Augustis sista dag

Tack augusti för den sista sommarmånaden, blev besviken att det endast var 6 grader när jag åkte hem från jobbet imorse, å andra sidan så har jag fått nog av värmen med 40 grader varmt en vecka i Turkiet, men ack sådan underbar resa med familjen, tack mina Fina killar! Sen så har skolan börjat också, det känns riktigt bra och jag stortrivs, ska nog bli någon ordning på dedär med :) mer än halvvägs är gjort på utsidan av huset och snart är de äntligen klart!! 




Klockan är bara åtta

Och ändå ligger jag redan nerbäddad i sängen för att jag kan och för att jag vill! Har åkt på bihållsinflamation igen och huvudet är fullproppat med massa latinska ord! Bästa medicinen är att sova har jag hört så jag satsar på de ikväll, dessutom ska jag jobba natt imorgon natt så de får jag inte sova alls! 

Det känns väldigt bra med skolan och de flesta är äldre än mig, det skrämmer mig för kanske sitter jag om 20 år i skolbänken igen och skolar om mig då man känner sig klar men det hoppas jag såklart inte för de känns väldigt sorgligt på något vis! 

Emilia och Diana kom förbi en stund på em idag så barnen kunde leka och Gud som mysiga dem är mot varandra och vad roligt dem har!!! Puss på er våra fina barn! 

Zara

Kan inte annat än älska paketet som kom hem idag från zara! Regnjacka, höstskor, halsduk, byxor och en tröja! Tack mormor hälsar Leonel <3 



Kortet gick varmt idag

En heldag på stan med vår bästis och kortet drogs varmt och glatt i flera butiker :) efter en heldag på stan var jag och A hos barnmorskan och fick höra pyrets små snabba!!!! Hjärtslag, underbart! Allt såg bra ut och växer som den ska :) 

Väl spenderade pengar idag! 
Det var länge sedan jag köpte tre par nya skor på en och samma dag plus att vi beställde igår till lilleman, även idag blev de shopping till lilleman då både overall till vintern och mössa behövdes! Älskar att shoppinglusten visar sig och att jag har pengar till att spendera lite :) 

Tips till mina kära läsare!

Alla borde ha en sånhär låda där man kort och gott lägger alla sina kvitton för tro mig händer det något som för oss inbrott då är man evigt tacksam över att man haft en sådan trotts en liten skitsak på 199kr för 7 sånna små skitsaker blir ganska mycket som man tyvärr inte får tillbaka utan kvitto som bevis! 



VIP morgon på p&p

Vilken härligt morgon! Startade med sovmorgon(!!!), tack lilla älskling vilket gjorde att jag nästan blev sen till VIP morgonen med 25% på polarn och pyret! Det blev inte vad jag tänkt köpa men lite smått och gott till mina underbaringar :) 

Sen en heldag med mina favoriter på köpis följt av te hos lina då även lilleman fick ansluta sig :) kvällskvisten har bjudit på både målning (yes nu är det klart!!), plugg, bad och shopping till lilleman! Man behöver massor när man ska börja på dagis :) 



Finaste killen ihöst såklart <3 

den ljuvliga hemmadoften

att komma hem till den där lukten vi hade när vi precis köpt huset, lite tantaktig men nu blandat med vår doft den är underbar! man känner den bara när vi vart borta ett tag och jag blir alldeles varm i hjärtat och känner mig nyinflyttat igen! jag hade sådan energi igår kväll när lilleman somnar trotts att jag vart vaken länge och skulle upp och jobba, jag både rensade saker o ting och gjorde det fint i linneskåpet! 




första veckan i huset hade vi till och med altan!

Taggad till tusen

Får skriva om lite av de jag skrev i dedär inlägget som spårlöst försvann!! 

På måndag börjar skolan är super taggad samtidigt som jag är livrädd. Fick ett mejl här om dagen där de stod "hej kära blivande tandsköterskor" och jag fick ett glädjerus genom kroppen samtidigt som jag blev chockad på något vis. Att jag för första gången söker in till något som jag kan se mig som i framtiden och dessutom så kommer jag in, makalöst och helt underbart! Jag är taggad och nu gäller det, våga och vinn! 



En vecka semester


 
Kan inte annat än le och se tillbaka på vår fina underbara vecka vi haft tillsammans som vart mer än välbehövt efter denna intensiva sommar! 

Sen att jag skrev ett helt annat inlägg än vad detta är som varken publicerades eller hamnade i utkastet ja de är ett annat irritationen moment! 


Kan inte sova

Det var länge sedan jag var vaken mitt i natten och bara vände och vred, inatt är tydligen en sådan natt och Gud så drygt! Förkylningen man åkt på vill inte ge sig och jag behöver måla, typiskt! 

I onsdags så lyxade vi igen, frukost på scandic väst! Helt klart bäst både med pris och frukost, mysigt att sitta där var det också, dock blev det liiiite mycket folk ett tag men mycket folk bra buffé brukar man kanske säga :) 


Denna lilla man var toknöjd då han fick äta melon i mängder och att farmor var med gjorde morgonen till ett stort plus!! 

4,5 av 5! 

Halva gjort

Då var nästan halva utsidan på huset klar, han är duktig min man :) nu ska jag måla de sista idag bara så stuprören kan komma på plats! Det blir verkligen ett helt nytt hus, lite läskigt! Mitt i allt börjar vi med garderoben upp också, sedan inbrottet så hatar jag den men nu när vi börjar göra om i den och hänger upp de som ska hänga så känns det bättre! Dock saknar man ju typ 100 galgar så de måste köpas och sen är vi inte riktigt överens om vad de ska vara för byrås där inne :) 




Alltid lite i alla fall :)

Lilla du

Att äntligen få lägga sig i sängen efter en dag full med sysslor (dammsugit, målat, fixat i garderoben m.m) och känna dig göra volter och små kickar är precis vad jag vill somna till ikväll! Älskade lilla du vi längtar och längtar snart är du här! 




Jag är då inte nöjd

Många har klagat på värmen att det vart så varmt men kom igen resten av de tio månader vi har så är det kallt typ och jag vill mer än gärna ha den tropiska värmen 10 månader om året  och två kalla månader så hoppas ni alla är nöjda nu när fingervantarna och strumporna lär på när man cyklar till jobbet! Burr! 


Fina dagar med dig

Älskar den underbara sommaren! Och du gör mina dagar helt komplett, och pricken över iet är såklart att A är hemma och är pappaledig vilket betyder massor av familjetid! 

Killen son skulle kunna leva på frukt och grönt dagarna lång! 
I torsdags var vi på furuvik med Leonels bästa kompis Emilia, alltså dessa två kan man inte annat än älska! Här matat dem kamelerna :) 

Trötta barn efter furuviksbesök! 

Hälsar på mormors Fina lilla hund Harley :) Leonel älskade såklart honom!  
Du är allt! 

I det mörka finns det ljusa

I mitt huvud är allt kaos just nu, bland alla hemska tankar och otrygghet kommer det Fina ljusa glimtar, som dyker upp, min lilla hjälte tillexempel han gör mig alltid glad sen så ringde skolan igår och bekräftade mitt uppehåll och att jag får börja I GÄVLE igen året där på, en så skön lättnad! Sen så har vi ju faktiskt blivit med ny bil också, kunde inte bli lägligare faktiskt och jag älskar den! Nu är det sista rycket på jobbet, 4 nätter sen är jag inte schemalagd mer men har fått lite extraplats och jag får även fortsätta under pluggtiden :) 







Du stal mer än bara saker

Hemma är alltid hemma, borta bra men hemma bäst. Det går inte att förklara men det känns så smutsigt och orent här hemma efter tjuven och du stal inte bara ovärdiga gåvor utan du tog med dig hela tryggheten också. Hur ska jag någonsin kunna sluta kolla om allt är låst? Om jag går på toaletten ja då vågar jag inte ens ha altandörren öppen för man vet ju aldrig vem man möter i hallen.. Känslan av att denna person vet vad jag heter, vad jag bor, hur jag ser ut, hur mitt barn ser ut, vem jag lever med och vart jag har mina saker  det är det värsta jag vart med om, jag känner mig rädd hela tiden, jag vill bara sova bort de men mardrömmarna väckte upp mig gång på gång inatt och såfort man hörde ett litet ljud blev man nästan galen. Så just nu känns hemma inte som hemma och hemma bra men borta bäst.

 Någon som har tips hur alla hjärnspöken försvinner och hur man ska börja bygga upp en trygghet igen? 

Ge mig denna ro i kroppen! 

Ovälkommet besök

Usch idag är jag inte alls glad, fick ett samtal av min kära när vi var på stranden att vi haft inbrott i huset, trotts att han Max vart borta i 10 minuter så han de ta med sig obetalbara minnen och saker, kan även säga att tjuven var inne när Anders kom in och vi har massor av fingavtryck och även hans tillhörheter! Vad är detta för människor eller för människa som gör sådant? Helt sjukt kommer inte bli många timmars sömn inatt, 

Tack juli

En hel till månad har gått och vi är redan innebu augusti månad, vågar knappt skriva det med snart är det höst igen, jag ser fram emot hösten, skolan, inte dagis starten dock. 

Här kommer mina favoritbilder från juli :) 
Vi hann med massor av fina soliga dagar med nära och kära och det bästa av allt vi fick se Leonels syskon igen :)