En liten present

Igår efter att ha jobbat en hel vecka och jag var ganska trött så var Anna här en sväng och med hade hon sig en liten present, denna fantastiska bok som jag suktat efter men är alldeles för snål för att köpa 
Den är helt fantastiska och jag älskar smoothie från naked juice baren här i stan så nu ska jag köpa ingredienser så jag kan göra bästa smoothies hemma! Kommer bli beroende! Tusen tack världens finaste svägerska! 

Mysmorgon med mitt troll

Att få sova till halv 7 känns helt okej! Speciellt idag när man ändå börjar 9! Underbart att vakna utvilad och gå ner med min lilla prins och äta frukost speciellt nu när han har så mycket att säga hela tiden, mun går i ett lilla babblare :) just nu kommer Leo med en bok och vill sitta i knä så nu blir det läs innan vi väcker A :) 





Efter regn kommer solsken!

Efter att ha vart sjukt sjuk och fortfarande går på pencillin så har allt vänt! Var på anställningsintervju i fredags (vidrigt då jag mådde skit men jag gjordes det!) och den gick väldigt bra så började jag på nya jobbet igår! Även igår hade missat att jag fått ett mejl om att jag blivit antagen till skolan! Alltså hur glad får man bli? Så i höst ska jag alltså börja plugga?! Galet men spännande! Sen så finns det även andra glada fina nyheter också som jag håller för mug själv ett tag till hihi :) 

Hejhej gävle sjukhus! 


Gungan

Finns det något bättre än att vara ute, mysa med familjen och äta frukt? Sommaren är påväg med stormsteg och personligen tycker jag att just nu är den allra bästa tiden på året, när man har allt framför sig! Idag var planen att åka till furuvik men jag tror de planerna är omstyrda för det orkar jag nog inte måste tänka på kroppen! 

Början på nya jobbet på måndag så måste vara frisk då! 



Älskade unge! 

Utskriven

Äntligen blev jag utskriven, det känns bra har dock en hel hög med mediciner som ska tas ett tag fram över som också gjorde mig ruinerad innan lönen ens kommit höhö! Underbart att få komma hem och vara ute i de fina vädret, gunga på Leonel, se allt de gröna och vara med min familj! <3 idag har jag uppskattat livet lite extra och jag känner mig verkligen mycket bättre! Ska ta det lugnt nu över helgen och lyssna på kroppen! 







24 kvadrat

Ibland tar man livet för givet, man tar sig själv för givet och vissa saker sitter långt inne men man förväntar ju sig hjälp när man väl behöver de. Jag ligger i en hård säng med sköterskor springandes var och varannan timme i ett rum på cirkus 24 kvadrat, ett rum som jag alltid har tänkt är till för sjuka människor som behöver hjälp. Igår eller förresten redan i förrgår var jag den människan! Tyvärr ligger jag här av en helt annan anledning  än de jag trodde jag skulle få hjälp med, jag är så arg på hc som knappt tog emot mig och när dem väl gjorde de ja då gjorde dem inte ens sitt jobb! Fyfan vill bara spy på sånna människor och ändå kände jag mig nöjd när jag gick där ifrån, detta gör mig orolig för min lille son där hemma som kanske också gick fel vård? Hosta i fem veckor, snorig och 39 graders feber vad kom dem fram till? Kanske pälsallergi, dem tog prover för de, jag har bihållsinflamation och trotts att jag sa det så lyssnade dem inte, Leonel då som inte kan framföra hur han mår och känner hur fan vågar dem? 

Jag är fortfarande alldeles för klen för att göra något och jag antar att jag blir kvar tills jag är på benen igen, jag klarar mig det gör jag alltid! 





Paus

För att inte tråka ut er med det är så synd om mig jag är fortfarande sjuk inlägg så tar jag en paus härifrån istället! Jag ska upp till sjukhuset idag och se vad som händer med mig sen får jag banne  mig bli frisk igen! 

Puss och kram på er! 



Mitt lilla solsken

Älskade barn du kan verkligen konsten att göra mig glad när som helst! Mår tyvärr inte särskillt mycket bättre idag, fast de är lite bättre för jag vill göra saker men varken kan eller orkar tyvärr! Åh jag som skulle på sushi date och allt :( imorgon måste jag vara lite frisk i alla fall för då ska jag göra något viktigt hihi! 


Händer inte ofta men ibland kryper han upp till mig i soffan och somnar, älskade fina du <3

Nu räcker det

Solen skiner och det är nog varmaste dagen hittills trots att klockan bara är 10! Här ligger jag inne med feber och frossa! Typiskt, jag vill bli frisk nu! Leonel är så snäll han leker själv och är duktig, kollar till mig då och då precis som att han förstår! Älskade barn idag blir dessutom 14 månader gammal! All kärlek till dig min prins! 
Sätter på sig hjälmen och ska cykla han! 

Reserv

Äntligen så kon det igår, antagningsbeskedet! Jag är reserv i prio ett gruppen och den 29:e maj får jag veta vilken plats så det är ännu mer väntan tyvärr men de får lov att bli bra ändå! Tyvärr har jag åkt på en superförkylning som bryter ner mig totalt, inte se lättaste att vara mamma med 39 graders feber och nästan ingen röst! Jaja så länge prinsen håller sig frisk så är jag nöjd även om de är bra jobbigt nu! 

Pirrig tjej

Ligger på helspänn och väntar på intagningsbeskedet som ska komma under dagen! 


Fina tisdag

Vilken härlig dag vi hade igår med Emilia och Diana! Sol på baksidan och barnen lekte för fullt och skrattade! Älskade sånna dagar! 






En lång vecka

Det känns verkligen att detta kommer bli en lång vecka då tre av de mest viktigaste personerna i mitt liv är på vift! Låt detta gå fort snälla! 


Det är tur jag har andra fina människor runt om nig som lyfter min vardag! Här har vi lilleman som toksomnade i sadeln efter babysång :) 

Morgonstund har guld i mun



Att vakna upp med dig är det absolut bästa som finns!  Nu ska vi göra oss klara för cykling till strömsbro och sång :) 

Trappen

Lite bilder på trappen som blivit klar :) 
Före i rivningen 
Och efter, galet nöjd! 


Vill bara börja nere och riva allt nu haha! 

En liten gris

Kunde inte låta bli att köpa denna fantastiska spargris till min lilla gris i veckan när jag hittade den! Passar perfekt i pojkrummet! 




Två nya ord!

Lilleman babblar på som vanligt men idag har jag han faktiskt sagt två helt nya ord som har mening, sluta (stuutaaaaaaaaaa. Om Leo själv säger de)  och tittut (titttttruuuut)! Älskade lilla barn du är underbar och alltid (läs nästan) så glad! 

Badpojken


Älskade Ralph L!

Har precis fått paket från USA, det är som julafton! Tror till och med Anders är lika nöjd, fina färgglada t-shirts, pikéer, skor, kepsar, shorts, badshorts, skjortor, tjocktröjor och stumpor! En ny garderob till lilleman helt enkelt! Komma absolut göras fler gånger! 



Två små bissingar

Trotts att två små framtänder är på g så har lilleman sovit hela natten i sin säng, så skönt! Han är överallt och ingenstans just nu ocj full med massor av bus! Och katten ja hon är de bästa just nu och han försöker verkligen vara snäll och inte vara för hårdhänt med det är inte så lätt de heller för vår lilla man! 

I tisdags gjorde vi en omvärdering på huset så jag hoppas på de bästa :) 




Nytt rekord

Lilleman har precis somnat efter en spännande dag! Träffat finaste Frida, städat och gjort en omvärdering på huset spännande! Imorgon får vi veta vad de är värt nu :) 

Leonel har precis slagit nytt rekord i att somna i egen säng, två minuter om ens de! Gick upp sa godnatt la mig brevid sängen och då bände han på sig och snarkade så jag gick ut igen och han sov så djupt att han inte vaknade till ens! Duktig kille! 

Man kan ofta hitta honom såhär i lekrummet ocj dessutom gråter han för att han inte kommer därifrån och ändå ska han dit hela tiden! 

vilken dag

härliga måndag som började med ett pass på nya jobbet som gick väldigt bra tycker jag! och sedan blev det intervju för skolan, ja jag känner mig ju inte nöjd för fem öre men jag har gjort mitt bästa och hoppas såklart det räcker! 
 
 
Du är mitt allt min skatt! 
Foto: Emma Johansson

Sista dagen på veckan

Söndag igen! Efter en ledig helg lägger jag mig med huvudet på kudden i hopp om en bra natt, det har faktiskt vart bra länge nu på nätterna trotts att en liten bissing kommit upp i överkäken dessutom ser jag att massa fler är påväg upp! Min stora lilla prins

Idag har jag vart till Arlanda en sväng, hunnit träffat syster, grillat hos R&M och städat, effektiv för att vara jag just nu! 

Tokslocknade efter massa bus med Viggo :) 

Sovmorgon

Leonel har precis lagt sig så jag har krupit ner i sängen igen för att ta igen mig lite innan jag måste piffa till mig inför lunch med Anders familj :) härligt med ledig helg det var länge sedan nu! Och imorgon händer en hel del massa saker som ni får veta senare ;) 
Äta själv :)

Premiärturen

Äntligen så har lilleman fått en cykelsitts som sitter bakpå min cykel! Helt fantastiskt! Gud så mysigt det var att ha han babblandes där bak medans jag trampade på! Så smidigt när vi ska på sången i strömsbro eller hälsa på någon då man inte behöver vagnen! Puss på lilla grodan!