En dag på specialisten


Igår var jag en heldag på specialisttandvårdeb på sjukhuset, har själv gått det mycket som patient ang min utslagna framtand men kände mig nu redo för att stå på andra sidan, det var fantastiskt, alltså Gud så kul kan inte bestämma om protetisk eller kärlkirurgen var roligast men de där är helt klart något för mig! Men först måste man ha jobbat i allmän tandvård i minst två år :) 

Idag ska jag dit igen som patient och förhoppningsvis är de en av de sistabgpngerna som patient! 

London baby

Förra veckan åkte jag och svärmor till London och herregud så underbart vi hade det! Denna stad har allt och lite till, var så säker på att vi kommer tillbaka! 
Vi lyxade till det lite extra med att bo på arlandahotellet natten innan! 

Väl framme så begav vi oss till hotellet, ett nybyggt fint och fräscht hotell vid piccadilly circus, centralt och så fint! 
Efter att vi slängt in väskorna så gick vi raka vägen till Oxford street och shopping i några timmar! 


Tur dessa fanns på gatorna för man kollade alltid åt fel håll haha! 
Med sol och regn tog vi oss igenom staden på en turistbuss, jättemysigt! 
Jag åt inte bara en maccarons kan jag lova! 
Varje kväll bjöd hotellet på vin, ost och kex! 
Vi var även på musikal med Michel Jacksson och på ett exlusivit afternoon the på savoy! 



Fantastiska bakelser som man knappt vågade äta, min favorit var den i mitten med jordgubben! 
Svärmor var i himlen hihi 
de blev både två och tre drinkar och några glas vin under resan och Gud så glad jag är att just du ville göra mig sällskap på denna weekend puss på dig! 


Drömsituation

Förra veckan fick jag glada nyheter, jag fick jobbet, jobbet som jag inte berättat för er att jag sökt! Det känns sjukt bra och jag kommer kunna sova så gott hela hösten! Nu när hösten närmat sig så har jag lite lätt fått panik ibland, stressen över att bli klar i skolan men kanske inte få ett jobb, vad gör jag då? Går tillbaka till de gamla? Arbetslös? Mammaledig? Nej skönt er i väggen alla ångestframkallande frågor för jag har fått JOBB!! En heltidstjänst som tandsköterska med lite uppdrag utöver, bland annat att ta hand om BVC, det känns rätt, så rätt! Den 8:e januari har jag gjort sista praktikdagen och måndagen efter den 11:e börjar jag! 
Drömsituation för oss! Ska såklart firas! 
Där satt den! Första intervjun och allt!