Januari

Årets första månad är nu över och den har vart underbar! Lilla V växer på som han ska och blir mer och mer en liten människa, Leonel är i en fantastisk men också jobbig ålder, mycket nej, gråt och skrik men ännu mer roliga ord, söta grimaser, gosiga stunder, lek och bus! Min fina sambo har blivit halvvägs till femtio, skolan och rutiner har dragit igång, vardagen har infunnit sig och livet som student/tvåbarnsmamma och sambo är fantastisk men också ibland jobbig, vet inte riktigt när jag ska hinna med allt de andra men med planering och rätt prioriteringar så kommer det gå kalasbra! Har även en hemlighet och dröm som gått i uppfyllelse under jul och den lyckan får mig att le - varje morgon! 
Februari har inte så höga krav på sig faktiskt, fortsätta rensa ut kläder och saker som inte behövs, planera 2 års kalaset och ta hand om mig själv lite mer! Och gosa massor med min lille V såklart! 






Ångest

Det är inte förrän nu som jag skulle uppskatta om man fyllde så sent på året som möjligt, helst inte fylla år alls kanske, stannade på 21, nej men lite ångest börjar ju krypa fram vet knappt hur gammal eller ung jag är när någon frågar för åren sedan studenten Har gått så jäkla fort! Stanna tiden!! 


Du och jag lille V

Denna vecka har de inte blivit mycket skola, endast fredag blir de för min del, ganska skönt att vara lite ledig och bara vara! Har förstås lite att läsa hemma då men de gör jag när V sover och storebror är på dagis :)

Att göra listan är nästan klar, stolt över oss faktiskt som gör de bara och fixar! 

Glad kille idag! 
Fönstersmygarna är klara! 
Miiiiina killar! 

Fredag igen

Veckorna går så otroligt fort att jag blir rädd, har hunnit med en jäkla massor denna vecka, nästan för bra för att vara sant! Är galet shoppingsugen också och de enda jag gör när det finns en minut över att att drömma om massa grejer jag vill köpa hem haha! Vill göra om allt! Januari är snart över vilket betyder att allt ska checkas av på att-göra-listan men vi har en vecka kvar på oss så de ska nog gå bra :) härligt med att sätta mål och klara dem! 

Här har vi 6 veckors killen också :) 
Bland annat dessa skönheter jag drömmer om! 
Älskade barn! 
Jag skojar inte om vi sätt Pippi på de sju haven 30 gånger dessa två dagar när L vart hemma med oss eftersom han var sjuk, då får man både bestämma film, dricka i vita soffan och ha morgonrocken 24 timmar om dygnet! 

Fredagskänslan

Jag älskar att det är fredag! Vi har köpt en ny dammsugare så jag har såklart invigt den, jäklar vad jag älskar den! Vill dammsuga varje dag nu, Leonel blev mycket glad när den stod framme när han kom hem!! 

Den där fredagskänslan  med nystädat, ledig helg och inga måsten den är underbar! Och mina två prinsar har vart de snällaste och goaste hela dagen!! 



Syskonkärlek 

Vadag och rutiner

Vi har kommit in i vardagen och lite rutiner igen, underbart! Men det är i sig ett litet projekt att klä på bägge barnen för att sedan lämna mitt stora lilla hjärta på föris! Blir även jag som hämtar och det är lika mysigt varje gång när han kommer springandes!! Mindre kul när han inte vill klä på sig :) 




Hormonerna styr

Förra gången jag ammade så fick jag också för mig massa saker och blev rent ut sakt spyfärdig på saker å ting, denna gång blev de soffan som åkte ut (förra gången en hel säck med kläder ångrar mig varje dag) och in kom nya fina vita soffor, jag är toknöjd! 

Före
Efter
och mitt lilla hjärta älskar sin vagga som han sussar så sött i :) 

Storebror kan han!


Han är så underbar att jag går sönder snart, så snäll mot sin lillebror, så mysig nu mot alla oss som står honom nära, varje ålder har verkligen sin charm och just nu är han helt underbar och envis förstås! Jag smälter varje gång han säger "mamma" med den där ljuva rösten och huvudet på sne och dina kristallblå ögon som säger mer än 1000 ord! Du pratar så mycket och förstår ännu mer att jag blir lika förvånad varje gång när vi verkligen förstår varandra och kan skratta tillsammans! Tyvärr blir det imorgon vardag som vanligt och rutinerna kommer igång vi som haft de absolut mysigaste jullovet någonsin, alla vi fyra! <3 

I sin vagga

För några dagar sedan så fick lille V flytta över till sin vagga, han stortrivs precis som mellan mamma och pappa, jag däremot saknar min lilla bebis i sängen men för allas bästa så blir det bäst såhär! Älskade lilla pojke du är en dröm! 



Älskade du


Kärleken övervinner allt!