Dreglar

Det finns så himla mycket jag vill jöpa just nu så det är inte riktigt klokt! Men nej med en sketen (misstolka mig inte jag älskar att man ens har möjligt att vara hemma med sina barn länge och få betalt) föräldrapenning som jag ska ha heeeela sommaren så lär de inte bli några inköp alls!! 
Men vissa saker jag vill ha är så enkla medans andra är större, dyrare oxh lite mäktigare ;) 





Heja mig!

Denna helg har vart underbar, lite av allt tyvärr får halsen ett minuspoäng då den knappt är kvar... En vecka kvar i skolan men sista tentan är redan gjort och klarar med bra poäng så jag har tagit sommarlov!! Ett halvår kvar bara sen så är jag tandsköterska, underbart!! Nästa som står på listan är dopet, allt som ska fixas och donas sen är det sommarlov på riktigt!! 

Firade med älsklingen i torsdags

Och sen blev de lite fest på fredagen också, superkul! 
Mina två små älsklingar som gör att hjärtat exploderar

Och världens bästa farmor till mina barn har haft gofika, bästa svärmor också såklart ! Tack allihopa för en fantastisk helg! 

Snart klar :) 

Altan med inglasning

Sakta men säkert börjar inglasningen ta form, han är duktig min Anders! Den största frågan är ju när blir det klart? Spännande vore skoj om ni gissade!! 

Längtar efter att få ställa dit mina grejer och blommor!!! 




En tripp till Gdansk

Då har vi äntligen landat i soffan hemma efter hämtning av Leonel, packning, packat upp och lite sånt efter fyra dagars weekend till Polen! Fantastisk land måste jag säga och dit vill jag tillbaka! 

Med oss hem har vi både de ena och de andra allt från orkidéer, champagne och springskor till klinker, golv och sänglakan! Det är Billigt i Polen och jag älskar när jag får massor för pengarna! :) 
Tack till vårt fina sällskap också grym resa! 












Inte så överdrivet aktiv

Jag är imponerad av er uthållighet att kika in varje dag Trotts att jag är sämst på att blogga just nu men om en vecka är det sommarlov och tentan är över då ska jag försöka! 

Kortvecka denna vecka då vi åker på en liten weekend på torsdag, lille V häbger på och L är hemma :) helgen har bjudit på både minimaxruset, kosläpp, inställd trettioårsfest som blev middag och bowling på stan och de bästa av allt, tak på halva altanen! :) avslutades med ett pass med Tessan som var sjukt jobbigt och hela rumpan värker idag!