Friar dagen

Idag är dagen som inte finns förutom var 4:e år, ska göra mitt bästa för att älska dagen! Igår åkte jag och Leo skidor han tyckte det var roligt jag däremot har aldrig vart så svettig och rädd i hela mitt liv, en annan pappa fick köra ner med Leonel och jag tog mig ner på bästa möjliga vis fyfan, skidor och jag är inte bästa kombon, jippi fjällen om 1 och en halv vecka... 
Huvudsaken är att Leonel gillar de så då ska jag öva! Idag får jag fria också men jag tror jag överlämnat de till min sambo som kanske??! Gör de om något år innan nästa skottår annars måste jag nog börja fundera :) 


Hade en grymans lördag med Hanna!! 

Ljusare tider

Det är underbart att få cykla hem vid 16 när man slutar och så har det inte blivit mörkt än! Veckorna går galet fort och det är jämt helg känns det som, jag stortrivs med de som är just nu och att få lediga helger tillsammans med familjen är de bästa! Det skulle dock inte göra något om man hade liiiite mer tid, tid till att göra sånt man inte hinner med, städa källaren till exempel :) men vi får prioritera och välja! I mars blir det en tripp till Sälen i alla fall! Det börjar bli dags att planera födelsedagar nu också och lite annat smått och gott :) 







Love life

Länge sen nu, jag vet! Både veckorna och helgerna är fullproppade med saker som jag annars hann med och nu inte alls hinner med, med lite planering går allt! Jag sitter faktiskt i soffan just nu lyssnar på en av mina favorit låtar och poppar högt! De är måndag Morgon och vi kör, jag skiter faktiskt i vilken dag de är för jobbet är bäst och lika så helgen med familjen! 

Hallen är så gott som klar saknar en garderob, nästa projekt är nerevåning (kök,matrum,vardagsrum) och än klurar vi på både golv och köksluckor! 

Puss till er! Och glöm inte att älska livet precis som de är! 

Vet ni? Morgonen med att lämna barnen och cykla till jobbet kommer gör att jag ser ut såhär snart, den glammiga sanningen haha