Lilla stora prins

Idag har spjälsängen fått flytta in i blivande lillebror/lillasysters rumoch  växasängen i prinsens rum, vad stor du blir älskade barn! Den har än så längt fått högsta betyg då han somnade halv 7 och fortfarande inte gjort ett ljud från sig! Godnatt lilla skatt du är mitt allt! 





Den perfekta Midsommarhelgen

I torsdags regnet begav vi oss mot stugan i forsbacka för att fira Leonels andra midsommar med familjen! Det blev minst lika mysigt som förra, tyvärr svek vädret men med världens finaste syster som inte var på andra sidan jorden så hade det ingen betydelse! Vi åt god mat, dansa kring midsommarstången, bastade, badade tunna och hade det mysigt :) igår åkte vi hem i skaplig tid så vi kunde fira svägerskans födelsedag som var i veckan och åt god mat och spelade spel! Idag som blir det lunch med tjejerna så min helg kunde inte bli mycket bättre :) 












Ledighet

Ledig 5 dagar med min fina familj denna börjar vi i stugan :) 




En sann dröm

"Den vackraste gåvan föräldrar kan ge sitt barn är ett syskon" 

De flesta av er vet redan om det andra inte, till Lucia ska Leonel äntligen bli storebror och vi blir föräldrar igen! Lyckan går inte att beskriva och vi är så förväntansfulla och spända! Lilla mirakel du gör vår dröm sann! 




Håret stannade kvar

Jag sökte en dag med mod och jävlarenamma, idag var den dagen och håret blev axellångt, jag både ångrar mig och inte det känns inte 100 med andra ord oxh helt plötsligt ser jag så mammig ut tycker jag men jag vänjer väl mig! Med mig hem fick jag också shampoo, inpackning och en glansolja! Vad tycker ni bra eller inte? :) 


Extra fint namn på produkterna ;)

Bad och getter

Att se Leonel skinna upp som en sol och skratta med dedär underbara skrattet bara för att man sätter han i gungan, åker och badar eller klappar getterna de är magiskt! 
Morgonmys när det är som bäst! 
Min fina badkille! 

Så roligt med getterna ju! 
<3

Sean banan i furuvik

Efter mamma träffen åkte vi ut till furuvik  och roade oss med att klappa getter, titta på kameler, lyssna på Sean banan och leta parkering haha! Solen sken alla var på bra humör och barnen älskade det! Picknick, glass och massa härliga människor! Som avslutning så åkte vi ch åt middag på bakfickan innan det var dags för barnen att åka hem och sova (även jag somnade vid 8) haha! 









Mammaträff

I lördags på fm var vi bjudna ut till en av de gulliga mammorna som vi gått på mammagrupp med, vi är 4 st som fortfarande håller ihop trotts att nästan alla mammor börjat jobba :) det var urmysigt och barnen hade så kul! 







Måste göras om snart! Sara bjöd även på plocklunch som var underbart gott! 

Jag längtar

Jag vet att man inte ska längta och leva i nuet men bara för att man längtar så betyder de inte att man inte lever i nuet! 

Topp 5 vad jag längtar efter utan ordning

- tills jag har fast jobb
- tills jag har betald semester
- tills jag har dagtidsjobb 
- tills lucia 
- tills utsidan på huset är klart

Dem är  inte helt så orealistiska, några mål att klara helt enkelt :) 

Idag blir det en dag på furuvik:) 


Min fina älskling som firade nationaldagen med oss igår, glad som vanligt :)


Swich

Näst sista dagen på intron ska göras och jag kan faktiskt påstå att jag börjar hitta väldigt bra på gävls sjukhus, de var den vecka ja som gick otroligt fort med! Igår så var lilleman orolig vilket blev att han somnade i vår säng redan från början när jag gick och la mig kunde jag inte låtabli att pussa, kramas, röra och viska så söta saker i hans lilla perfekta öra! Medans min lilla gosse snarkade vidare ovetandes vad jag gjorde, du är helt perfekt min älskling och jag älskar dig så det värker i hjärtat! 




Stockholm över dagen

En helt fantastisk dag i Stockholm med tjejerna! Brunch och boul för födelsedagsbarnet (en dag försent) och vi var 17 stycken verkligen mysigt! En promenad in till stan innan vi åkte hem igen! Tack tjejer ni gav mig massor av energi till denna jobbavecka! :)