Juni månad

De är snart sista juni och jag kan räkna soldagarna på en hand, det går inte att sitta ute på kvällarna utan dunjacka och varma skor, inte en enda frukost har gjorts på altanen men nästa vecka sägs det att värmen kommer kul jul de är den enda veckan jag jobbar på hela sommaren men vi får hoppas värmen som kommer är här för att stanna, vill bara dra utomlands med familjen och skita i allt! Jävla väder! 

Hann med en sväng på furuvik i söndags, visst solen kom men ingen värme just... 




Midsommar

Underbara midsommar och tur med vädret också, firades med familjen ute i stugan, precis som vi brukar :) 




Fem år senare

Skumpan var precis öppnad och nervositeten på topp, det var dagen vi alla väntat på så länge, studentdagen! Hjälp vad kul vi hade och lycklig var man!! 

Inte viset jag då att jag fem år senare skulle vara lyckligare på ett helt annat sätt, ha två barn (kanske skulle kunna föreställa mig ett), köpt hus och de mest osannolika för mig då var nog att jag skulle plugga och att jag skulle ha gått 2/3 delar fanns inte i min värld! 

Dehär fem åren har vart fantastiska, vidriga och alldeles underbara på sitt vis och jag är glad över vart jag har kommit idag! På vägen har jag träffat massor av fantastiska människor som idag står mig väldigt nära mycket tack vara mina två barn men också tack vara min utbildning! 

Puss allihopa! 



Furuvik med kusinerna


Furuviksparken har öppnat och vi har kort där iår igen så självklart kommer vi hänga där massor av gånger i sommar!! Vi gjorde premiären i tisdags efter dagis, Leonel var överlycklig <3 



Vad vore jag utan era andetag?

Dop idag får vår fina lilla Stefan Valentin, så lyckat och så fint! Jag och Anders är helnöjda med val av gäster, plats, fika, präst, sång, presenter, ja allt blev så himla perfekt och ett stort tacl till alla som var där på vår sons dopdag! 


Vad vore jag utan era andetag? Jag älskar er så mycket mina fina älskade killar, kan ni förstå de? 

Tack och hej MAJ


En måndag med kalas, valentins första utomlandsresa, tenta, gått ut näst sista terminen och säkert massor av mer mysiga saker! På att göra listan stod de att altanen skulle vara klar, vi är snart i mål om fönstren bara vill komma :) 

De här två alltså <3 
lek med kompisarna i mammagruppen


Några middagra med mina två bästisar hann vi också med :) 
några champagne har också druckits denna månad! 
Och de här två människorna är bland de bästa som finns! Tack för att du är världens bästa farmor och svärmor!