Och så gick jag i MÅL

30 dagar har passerat och jag har genomfört fitnessfighten, med blod svett och tårar! Jag är sjukt stolt över mig och grymt nöjd över mitt resultat! 
Vågen säger -3,4kg och -10 CM i midjan, galet! Vid dag sju till tio kändes allt hopplöst då knäna var paj och kvargen smakade skit! Idag längtar jag efter mellanmålen med kvarg!! Trotts flera sjukdomar här hemma så har jag lyckats hålla mig frisk, jag har tappat sötsuget men lite finns kvar, igår tröst handlade jag massa godis och chips och vet ni? Det känndes lika bra att handla de som att jag skulle kunna ätit de, så dem fick svärmor som tack för alla hjälp! Alla nöjda såklart! 

Jag kommer såklart fortsätta träna och försöka med mat, den gör störst skillnad! Och så mycket piggare, gladare och sovit bättre som jag gjort denna månad är helt fantastiskt! 

Nu ska jag sova för imorgon är en ny dag med nya tag! Puss på er! 







 

Peppad tjej

Det är nu en hel dag kvar på fitnessfighten för mig! Galet vad fort månaden har gått och galet hur jag klarat detta! Kommer en utvärdering i slutet på veckan! :) 
Förresten badkaret står där de ska stå dock är det inte installerat än då vi har sjukstuga här hemma! Snart får jag äntligen krypa ner i ett varmt bad med min kära och bubbla hemma!!! Lovely! 

Dag 26

Att träna 26 DAGAR I RAD ger tydliga spår i både kropp och knopp, fysiskt är jag helt slut och psykiskt blir jag bara mer och mer taggad! Det är roligt och jag mår så mycket bättre, är inte helt strikt på maten, självklart Inge socker, salt eller tillsatser men jag väger inte allt exakt och jag känner vad som känns bra för mig! 

Imorse kände jag mig dålig, riktigt dålig och blev deppig men efter 2 timmar så var det som borta och nya krafter laddades upp, jag trodde jag fått magsjuka, drack ett glas blåbärssoppa efter några besök på toaletten och den var så äckligt söt och sliskig så jag fick knappt i mig den! Sjukt!! I vanliga fall så älskar jag den!!! Hatar att det är så mycket socker i allt. 

Just nu efter träningspass 26 





Hallon

Det var Sista påsen med hallon som jag tog upp igår, de har räckt länge och denna månad har vi ätit extremt mycket så inte konstigt de är slut snart! Måste nog behålla häcken ett år till ;) 

Undra vad denna härliga lördag bjuder på för trevligheter :) ikväll vet jag i alla fall vad jag ska göra! 

Igår var det babysim igen och Leonel älskart!! 

God mat - glad tjej

Man borde lägga mer pengar på bra och god mat som man tycker om, jag kan ju äta en hel middag ute för 1000kr så varför inte köpa den köttbit man vill ha då? Lätt att tänka så i alla fall när man väl står där på mataffären grinar man ju för det inte är nå extrapriser på köttet man vill ha.. Sen så har jag dålig kunskap om hur man tillagar något bra kött hemma men de ska jag bli bättre på :) 

Gårdagens middag

Och dagens lunch 

Nu ska jag verkligen ta tag att köpa nya tallrikar! 

Aldrig sig likt

Idag kommer det aldrig bli sig likt där upp igen, det kommer nämligen några människor och gjuter golvet, gjuter in värmeslingorna som sedan blir golvvärme. Det händer saker nu och snart börjar vi med gips på väggarna, spackling och målning! Det tar sig!

Just nu 




Nyttiga muffins

Här kommer de! 

För en muffins

30g rivet äpple
10g havregryn(mjöl)
1 äggvita
30g hallon 
100g keso (om man vill äta de till) 

Gör så här:

Vispa äggvitan till ett skum och lägg i kanel och havregrynsmjölet och rör om.

Skala och riv äpplet och lägg det i en muffinsform gärna silikonform.

Häll på smeten och grädda i ugn i ca 8-10 min på 175 grader (Gör gärna flera samtidigt och spara eller frys in).

Lägg keso på en tallrik och toppa med muffinsen och hallonen.

Variera med olika fyllningar i muffinsen som tex äpple, päron, apelsin, hallon m,m.




Shopping

Idag för första gången på över en vecka kunde jag promenera riktigt utan att det gjorde ont, jag ljuger om jag säger att det inte kändes men det kändes bra! 

Blev en tripp på stan idag med Sofie, Felicia, Diana och Emilia! Hittade såklart några fynd till prinsen som ni får se här och sen gick vi hem till oss för lite te och lek för barnen :) 







Veronica

Receptet kommer under dagen!!! Puss

En lycklig känsla

Idag är jag glad och känner mig lycklig, lycklig över alla fina människor jag har runt mig, över min sambo som gör allt för oss, över min son som lär mig så mycket och framförallt över att det bara är 52 dagar tills min andra halva kommer hem! Tänk att för 358 dagar sedan lämnade jag dig i tårar på Arlanda och nu är du snart tillbaka, underbart!! 

Någon som mer längtar är denna lilla kotte 



Rånad

Jag har blivit rånad känns det som. Jag min bok jag köpt kostade 526kr behöver jag säga mer? Nu bara måste jag göra klart kursen och när jag får godkänd ska jag fan belöna mig! 

Annars då jo dag 20 idag och igår var första gången som sötsuget tog fart på riktigt och än idag är de kvar blir galen! 
Bea och Ida hälsade på igår och där satt jag med min kvarg medans den fick svärmors bästa kakor! 




Ralph Lauren

När man äntligen fick ett OK för att beställa söta fina Ralph Lauren kläder och skor så kan jag såklart inte välja! 






Favorit i repris

För andra dagen irad så vaknar vi halv 9!!! Det var väldigt behövligt lilla älskling! Något mer bra är att jag tror det håller på att vända med benen, trotts att pillerna åkt ur så är de möjligt att gå utan kryckor, det är inte skönt men heller inte olidligt! Hoppas man kan ta sig en joggingtur snart! 


Igår hade jag och Anders en date, hur mysigt var inte de då? Vi lagade mat, låg framför brasan och pratade bland annat! Väldigt behövligt de med! Sen bakade vi nyttiga muffins på äggvita, kanel, havremjöl och äpple!! 



Den ljuvliga vintern

Nej nu får de här förbaskade benen läka så jag kan dra Leo i pulkan, promenera och åka längdskidor! Dock känns det väldigt långt ifrån .. 

Världens mest uppskattade sak kan ju vara bland annat sovmorgon av lilleman! Halv 9 gick vi upp idag så de tackar jag för!! 



Det löser sig alltid

Det känns bättre nu än i morse, man behöver helt enkelt prata av sig lite med någon som kan säga "det löser sig" och det gör såklart min allra bästa vän! Puss på dig! 


<3

Puss hjärtat!


Tio i åtta slog lilleman upp sina blå och de tackat jag för såklart som var uppe alldeles fööööör länge igår, 1 tiden gick jag till sängen utan att ha somnat på soffan. Det var faktiskt en massa tankar och känslor som ville redas ut men än känns de inte bra.. Kommer det någonsin kännas bra? Vill jag att det ska bli bra? Hur ska jag göra för att det ska kännas bra?  Många frågor och inga svar. 



Ny motivation

När sånna här fina dimper ner i brevlådan blir man ju taggad till 1000! 
Kom igen nu kära knän bli friska! 




Halva tiden

Halva tiden har gått och trotts att jag inte tränar 100% och nu även fuskar lite med maten (jag orkar inte väga allt men äter absolut inge socker eller salt) men jag är också dålig på att dricka vatten så händer det grejer med mun kropp i alla fall! Jag har NOLL motivation just nu och det är första dagen jag känner " va fan kan jag inte bara få äta en mjukmacka med smör och skinka på" men jag är för envis för att misslyckas med detta också! Jag provade alla mina träningskläder igår som jag beställt allt var underbart och nu längtar jag verkligen, nu när snön är här kanske man kan he sig ut på lite längdskidor också :))) 

När jag vaknade imorse hade alla värktabletter åkt ur och jag var som ett paket i sängen, kissnödig dessutom! Efter många svordomar och tårar tog jag mig till köket och stoppade i mig massor av piller och sen försökte jag ta mig ner för trappen, Leo gallskrek där uppe och jag har nog aldrig i mitt vuxna liv vart så nära att kissa på mig! Nog om detta nu kämpar vi igenom oss denna dag, inte så svårt med denna fina kille <3 



Perfekt!

Denna dag kan inte bli mer perfekt! Förutom att jag gärna skulle slippa den hemska smärtan och svullnaden i foten! 

Många bra nyheter/besked idag så som att badkaret har kommit, att mina kläder och skor jag beställde är helt fantastiska och bäst av allt, om TVÅ månader får jag träffa min älskade finaste syster!! 
Sen fick jag även hem lite annat jag beställt så som Leonels kalas saker 




Vad är det för en da....

Vad är det för en da
Nej de är ingen vanlig dag 
För det är Anders fördelsedag 
HURRA HURRA HURRA! 

Min absolut finaste, bästa älskade sambo fyller 24 år idag! Gick upp med honom imorse och så fick han en present såklart! Ena presenten har dock inte kommit, tråkigt!! Inte nog med de Leonel har sovit HELA natten utan att vakna en enda gång, de tackar vi för!! 

Nu blir det frukost och görs oss i ordning för mammagruppen, handlingen och lite städning :) ha en bra dag!! 

Dreamteam 

Ute i god tid!

För att inte behöva stressa så har jag redan nu bestämt tema och färger till Leonels ett års kalas! Har även beställt hem massa saker så man kan fokusera på tårtorna,kakorna och allt vad det nu blir! :) 




Dag 12

 

Dagens övningar har gått helt okej, ingen springning såklart då och inga ben övningar så inte kan jag köra 100% träning men allt med maten kör jag 110% istället! Aldrig vila! Det har faktiskt gjort grymma resultat plankan tex klarade jag för början MAX i 45sek nu kör jag den 1.30 !! Detta gör en så taggad att fortsätta fast det är så jävla jobbigt ibland!! 

Vill kunna köpa allt

Jag skulle vilja spara ihop massa pengar och sen bara gå lös och shoppa både kläder och inredning till vår lilla kille! Gud så mycket fint det finns! Han bestämt att det blir vitt/blått/ljusblått/mörkblått i Leonels rum med stjärnor! Så nu kikar vi runt för fullt :) 

Några favoriter har vi redan hittat





Den där Sören

Ja då var det klart, högsta dos Ipren om dagen samt Eeze spray på knäna i tio dagar, sen är jag med igen får dock bara börja lätt men ändå! Kraftigt överansträngning i båda knäna och detta beror på att jag vart gravid och kroppen inte ställt om sig helt än sa han, Sören. En riktigt trevlig prick som jag absolut kommer gå tillbaka till om jag måste! :) 

Svettig

Jag sitter och väntar på Sjukgymnasten, Sören, ett snällt namn låter de som! Jag blir alltid lika svettig inför sånnahära besök, tack och lov så ska väl ingen spruta tas men ändå!! 


Dag 10

Då går vi in på dag 10, inget har riktigt blivit som jag tänkt mig men jag kämpar på ändå :) ska till sjukgymnasten halv två idag så vi får se vart de leder! Det kliar i fingrarna på mig så jag har just klickat hem en hel lista med fina kläder till våren för Leonel :) nu måste jag fråga a lite snällt om kortet bara hihi! 



Gamla dagar

Sitter och kopierar allt från telefon till externa hårddisken, jisses vad mycket bilder jag har! Bjuder på några godingar från förr i tiden! 
 
 
 
 

bättre sent än aldrig

jag förstår om ni alla är less på december, tomtar, julklappar och allt dedär men jag tänkte ändå visa er lite bilder från Leonels första jul samt lite december bilder! 
 
Julpynt smög sig på och alla dessa ljuvliga hyasinter fick flytta in!
 
Mammorna och Leonels kompisar kom hit på skinksmörgås och skit snack
Vår älskling blev 9 månader!
 
Julgranen fylttade in.
det närmade sig julafton!
Det blev julafton och leonel fick verkligen fina saker av ALLA! 
Från gudmor och gudfar!
familjebild 1
jobbigt att öppna paket..
far&son <3
familjebild 2, det är inte lätt att knäppa kort på stigenbergarna vill jag lova, alltid någon som blundar!
min fina svärmor :) 
Farmor hos Leonel!
väntar på tomten! 
någon är liiiite rödd för tomten så bästa man håller för ögonen hihi
tyvärr har jag inga fler kort från julaftonskväll..
 

Sjukstuga

Lilleman är pigg och glad som vanligt, leker på med sina saker och grejar! Anders ligger i sängen och sover, han har fått magsjuka... Jag väntar på en tid hos HC och röntgen på knäna något är fel! Vi får väl se hur vi ror hem denna dag! 

När man ger upp

Jag vill inte ge upp,  jag ska till doktorn imorgon och se vad tusan som har hänt med mina knän, dagens träning gick bra, jobbigt som fan och nu får jag lida, knäna gör mer ont än någonsin och att gå upp till toaletten det tar tid, gör ont och jag vill helst slippa det! 



Några vitaminer som jag åt förut, känns som dem behövs i de gråa äckliga vädret! 

En fin morgon smoothie

Idag vaknade vi halv åtta, Gud så skönt för jag har nämligen jobbat i tre dagar och  gått upp klockan sex. Lilleman är på bra humör och då blir ju jag de med! Piffade till min smoothie med ett sött sugrör och den blev genast lite mysigare att dricka :) 


Just do it


Har på kvällskvisten klickat hem lite nytt så man känner sig fin under träningen! 

Har har ni några av godbitarna :) 



Gåtan är löst

Eftersom jag inte kan eller får jogga med så bytte jag ut de mit cykling, vilket var de korkade jag gjort haha tänka er själv en dåre som cyklar runt fort och upp för alla backar och så fort de blev medhåll så höll jag in handbromsen, nej detta fungerade inte! Tillslut kom jag på de, höga knän i sängen våran, skonsamt för knäna, jävligt jobbigt och ganska kul! Skam den som ger sig! 
Det blev väldigt rörigt i sängen dock.. 

Trött är bara förnamnet

Så fort jag råkade skriva att jag känner mig piggare och orkat mer så vände det! Inte för att vara den som klagar men knäna är svullna och ont gör de så joggning är borttaget från träningen och jag får försöka mig på annat! Aldrig någonsin trodde jag att jag skulle få problem med knäna men tji fick jag! 

Vi får se vad som händer men jag ska kämpa på in i de sista såklart, skam den som ger sig, maten går riktigt bra faktiskt! :) 


Just nu är det soffläge medans Leo leker på golvet! :) 

Dag sex

Snart väntat en timmes träning, känns både skönt och jobbigt, träningsvärken är kvar och jag har väldigt ont i knäna tyvärr men kör mitt bästa såklart och hittills så har massor hänt faktiskt inte nog med att jag nästan varje dag springer fortare och fortare :) sötsuget har inte kommit ikapp mig ännu peppar peppar och efter ett pass + dusch ja då mår man ju som en Gud! 

Tränar när lilleman sover em luren, perfekt! Men idag tog han sovmorgon så allt blir lite förskjutet idag :) 


Har inte haft ett sådant fullt kylskåp på länge länge!! :)

Leka med katten

Lilleman älskar katten, katten älskar inte leonel! Men hon vågar inte göra något just och om hon drar till med tassen så är det inte med klorna så Leonel han skrattar ju bara då och tror hon vill leka mer!

Dör söthetsdöden med detta söt kort på dem! 


 

.




Den som väntar på något gott....



Längtar aldrig förlänge! Vårsidan kommer gå så fort!!

10% avklarat

Ja då börjar dag 4 och 10 % är avklarat faktiskt så känns allt bra och jag är taggad! Har haft lite problem med frukostarna, men idag har vi nog hittat den bästa varianten en smoothie :) 

Träningen går bra och jag har insett att träningsvärken kommer ju inte gå över denna månad! Sötsuget är än så länge långt borta! Puss och kram :)




Kan själv



Lilla killen bli ju så stor, tar emot sig på knäna och rumpan, sätter sig själv, äter frukt själv och idag bestämde han sig för att krypa normalt och ja vad ska jag säga mer än att jag är stoltast i världen!! 




Kärlek till mig


Hur gullig är inte min lilla son som ätit rånet så det blivit ett hjärta? Kärlek till mamman mit kvällen, de gillar vi!! 

Pjuuuh

Mer än halva dagen har passerat, dag 2. Träningen var lika jobbig som igår men med träningsvärk idag också haha! Något som har vart betydligt enklare idag är maten och alla mellanmål, samt en god frukost! Jobbade även i morse så både klirr i kassan, träning ocj bra mat! Plus poäng ;) 




Snart gör vi oss redo för spelkväll med svärmor och Kenneth! Mys! Lilleman är på sitt bästa humör och för några dagar sedan lärde han sig vinka, han är även superduktig med att gå ner på knä och rumpan så han slipper slå lilla huvudet! Gud vad fort allt går nu!! 



Pass 1

Träningspasset var inte överdrivet jobbigt men det är såklart lite svårt med tekniken i början, men visst blev jag svettig allt och önskade att det snart vart över! 

Efter ett äckligt kvarg mellis och träning blev det dags för lunch, det var verkligen gott! Chilikyckling med perstokräm och wokade grönsaker! Kommer absolut göras om! 




Första dagen på året

Jag har antagit mig en utmaning i januari, fitnessfighten! Jag kommer gå all in såklart och kämpa hela månaden ut! Är alldeles för feg för att lägg ut för bilder så kanske ni får dem sen i slutet på månaden! 

Ni som hatar sånt här kanske bör ta en paus en månad från mig och det är helt okej för det kommer bli en del skriv om det såklart! Att börja året med gröt-keso-hallon och en smörgås utan snör med skinka på var ju inte den bästa frukosten jag ätit direkt haha! 



Lilltroll