Duktig flicka!

Redan tisdag igen och veckorna rullar på i rasande, fick tillbaka tentan idag och den gick ju verkligen över förväntan, ALLA rätt, vet inte om det någonsin hänt förut?! Jag tyckte den var lätt MEN hade jag inte pluggat så pass mycket, hade jag antagligen inte tyckt de, jag är väldigt motiverad till skolan vilket heller aldrig har hänt förr och det beror väl på att jag faktiskt vill och tycker det är intressant! 
Idag började en ny kurs, odontologi väldigt spännande dock blir jag väldigt äcklad också! 




Bjuder på en extra härlig bild till er som snusar onico, nikotinfritt men ännu värre! Fick en fin tentapresent av min älskling också har länge suktat efter denna underbara vas som man också kan ha som ljuslykta! Fick också en massagetvål som kommer användas flitigt! 

Tack världens bästa du som ger otroligt stöd i allt jag gör, köper fina presenter som piggar upp och samtidigt är världens bössa pappa och snickare på huset! <3


Mammahjärtat är helt

Det har vart lite till och från för lilleman på dagis på sistone nu gör det faktiskt ont att lämna när han grinar (även fast jag vet att han slutar när jag vänder ryggen till) han har vart förkyld och rutinerna har inte riktigt vart sig lik men igår när jag lämnade honom så gick han glatt till fröken och vinkade vilket gjorde heeeela min dag! Det måste inte alltid kännas bra att lämna på dagis men denna dag behövde jag verkligen de så energin var på topp inför gårdagens tentaplugg och idag när jag lämnade honom så glömde han till och med att vinka, fick ropa att jag ville att han skulle vinka så kom han lite fort och sen sprang iväg! Det var dagens bästa kick inför tentan som ska göras! 

I eftermiddag kommer allt vara på topp tror jag, nystädat hem, kylen full av mat, helg en dag tidigare (trotts att jag ska jobba imorogn) och tentan är gjord, kan det bli bättre? :) 

Igår kväll blev det julmys med mina bästisar framför greys :) 
Här har vi mitt fina sällskap! 
Fina fina kille <3

Jag hatar politik

Något somnverjligrn kan få igång mig är dumma frågor och förslag inom politiken! Läste nu på morgonkvisten art dem vill höja pappadagarna så två månader blir tre, jag har absolut inget emot de MEN det är väl ändå mest rättvist om var och en familj får välja själv utifrån deras förutsättningar?! Om Anders skulle vara hemma lika mycket som mig då skulle vi behövt spara mer pengar och ha som tillägg de månaderna det krävs bara planering men jag tycker att man måste få bestämma själv! 


Pärlans dag

Däckbyte och tvättning på pärlan var dagens måsten sen att jag har en tenta på torsdag är en annan liten sten i magen trots att det känns helt okej! 
Snart ska jag hämta min envisaste lilla stora son som jag vill pussa på! :) 

Han gör det så bra, allt han gör! <3



Man kan inte ens drömma om hur stark en kärlek kan bli

Jag är idag överväldigad av känslor och kärlek till min lilla prins, Jag är så otroligt tacksam över att just du är du, att du är min efterlängtade son och att du är en frisk, envis och helt underbar pojke! Du är min mini människa som förgyller mina dagar med kärlek och ger mig kraft och ork till precis vad som helst! Du gör mig så glad och stolt varje dag och jag förvånas verkligen över hur mycket man kan älska en människa, hur mycket kärlek man kan ge och få och hur mycket glädje en sån liten prins som du kan sprida! För mig betyder du allt, jag vill inte vara en dag utan dig och du Får aldrig någonsin försvinna ifrån mig! Mamma älskar dig! 






Vad plånboken tillät idag

Fyndade idag på stan och kunde inte låta bli att köpa ännu en Jacka till Leonels växa garderob, kunde jag skulle jag köpa allt som jag ville ha till lilleman men dedär styr ju plånkan inte begäret, kanske en 2 års present till och med :) 
Igår kom även en fin jacka och mössa hem som kommer behövas både nu och i vår! Tre stycken underbara julstjärnor fick också följa med hem :) 





Kickoff

Ligger helt död i sängen efter ännu en helt förfärlig natt, jag har aldrig fått känna på Dedär med sjuka barn = ingen sömn men den senaste veckan har bara bjudit på de... Sover redan lite halvt för att bebis i magen bökar runt och har sig, felet är att jag vaknar av minsta lilla och sen kan jag inte somna om bara! Tredje dagen som lilleman är hemma nu och hostan blir bara värre, stackars liten! 

Igår var jag och några från klassen På kickoff, väldigt mysigt! Trivs verkligen super bra Med 5 tjejer från klassen och är jätteglad att jag ska fortsätta! Nästa vecka kommer schemat för våren så då blit det planering för fulla muggar :) 

Nu går vi ner och äter frukost!




Gullig sambo

Min fina söta sambo kom hem med en fin liten present till mig, tack du underbara människa! 

Älskar när vardagen får dedär lilla extra! 


Har länge suktat efter en klocka, speciellt sen rosé färgen blev poppis och nu äntligen ska denna få pryda min arm :)  



Bränner i plånkan idag



Denna fina gick följa med hem idag samt tre orkidéer, Lite nytt behövs alltid!

Sköna söndag

I 25 års present var min fina syster såklart värd en skön söndag med frukostbuffé och spa+behandling i högbo, helt underbart känner mig som ny! 












Kvällens tips

Detta blir helt klart lördagens tips, 

Ett halvt granatäpple
3-4msk kvarg
Kokos efter eget tycke
Toppa med lite raw honung

Absolut ett måste framöver! 



Mitt lilla hjärta


Det är verkligen svårt att få till en bild helt själv  övning ger färdighet kanske? 

Världens bästa syster!

Igår fyllde min fina fina syster 25 hela år, gammal vi blir! Detta kommer firas imorgon med en liten överraskning som ni också kanske får se :) 

Gud så glad jag är att ha dig hemma! 



Yollibox



När barnet somnat så Passar mamman på att frossa glass, inte vilken som helst heller utan denna goda skönhet, kan bli cravings på!



Hemma på bergsgatan


PH och choklad! 

Mysbelysning


Har länge saknat en lampa i hallen har heller inget eluttag där så detta kunde inte bli Mer perfekt! 



Höstig helg


Äntligen är All panel på plats och ställningen är borta efter lite över ett år! Så nöjda och min snickare har verkligen gjort det perfekt! 
Han som älskar att gunga! 

Cykla var också roligt! 


Sen så har mamman fått sig en ny pärla att fara fram på, så nöjd!! 

Mysig höstlig helg med familjen! 


Storskogen

Efter skolan åkte vi direkt till Hemlingby där vi mötte upp Diana, Emilia och Anders för en liten middagsdejt med våra små, fantastiskt roligt som måste göras igen! Vi grillade korv och barnen sprang runt och snubblade över alla stubbar och rötter, lekte bra som tusan och innan vi åkte hem så gick vi genom storskogen som var en riktigt hitt då barnen fick klappa, prata och springa bland djuren!! Tack kära ni för att vi tog tag i det och hittade en dag! 








Vi kör på!

Jag har sedan en tid funderar framoch  tillbaka på dethär med studieuppehållet och bestämt mig (eller ja jag och Anders  har väl bestämt tillsammans) för att köra på efter bebis är född, jag kommer alltså fortsätta plugga 100% det sista året som är kvar, det finns många för och nackdelar såklart och jag vet att "första tiden" aldrig kommet tillbaka men INGEN tid kommer faktiskt tillbaka och detta kommer ge mig mer tid med mina barn, kommer kunna förlänga sommarloven, kanske inte ens jobba 100% och ändå vara klar med min utbildning, jag kommer självklart tillåta mig själv att ta ett studieuppehåll om så behövs vem vet bebis kanske har kollik och då kanske jag behöver sova och inte plugga och då kommer det såklart inte fungera men jag ska prova! Under vårterminen kommer Anders vara pappaledig medans jag harbpraktik och även lika på höstterminen sen kommer vi pussla ihop de som behövs och måstes på bästa möjliga sätt! Hopps jag har er peppande på min sida :)