Till månen och tillbaka

Min kille minikille börjar få en riktig  personlighet, bli stark och hänger med massor, alltid gladast och sover gott om nätterna, du ska veta Valentin mamma älskar dig till månen och tillbaka flera miljoner gånger om! 




All I need is you


Tre fina stigenbergare och dem är bara mina!!! 

Tio dagar senare

Herregud vad tiden tickar på, praktiken går hur bra som helst, de tre pojkarna här hemma sköter sig exemplariskt och jag är helt slut på kvällarna! Vi har planerat en resa till Sälen nu under påsk och min födelsedag helt perfekt om ni frågar mig :) även en till resa i maj är planerad så jag är ju lyckligast hihi ! I sommar kommer jag vara hemma heeeela sommaren förutom en vecka då jag ska jobba som tandsköterska i Sandviken så jag är kanonnöjd såklart, tänk jag har gjort mer än halva utbildningen nu och klarat allt så bra, jag är stolt över mig själv! 

Det börjar bli vår förutom att det snöar just nu och då börjat såklart våra sommar projekt igen! Altanen och inglasningen är först på tur :) 
Nej måste runda av hör mer om sommarens projekt en annan dag :)




Älskade två åring

På tisdag fyller världens finaste kille år och i helgen har vi haft hans kalas, OM han fick mycket fina saker, JA!!! Lyckat kalas med stora tjocka släkten och hans vänner! Tusen tack till alla er som var med och gjorde hans dag speciell och ville uppvakta honom!! 









Massor av mina presenter, bland annat  den vita fina BMW:n från oss, en tre hjulningen, en balans cykel, hoppetossa skepp, ett kök, böcker, pengar, presentkort, kläder ja som ni hör fulla av fina saker!

From hell

Fyfan vilken äcklig dag, har pendlat mellan ont i kroppen, frysa till is och svettats pölar i sängen, hela helgen är förstörd jag är inte den som hoppar över något för lite sjuka men denna gång var jag tvungen att lyssna på kroppen och fatta de beslutet, hotellet är avbokat och jag är knäckt. Dumma sjuka försvinn genast! 

Födelsedagspresent

Ni är många som frågat vad vår lille gosse önskar sig, det är ju lite svårt än när han själv inte kan tala för sig och dessutom har han så mycket grejer vad kan man mer ha liksom? 
Böcker är alltid bra, kläder är alltid bra, badleksaker (när de händer en olycka i badkaret så slänger jag de som legat i), upplevelser är nog de som är mest uppskattat för honom, han förstår ju inte vem han får leksakerna eller vad de nu är av utan han öppnar kollar och tar nästa så han har ju lite mer nytta av att kanske få följa med till badhuset eller något sådant, mata änderna eller vad tusan som helst men jag förstår såklart att man kan inte har tid och lust med sånt heller.. Klippte ihop ett kollage på lite förslag :) 






Puss :) 

Hej mars

Välkommen mars Du är efterlängtad! 
Tänk att min lilla söta Leonel blir så stor som två denna månad, tiden bara springer iväg! Vi ligger lite efter med februari sysslorna så vi kämpar på nu hihi våren börjar komma och jag blir så lycklig! Igår var vi ute på isen hela dagen och kollade på racing, Leonel älskade det och lille V bara sov :)