Äntligen är dagen snart här

Tvätta, städat och packat resväskorna för snart åker vi iväg på en efterlängtad semester och vi har även bjudit en av de viktigaste personerna i vårt liv med på resan, Lilian (svärmor, mamma och farmor) längtar ihjäl mig! Skulle aldrig kunna tacka svärmor nog för allt hon gjort och gör, hon är fantastisk på alla sätt och vis och vi är otroligt tacksamma över att få ha henne så bära! 




Fina hjärtan!

 
 
Älskade Ungar ni är det bästa <3
 

Mitt Allt

Här är dem, mina små hjärtat som är mitt ALLT! Kärleken till er blir bara större och större för varje dag som går och ni lär mig något nytt varje dag! Tack för at just nui blev mina killar! 
 
Tre år och trottsig som tusan men inget jämnfört med bror sin! 
Här har vi Envisaste killen någonsin! Det finns likosm ingen hejd på det heller, Goa fina underbara du <3
 
 
 

25 år ung

Helgen har gått och jag har fyllt 25!!!!!!! år, hjälp tiden springar iväg! 
 
Stort tack till alla som firat mig och jag hade en grymkväll med vännerna! Inte tala om alla fina presenter jag fått! 
Den bästa någosin är ju helt klart den fina Apple datorn som jag just nu skriver på och försöker lära mig! Sen fick jag också massa annat fint och skönt, ansiktsbehandlingar, massage, sköna söndag i högbo, Hotellnatt + middag och fint sällskap, pengar, fina muggar och vas/kanna från RIF design ja ni hör ju själva mig går de ingen nöd på ! Här ska njutas! 
 
Om två veckor ligger resväskorna i bilen för då åker vi till arlanda och flyger mot varmare grader i en vecka, fy tusan så underbart! 
Nu ska jag börja använda min systemkamera mer och lägga in mer bilder och bli liiiite bättre på de, älskar ju sånt och från resan kommer det komma massor av skojiga bilder, ledig och en kamera, allt som behövs! 
 
Detta är den ända bild jag får till just nu...