Drömmar

Sitter här och drömmer mig bort efter en vecka med heltidsjobb! Tur att det är som vanligt imorgon! Vi som många andra som har hus drömmer såklart om att renovera färdigt, göra nytt kök, garage, kanske en pool, inglasad altan och en stor farstukvist ja listan kan göras lååååång!! Men en dröm som är betydligt längre bort är drömmen om en stuga. Någon mer än vi som drömmer om det? :) 




En timme mer

För mig blir det tvärt om, istället för att Leonel vaknar halv 7 vaknade han idag halv 8 (älskar sommartid) för att man inatt ställde om klockorna! Så välkommen våren vi har haft väldigt fina dagar hela veckan tycker jag! Och här hemma ja vi har börjat på nästa projekt! Mer om de sen :) 




Heltid

Denna vecka kommer jag jobba extra mycket, heltid faktiskt! Det känns både bra och dåligt men kanske bra att man får sig en släng av verkligheten haha! Nästa vecka händer massor av roliga saker, jag blir ett helt år äldre och vi drar iväg på en weekend - barnfri weekend lär nog tilläggas! Huuua jag ryser av tanken på både gott och ont!  

Men tillbaka till nu, lilleman börjar verkligen knalla på nu både med och utan skor, han kan och är så duktigt men lite lite feg ännu, stora killen min! Jag och min syster pratade om honom ikväll och sa att sedan hon kommit hem så har han växt och utvecklat så jäkla mycket det måste nog vara den mest utvecklande tiden under hela året måste jag säga! 

Älskade barn! 


Grillpremiär

Äntligen åkte grillen fram till middagen! Som jag längtat och nu är det bästa tiden - när man har allt de ljusa framför sig! 

Dagen har vart lugn vi gjorde ett ryck till Ikea då vi vill börjar på vår walk in closet, det är svårt och veta hur man vill ha det men efter många om och men så blir det en platsbyggd, har köpt skåp som vi ska sätta upp och ha över där man hänger som "dold" förvaring :) 

Du och jag <3



Prinsen min

Igår gjorde vi oss klara för fotograferingen hos Emma (hon som vi alltid gått hos och varmt rekommenderar till er alla!) lilleman var då inte glad i slutet men det blev väldigt fina bilder! 

 
Om ni är intresserade av att fotografera er hos henne så kan ni ringa nå henne på telefonnummer 073-785 06 77 :) 

Tusen tack Emma för alla fina bilder!!! 

Lära gå skor

Samlingen på skor börjar likna min nu, idag fick Leonel ett par fina lära gå skor av sin farmor! Väldigt välbehövt eftersom han haft mina gamla och nu behöver nya då dem börjar bli små! Tusen tack Leonel är så snygg i dem! Fina skor från kavat! 


Alla är vi lika mycket värda

Idag tar vi på oss olika strumpor för att uppmärksamma internationella Down syndrom dagen! Fick jag välja skulle jag alltid vilja gå med omaka strumpor så jag slipper leta ihjäl mig varje dag, dags att rensa och köpa nya med andra ord! 

Nu möter vi upp svärmor/farmor på stan för lite shoppingmys och vädret är på vår sida dock lite blåsigt! 
Lilleman har nya mössan han fick av gudmor, gudfar och David :)

I mitt sovrumsfönster

Nej nu lägger jag mig på soffan efter en tidig (!!!!!!) morgon och en grinig förmiddag! 

Han är ganska billig på morgonen, särskillt när man vaknar halv 5 och inte somnar om och till råga på de sov han bara en timme på fm! Puuuuuh alldeles slut i öronen och huvudet och nu har jag bäddat ner honom i vagnen ute och hoppas på en låg powernap! Tur att vädret säger innedag men de känns sådär att behöva knata sig till jobbet senare för ett kvällspass men det kanske är precis vad man behöver idag, energi från pensionärerna! :) 

Älskar denna bild på oss, i väntans tider <3 

Drömfångare

Imorse vaknade ja till ur en helt fantastisk dröm när Leonel vaknade vid halv 6, saken var bara den att min härliga dröm är MIN verklighet och den känner jag mig väldigt tacksam och glad över! Livet är precis vad man gör det till vi alla har olika val som vi gör och får stå för, alltid kan man såklart inte göra de bästa valen men man väljer själv vad man vill göra med sitt liv och hur lycklig man vill vara!  Det sägs att den lyckligaste åldern är 23 så jag kan inte annat än se fram emot att bli ett år äldre om två veckor! 




Why baby?

I vanlig ordning somnade vår fina 1 åring vid 7 tiden men han har fått en grymt dålig ovana, han har nämligen vaknat halv 6-6 sedan en och en halv vecka tillbaka, varför? Jag är dötrött och Anders får oftast gå upp med honom och så tar jag honom när Anders åker mot jobbet! Jag är nöjd ändå han har i stort sätt vaknat mellan 7-9 hela första året, duktiga älskling kan vi inte fortsätta så? :)

Fina klädhängaren som Leonel fick av sina kusiner :) 

22.08 17/3 2013

Leonel ligger i sin säng i sitt rum och sover helt ovetande om att han faktiskt kom till världen för exakt ett år sedan! 

22.08 17/3 2013 är och kommer alltid vara en magisk dag och tid för mig och Anders! Jag ler, jag njuter och jag är lycklig över att få vara din mamma Leonel! <3 

Nykläckt

Och idag! All kärlek till dig! 

1 års presenterna

Som jag lovat så ska ni få se lite presenter som Leonel fick i Lördags av familj och vänner! 
 
 
 
 
Som ni ser, massor av fina presenter, knäppte inte enskillda kort på allt men på mycket! Allt från Fina kläder, skor, uteleksaker, böcker, filmer, pengar, tält, gungmoppe, filt ja ni ser ju själva! 

Hipp Hipp Hurraa

 
Denna dag är en alldeles speciell dag för oss, för ett år sedan blev vi föräldrar till en liten (men tung och lång) liten kille som ville se dagens ljus! En liten människa som idag bestämmer själv, går några steg här och var, leker själv, äter själv ja kan det mesta själv helt enkelt, han är helt underbar och man kan inte få nog av honom! Han gör mig så glad och inget kan slå kärleken till ens barn, den växer för varje dag och jag trodde aldrig man kunde älska någon så mycket! Du är vårt lilla mirakel som är det bästa av mig och det bästa av anders! Du är ett fantastiskt fint litet barn som idag fyller 1 år! Grattis hjärtat på din 1 års dag, vi älskar dig! 
 
 
så liten och så söt! 

Nybygget

Vi har hållt oss efter vår planering som jag visade er för några veckor sedan vad vi skulle hinna innan Leonel fyllde 1 år, lite mer har vi hunnit till och med, han är så DUKTIG min fina Anders! Detta ska såklart firas på ett eller annat sätt! Är så glad över alla som hjälpt oss med allt från barnpassning, Rörmokare, målare, fixa elen och mentalt stöd! Puss på er! Tänkte även ge er en titt på hur det ser ut just nu! Lite små fixa kvar innan vi börjar utvändigt med panel, källartrapp, altan och fönsterbyte nere! 
 
Börjar med Leonels rum
 
sedan har vi hallen
 
 
och vårt sovrum
 
 
och badrummet 
 
 
det får räcka för idag! Klädkammaren kommer dröja innan den blir klar då den ska bli perfekt och detta krävs såklart palnering, sedan har vi hallen och trappen som blir klart så snart som möjligt och sist och minst det lilla vita rummet som vi kallar det som nästan står tomt, leonels växa säng står där men både en soffa och tv ska in snart och de visar jag då :) 
 

1 års kalas

I lördags firade vi vår bilvande 1 åring med familj och vänner! Tusen tack allihopa för att ni kunde komma och för de fina presenterna som Leonel har fått! En stor bildbomb kommer här, presenterna får ni en närmare titt på imorgon! 
 
 
 
 
 
 
Älskade lilla vän vad stor du blir! 

Riktiga bilder, äntligen!

Jag använder faktiskt kameran rätt flitigt även om ni aldrig få se det! denna kväll tog jag mig i kragen och redegera alla bilder eftersom minneskortet var tokfullt och det ska ju såklart vara tomt tills lördagens stora Kalas!!! Lite bilder från Februari lite mars kommer här!
Kramas med BABBA är toppen! 
 
Alltså ni två underhåller mina dagar väldigt bra! 
Mmmmm blodpudding! 
Soliga dagar i Mars med bästisen Emilia! 

05.45

Alltså det är inte okej att lilleman vaknar 05.45, det tar livet av mig (okej där överdrev jag)! Jag är så jävla trött när han vill gå upp, vi har inte fixat med rullgardinerna än men jag hoppas verkligen att han sover längre då igen! Igår hade vi en jättemysig picknick i boulongern med Diana och Emilia, måste göras fler gånger! 






Vår väder

Ute har vädret varit fantastiskt nu i tre hela dagar, jag vill inte säga att jag tagit vara på dem på bästa sätt då jag har mycket att fixa denna vecka inför kalasande i helgen men någon timme har vi kommit ut och Leonel sover alltid ute när det är sovdags! 

Idag har vi vart med Emilia och Diana! Jag bakade medans Diana lekte med våra små människor, bra samarbete! När kakan stod i ugnen så gick vi ut och roade oss! Så skönt att vara ute och slippa klä på dem tio tröjor och overall!! 



Busungar! 

Att vara jag

Jag går och lägger mig med ett leende på läpparna 9 av 10 kvällar, när jag vaknar så tror jag för en hundradels sekund att jag sover på ett hotel i finaste rummet men det slår mig ganska fort att det är ju vårt fantastiska sovrum! Jag har en glad, pigg snart ETT årig son som förgyller mina dagar och ger mig fantastiska minnen! Och inte få tala om min sambo, jag finner inga ord! Han är så duktig som orkar och vill göra allt för oss, jag har det riktigt bra med andra ord och jag älskar mina dagar och mitt liv just nu trotts att man är tandlös! <3 massa kärlek till mina två bästa killar på jorden! 



Lilla L är knappt en halvtimme gammal! 

Färgglada kläder

Förra veckan så var vi med svärmor och fyllde på garderoben lite, köpte en stickad tröja på hm och ville ha ett par chinos men de fanns inte i storlek så jag kollade hemsidan och där fanns de och även den stickade tröjan som vi nyss köpt fanns för halva priset samt de andra två färgglada tröjorna så vi lämnade tillbaka den och beställde från hemsidan! Det blir fint med lite färg under den svarta snygga skinnjackan! Nu längtar jag bara tills paketet från RL ska komma med de fina skorna och alla andra kläder förresten! 

Bjuder även några bilder från helgen! 
Älskar att vakna och se himmlen från sängen såhär, dock är det väldigt för tidigt! Lilleman har börjat gå upp med pappa A tyvärr! 

Blinka lilla stjärna där

Jag älskar dig och jag kan aldrig få nog av dig! 




Första promenaden ute

Idag har lilleman tagit sin allra första promenad ute själv med gåvagnen! Det är så fina ögonblick så jag blir rörd! Även faster Anna var med i det våriga vädret och fick med sig ett fint minne hem! 

Han är helt otrolig vår lilla L, gick förbi Hedvigs trädgård och hem! Och så ska jag passa på att tacka för en helt gudomlig natt lilleman!! 




Dessa fina promenadskor har L, mina gamla hihi <3

då och nu

Inte trodde jag att det skulle bli så bra som det faktiskt är! Tänk att detta på ett halvår blev vårt sovrum! 









Lilla propellern

Hade en supermysig dag igår med Diana och Emilia, Leonel älskar att leka med henne och dem kommer bra överens :) efter babysimmet så gick vi hem mot oss och fixade iordning grönsaker och dip, barnen älskade det! (Minus dip såklart) sedan kom syrran, Emilias och Diana åkte hem och vi tog det bara lugnt och lilleman somnade skönt i sin säng på övervåningen! 

Jag minns inte att lilleman vaknade  och jag gick och hämtade honom men jag har då fått känna att han har legat mellan oss då han snurrat som en propeller, hostat, snorat och bökat omkring! Näst intill olidligt! 

En annan sak som jag inser nu är att ni faktiskt inte vet vad jag opererat för mig har det vart så självklart! Jag har opererat bort min framtand som jag slog ut för tre år sedan påväg ner till krogen, jag hade alla gånger gjort om den kvällen om det gick! Men gjort är gjort och jag kommer alltid dras med detta! 




Nu flyttar vi upp!

Inatt blir det premiärnatt i nya sovrummet med syrran som sällskap då A är på annat håll, Leo har sussat heeeela kvällen så fullt betyg av honom tror jag! Det känns helt sjukt att allt börjar få ett slut och jag är så himla nöjd!! 





Godnatt

Efter att ha börja med nattduksborden klockan 23 så säger jag nu godnatt och är nöjd över min insatts! 



Älskar de randiga fina inuti! 

Tomt utan lilla L

Operationen gick bra måste jag säga, har förstås ont nu efter men de är ju som man brukar ha! Jag kan knappt äta, bara soppa och lättsmälta saker och jag var så dåsig hela eftermiddagen så jag är evigt tacksam över att Leonel fick vara hos sin farmor och även sova över så jag har hunnit hämta mig! Det är tomt, förskräckligt tomt utan honom men skönt också såklart att bara ha det tyst och lugnt och tänka på mig själv! Har sovit som en prinsessa, sovmorgon till kvart över sju (varför vaknar man så tidigt när man har chansen att sova till 10?) 

Men nu är det frukoststund 


Tänkte försöka mig på en smörgås vi får se hur de går :) 

Vilda lilla L

Här är de morgon redan innan A:s klockan ringer, inte alls kul och han är verkligen en liten vilding, vaknade med en sittande Leonel på magen som ropar hej ( läs heeeeeeeejjjjjiiiii) till katten med högsta röstresursen som han har, jag kan inte låta bli att vakna med ett leende på läpparna! 

Om 12 dagar blir min du lilla stora killen, kan inte förstå vart detta år tagit vägen och det är sjukt hur mycket man kan älska en människa och hur starka banden blir! 




Julklapp från farmor



Runt jul när Leonel egentligen fick julklappen att shoppa lite med farmor så valde han att spara de då han hade så mycket nya kläder men igår så tog vi en runda och alla blev glada och nöjda! Tusen tack världens bästa farmor :)

Zara

Alltså jag döööör vad fina kläder dem har från zara, vill helst klicka hem en av varje! Lilleman vaknade alldeles föööör tidigt idag och de är då shoppingsugen drar igång! Men några godbitar blir det nog till nya garderoben och allt hihi :) 





Operations ångest

Idag vaknar jag upp med panik, panik över att det är en ny vecka och jag vet vad som ska ske och hända. Alla känslor jag förträngt och inte låssas om är som ett stort stort moln över mig och bara öser ner. Vad har jag gett mig in på? Måste jag verkligen? Finna det någon som kan rädda mig? Fyfan säger jag bara och jag mår illa bara av tanken av det! 




Bortamatch för lilleman

Kroppen känns segare än vanligt idag och efter utflykten till Ockelbomarknaden med världens bästa Lina (Leonels gudmor) så var jag helt slut! Lilleman är överlämnad hos sin farmor där han ska sova över och vi har lite andra planer på g! 
Men just nu håller min käraste på att lägga golv där uppe! Så fint så!! 




Fredagslyx

Fredagar är mina favorit dagar, alla går med ett litet leende och helgen smyger sig på, älskar att veta nu är a ledig i två dagar men tyvärr brukar inte jag vara de men en tur på 7-11 eller 16-21 brukar inte hindra mig från dedär lilla leendet och känslan! 

Sportlov från babysimmet, men de fixade vi ändå såklart! 
<3
Nya blommor som piggade upp den råa dagen! 
Och lite fredagslyx till A <3