Katten är mitt hot

Vi alla måltider här hemma så är katterna helt klart ett stort hot för mig då Leo älskar dem och blir helt till sig när dem kommer in i köket just precis när han ska äta! Han tittar på dem och skriker och viftar med händerna och har man tur hinner man in med en sked mat då annars är man körd! När han är på golvet så hoppas han hysteriskt att han ska hinna ifatt dem och dra dem i svansen! 

Nu städar vi inför moffas hemkomst imorgon! 

Grey's

ÅTTA minuter fick man se innan det blev reklam i 6 min!!!! Grrrrrrr vad sur jag blir! Men äntligen onsdag och ett nytt avsnitt av grey's anatomi! 

Överraskning

Mitt i middagen så kommer faster Anna med en supersöt pyjamas till lilleman, tusen tack! Pyjamaser behöver man alltid då oväntade olyckor ofta inträffar :) 

Puss på faster hälsar Leonel! 



Lyckan att hitta något som inte fanns

Igår letade jag efter te här hemma, hittade inget och jag offrade mer än gärna min sista påse på lina och David! Imorse när jag vaknade öppnar skafferiet ja då ligger den där, en ynka tepåse och det gjorde helt klart min dag! 

Till något annat! Alla (läs nästan) badrumsgrejor är beställda, och aldrig någonsin trodde jag att man skulle köpa en handukstork för ett femsiffrigt belopp  men nu köper vi de som vi vill ha och känns bra för oss! Jag blir lite pirrig när jag tänker på att badrummet faktiskt snart är klart (okej dem har inte ens lagt plattorna men ändå) hihi 

Nu ska vi på uppdrag, jag och lilleman! 

Bilder från gårdagens Ikeashopping med lilla Felicia och Sofie! 




Förkyld liten gosse

Lilleman är fortfarande förkyld men det börjar gå åt rätt håll men det är väldigt jobbigt att höra hur han hostar och har sig under nätterna! Detta är nog första gången han har "riktigt" hosta huuua och ändå har vi pallat upp sängen och kuddar så det ska bli bättre! 

Tänk när du låg där inne och vi vaken visste ut eller in, att en så fantastisk liten person som du kom ut var en dröm som gick i uppfyllelse, jag älskar dig hjärtat <3 


O

Leonel kör på sommartid

Varför vi är vakna så länge? Jo min lilla man vaknar fortfarande efter sommartiden, halv 7-7 tycker han vi ska gå upp jag säger nej! Jag skulle vilja ge honom gröt, klä på oss och gå ut och gå men neeej vi har dubbelpunktering på vagnen (hade jag inte haft de hade jag inte vart sugen på att gå ut) så jag måste först och främst laga den! Vi tänker nog åka ut till Ikea en sväng idag :) 


Tack tomten

Tomten har rapporterat att garaget är påväg hem till vår finaste Leonel! Första julen med dig lilla älskling kommer vara helt underbar!! 

Inga måsten

Idag har vi inga måsten här hemma, lilleman är snorig, hostig och extremt klängig så vi håller oss hemma och myser. Men ni ska ju inte tro att han sitter still för de, nej nej här ålas/kryps det för fulla muggar, skriker och leker gör han med, sen blir Leo så liten ibland och vill krypa upp i mammas famn och mysa en kvart sen är det full fart igen! Mysiga söndag! 

Leonel får mig verkligen att leva i nuet, att ta vara på dagen här och nu och det är så underbart! Men trotts de så går tiden så himla fort och liten börjar verkligen bli stor! <3 



Jag är gammal

Igår på Brynäs matchen så hade vi ståplats, tji fick jag, jag känner mig gammal för jag fick ont både i fötterna, benen och ryggen.... Kanske ett tecken på att man behöver börja träna, om man orkar de.. Men Gud så roligt det var, nostalgiskt på något konstigt vis, fortfarande står samma publikvärdar och kolla till oss på ståplats, precis som för 10 år sedan! Jag hoppas verkligen det blir fler matchen denna säsong :) 
Såklart blev det en vinst med! Hejja brynäs!! 

Snö

Vi längtar efter massor med snö så lilleman kan få åka i denna nya fina som jag fick med mig hem från Ullared! Sen så ska nya overallen på såklart och så kan vi grilla korv och mysa ute, men vi har faktiskt ett helt underbart höstväder ute idag med!! 

 

Heeejjja Brynäs

Just nu står vi antagligen inne på läkerolarena och väntar på matchstart Brynäs - Örebro och hoppas på en seger såklart, lilleman är hos gudmor och gudfar och myser. Det är skönt att ibland komma iväg med andra idag har vi kvalitetstid med Anna och Erik :) 


Mellis

Leonel äter lite mellis med sin nätnapp, verkligen supersmart grej för bebisar, man lägger i frukt i nätet (denna gång fick han frysta hallon) och så suger han ut all saft från frukten, ja det blir väldigt kladdigt men han sätter inte i halsen i alla fall!! :) 


Lilla älskade du <3

Bubblor ur näsan

Lilleman är förkyld, inte märkts det på varken humör eller rörlighet för där är det 190 som vanligt men den lilla söta näsan han har bubblar det snor ut genom och jag hör hur han kämpar med andningen när nappen är i! Det är bara att kämpa på lilla vän så försvinner det när din kropp tagit hand om det! Duktiga fina lilla du! 

Nätterna går bra nu! Han sover i eget rum men vaknar till då och då, när han äter vi 1 tiden så somnar han (och jag) om mellan oss och vaknar vid 6 igen för mat! Så till alla spädbarns mammor, det vänder, det blir bättre! :) 




Ett oväntat brev

Denna fick jag idag på posten! Muttrade några dagar i somras över att den inte ens sa tack när jag lämnade bröstmjölk (jag var bröstmjölksdonator) . Men idag kom helt plötsligt denna och jag blev verkligen glad, pengarna är välkomna och jag är så glad över att jag har kunna hjälp små bebisar som fått min mjölk! 


Snälla tomten

Snälla tomten jag önskar mig inte en massa massa julklappar utan hellre då något lite finare och dyrare som håller och kan finnas kvar, jag har heller inget rum ännu så inte så mycket plats för allt. Något jag verkligen skulle vilja ha är denna verktygslåda och garage från jabadabado, astrid Lindgren filmer, present kort på kläder, fina förvaringsboxar där jag kan ha mina leksaker, en bilmatta, fina böcker eller varför inte ett par fina skor :) samlar även på mumin koppar! Kram från Leonel <3 



Barnsäkert

Jag vill inte vända Leonel utåt i vagnen så därför letar jag en ny barnvagn trotts att jag verkligen älskar våran. Har beslutsångest! 
Har också vart på mammagruppen idag då vi pratat om säkerhet i hemmet, bilen och hur man gör när dem sätter i halsen! 

Det är verkligen viktigt allt dethära med att säkra hemmet allt från eluttag och om spisen sitter fast, att barnen ska sitta bakåtvända minst till fem års ålder och jag kan verkligen inte första hur man kan äventyra sitt barns säkerhet i bilen för det finns så många galningar där ute, ett barn som är 5 år har inte tillräckligt utvecklade muskler i nacken som kan stå emot en krock även om man krockar i 30 km/h så att tänka på sitt barns bästa är att ha dem bakvända så länge som möjligt!! 

För dig gör jag allt! <3

Renoveringen

Som ni vet så total renoverar vi övervåningen, tänkte ge er en lite uppdatering om hur det går! Det finns inget kvar av det gamla och en toalett finns nu i källaren. Vi har ingen dusch så därför har vi tillfälligt flyttat, sakta men säkert så börjar det ta form! 







Puffärm

I Portugal hittade jag en tröja till Leonel, jättefin tyckte vi och köpte den nöjt, det var hela alfabetet på den i olika färger! Kommer hem, tvättar och igår 
Blev premiären för den och DÅ när den sitter på ser jag hahahah att det är puffärmar på den, han var ju så söt i den och fick ha den hela förmiddagen och idag ska vi ge bort den till kusin Felicia haha!  




Svin

Kan man inte hjälpa till nu så behöver ni fan inte komma sen heller! Är så otroligt trött på personer som inte håller de dem lovat, inte kan stå för de dem sagt och kommer när det passa dem själva! Ni beter er som svin och hos oss är ni inte längre välkomna! 



Två dagar utan min skatt

En liiiiten liten paus från allt behövdes verkligen, miljöombyte, shopping med min allra bästa vän och en natt full av sömn (behövde bara gå upp och pumpa)! Jag saknade Leo väldigt mycket samtidigt som det liksom inte fanns någon plats att tänka på honom, jag och lina hade såklart massor att prata om trotts att vi pratar 2-4 h varje dag i luren och nej jag skojar inte nu! 

Att på kvällen lägga utan bebis kändes sådär samtidigt som jag njöt av att Anders fick kvalitets tid med honom utan mig! Far och son kommer ha väldigt speciella band och Anders kommer vara den perfekta förebilden! 

När jag kom hem var det så himla mysigt att somna brevid min son och bara snusa bebis och känna len varm hud! 



Flickrummet

Ja då var man tillbaka i pappas älskade hus igen, denna gång för att stanna en längre tid då vi är utan badrum! 

Leonel kommer få börja sova i mitt gamla flickrum vilket betyder att stora killen ska sova själv om nätterna! Spännande! Natten som var, var underbar! Vaknade klockan tre när han ville ha mat och sen vid 6 och sen vaknade vi av klockan halv 8! Sen så har han vart en dröm hela dagen, det måste vara något med faster Anna och Leo då han alltid är så nöjd och glad dagen efter!! 




Det som saknas här är systeryster. <3 

Leonel SJU månader

Mammas Lilla fina hjärta, idag fyller du SJU hela månader och denna dag kommer du spendera med din FINA faster ANNA, Tyvärr träffar inte jag dig förns ikväll när du säkerligen sussar sött men imorogn ska du få en fin sju månaders present! Jag älskar dig så otroligt mycket, det går inte att beskriva vilken lycka och kärlek du ger oss! 
 
Mammas Pojke <3
 
 

Ullared

Helt däckade i soffan efter en långkörning och massa shopping! Gud vad mina älsklingar där hemma får fina saker! Jag älskar Ullared! Är snart klar med ALLA julklappar och hur underbart är inte de? :) 





Sebastian

I lördags så var jag ute och fotade Sebastian i höstens fina färger, och det jag tänkte säga till er är att jag försöker avancera mig lite och lära mig mer om min kamera och fotokunskaper, så jag knäpper gärna lite bilder på den som vill i mån av tid :) Håller just nu på med en webbkurs som jag lär mig MASSOR av, har även fått hjälp och tips av Emma som själv har ett företag som heter Emmas fotostudio!
 
Söta lilla spralliga vän, du var inte den lättaste att fota som hade så mycket spring i benen hihi <3 
 

Leonels första semester

Efter en lååång morgon så kom vi äntligen till skavsta flygplats och passade på att fika innan planet gick!
Mamma och lasse gav oss en riktigt överraskning och följde med! 
resan gick kanon och lilleman skötte sig bra! Portugal vädret var mulet men varmt, resten av dagarna hade vi
sol!
lilleman var väldigt nöjd och glad i pappas famn!
mot kvällen kikade solen fram på första dagen!
hotellet bjöd på förutom en stooor fin lägenhet med två toaletter (för oss tre) god mat och härligt område. 
Leonel låg nöjt i sitt soltält som han så småningom tog sig ut ur i slutet på veckan.
Vi njöt av värme och ... 
bad i poolen. 
Mammas första bad 2013..
och lite kärlek på de! 
promenerar in till staden
sådan mor sådan dotter (foppa)
<3
Mormor och Lasse åkte hem och vi fortsatte semestern!
fina lilla människa!
 
Vi längtar redan efter nästa semester! <3

Höstens finaste

Här sitter jag, klockan är halv 12 och jag sover inte? tänkte bjuda er på höstens fiiiinaste kille <3

Lilla bökson

Pjuuuuh vilken natt, lilleman har sedan 3 inatt bara vridit och vänt på sig tills jag blev galen typ, grinat och låtit illa, nej Leo de fungerar inte då blur jag en sur mamma hela dagen! Undra vad vi ska göra idag... Sova lite mer i alla fall! 

Tillbaka till verkligheten

Igår jobbade jag 7-11, det var så härligt att träffa alla efterlängtade pensionärer och att köra manuell bil liiiite för fort med högsta volym på stereon så folk kollade efter en, precis som förr!

Sedan kom jag hem till min glada lilla kille <3 



Helgen

Helgen går fort, väldigt fort! Sen vi kom hem har vi hunnit med två babysim, promenad och fika med Diana och Emilia, tacofredag med lina och Frida, och även tacolördag igår hos rober, Mikaela och Viggo! Gillar när man hinner med sådär mycket och ändå är det inte så jobbigt! Några bilder kommer givetvis , sen ska jag berätta något, kanske senare idag eller i veckan hihi :) 



Mmmmmums gröt på morgonen blir man glad av! 

Shopaholic

I Portugal hittade ju vi primark, drömmen och när jag gick in så exploderade jag nästan jag visste inte vart jag skulle kolla, gå eller börja, men efter två besök så fick vi med oss en hel hög hem faktiskt! 20 par nya strumpor till Leo bland annat haha och här har ni lite på de inköpta! 



portugal

just nu håller jag på med bilderna från portugal och ni får en liten tjuvkik :)

Exploderar

Just nu så är han så mysig efter sovstunden och mamma hjärtat exploderar av kärlek till min fina fina Leonel! Gud vad jag älskar dig! 


Ett stort paket

På Konsum väntade en hel hög med paket till oss bland annat detta stora med en ny fin bilstol till Leonel :) 


Idag har vi lunchat med fina vänner på Hedvigs och nu ska lite nytta göras :)





Hem ljuva hem

Som vanligt när man kommer hem från en veckas semester så känns det vääääldigt skönt! Men vi har haft det underbart, inte hela tiden men nästan alla dagar!

Just nu håller jag andan till premiären av säsongens grays avsnitt medans min duktiga Karl är och jobbar igen!


Lång historia - kort text

Portugal levererar sol, god mat, värme, kärlek, lyxigt hotell och barnvakt! De sistnämnda var en överraskning för oss, när vi ska checka in kommer mamma och Lasse, jag trodde dem skoja men vi är glada att dem är här med oss och ger oss tid för varandra! Leonel är nog extra lycklig över det!


Blod svett och tårar

Idag vill jag bara stanna i sängen, kolla på grays, grina och vakna en annan dag! Fy tusan så jävla jobbigt livet är ibland !