Nyår

Ni avslutar mitt år på bästa sätt!!


Slutet

2011 börjar sakta men säkert ta slut och nu väntar ett helt nytt år som jag har höga förväntningar på! Mitt år har vart bra mycket bra! Helt klart ett bra år även om det hänt mycket tråkiga / dåliga saker! Vad har hänt då?
Topp 5
- har hunnit med Egypten, Rhodos, Paris och Barcelona
- förlovad med världens bästa
- fick två små bästa vänner som säger mjao
- otroligt tacksam för mitt härliga jobb på Carema
- alla nära och kära som alltid finns där! <3

Sen finns det mindre bra saker också så som att jag slog ut framtanden och att lillkissen smilla dog :(

Ni ska få lite bilder när jag kommer till datorn på året som gått det bästa av allt, Isabellorna är hemma och välbehållna och om 6 dagar blir det semester med kvalités tid åt min kära! <3


Musen

På de 24 timmarna har jag inte provat min nyårs outfit men men de hinner jag imorgon hoppas jag! Eller imorgon kommer jag ha de på mig punkt slut!


Luna gillar verkligen musen, hon vaktar den till och med


Vad kan hända på 24h?

Jag tror ni kommer hända på 24 rimmar från och med nu? Detta kommer bland annat hända under mina 24 timmar

- Isabellorna kommer hem
- jag har sovit
- jag har jobbat en hel dag
- jag har provat min nyårsoutfit
- jag har cyklat en massa fram och tillbaka

Jag ser fram emot nyår trots att jag och A alltid är på olika ställen! Skönt att du är hemma nu iaf!! <3


Skilda världar

Varför sitter jag här kvart över 11 på kvällen med sötaste missen och funderar över hur skilda världar vi alla lever, den som står mig närmast jobbar i Stockholm och vet inte alls vilken värld jag lever i veckorna.. Hur orkar jag vara vaken efter ett långpass? Vill ni veta vad jag exakt gör? Jag glor som jag gjort halva dagen igår på just skilda världar !


Juldagen

God jul alla fina vänner :)

Gårdagen var bra, inte bäst men bra! Jag är mätt fortfarande och go o glad så Vafan jag älskar julen sån mysig tid nu ju när man får träffa alla och nästan alla är glada :) luna följde med oss igår hon var dock en aning surig men mysig nu :) fick fina julklappar och mycket mat står i kylen :) fick somna tätt intill min prins så jag är lika lycklig som förr, jag älskar dig mer än någonsin hjärtat <3

Nu blir de julfrukost :)


Dan före doppardan

Uppesittarkväll, ett nummer från en resa till Dubai, spritglögg, pepparkakor, Julmust, gröt, Bingolotto, trevligt sällskap, godis, skinka, chips, skratt, skämt, spänning, nervöst, julmys, julblommor, julmusik - älskart


14 dagar

Nu om 14 dagar sitter jag i bilen till Arlanda med världens bästa kille! Längtar så in i bomben men imorgon är de julafton så jag hoppas tomten kommer med något fint och sen juldagen sen lite mellandagar tills Isabellorna kommer, en vecka precis idag, längtar!! Långpass idag och sen uppesittarkväll :) puuusssss


Julkaos

Återigen var jag, lina och även Frida detta år med det härliga julhandelns stress och kaos

Vad hände förra året, får se nu jo jag och lina var i köpis och där tappades bilnyckeln bort lyckligt vis hittade vi den efter mycket om och men. Så vad händer detta år? De vill säga igår då bästa Eva fyllde 50 år och lina fick en lillasyster, så här var det efter julhandling så kommer vi till bilen ingen nyckel i fickorna man har var är den? Jo de ska jag säga er den satt i så det var ju bara att starta om man nu kom in i bilen eftersom vi hade låst, jag är otroligt tacksam för att jag har min snälla far som kom och pillade upp låset så vi kunna åka hem igen :)

Nästa år blir de ingen julhandling med bilen! Punkt slut!


för den här planeten

klockan tio i 7 ringde klockan och jag pallrade mig upp mot tvättstugan (det är inte meningen att du ska läsa detta älskling för det är en överraskning att jag tvättade själv för en gång skull, så vänta dig att göra något av min sysslor när du kommer hem ;) ) och pulade in tvätten, hade inte så mycket men skönt att bli av med de nu innan jul! Sen har jag städat för fulla muggar, toan, köket och mitt uppdrag idag är Hur mycket hinner man egentligen på en dag? nu när jag sitter här så är jag ju inaktiv men tänk er en halt dag med aktiv tid, fan vad mycket gjort det skulle bli! ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar för att hämta lina klockan 11 och då blir det sista klapprundan!

jag känner mig verkligen lycklig nu, jag triiiivs!
Tänk att om 9 dagar kommer Isabellorna hem, lääängtar! <3


När snön faller

Ända sen igår morse har set snöat bokstavligt talat! Tråkigt nog så är det väl en plusgrad men de vita ligger kvar på vägarna är det blask! Vet ni vad jag gör då? Dricker te och äter en skinkmacka, mums snart bär det av mot alborga för lite ridning om jag törs vill säga är skit nervös!!


Julgodis

Hela eftermiddagskvällen har jag också älsklingen gjort julgodis, slagit in julklappar, ätit skinksmörgås och haft det mysigt! Annars har jag jobbat hela dagen, handlat och haft mig! :)


Juletid

Nu när det börjar närma sig jul(en vecka kvar bara :o) så passade vi på att köpa en gran som är så fin så! Dock inte lika fin som förra årets :) fixade med de nya vitrinskåpet som har gett mig den värsta träningsverken ever ja de var min fredagskväll de och nu är det lunch :)


Klappat och klart

Det är bara 9 dagar kvar till julafton och jag är klar (läs nästan) med alla julklappar! Helt otroligt faktiskt men någon rackare blir de väl, jag har den bästa kvar såklart :) har börjat gjort iordning klapparna till mina kunder också så jag hinner lämna ut dem!! Nu blir det duschen och sleeping för min och lunas del min pärla är inte hemma ikväll heller eftersom han är på julfest, tänk att man måste dela med sig av allt här i livet! Godnatt mina vänner och kom ihåg det ska vara äkta vara inte tomma vackra ord! :)


1 år

Idag är en stor dag för lilla söta älskade Joline som fyller 1 år! Fasters gobit såklart, ska dit på fika i eftermiddag :) puss på dig


Sleeping cat

Jag kan verkligen inte förstå mig på vissa människor helt sjukt och jag fattar inte varför jag orkar lägga energi på de just nu heller men jag måste ju få hur mig de på något sätt!!


Tillbaka till min härliga vecka, igår hade jag och Linis Lyxmiddag framför satc i soffan, inte varje dag de heller! Även idag har vi kikat igenom en skiva de är bara tre kvar nu! Sen har jag jobbat hela veckan, ätit julbord och fått en enormt hemsk träningsverk eftersom jag och pappa bar upp ett nytt vitrinskåp till oss, plötsligt förstår jag lina när hon säger "mina armar orkade verkligen inte så jag släppte" för de fick jag uppleva under gårdagen och än står det inte på sin plats!! Just nu har jag en sovande misse på magen och jag kan inte annat än älska detta lilla spektakel som driver mig till vanvett dag som natt när hon inte latar sig!

Just ja jag och mormor har vart på stan idag och hur mysigt var inte de? Borde göras oftare du är bäst!


Världens finaste, bästa , älskade mormor!


3:e advent

Tredje ljuset brinner jag Anders och småglinen har bakat pepparkakor och gjort pepparkakshus!

Brandvarnaren har vi fått höra att den fungerar också eftersom vi glömde pepparkakorna haha :) snart blir det julfika :) puss


Tjugo

Grattis till världens bästa lina som äntligen fyller 20 år idag :) kom med ballonger och hatt imorse innan hon fick ta oskulden för systemet :)

Ikväll slår vi klackarna i taket och röjer stan och firar världens bästa vän :)


best picture in my HTC


denna kväll/natt var väldigt världefull och väldigt rolig som ni ser så slutade den i pyjamas i sänen med
att glas vin och gott sällskap :) Tack för att du finns :)

jag kan inte annat än skratta från hjärtat när denna bild kommer upp, så kan det gå när inte handbromsen
är i! haha

jag älskar denna bild med all shopping från ullared, en riktig tripp i sverige med min kärlek går inte att
beskriva med ord!

fantastiska ni som gjorde vardagen lite lättare!

midsommar mina vänner, jag kan inte önska mig någon bättre! :)

tack och godnatt <3

Braun

Nu ska jag göra klart sista benet som ska epileras och bli lent, sen blir de en varmdusch och mys! Älskart!


den efterlängtade snön, eller?

Tilde har skrivit ett inlägg om hur mycket hon inte gillar snön och jag tänker ge dig svar varför vi andra (nästa alla) gillar de fantastiska vita fligorna som faller!

jag gillar vit färg, det blir mer julstämmning och jul kommer det alltid vara så låt julen gå all in med snö och hela fadderuttan! det blir ljusare ute i detta hemska mörker, man kan leka i snön, bilden bli renare men såklart smutsiare sen när den smälter, den stannar upp vardagen och får oss att andas när tåg och liknande blir inställt men vi blir ju stressade av de också men det finns inget att göra liksom! pulka, bob, snöbollar!
det är mysigt  helt enkelt och vi behöver faktiskt lite variation och hur skönt är det inte att åka ifrån den då? :)
hihi vet att du kommer hata detta inlägg men iaf :) puss

Dreams

Bakom denna dörr finns en helt sagolik lägenhet, nästan för fult att säga lägenhet ens för den är som ett hus! Plötsligt så känns radhuset vi kollat på idag nada! Jag vill flytta in nu hos er på en gång fy tusan vad häftigt det var!

Som sagt radhus ja, det känns bra att säga det men vi får väl se hur det blir men jag är trött på vår tvåa på söder som jag inte orkar göra ett skit med, känns meningslöst, skulle vilja bestämma allt men då kan man ju inte vara två och de vill jag ju hellre :) min fina älskade Anders vad skulle jag göra utan dig? <3


kåtbock

imorse drog jag på mig stora spenderarbyxan och åkte ner på stan med helene! vid två skjusade jag
mammsen och klockan tre var det dags att hämta kusinbarnen från skola och dagis!
Vi har haft pepparkaksbak, middag och julkalender mys! vilken bra dag jag haft!

höll på glömma det viktigaste, luna löper så jag har ett helvete natt som dag, min lilla kåtbock!

hopps ni mår bra där borta i australien! <3


hela havet stormar

ska göra klart för er alla att jag inte kommer åka eckerölinjen på ett bra tag, kanske aldrig mer till och med, behöver inte säga mer än att det blåste 40m/s och toaletten var min bästa kollega, är sååå tacksam att jag fick en toalett över huvudtaget!

men vilken underbar dag jag haft idag då, mys hos nettan med våra män, en tripp till valbo och hendling på maxi. pyssel och jobb avslutade med lövbiff,vitkål och ädelostsås, mums!(lina står för recept och påhittning)
nu blir det massa mys innan han lämnar mig för återigen en underbar vecka som vi har framför oss! De jag som är inbokat är bland annat hämtning från dagis, visningar och pepparkakshusbak! 

om 1 månad och två dagar åker vi älskling!

 

Mat, sjösjuka och dans

Dagens schema står rubriken för!