Tidig morgon

Börjar denna morgon med ett spinningpass på friskis, halv 7 droppade jag av Leonel hos moster och p! 

En fin stjärna som jag fått av min älskling har jag med mig jämt! 



Till våren

Har vart på stan en sväng idag och med mig hem fick jag bland annat denna till min fina prins! Kommer bli perfekt till våren och hösten förhoppningsvis :) 



Mathias dagen

Idag har prinsen Mathias Leonel namnsdag som firades med lite shopping från RL! Får se när de kommer hem men jag längtar! 
Min fina far har även namnsdag idag så grattis till er båda två, mina hjältar! 

Fina min älskling kommer bli i dessa godbitar! 

Gör om gör rätt

Var sak tar sin tid och gör man det inte riktigt från början så får man göra om det. Vi hade anlitat målare som målade både tak och väggar förra veckan, tyvärr är vi inte jättenöjda då man ser skarvorna både i taken och på väggarna så även denna vecka kommer det vara målare här och rätta till det! Så tråkigt när det inte blir riktigt på en gång! Dessutom förskjuts en hel del av de sista vi ska göra också, förhoppningsvis så kan vi lägga golvet snart ändå! 


Fina väggar


Jag älskar panelen redan nu! Detta kommer bli så jävla perfekt in i minsta detalj när det är klart! Min Karl, han kan han!! 

De små lapparna är där målarna har fuskat tyvärr, gör om gör rätt! 

En ny beställning

Är sugen på att göra en ny beställning inför sommaren/hösten till lilleman! Har hittat så mycket fint och fräscht från RL i härliga färger! 


Älskar allt! 

När jag blev så

Idag blev det en pysslig förmiddag följt av tårta för syster som tagit examen och sedan spinning på de! Hann även träffa Amanda på förmiddagen, så mysigt!! 

När blev jag en sån pysslig och påhittig mamma som bakar och håller på? Ja det kan jag inte riktigt svara på själv men min fina vän Lina har en viktig roll där då de är henne jag ringer, om allt! 

Idag övade jag på tårta, ja den behöver verkligen jobbas lite till med men övning ger färdighet! 



 
Och sen klädde jag om två lådor som som ska stå i Leonels rum på hans garderob! 





 


Jag hjärta dig

Jag är mållös idag och känslorna bara väller över, fina fina son jag älskar dig så mycket! 


Mamma hjärta Leonel <3

Och där försvann dem känslorna

Denna vecka är det nog inte bara jag som trott att våren vart på väg! Solbrillorna togs fram i den härliga solen och d vitaminer fylldes på till Max! Och idag vaknar vi upp med vinterland igen, typiskt april! 

Idag ska vi ha lunchdate och lekdate med Jenny och Vincent innan jag ska jobba :) 



Mys onsdag

Vilken härlig dag, vaknar upp med min alldeles egna sol som är glad som vanligt! Och sen går jag på spinning med T, äter lunch och börjar med middag och hälsar på hos Leonels morfar och moster! Städat och donat lite mot kvällen och bara känner hur energin fortfarande flödar, vill helst ta fram symaskinen eller börja baka något just precis nu, men de låter vi bli! 

Slagit in lite paket till vår blivande 1 åring! 
Mmmmums, älggryta med couscous! Riktigt gott! Tack Amanda för köttet! 
Och målarna jobba på! 

Lovely day! 

Välkommen Babba!

Ett litet projekt jag velat genomföra men inte tagit tag i blev äntligen handling igår! Tack vare Leonels fina faster Anna! Tack!!! Jag faktiskt ganska nöjd även om den inte blev så fin som kag hoppades på! Nu ska vi bara sy resten av familjen! Leonel älskar babblarna! 





Note to self

För att uppnå det man vill ha så måste man kämpa, juste Susanne KÄMPA! 

Idag har vart en sådär dag när man helst drar täcket över huvudet igen och somnar om. Men det blev ju lite gjort idag med även om det vart tungt hela dagen! 

Tur min lilla stjärna lyser så klart! 



Solen skiner

Vilken underbar dag! Solen skiner och lilleman är på sitt bästa humör, synd man jobbar 12-21! Imorgon är det en ny vecka och målarna kommer förhoppningsvis, det börjar dra ihop sig och närma sig slutet! 

I fredags gjorde jag och a en alla hjärtans dag present till Leonel, ni får se lite men hela komma upp sen bär den är helt klar såklart :) 



Skålar premiären

Glad alla hjärtans dag allihopa! 

Min dag har vart fantastisk som började med spinning med Tilde redan klockan 7.00, efter de blev det alla hjärtans frukost med mamma, syrran och Leonel! Gud så mysigt! Sedan har dagen rullat på med både en tripp på stan och babysim då Leonel sedan fick följa med farmor hem (hon var med och kollade när vi badare) så vi fick lite egentid med varandra! Har precis klivit upp ur badet och sitter nu och pekar och hjälper älsklingen med ett litet projekt vi gör tillsammans till vårt minsta hjärta! 

Skumpa öppnades då vi har haft premiär i bubblelbadet och en liten (läs gigantisk) plocktallrik på de, helt fantastiskt! Jag är i en sagolik dröm känns det som ibland! Tack för allt min kära! 







Medvind

Älskar när man har medvind i livet, för att få medvind måste man ha haft motvind och just nu blåser det äntligen åt vårt håll! Allt går enligt planerna några små ändringar bara! Imorgon ska jag göra något väldigt spännande som kanske kanske ni får veta en annan dag! 

Jag sprang idag 1 km utan att få ont alls så jag måste säga att det går framåt och det känns så skönt att springa ett varv utan smärta! Sen så jobbar jag verkligen på dedär med tankesättet, mitt mål där är att jag INTE ska behöva välja allt eller inget utan att kunna äta en kaka eller två, men än är jag inte riktigt där men snart kanske :) 

Lilla älsklingen åt blodpudding till lunch alldeles själv idag! 

Han har även kommit på hur man öppnar skåpen!! 
Och när lilleman somnade fick jag mig en härlig stund själv! :) 

Lyckliga veckan

Denna vecka har hittills vart på topp så jag hoppas resterande dagar blir lika bra! 

Idag har vi bakat lite muffins :) 

85 minuters spinning

Ja precis som rubriken lyder och fy fan vad jobbigt det var!! Men stolt att jag klarade det såklart! 

Imorse vaknade jag med världens största leende och lilleman lika så! Det var ju faktiskt sant dedär som hände igår att min fina syster kom hem! Galet! 





En grå och regnig måndag - helt prefekt

Denna dag kan inte sluta bättre! Min älskade fina storasyster överraskade oss alla med att komma hem, helt plötsligt så stod hon i mitt kök hemma hos oss, jag blir skakis av att skriva de! Det är magiskt och helt underbart! Välkommen hem världens bästa syster och mr P! <3

Kärlek i högsta grad! 

Att sätta gränser

Jag är väldigt dålig på att sätta gränser för mig själv, ja menar om man äter en kaka ja då tycker ju jag att man lika gärna kan äta hela paketet.. Hoppas detta tänk försvinner för det kan verkligen inte vara sunt! Antagligen har jag inte lärt hur jag bara ska kunna äta en kaka och sen kunna stå emot, det är enkelt att skippa den första men om man äter den är det kört för min del! Något jag helt klart ska jobba på framöver! :) 

Helgen vecka sex

Vilken helg! I fredags åkte vi mot Arvika och hälsade på Leonels faster, åt god mat och slappade sen till fortet innan det blev tack och godnatt. På Lördagen åkte vi tåget mot Karlstad för lite shopping och lunch innan vår tid var ute och klockan slog dags att åka hem mot Gävle igen där de väntade 75 års fest för mig och lilleman fick åka hem och sussa med pappa A! Idag regnar det jag som ville ut och promenera och ha det skönt, de kan jag glömma för då blir man väl sjuk eller något! Så vi slår in lite paket till Leonel, hälsar på kusin Sebastian som fyllt år och på eftermiddagen blir det antigen spinning eller bad det återstår och se :) 









De första stegen

Jag har aldrig kännt mig så stolt i hela mitt liv som idag bär jag ser MITT barn ta sina första små steg, allt exploderades inombords och tårarna bara trängde fram! Om du bara visste lilla fina vän hur stolt jag är! Jag ska berätta för dig när du är större just precis hur stolt jag känner mig över dig! Allt bara svämmar över just nu så mycket som han utvecklas just nu har han aldrig gjort och liten blir helt plötsligt stor <3 
Dina första steg utan stöd <3

Favoriten

Sedan start i princip har Leonel älskat dammsugaren! Han skrattar och kryper efter och tycker verkligen den är toppen kul, nu har han även kommit på två till saker som är väldigt roliga nämligen toaletten och diskmaskinen! Söthjärtat blir alldeles lycklig när jag ska plocka ur eller i diskmaskinen och toaletten ja där får man se upp för en vacker dag då plumsar han väl i! 


Förresten nu är snaaaaart skjutdörren på plats :) duktig sambo man har! 




Längtan

Jag vill inte vara den som går och längtar efter saker å ting och leva i nuet men jag bara kan inte låta bli att längta efter den 14:e mars! 

Planering

Här hemma jobbar vi stenhårt för att få allt klart, ja okej då Anders jobbar på det men ni får inte glömma att det faktiskt är jag som gör att han kan jobba, jag lagar maten så han orkar, jag tvättar kläderna som han har på sig, jag städar och håller fint här hemma och jag tar hand om vår son medans han jobbar och sliter, vi är ett bra team och vi gör detta tillsammans!! Puss på min duktiga sambo <3




Det skär i mig

Att se de små tjocka goa armarnas väck  försvinna och att höra att andra också ser det gör ont i mig, min lilla knubbis ska vara så inte något annat! Tyvärr så blev det såhär efter magsjukan och jag ser jättestor skillnad på honom och andra har också sätt de, jag mår väldigt dåligt över de och ska göra mitt bästa för att allt de runda ska komma tillbaka! 


Mammas prins! 

Hoppas på turen idag



Tyvärr så var alla nitlotter

Februari startar NU

Idag kör jag igång februaris första träningspass efter två dagars vila och återhämtning! Det blev spinning med Tilde, väldigt svettigt men kul!! Är så taggad att fortsätta och kommer fortsätta upplägget med mat som jag gjort innan, jag vill må bättre, vara stark och vara glad! Och vet ni? Det blir jag av bra mat och träning! Bort med allt jävla hemska socker även om jag ibland kommer unna mig med måtta! :) 

Redo! 
Tog mig igenom det grymt jobbiga passet! 
Middag när jag kom hem, pulled pork med bönor och sallad, mums!! 

På bättringsvägen

Jag ska meddela er alla att lilleman är bättre och det ser ut att gå åt rätt håll! Skönt! Han har både druckit och kissat idag så jag känner mig ganska lugn! 




Jag skäms över Gävle sjukhus

vart ska jag börja? 
 
Anders har vart magsjuk och det hela slutade med dropp på sjukhuset innan det vände detta pågick i flera dygn innan vi kontaktade vården och akuten. Nu har Leonel råkat ut för liknande symptom och vi har vart i kontakt med både 1177, HC samt några besök på akuten. Igårkväll vid 8 tyckte 1177 att det var dags att åka in, sagt och gjort och först tar det 40 minuter innan vi ens får träffa någon och när vi gör de så kollar dem temp, blodtryck och allmäntillstånd. sedan tar det 3 TIMMAR att få träffa en barnläkare då jag verkligen blivit arg och upprörd över att vi fått vänta så länge då han är under 1 år och mår dåligt. äntligen får vi hjälp och prover tas, proverna visar då att han är lätt uttorkad och dem ber oss att ge honom vätskeersättning en gång var 5:e minut i 10 timmar och om han spyr eller får mer diarré så ska det läggas till 100ml, vi förstod inte innan att det handlade om var femte minut i tio timmar fram, dessutom så kräktes han redan när vi kom hem. anders kämpade sig igenom natten och jag dum som jag var åkte och jobba 7-11. när jag kommer hem har inget förbättrats och han har gjort många stora diarréer och vi har ej kommit ikapp med vätskan, ringde 1177 och dem sa åk in. måste också skriva att han ej kissat sedan fredag morgon. vi åker in och får vänta sådär länge på allt igen och han har minskat ännu mer i vikt samanlagt 800g sedan i tisdags och ej kissat ännu, provsvaren så bättre ut idag MEN dem ser att han går på sina reservkrafter och vad händer där? jo vi blir hemskickade IGEN då dem anser att hans allmänntillstånd är bra och han vill dricka, enligt mig så är hans tillstånd INTE BRA, inte sig själv för fem jävla öre och jag vill inte dra ut mer på lidandet och tycker han ska få dropp då han ej heller få behålla något av de vi ger, han hade diarré MINST 15 gånger bara där. Sedan kom det också fram att avdelningen var nästan full endast en plats kvar och den skulle kanske något annat mer sjukt barn behöva. 
 
jag är arg, jag är besviken och jag känner mig helt maktlös. Jag undrar vad vi har för vård här i Gävle och vad som måste hända för att han ska få komma in, måste han bli helt okontaktbar eller? 
jag gör just nu mitt bästa för att han ska få i sig allt möjligt, tyvärr får han ej behålla något än och han sover för tillfället. jag har ont i magen för att jag är så orolig och rädd att han ska bli sämre, hur vet jag de denna tid på dygnet? han är ju trött nu och vart går gränsen? 
 
Nej fyfan Gävle sjukhus är ett riktigt slakthus!



Lilla hjärtat <3