga ska vi ses? Javisst om 30 min? Japp! Sen så har vi även gått på babysim tillsammans! Nästan alla andra mammor  har börjat jobba nu men än är jag och Diana kvar, även fast jag jobbar lite då och då såklart :) puss på er helt enkelt! 


Lilla vita rummet

 Äntligen är tvn på plats och jag ligger skönt i soffan och kikar på greys! 

Det lilla vita rummet kommer ha dvd och tv-spel, soffan är skön, gardiner ska upp men sen är de också klart, älskar verkligen de rummet! 




Jag ska visa dig vägen älskling


Foto: Emma Johansson

Du är mitt allt

Tänk att en liten människa som man känt ett år har förändrat hela ens värld och spridit mer kärlek och glädje än man någonsin önskat sig. En liten människa som betyder allt för mig, som jag skulle göra vad som helst för som jag ska lära och ta hand om tills han reder sig själv! Om du bara visste Leonel all kärlek som du ger och hur tacksam jag är över att ha dig i mitt liv! 




Från andra sidan

Och så kom äntligen den efterlängtade paketet från andra sidan jorden! Jag väntar även på ett till men de tag nog en stund till! Alla kläder var över förväntan och även så skorna! Jackan var perfekt, lite förstor just nu så till hösten/vintern blir den perfekt! 








Sälen levererade!

Som vanligt levererade Sälen över förväntan! Och den helg har vart så härligt trotts att vår fina älskling vart hemma med farmor, tusen tack till dig och Faster Anna som gjort det möjligt för oss att åka iväg! 

Precis vad två föräldrar behövde efter ett intensivt men mysigt år med bebis som blivit barn och hus som blivit renoverat! 













Här är vi

Igår fanns det knappt på världskartan hur jag skulle klara en bilresa upp till Sälen, idag sitter jag här i Sälen med fina vänner och pojkvän, har åkte skidor hela dagen, suttit i solen och haft det underbart och snart ska vi upp på fjället igen och äta middag! 

Det är sjukt vad min kropp kan göra med mig när jag är nervös! 

Puss hoppas ni mår bra! 






Finast på jorden det är du!

Min fina älskade skatt!

Fotograf är Emma Johansson! 

Nej det är ingen vanlig dag

För det är ju min födelsedag hurra huraa hurra! 23 år gammal, det känns konstigt att skriva och det känns som jag inte riktigt hänger med blan siffrorna! Och den där födelsedagskänslan jag den kan jag säga bestämt att jag inte känt på två år, tyvärr den var ju så härligt!! Nästa år kanske :) tyvärr har vi fortfarande lite sjukstuga, feberfri men hostan sitter i! 
Men den finaste presenten i livet har jag redan fått så jag är tacksam! 



Sjuk liten man

Det gör så ont att se min lilla man sjuk! Han måste bli bättre så vi kan åka till fjällen, räcker med de skuldkänslor man har redan! 

Nu är det vår och en härlig sådan! Förra året missade man våren då sommaren kom så fort men skönt de med, nu vill jag ha vår hela april och halva maj sen kan det bli somnar ända in till slutet på september! 

Ni ska bara veta hur mycket som händer i mitt liv just nu, hjärnan arbetar konstant känns det som! Och inte blir det bättre med en liten sjukling här hemma <3 

Trotts 40 graders feber är han glad :)