Ett år och framtiden är här

Idag var ett exakt ett år sedan flyttlasset gick, jag var gravid och framtiden var framför våra fötter, precis som nu! På ett år tycker jag vi har hunnit med massor faktiskt och det största projektet är det vi håller på med just nu, höja taket och få en hel övervåning!!
Jag och älsklingen tänker fira med lite bubbel ikväll :)

Tisdag onsdag jobbade dem med huset sen har Anders haft en heldag idag med hjälp av en god vän, igår lyxade vi till med barnvakt och räkkryssning på Gävles hav med Adam och Cicci!

Bilder kommer här, Leo har nytt i vagnen också, högsta betyg! Klart det ska vara nytt till hösten, även lite höstkläder fick följa med hem!


För lite finare barn

Har nyss haft finbesök från Stockholm av Alexander och Amanda, länge sedan vi sågs allihopa och äntligen fick vi en stund vilket borde bli oftare! Leonel fick en liten present också som ni kan se här, älskar boken och den söta nallen får sitta i sängen :)


Dopfika och Doppresenter

I lördags hade vi dopfika i trädgården och självklart delar jag med mig av denna fina dag! Sen fortsätter jag med Dopfikats och dopets alla fina presenter Leonel fick av hans fina väner och släktingar! 
 
 
 
Tack alla inblandade för att ni gjorde dagen både fin och väldigt minnesfull av det bästa man kan tänka sig! 
 
Nu till doppresenterna! 
 
 
 
här ser ni gott och blandat som lilleman fick, även en skrinda, ett presentkort på fotografering hos Emma och ett sparkonto tills han fyller 18 år fick han.

katogorier

det kanske är på tiden att även jag har lite katogorier så man kan hitta lite bättre eller vad säger ni? 

Tak

Sist jag var ut så såg det ut såhär! Inatt kan jag nog räkna med taket är klart! Själv är jag helt slut efter en två dagar som husmor, jobbigare än man trott faktiskt men ganska mysigt och kul med! Har prövat två nya recept också perfekt att prova på hungriga snickare (alla är gott då ju)!

Det kommer verkligen bli så fint när det blir klart och det verkligen spritter i fingrar och tår när jag tänker på att jag ska få inreda en helt ny övervåning, samt ett badrum!!


Dag 2

Jag och Leo sussade sött imorse när grabbarna började med övervåningen igen, när dom ville ha lunch (10) åt vi frukost och så har de fortsatt vi ligger efter! Just nu ser det ut såhär!


Skymning

Sakta men säkert börjar dagen bli mörk och klockan tickar på till kväll! Killarna är kvar på taket och det ser riktigt bra ut måste jag säga!

Hade trevligt middagssällskap av snickarna och även Cicci och Vincent (Adams familj) kom hit, dopets sista tårta åts upp och det blir en massa matlådor till frysen, trodde vi hade tre hungriga gubbar men icke massor av mat finns kvar :)

Såhär ser det ut nu


Kanske inte bara jag?

Är det bara jag som tappar bort telefonen hemma och vart jag än är när jag inte talar i den? Jag kan till och med springa och leta den tills jag kommer på, du pratar i den eller ja det är väl lina som brukar säga så.. Virrpanna är vad jag är! Någon mer än jag?


Två timmar senare

Har effektiva grabbar!!


Byggare är snyggare

Här hemma hålls det på för fullt, vägg efter vägg kommer upp och takstolarna ska strax lyftas upp! Duktiga killar, byggare är snyggare har ju alltid sagt de!


Trött morsa

Vilken dag! Sommarvärmen är kvar och här hemma blev det inte många knop gjorda.. Lilleman somnade som en prins i sin säng i vanlig tid (19-19,30). Imorgon äntligen så ska vi i mammagruppen ses, som jag längtar efter att prata lite bajsblöjor, smakpotioner, rutiner, bebisar och massa annat! Och framförallt kul att se hur stora och söta alla blivit i sommar!!

Nej jag går på extrabatteriet just nu med ögonen i kors! Hörs imorgon!


Tack lilleman

De tre senaste nätterna (inte den senaste) har jag bara velat slita av mig håret och gått ner i källaren och grinat för så jobbigt har vi haft det! Mr krångel har vart på topp men ändå så glad på dagarna, tack och lov! Men inatt äntligen vaknade han bara 3 gånger utan krångel och vi sov ända till halv 9 imorse!! Underbart, tror lilleman har vart lika nervös som jag inför helgens bravader vi haft hihi :) nu sussar han återigen lite innan det är dags för mvc på återbesök nr 2 och handling :)

Imorgon mina vänner då kommer det hända grejer! Mer om det imorgon!

Leonels fina fina bil han fick har morfar, Eva och moster :)


Tjuvkik

Ni får en liiiiten tjuvkik på de fantastiska bilderna som Emma Johansson tagit på vårt dop idag! Kommer såklart bilder från både lördagen och idag!


Fredag

Började dagen med att sova över både jag och Leo efter en sjudundrande dålig natt, hjälp vad krånglig han vart lilleman men när ett litet leende kom vid halv 5 tiden så försvann alla onda tankar och mammahjärtat smälte igen!

Idag har det vart fullt upp med tårtor, fixa på gården och annat smått och gott! Längtar lite tills imorgon och ännu mer till på söndag! Kommer bli mys!

Mitt upp i allt så är delar av taket borta och renoveringen i full gång! Älskar livet älskar min fina händiga pojkvän som är mer än duktig!!


Förberedelser

Dopet och dopfikat är nu i helgen så det blir sena kvällar med massa pyssligheter och doningar! Älskar det samtidigt som man blir lite stressad men snart så är helgen här och då blir det såklart hur bra som helst!!!

Sen att man måste förvara det på gardinstången för att kattrackan inte ska förstöra allt är en annan historia!


5 månader

Lillprinsen fyller 5 månader idag! Tänk att jag vart mamma så länge, att jag har fått tillbringat så mycket tid med dig! Jag älskar varje dag med min fina fina son och du är verkligen det bästa som någonsin hänt! Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går och du är min älskade skatt!

Mathias Leonel Stigenberg <3


Varje morgon

Jag lyckas tammetusan med detta varje eviga dag! Och gröt som inte alls är kletigt och sätter sig fast..

Idag har vi vart på 1 års kalas för vigge också, hur mysigt som helst!!


Instagram

Något jag länge tänkt säga är att ni kan följa mig på instagram där jag visar mina dagar i bilder!

Jag heter SusannePettersson :)


Dagens

Idag vaknade jag utan några som helst symptom av det jag tidigare haft, väldigt lustigt och idag var vi även hos ögonläkaren på sjukhuset som inte hittade något som helt fel på mina ögon (förutom de jag alltid haft såklart då) vilket då betyder att ingen läkare kommit fram till något alls. Lustigt och ganska läskigt så det som blir nu är att utredningen kommer fortsätta med andra nya prover och allt vad det nu är så jag biter ihop helt enkelt och är glad att min syn och körförmåga är tillbaka!

Puss på er och trevlig fredagskväll!!

Älskade ni <3


Värmande i hjärtat!

Tack alla ni fina som lämnat så fina kommentarer, det värmer mitt lilla hjärta och det är verkligen superkul att ni följer och tycker om min blogg, fortsätt med de! Kommer bara bli bättre ! :)


Intensiv dag

Mycket har vi fått gjort idag och hur hade vi klarat oss utan världens bästa vän? Bakat och bakat, planterat, handlat och älsklingen fixade foto väggen! Så jävla nöjd är jag! Nu är det dags att sova ska till ögonmottagningen imorgon bitti!


Världens största tack till världens bästa Lina <3


Familjefredag

I fredags var vi ute och åt med delar av familjen på church street, Gud så gott det var och trevlig såklart! Efter blev de en drink på berggrenska gården, hur mysigt?

Leo var hos mormor och hade det bra :)


Såhär ligger det till

Jag har förlorat höger synfält på båda ögonen, dvs kör jag bil ser jag inte den som sitter i passagerarsätet inte ens lite, det är svart. Vilket i sin tur betyder att jag inte får köra bil längre, ganska deppig över de men det är för allas säkerhet. Trots en miljardär undersökningar så har dem inte hittat felet än, ska tillbaka på fredag igen för en rad olika synundersökningar. Alla röntgenbilder har visat bra och inget visar blodpropp som dem först trodde. Kommer fortsätta gå till neurologen och ett ryggmärgsprov kommer tas (ja jag blir både svettig och skitnödig när jag skriver det)

Men är väldigt tacksam för att mina killar är friska prickar!

Idag förstår jag ännu mer att pengar kan inte göra mig frisk, ni mina underbara vänner och familjemedlemmar gör mig frisk. Ni gör mig rik på kärlek och ni alla är guld värda! Extra tack till världens bästa svärmor Lilian som ställt upp och funnit där hela tiden!


Dag tre

Ännu en gång ska jag tillbaka, jag vet ingenting, det jag vet som inte ni vet är vad som hände men sen är vi samma frågetecken! Klockan 8.00 har jag tid för magnetröntgen och om det nu finns några högre makter i himlen så önskar jag inget annat än att förhoppningsvis bli fri och friskförklarad!


Så man inte vill spendera en söndagskväll

Ingenting blev som vi hade tänkt och glad är bara förnamnet över att jag fick åka hem och sova, därför jag är uppe så tidigt ska vara tillbaka om en timme!

Ta vara på livet mina vänner, njut, var glada och snälla, skratta och ha det bra för en dag kan det vara försent!

Puss på er!


Ett stort projekt

Det är igång på riktigt nu, blandade känslor!


Regn och rusk

Ännu en dag med dåligt väder! Men vet ni det gör oss absolut ingenting och i huvudet snurrar bara "vad ska jag börja med?"
Foton?
Städa?
Stryka?
Baka?
Tvätta?
Bädda om behöver vi inte göra för de gjorde vi i förrgår, hm... Känner jag mig själv rätt så stoppar jag i en maskin tvätt, börjar stryka och gör en baksmet och tar fram dammsugaren...


Leonel får smaka sitt första rån :)


En bra start

En regnig och grå morgon som denna så är självklart Leonel solen hela dagen! Men även detta goda te jag fått av svärmor från Gotland ger mig en bra start på dagen!


Augusti

Kära vänner, augusti är redan här och juli bilderna är ännu inte uppe, ha tålamod de kommer! Bloggen hinns inte med i det vackra sommarvädret vi har och Leonel växer så de knakar!

Puss på er!