Tack 2014

Från att kickstarta 2014 med fitnessfighten till att gå in i december 17 kilo tyngre så avslutar jag detta år med mitt andra barn i famnen. Ett år som jag bara kunnat drömma om, vi är klar med övervåningen, utsidan av huset, altan är påbörjad och planerna för resten av huset är i full gång! 

Att få ha följt Leonel genom detta år har vart fantastiskt, från att krypa till gå och prata, sjunga och börjat på föris, ovärdeliga stunder och minnen har skapats och att lillebror Valentin kom lagom till jul var såklart en av fr bästa julklapparna någonsin!! Två fina friska pojkar och jag är så tacksam!! 

Nu ser jag fram emot mina barns framsteg 2015, siktar på att klara skolan och vara lika kär som de senaste 6 1/2 åren! Puss på 2014! 





Mitt pussel


Foto: Emma Johansson

Tänk vad livet har förändrats på två år, hus och två barn, jag känner mig rik på kärlek och livet har så mycket att erbjuda, jag kan inte önska mig mer än att vi får vara friska och krya! 

Lilla Valentin tänk att du äntligen är här du var den sista pusselbiten i mitt pussel och du är världens finaste lillebror <3

Julen är över

Nu va julen över igen och jag är tacksam över nära och kära som man fått spendera den med! Barnen Har fått massor av fina julklappar och även jag har fått massor av fina julklappar! Tusen tack alla som bidragit till denna fina jul! 

Just nu har vi sjukstuga här hemma, jag är ok förkyld och kroppen är väldigt trött och även lille V har åkt på sin första förkylning, nojig man blir då! Igår blev han 2 hela veckor, det känns som du vart här föralltid Älskade valentin <3 

Pippikläder till busen våran! Svårt att bli arg på honom när han gör hyss! 




Fjärde advent

Denna fina dag kunde inte sluta bättre faktiskt! Mysfrukost med min fina familj, gick till boulongern och matade änderna  samt lite lek i parken för L hem och göra sig iordning för kalas och sedan mammagrupp/kompis träff och sist men inte minst kom grannarna över för att se vårt lilla underverk! Leonel är förälskad i barn grannarna han är så lycklig och spelar Allanballan för dem hela tiden, kryper upp i knät och myser riktigt med dem!! Och nu på kvällskvisten har vi bakat lite julgodis,snosat bebis i massor och njutit av stunden och livet! 
 
Jag älskar att planera och bestämma saker och ting som tar oss "i mål", renovering = resa, för att hålla ihop oss och bara få njuta av varandra som familj så åker vi gärna bort från alla måsten och hemmasysslor! 




Mättad på kärlek

Hur mycket kärlek kan man få egentligen? Efter en hel vecka med min nya lilla skatt och den sjövilda älskling som är storebror så tror jag att jag ska sprängas av kärlek från dem! Jag är så lycklig och så stolt att orden inte räcker till! Och pappa A är den mest fantastiska sambo och pappa man kan önska sig, jag älskar dig och vi är världens bästa team tillsammans! 

Allt går jättebra och bubblan är fantastisk att vara Ibiza jag njuter till tusen! Lilla V är hur snäll som helst och storebror är så mallig! 

Livet som tvåbarnsmamma är fantastiskt! 





<3

Han som gjorde oss komplett

I fredags den 12/12 på beräknat datum bestämde sig Valentin för att se världen! Vi alla mår jättebra och lever i den fantastiska bubblan! 

Jag finner inga ord och kärleken svämmar över till mina tre killar! Jag är så stolt! 






Kärlek till min familj!

Målveckan

Då är vi inne i målveckan, låt mig gå i mål! Helgen har vart lugn, julstäd och julbak, familjetid och bara vara ! Underbart! Nu väntar vi på leonels Farmor som ska komma på andra adventsfika, Leo har ju bakat som en galning inför detta hihi! 

Snart är alla julklappar inköpta och man kan pusta ut, ser fram emot en till vecka på kliniken!! 






Första veckan avklarad!

Ja då har en hel 40 timmars vecka på praktiken gått, underbart och jag lär mig mer och mer för varje dag som går måste jag säga och spännande är det också! Känner verkligen att jag valt rätt och de är ju såklart positivt! Äntligen får jag mysa med min kille imorgon bitti och ha lite familjetid! 

Bebis verkar något där inne så än behöver du inte ha brottåm ut ;) 





Lia / praktik

Då var de två veckorna här som vi ska ut på praktik, två dagar är gjorda och jag bara suger i mig allt dem gör och säger, får även göra väldigt mycket själv vilket är galet kul! Kliniken är fräsch och fin kommer absolut byta till privat efter att mitt inplantat är klart!!! Åh jag vill jobba för JUST där! 


Har det lite svårt med kläderna då jag är tjockis haha men det fungerar :)