Idag är en bra dag

Jag behöver sova för inatt åker vi ner till Ullared och shoppar! Jag kan inte sova för att tankarna flyger i all världens väg och jag kan inte sluta le, varför får ni veta en annan dag! 

Sista momentet på anestesi kursen är avklarad, att ge infiltrationsanestesi på någon och att ta emot, svettig är bara förnamnet och all kred går till lotten som klarade av att lägga på mig! 

Hallen är snart klar! 

Intense

Sen början på maj har jag tränat en gång i veckan på intense pass med JWmotion, så många gånger jag bara svurit, svettats och tagit mig igenom med tårar som bränner bakom ögonlocken! Jag är stolt över mig själv att jag hittat något och höll i de så länge annars brukar standarden vara att jag slutar efter 5-7 veckor men nu pratar vi ju i ett halvår!! Alla pass he gett mig en träningsvärk dagarna efter som heter duga och jag har vart piggare, friskare och mått bättre än någonsin under dessa veckor och vilka jäkla resultat! 

Nu är ju grejen att sista passet är gjort och Joel flyttar så någon välling själv där ute, vad gör jag nu?? 



 

Söndag

Praktiken är i full gång och denna vecka har vart fantastisk, jobbade måndag tisdag och onsdag sen åkte jag med kliniken till Göteborg på odontologiska riksstämman för tandkäkare, sköterskor och hygienister så roligt! Bodde såklart som en prinsessa och åt mat där efter! 





28:e våningen och vin med plock! 

Den godaste och dyraste räckmacka någonsin haha! 

Och allt detta släpade jag med mig hem! 


Näst sista lektionen

Idag gör jag näst sista lektionen och på fredag förhoppningsvis sista tentan (om jag inte får omtenta) det ska bli så skönt att slippa, den negativa energi och aoura som finns i klassen nu den är fasen inte kul! På måndag börjar 9 veckors praktik de blir skoj! 

Vad har annars hänt då? 
Bilderna får tala för sig själva! 






Jo denna månad har vi hunnit med lite av varje, sjukstuga, de fina vädret, kollat synen på Leo och fått glasögon osv :)