Jag har inte slutat blogga jag har bara inte tagit mig tiden till det.

Hallå där, de var länge sedan! Jag är mitt i semestern eller vänta de är tredje veckan vab menade jag och två veckor står åter och om de blir vab eller semester visar sig.

När vi inte jobbar på huset så står de still, konstigt va? Men vet ni jag har nästan släppt dedär jag ska bo här sååååå många år till så vem har bråttom? Att leva utan kök är väl ingen big deal eller? ( skjut mig någon snälla) jag blickar framåt. När det blir klart blir det jävligt bra!

Trots sjukdomar så har jag och min stora älskling hunnit med minisemester och barnen var såklart hos bästa älskade farmor/svärmor, åtta fina år firades och det var mer än välbehövligt att få bara vara tillsammans på hotell och i annan stad!

Här kommer lite bilder, första dagen på semestern åkte vi till Kolmården, sen har vi vart i stugan, på ett års kalas för mosters lilla prins Olle, vart på dop i axmar för min finaste lilla gudson, hunnit med en del saker hemma och bara vart med varandra!


Hur det går?

Hur det går? Ja sakta men säkert så börjar vi få lite mer ordning och reda, det finns ju så mycket annat man bör göra också så ibland är det svårt att få till tiden!

På fredag går vi på fem veckors semester hur skönt blir inte de? Bara vara med familjen, lite utflykter runt om i Sverige, som vi har längtat!