Vårt nya köksbord

Är genljöd med de nya köksbordet, ska bara klä om stolarna en vacker dag :)


Bingooooo

Vilken helg!
Med halsbränna (börjar bli ganska ofta nu) sitter jag här och tänker på relationer... Det är svårt, speciellt när man inte vet vart man har vissa! Men de är tur att jag vet vart de allra flesta står och vill vara i mitt liv :)

Igår så spelade vi Bingolotto igen, lina vann helt galet roligt jag blev ju helt till mig så vi kommer fortsättningsvis att spela de söndagar vi kan för de är ju galet kul och sen solsidan på de!

Nästa resa är planerad med nära vänner, och det kommer bli grymt och jag har från och med nu köpstopp fram tills dess för då kommer vi gå lös!

Förresten på fredag kommer nya bilen hem, ännu en pärla hoppas vi på, kommer bli kanon!


Torsdagens höjdpunkt

Ja ni vart ska jag börja? Men torsdagarnas höjdpunkter brukar vara när A kommer hem men så vad de inte för han va ju bakfull och vem vill ha hem en bakfull Karl? Mot kvällen var jag och A i alla fall och tittade på ett nytt köksbord och stolar (jag blir aldrig nöjd, känns inte bra med de vi har haha) de dom bodde bara gatan över typ så de var ju enkelt och att få de för 500 kr mindre blev ju ännu bättre! Så de köpte jag, ännu gulligare var ju att dom kom och lämnade de åt oss för annars hade vi gått med de men dom kom iaf, en viktig sak i de hela är ju att det typ var den kallaste kvällen med nysnö sen i januari typ och där står vi och bär in våra nya fina möbler, tills dörren blåste igen. Vi står alltså på framsidan (jag skit nöjd över mitt köp) och är utelåsta! Som sagt de var jävligt kallt och bordet var fint men dörren var låst så se som de kan gå även för oss haha! Svärfar kom och fixade så de blev ju bra tillslut iaf men de måste ha vart torsdagens höjdpunkt att få hem de fina bordet ;)


Halva tiden

Helt galet att halva min graviditet redan har gått, men så underbart att det för varje vecka, dag och minut närmar sig till lilla p kommer!

Sitter och tittar på solsidan säsong 1, galet roligt alltså! Och idag har jag och David köat för att få köpa 5 Marabou, 3 pringles, toapapper och få en gratis korv, eller hur var de haha

Nu är jag slut som artist och myser med min lilla håriga bebis :)


Oct. 22, 2012

Har haft en heldag med syrran och vi han bland annat hämtat våra gamla bebiskläder från vinden, mormor och farmor har flitigt stickat och det fanns jättemycket fint som vårt lilla p kommer få ha :)

Jag känner dig inte särskillt bra men kärleken till dig växer så enormt varje dag! Jag älskar min mage och längtar verkligen massor tills du kommer ut till oss <3
Bilden är knäppt i vecka 16


Godmorgon

Anders har åkt till jobbet och vi har sovmorgon, älskar dessa dagar, hade dock vart bättre om A var hemma :)


<3

All kärlek till din min prins! Du är så duktig och har sånt tålamod med mig nu när hormonerna bestämmer mitt humör och tycke! Du är min största kärlek och jag älskar dig så otroligt mycket!


Ultraljud

Har nyss vart på ultraljud och sett vår lilla krabat, hur underbart? <3


Vårt lilla p

De är faktiskt en timme och 45 min kvar på denna dag och som jag lovat ska jag berätta världens finaste nyhet och de gör bilderna mer än bra <3 vi längtar efter dig och är världens lyckligaste <3


Kakbuffé och myslunch

På denna lediga dag passade det perfekt med regn och rusk eftersom jag hade massor av inomhussysslor att göra! Vid lunchtid köpte jag och Lilian med oss lunch från lido som vi åt hemma hos oss :) sen fortsätter jag med städningen, helt galet att de tar mig en timme att dammsuga bara nere men bra blev de och fint känns de :)

Vid 4 åkte jag och svärmor till kakbuffén i hemlingby och åt massor av gott och hade det hur mysigt som helst! Dock är jag fortfarande både äcklad och mätt av allt sött! Ett bra avslut på denna dag som har vart trist men väldigt mysig och välbehövd! Tack till dig <3


Måla måla

Idag har jag fortsatt och iprincip slutfört mitt första egna projekt; måla köket! Till och med pappa kunna säga med lite stolthet i rösten att de blev riktigt bra :) så en målarkarriär kanske inte är fullt omöjligt ändå haha ;)

Nya gardiner är inhandlade och lite annat smått å gott med smakråd Emma :) hon och hennes lilla jullbull kom hit och fikade innan vi åkte och shoppade :) fick även denna söta som kommer passa perfekt till jul :)


Vad vet inte du, vad vet inte jag?

På torsdag mina vänner kanske fredag om jag är seg, så tänker jag berätta en sak för er som ni borde veta!


Frukost med fröken

Fröken luna sitter självklart med på frukosten, men som alltid trötta morgnar så är de självservering som gäller!

Ha en bra vecka och puss på er!


Jag vill också vara med!

Vi måste ha den sötaste, goaste och underbaraste katten någonsin! Vad vi än gör och har gjort så vill hon vara med, till vilket pris som helst nästan! :) puss på dig Luna


Ledig helg

Äntligen är man ledig lördag-söndag! Och de händer inte ofta vill jag lova! Så idag blir de målning, mys, städning, mys, Amanda, mys, kalas, lina och mys!!

Puss på er


100% Morgonmys

Ledig idag, och jag hade faktiskt förväntat mig sovmorgon längre än åtta, men hur kan jag tro de när världens sötaste luna vill ha Morgonmys kvart i åtta? De tyckte hon räckte och ja kanske de känner mig rätt utvilad ändå så nu ligger vi i sängen och kurrar, myser och pussas, det är ju bra underbart att ha en katt som stand in när Anders är borta!

Sötnosen ligger på min mage/ bröst kurrar och vi får inte glömma att täcket ska vara på för annars blir de Inge mysigt!! <3


Ljudlöst

Äntligen så får man sovmorgon imorgon Och självklart kommer jag ta vara på den så jag sättet telefon på ljudlöst inatt och drar ner gardinen :) puss på er!


Halv 9 hos mig

För första gången på riktigt länge så känner jag mig utvilad, trött är man ju alltid när man går upp ändå men de känns så skönt! Om 30 min ska jag vara på jobbet och nu käkat jag frukost, de betyder att jag har lång tid på mig, underbart! Ska nog i fortsättningen när jag inte jobbat kväll släcka lampan halv 9 så jag fortsättningsvis får denna skönhetssömn :)


Måndags barn

Godmorgon! Efter en helg med allt för lite sömn men med många fina minnen och skratt så är de måndag morgon igen... Tack till ALLA inblandade detta borde göras oftare! <3 heldagen med jobb igår satte sina spår, orkade knappt gå upp ur sägen när klockan ringde och inte är denna dag felfri heller, har ju fasen massor att göra! Jag är verkligen inget måndagsbarn, är helst ledig alla måndagar när alla andra jobbar :)


Ledin weekend

I fredags klockan 11 gick pärlan till första destinationen; Uppsala för shopping! Sen vidare mot hesselbyslott för tre rätters middag, bubbel och Tomas Ledin show samt övernattning och slottsfrukost, behöver jag säga hur fantastiskt det var?
Lördagen Bjöd på kartläsning och hitta till Lidingö samt lite mer shopping och hemgång innan kvällen fortsatte på ett lika bra sätt!


Inatt e du min, inatt e jag din

Tack och godnatt från hesselby slott!


Ikea date

Kallar fortfarande våra fina träffar som Ikea träffar när jag berättar för någon eller för er, idag har alltså mina fina vänner som inte heller längre jobbar på Ikea vart här på fika! Riktigt mys men dock saknades Tilde som vanligt <3 vi åt bullar såklart på kanelbullens dag och fruktsallad :) får inte Glömma den minsta som idag igen var lika söt och snäll som vanligt, Ralph! Tack för mysigt sällskap tjejer!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2012/pic_506de515e087c33d9abd8b1c.jpg" class="image">


En blomma

Fick en fin blomma igår och Lilian hjälpte mig att introducera nya strykgärnet, och nu är vi bästisar såklart!!


Hatar rubriker idag

Efter att jag och älskling vart på owes så var de dags att ta fram strykgärnet och brädan igen eftersom jag köpte en duk, jag har aldrig gillat dukat tycker liksom de är trams men nu så sakta men säkert så har jag köpt min 3:e duk och där med en ligger på bordet nu! Riktigt bra blev de!

Min helg då?
Jo i helgen fyllde svärfar 50 år så då var vi där på smörgåstårta och hade de mysigt jobbade 7-16 både fredag lördag och söndag så allt förmycket blev inte gjort tyvärr! På söndagen så kom Anders farmor och faster hit med en söt blomma så dom fick sig en titt och massa fika såklart myspys! <3


Gardiner

Igår och idag har några gardiner kommit upp, äntligen! Och nystrykna är de med :)


Satsumas

Den bästa frukten just nu på året är helt klart satsumas, den är sådär halvsur och god just nu med så jag bara älskar det!! Imorgon kommer bli en helt fantastisk dag som håll utkik på vad jag menar! <3