Lyx måndag

Även denna soliga måndag började vi med lyxfrukost på hotell winn! Helt klart prisvärd, bättre än Grand hotell och supergod! De enda lilla minus dem får är för miljön, alltså det var inte så mysigt som på Grand! Men annars ligger de i topp! Nästa gång blir det scandic CH! Med mig hade jag såklart bästa frukostsällskapet igen, Leonel och Lilian :) 



Helgens ögonsten


Ännu en mysig natt tillsammans i stora sången, igår kväll ville jag bara pussa på honom och titta på honom hur fantastisk han är, det är så underbart att få vaa din mamma och du ger så mycket kärlek så det är inte klokt! 

Idag kommer äntligen pappa a hem igen och vi blir komplett! Igår hade vi en underbar dag med Anna som dessutom hjälpte mig att måla huset, tusen tack utan dig hade jag aldrig klarat de!! 





Just you and me

I helgen får jag extra kvalitetstid men min lilla älskling då pappan är på språng! Extra glad är jag över att Leonel vaknade halv 12 inatt när jag skulle sova då tog jag upp honom och la han brevid mig i sängen och vi gosade hela natten, de får man när pappa a inte är hemma :) 

När Leonel somnat om tätt intill mig så levde krabaten i magen om som tusan och även imorse, kag älskar det! Att vara gravid och känna fosterrörelserna det är magiskt! 
V. 20



Herr bus


Herr bus är i full gång redan klockan 6! Men han sover hela nätter och somnar i bra tid på kvällarna så jag är glad och nöjd :) alltså det lyser bus om dig lilla vän! 

En glad dag

En dag som började med hunger och nervösitet för min del medan Leonel bara var go och glad! Jag skulle till barnmorskan och göra diabetestest (alla mammor som föder en guldklimp på över 4500kg för göra sådant) men detta var ingen fara kroppen tog upp allt socker bättre än väntat så jag kan lyckligt äta mina kexchoklad och dricka trocadero hur mycket jag vill!! 

Har vart och badat idag såklart med Leonels faster anna och hennes Eric, underbart varmt och skönt även om de inte blev så länge! 

Sen är jag lite sur också för varje gång jag ska ladda ipaden eller telefonen så är dendär jävla laddaren borta, känner ni igen er? Ska fan inskaffa mig så jag har minst rvå av varje en uppe och en nere sen skulle en i väskan vara bra att ha!! 

Prinsen har fått nya fina stövlar inför dagis starten och höstrusket och dem sätter han på sig varje gång han ser dem och jag vill ju lova att det är inte kul att försöka ta av dem så om ni ser honom med stövlar så är de självvalt! Tusen tack fina farmor! 
Måndagens lyxfrukost på elite Grand hotell var inte alls dum med mitt fins sällskap! 





Avslutar denna dag precis med de jag gjort, plockat massor av hallon! 



Lite jävlarej namma

Äntligen så kom de, den del av mig som vill få saker gjorda och faktiskt gör dem utan att tänka! Ikväll sprudlar de energi och jag vill helast av allt ta tag i alla saker NU på en gång samtidigt! Men de får ju faktiskt vänta tills imorn, dock blir vi ju inte hemma så mycket men en sak i taget nu så ska de nog lösa sig :) äntligen känner jag igen mig själv och hoppas smitta av mig till A med massor av energi till hans sista jobbavecka på ett tag :) 

Nu är dem här på riktigt! 

Den minsta lilla bärplockaren

Leonel har kommit på att på hallonbuskarna finns det röda och icke röda bär på och dem kan man plocka och  stoppa i munnen, namnam! Tyvärr är alla inte mogna som han plockar man de lär han kanske märka snart :) 

Igår var vi ut i stugan oxh badade och hade massor av mys med Leonels morfar och Eva :) 










En massa hyss

Sakta men säkert kommer dedär små hyssen som jag tänkte att nej men Leo är så snäll, går upp och leker med sina bilar för sig själv bara.... Inte idag för idag har han lekt målare med en burk färg jag glömt ens stod i hans garderob, hallå när blev han så lång att han kunde öppna den? Och när blev han så stark och smart så han kunde öppna en målarburk? Tur det var vit färg, vattenlöslig! Men den var ju inte kul för de, fick ringa giftmedelscentralen också för att vara på den säkra sidan! 




Tisdagskyx

Mina fina killar mötte upp mug på jobbet och hemma lyckade vi till det med pizza och hallon med mjölk på vår mysiga lilla altan, Leonel han somnade påvägen hem så han premiär sov i nya vagnen ute brevid oss! Bättre sommarkvällar kan man knappt få! 






Hur stolt kan man bli?

Idag var dagen vi väntat så länge på, ultraljud på schemat 8.30 
Att gå in genom förlossning och ta hissen till plan 5 känns inte längre något speciellt då jag jobbar på sjukhuset men att komma i privata kläder med min käraste vid sidan om och sätta sig i väntrummet och höra sitt namn ropas ut av en barnmorska de är en pirrande känsla följt av att få gå in och lägga sig på britsen och kika upp mot taket på sitt andra lilla mirakel, de är speciellt och magiskt! Den lille såg frisk och fin ut, inga konstigheter och växte som h*n skulle! Efter tog vi en snabbfika innan A åkte vidare till jobbet och jag stannade eftersom jag börjar 10. Idag sitter jag med ryggen lite mer sträckt än vanligt och är världens stoltaste mamma och sambo till min fina familj! 




Materiel lycka

Att få hem och bygga ihop den absolut finaste vagnen som finns i dubbelvagn ger mig ett lyckorus genom kroppen, mina barn ska såklart ha de absolut finaste och bästa och nu har dem fått de! Imorgon ska bugaboo donkeyn invigas av prinsen! 
Vi kommer komna så bra överens! 

Och där stod jag och grinade

Andra natten och jag var minst lika trött, trotts att jag har fördelen att dricka massor av te, äta godis och nötter och kolla på gray's så var jag helt slutkörd när jag gick ut genom dörrarna klockan 7.00.. Inte nog med de jag kommer till cykelställerna och ser av förskräckelse att cykeln är borta, blir först svettig och går till en annan cykel med cykelsadel ocj försöker desperat låsa upp trotts att jag ser att de varken är min cykel eller rätt märke och där då började jag såklart grina av förtvivlan, en snäll tjej som också jobbat natt från en avdelning kommer och erbjuder mig skjus hem jag tackar nej och går snyftandes genom boulongern och hela vägen hem, tänk att folk inte vet vad mitt och sitt är! Sorgligt och det är förjävligt! Nu 5 timmar senare är jag förbannad och arg! Snart bitter men jag kanske kommer över de. 




Underbara grannar

Efter att ha haft alldeles tomt och tyst ett tag på baksidan så är grannarna äntligen hemma från en lång resa, skönt med lite rörelse måste jag säga! Med sig hem hade dem en favorit som kommer användas väl! Tusen tack Leo kommer bli så fin i tröjan såklart! 


Annars idag så njuter vi på baksidan men årets första hallon, massor av bad, vinbär och Mellon, lite gunga och massor av mys! En fin dag med mun älskade son <3 



Mysigt i min hörna


Äntligen har möblerna kommit upp som stått i garaget och väntat! Ska inviga dem en härlig fin kväll i veckan med någon  jag tycker om! 


Sen så kanske detta blir klart någon gång något år med, ser tyvärr inte ljuset i tunneln än och renoveringssagan tar aldrig slut. 

Fina lilla människa


Att en så liten människa kan sprida så mycket kärlek är för mig helt magiskt och obegripligt! Om du bara visste hur mycket jag älskar dig och hur stolt jag är över att få vara just din mamma Leonel! 

Nytt till hösten

Igår innan John blund kom klickade vi hem en hel massa fina kläder från Ralph Lauren både till bebis och Leonel, perfekt med lite nytt inför dagis och jul! Hoppas bara det kommer snart så vi slipper längta ihjäl oss :) 

Snart är jobb veckan över  två kvällar och en natt kvar sen så är det ju bara nästa veckas intensiva pass kvar sen lugnar de ner sig lite! 




Hejdå regniga fina juni

Trotts regn och rusk i juni så har det vart en rätt mysig månad ändå! 


De fyra mest gillade bilderna på instagram i juni :)