Dagen med stort D

Nu sätter vi igång, ska lämna kissen till mammsen, och Anders har redan börjat lasta lådor i bilen, själv sitter jag i soffan Nyduschad i handduken och dricker oboy hihi måste väl få ta vara på sista normala minuterna i mitt liv inte sant? ;) återkommer senare puss!


Seperationsångest

Efter att ha jobbat natten och fått sova någon timme så vaknar jag upp i verkligheten med världens seperationsångest, packar ner skafferiet och minst 1/3 är gammalt, slänger ner kläderna i 3:e kartongen och bara håller på att dö vad jobbigt det känns! Snart ska jag på besök i huset så då känns det säkert bättre :)


nedräkning

 

om 24 h så sitter vi på baken och har suttit där en timme, jag är nervös, på ett bra sätt man jag kan inte riktigt fatta det som kommer ske. det känns lite olustigt att vi bara ska sova här en natt till sen är de passerat, sjukt!
 
mycket är nerpackat, men mycket är kvar men snart kommer mannen i mitt liv hem, och då vet jag att det fixar sig! <3 tänk om jag ändå kunna förklara hur mycket jag älskar dig!
 
 

När löven faller

Ja då kan man ju säga att vi har haft höst ända sen sep 2011 för inte fan har vi haft varken vår eller sommar och vintern de var ju inte heller särskillt bra!
Två grader ute nu de känns jäkligt kul...


Rövslickare

Please sluta slicka röv för det Är en av det värsta saker som finns här i världen!!

Hemgång nu för middag med fina människor!


Godmorgon! Öret bjuder på sol och shopping heeeela dagen! Har sovigt gott och nyss ätit frukost :) vi får se vart dagen tar oss men lager 157 och marieberg är taget! Ha en bra dag :) Karin, Maja och Nera är sig lika :)


Öret

Jobbar till fyra sen drar vi direkt till Örebro för att spendera helgen där med Anders syster Karin :) sitter just nu och äter frukost och ska strax sätta mig på cykeln mot Carema :)

Blev helt tårögd när jag såg detta skickade inlägg på Facebook, hur underbara?


5 stjärnor

Har tagit mig igenom min andra dag och under dagen har jag fått strålande underbara nyheter!

Jag gör mig redo för en resa den 20:e september mitt i allt stök med andra ord, underbart! Hotellet är 5 stjärnigt med all inclusive, hur underbart??? Min uppgift är att ta det lugnt, sola, bada, äta och underhålla världens bästa Lilly! Vi kommer ha det fantastiskt och för mig blir Turkiet 7:e gången gillt! Man tackar ju inte nej till en vecka med familjen Thunstedt, synd att hästarna är hemma ;)

/ en glad tjej

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_503389d2ddf2b31f1400014d.jpg" class="image">


Kika in

En härlig dag med 7-16 jobb, dock var det väldigt jobbigt att gå upp, luna låg kvar i sängen så de var någon mer som hade det kämpigt!

Måste tipsa er om Hanna och Amandas podcast så jäkla kul, varje morgon sätter jag på en så jag kommer igång lite och ja, längtar ju redan till imornbitti hihi :)

Förresten när jag sitter i min säng så ser jag detta utanför, undra vem de är som kommer kika in på mig? Läskigt för det kan ju hända att man går naken, men då vet jag de, pyjamas på inatt!
Puss på er!


Helgen är slut.. Igen

Ja då var vi tillbaka på ruta ett igen, måndag morgon och en hel vecka med 7-16 innan jag för en gång skull har ledig helg, gissa om den är fullbokad..:) helgen som vart har innehållit film, minikräftskiva, ridning, jobb, sömn och lite sol :) helt klart nöjd inte för att glömma de drygaste såklart; packning! Men någonstans i stöket så ser jag ju en ordning :) nu ska jag cykla till jobbet, puss på er!

Btw, bilden på mig och lina hittade jag när jag rotade i en gammal låda, höll på dö av skratt för mig själv! Så söta vi är ;)


mycket att göra, mycket tid

jag klagar på att jag har mycket att göra, och ja det har jag, men nu har jag också en massa tid för det så nu jävlar! Har jul shoppat på Hemtex idag, ja ni hörde rätt, JUL JUL JUL massa juldukar och löpare, julgrans matta o.s.v eftersom dom rear ut ALLT! har även träffat fina Ralph och Helene idag, MYS!
 
sen så satt jag igår med Älsklingen och bestämde vart nästa resa går, bokar till helgen så ni får veta seeen!
nu ska jag titta klart på lotta på landet och dona lite :)
 
finaste kommentaren fick jag igår iaf!
tilde
IP: 84.23.129.25

vet du att du är bäst? att jag redan saknar dig? och att jag älskar dig massor? du är så sjukt fin vän så jag ser fram emot många skypesamtal med dig bästaste du!!! <3


Andra tankar när vi tankar

Just de ja man ska inte sitta i andra tankar när man tankar för nu väntar vi på bergning för att vi tankat jobbarbilen med 95 bensin istället för diesel! Typiskt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_502b3b8dddf2b314d4001172.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_502b3b8dddf2b314d4001172.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_502b3bca9606ee678c00132b.jpg" class="image">


I Will be right here, waiting for you

Det är inte alla som får ha en av världens finaste vänner på andra sidan jorden! Massa kärlek till dig, fina fina Tilde!


perfect life

jag är verkligen kass på att blogga just nu så jag skyller på allt med flytten, mycket jobb och krångel på telefon där jag ofta annars bloggar ifrån!
 
annars måste jag säga att det är svårt att veta VAD jag ska blogga om eller ska jag bara köra på de som faller mig in och vad jag gör? känns lite tråkigt men kanske bättre de än inget? har nyss kommit hem från en promenad hem till och från tilde, myyyss!  vi har plockat hallon på min och hjärtats gård, det finns verkligen kryddat mycket hallon där! sen har vi handlat sen suttit här på fleming och myst med te och nötter!
 
ihelgen blev det grillning, två dagar, först i sandviken på lördagen sen i nettans och Anderas nya radhus!
 
Två veckor kvar nu tills vi flyttar, livet känns kaos, men så jälva perfekt, just nu kan jag inte känna mig mer nöjd över mina val i livet faktiskt! <3 puss på er ska bli bättre lovar!