Vad vore jag utan er?

Ni är det absolut finaste killarna i mitt liv och jag älskar er så det ibland gör ont! 


Första julbaket

När vi vaknar upp på söndag, första advent alltså så bara måste man ju få se julkalendern, äta lussekatter, skinka med senap och vara med dem man älskar! Därför har jag, Leonel och svägerskan bakat lussekatter i veckan (okej anna gjorde nästan alla men ändå) och hur mysigt var inte de? 103 lussekatter senare var vi helt slut men jäklar vilka goda! Tyvärr glömde jag ens bort att kameran fanns så inga bilder blev de men nästa gång jag äter en så lägger jag upp en bild! :) 


Denna lilla lussekatt är godast!! 

Den känslan



Denna fina kopp fick jag av anders när Leonel var 3 dagar gammal, den känslan finns fortfarande kvar när jag ser och känner på muggen, när han och jag är i matrummet och jag dricker mitt morgon te i finaste muggen och jag var så stolt över mig själv som klarat det, att föda denna lilla gosse som då låg bredvid mig i sitt babynest och trynade! 

Som sagt känslan lever kvar och nu kan jag smyga in i sovrummet bara för att se den finaste människan på jorden som sover i sin säng på kortsidan istället för långsidan haha!(Så ligger han alltid) Älskade lilla barn! 




Klätterapa

På bara några få dagar så tar han sig upp överallt hela tiden! I lördags klättrade han ut gåstolen till och med, hjärtat går på högvarv här hemma och man nästan slänger sig för att både rädda honom och sakerna han försöker ta! 



Min prins

Lilla vännen vad är det som är fel idag? Mammahjärtat mår inte alls bra idag! 

Men du är helt bedårande fin hjärtat! 

En vecka proppad med sömn

Den ljuvliga veckan vi haft slutade inte som vi tänkt oss, utan han bråkade väldigt mycket inatt så ett riktigt bakslag fick vi! Om jag backar ett steg så är det bara för att ta sats så jag hoppas min lilleman gör som mig :) denna vecka som kommer blir nog badrummet klart med, hoppas!! 




Tick tack

Älskar vår nya klocka jag fyndade förra helgen! Den Tick tackar i sovrummet sådär härligt varje morgon och kväll och det bästa av allt, jag vet vad klockan är utan att gå upp ur sängen! 




Mamma pappa barn

Vilken fantastiskt dag vi haft, jag och min fina familj! Lunch på stan innan babysim, att se på när Leonel badar gör mammahjärtat så stolt och varmt! Han är så glad och tycker det är så roligt! Sen har vi myst ner oss med tv, brasa och götta! Leonel fick även fint besök av gammel farmor och Carina, så vår lördag har inte annat än vart perfekt! Skönt att få känna på familjekänslan det händer lite för sällan faktiskt! 

Trotts ett tungt huvud så slutare denna dag väldigt bra ändå! :) 





De vackra små blå

Redan vid 6 var jag rädd att lilleman skulle vakna, jag kände att jag behöver meeeer sömn! Tur nog så slog de två små vackra blå ögonen upp 7.50, tack för de! Vi låg i soffan ocj pratade en lågt stund innan vi började dagen! Just nu ligger jag fortfarande här och ser på hur han kör race med gåstolen och jäklar vad långa armar han fått han nåt precis allt dedär som jag är rädd om, måste vara en magisk kraft! 

Igår åt vi trerätters i Lervik, spelade spel och drack lite vin, mysigt är bara förnamnet! Puss på er ha en trevlig lördag! 



Älska mig

Har precis slagit ner rumpan i soffan brevid min fina sambo efter middag+Alex schulmans show Älska mig. Jag satt med de största leendet i 90 minuter och böjde mig ner ibland av skrattattack! Det var såå bra men visst fick jag med mig några tankeställare hem och funderingar över mitt liv! 



Innan åt vi på church street och hade det mysigt, jag och min allra bästa vän :)

Från och med nu

Nu har vi slutat amma, tack lilla älskling för de allra finaste stunderna man kan gå med en bebis och jag är stolt över att vi höll på så pass länge de två senaste månaderna har vi inte helammat och sista två veckorna har det nästan bara vart varannan morgon och nu värkar brösten vänt sig och det blir inga knutar i brösten längre! Jag är böjd och Leo är nöjd även om jag tror han saknat det ibland! Det har liksom gått naturligt då han börjat äta mer och då har amningen inte vart ett lika stort intresse som förr! Nu är det mat som gäller!! Och de är tur han ÄLSKAR mat, all mat! Hihi söta unge! 


Det går framåt i alla fall

Det står aldrig still med vår övervåning, det går bokstavligt talat inte en ända dag utan att någon jobbar där uppe! I helgen var det fullt ös med både Anders och hans pappa som gipsade, målare Henrik fixade i badrummet och Leonels farmor per drog el, många saker syns inte ens och man tänker inte på dem! Men nu börjar det verkligen hända saker med badrummet! Påminner er om hur det såg ut för en månad sedan och nu :) 





Om en vecka borde det börja närma sig slutet! 

Mys på iggön

I måndags kände vi inte för jobb på kvällen så vi packade in oss i bilen och åkte till iggön till faster Anna och farbror Erik för sällskap och langosmiddag! Det var lika trevlig som vanligt och langosen var goda! 



Myser hos faster! 

Skam den som ger sig



Med alldeles för många timmar av svordomar, tårar och ilska så är haklappen äntligen klar! Bra Susanne, det syns ju att den är hemmagjord precis som den är och imorgon blir det invigning för att se om den duger! 

Om inte den förbannade symaskinsjäveln bråkat så mycket med mig så hade jag vart klar med fem stycken!






Fina killen

Förra veckan var vi hos Emma och knäppte julkort och lite vanliga, är såklart hur nöjd som helst och väntar med spänning på alla kort :) här får ni se ett av dem! Rekommenderar henne varmt till er som vill knäppa foton i studio eller utomhus! :) 




Vi vet hemligheten

Vi har löst gåtan med hur Leonel ska sova hela natten i sin säng utan mat! Det är andra natten i rad idag som han gjort det, dessutom fick jag sovmorgon till 8 för då kom hantverkarna och väckte oss! För våran son så är det ett enkelt knep 15 nappar i sängen! När han vaknar och blir lite ledsen då hittade han bara en napp och somnade om på 20 sekunder, vi hade tre nappar i sängen först fungerade inte riktigt så nu har vi minst 13 st varje natt och där har vi löst den grejen! 

Om ert barn tar napp, prova!! 

Åtta månader

Tack lilla älskling för en HEL natts sömn, synd att man var tvungen att gå upp till jobbet imorse.. Leonel har alltså lagom till sin åtta månaders dag sovigt en hel natt, helt fantastiskt måste jag säga! 

Tänk att min lilla kille blir hela åtta månader ikväll, 22.08 för att vara exakt! 

Igår på babysimmet! 

Såhär glad har han vart heeeeeela dagen tyvärr haha! 

Det snurrar i min skalle

Huvudet dunkar mer än väntat och magen vrider sig sådär som det bara kan göra dagen efter, drack jag verkligen hela boxen? Eller har jag blivit gammal och grå och tål inget? Jag kände ruset och kanske sluddrade till ibland men jag drack inte så mycket att jag förtjänar denna hemska morgon! 

Till gårdagen! Tre rätters hos Veronica, sällskapsspel, prat och inte för att glömma boven i dramat VIN! Gott, trevligt och alldeles underbart! 





Natt fem

Lilla älskling det är tur att du är så duktig, natten bjöd en god natts sömn med 3-4 uppvak på två minuter sen somnade han av sig själv, det går framåt men däremot var läggningen svår, hård och ledsam då han absolut inte skulle sova! Men vi fixar dethär! Fortsättning följer... 

Och ikväll är man barnfri och ska vara människa bland vänner hihi :) 
Och här har vi ett fynd vi gjorde igår jag och Leonel! Vi får väl se vart den kommer stå och vad som ska vara i :) 

Natt fyra

Efter den hemska olyckan i söndags så beslutade jag och a, Leonel sover i sin säng nu inte i våran och i samma veva så tänkte vi att han ska få sluta med maten på nätterna då han inte behöver de. Efter inatt så visar vår duktiga kille resultat, första uppvaket var klockan FYRA hur duktig är han inte? De andra tre nätterna har han vaknat 10000 gånger och ingen tröst har hjälpt men inatt så klappa Anders lite på han och sen la sig ner igen och på 2 min så sov han och vaknade därefter 2 gånger till innan vi gick upp halv 8 (Anders sov över hihi) känner mig stolt över oss tre och så börjar vår dag! :) 

Min lilla pepparkaka



11:e november

En väldigt bra dag har vi haft idag! Har gått promenad på över en mil (till och från babysången i strömsbro), träffas Leonels små vänner, städat, tagit igen tid med Bella och hunnit med en dusch på de! Bra jobbat S!(klappar mig själv på axeln) lilleman Sover sött och jag ska kika lite grey's :) 

Trött kille somnar vid stolen efter lek med Bella :)



Note to self

Idag har Leonel ramlat ner från vår säng (det är från en höjd på 70cm) med näsan som tog emot allt verkar det som, näsblod och en väldigt rädd och gråtig bebis såklart! En lika gråtig och rädd mamma vill jag lova! Vi fick åka till akuten och efter 3 h fick vi åka hem och faktiskt verkar vår lilla krabat må som han ska - bra! Usch jag kommer Aldrig mer ha honom i vår säng och har lärt mig en läxa oavsett hur mycket han gråter så får han inte vara där mer, för hans eget bästa! Han log och sov på förmiddagen och jag hade parerat med kuddar runt men det hjälper inte längre så tänk på de ni med! Han har en egen säng för att han ska sova där punkt slut! 




Fars dag

Igår firades farsdag här hemma med tårta, presenter och mys! Det är han så värd, pappa Anders! Idag tänkte jag gå förbi min egna pappa och fira honom för Anders jobbar idag tyvärr och ikväll är det min tur med ett pass! 

Babysim igår <3

När jag blir lycklig

Mina två killar kan värkligen få mig att känna hur varmt det är i hjärtat, när jag ikväll gick in och kollade hur nattningen gick så ligger båda två med ena armen upp, med öppna munnar och andas i takt nästan precis lika högt, då blir mitt hjärta varmt och klappar lite extra! Hur fantastiskt häftigt är det inte att leva just de liv jag lever just nu och hur underbart är det inte att se sambo med son som är så otroligt lik varandra på så många olika sätt! Att se er sova brevid varandra och bara vara sådär fina som bara ni är det helt underbart! Gud vad jag älskar er! 


Tidigare idag så läste dem bok framför brasan :) 



bärbara datorn

Jag sitter just nu vid bärbara datorn det händer inte ofta men idag så! Lilleman somnade tidigt så jag passar på att uträtta lite saker på! 
Idag fick man sovmorgon till 20 i nio! det var på tiden har fått gå upp 7 det senaste dagarna faktiskt. en härlig promenad och hälsa på hos Leonels farmor på jobber sen genom skogen hem för att få med oss lite mossa innan snön faller, trotts att de känns väldigt långt borta! Imorogn blir det shoppingrunda med Svärmor/leos farmor, gud så mysigt! och i helgen väntar både de ena och de andra! :) Hoppas ni alla mår fint för det gör vi! dagarna går så otroligt fort just nu så man blir ju nästan nervös! 
 
kram på er :) 
 
 

oktober bilder

 
lite bilder från oktober, och lite inköp från ullared :) 
 

Vart tog oktober vägen?

Jag kan inte förstå att en månad kan gå så otroligt fort, första veckan var vi i Portugal och sen blev det Ullared och sedan bodde vi hos pappa och vipps så var det november och ny månad! Förhoppningsvis så blir vårt badrum klart denna månad och sen är det bästa kvar, vårt sovrum och Leonels sovrum! Längtar och i julklapp har vi önskat oss både överkast, sänglakan och en sängkappa, lite nytt behövs och en fåtölj ska köpas, lite ljusstakar och även tapet och golv! Spännande! Välkommen november ! 




Det börjar bli något

Det börjar ta form, inget gammalt finns kvar och det nya väntar bara på att få komma upp! Min Anders han kan han! Du är så duktig som orkar jobba och stå i hela tiden <3 



Spontanare

Igår natt skulle jag jobba, så blev det inte och vi gjorde en spontanare med middag på all star med fina Anna och Eric :) musslorna var underbara men efterrätten däremot den var hemsk, åt cheesecake och den smakade ingenting alltså jag kan knappt sätta ord på det! 

Men jag hade en väldigt mysig kväll så tack för de både Anders, Anna, Eric oxh svärmor som hade lilleman :)