Min ljuva stämma

Är det någon av mina fina läsare som tittar på big brother? Min röst kan isf jämföras med norrlänningen Joes röst, fast min är snäppet värre. har ringt och sagt ifrån mig hela veckans jobb bara för denna äckliga influensas skull, jag hatar det här! Och inte orkar man något heller, kom precis ur duschen vilken var en stor påfrestning för kroppen trots att jag hade en plaststol och satt ner hela vistelsen.

Nu ska jag sova bort skiten god natt!


Deppig

Det är ju typiskt att jag är sjuk en sådan fin dag, var och flyttade bilen till rätt sida så man slipper böter och herrregud vad skönt de va ute, vill bara ta på mig converse, skinnjackan, en stor halsduk och ta en promenad! Åka till alborga och rida, shoppa och äta glass i solen, VAD SOM HELST FÖR UTOM DET HÄR!!!!!!!!


Hälsa före jobb

Den som kommer hit med nässpray och riktiga halstabletter kan få en snorig och rostig puuuuusssss!

Mår faktiskt Inge vidare idag heller, så illa att jag precis ringt och tagit bort morgondagens pass så hälsa före jobb eller hur sa du mamma?


Sammanbrott

Jag vet jag bara klagar men nu håller jag på att bryta ihop, sista avsnittet av skilda värdar är slut, tydligen så ska tvkanalerna ligga nere ikväll och lika så med internet! Vilket jäkla i-lands problem men ack så irriterande när jag ligger här och mår som en påse skit!


Likdöd

Känner mig som ett kollipaket orkar inte röra mig, rösten försvinner och febern stiger fy fan hur ska jag överleva detta? Tur man har världens bästa mamma som kommit och världens bästa katt som inte alls är rädd för att bli smittad!


Bingolotto

Nu sitter vi här som 4 fån och har spelat Bingolotto och min loverboy vann 200 kr, alltid något men vi kom ju såklart inte fram till tv haha ;) för övrigt så har jag lite ont i halsen och känner på mig att en dag i sängen väntas eftersom förkylning är på g. Igår blev de ofrivilligt långpass och idag 7-16 nu blir de lite kort med bästa grannarna, lina och Henrik såklart :) puuuuusssss


Tre små apor

Ett glas vin blev två, tre och kanske fyra! Mat och fruktbricka på lunas dag med svärmor och lina :)


ord jag hatar att höra

kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal , kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal, kanske, vi får se, sen, nja, vet inte, aldrig, vill inte, kan inte, tyst, nej, tror, elak, sur, gammal.


Turridningar

Annas fina hästar som jag rider på kan även ni få rida på om ni vill!


1 åring

Världens bästa kissemisse älskling fyller 1 år idag :) skänker även en god tanke och ett grattis till min fina morfar uppe i himmelen <3


Förbättrar och förnyar

Hittade en spegel som inte används och målade om den till vit, perfekt förnyning och prefekt förändring i vårt vardagsrum!


Im in love

Två helt sjukt braiga köp till skor har jag med mig hem som jag hämtat från posten! Välkommen hem älsklingar ni är värd vartenda öre (139 kr st ) !!!!!!


Snoooosa

Har fått träffa liiiiten idag, han är ju för go mosters guldhjärta! <3


solens humör

solen skiner himmlen är blå precis som i boracay därför slänger jag upp lite bilder! :)































nog för idag! längtar tillbaka är bara förnamnet!

fråga

såg att jag fått en fråga om mitt thomas sabo armband, studentmössan fick jag i present och den kommer från märket pilgrim, vet inte något mer om den! :)

Black

Hej och hå, mycket händer och lite jag skriver eller? Allt är i sin ordning, de börjar gå riktigt bra med Ridningen, kökssoffan står på sin plats och livet är bra! Något nytt då jo jag och a ska åka iväg en helg och ha det bra som vanligt! De är vi värd :) denna söndag är den första sen långt innan jul som jag INTE är bakis bra där Susanne!

Måste avrunda, bigbrother premiär på tv nu, tack gode Gud för jag älskar detta program!!


Alla <3 dag

Om man har någon man tycker om och kan vara med, så gillar jag denna dag och min dag kommer bli jättebra! Världens bästa lina ska ta med mig på spa snart i Ockelbo och sen ska vi uträtta lite ärenden och sen kanske jag åker och rider en sväng :)

Men just nu blir de mys frukost med luna!
Min present jag fick av bästa A var underbar!!


Lyx och proppmätt

Idag har jag jobbat efter de bestämde jag helene och Amanda oss för en middag som vi själva lagade ihop och efterrätt på de, älskar när de blir lyx i vardagen men sen att vara äckligt jävla mätt är inte lika kul just nu! Men tack tjejer detta blir fler gånger <3


<3


.


Mitt i mellan

Lillfisen ska på mornarna bestämt ligga mitt i mellan mig och a, hon trycker sig ner och bökar tills hon fått sin plats om hon så ska ligga på rygg!


Älskart

Jag älskar bara vårt nya bord från jysk!


Gårdagens

Middag på cheers, inte helt fel de heller!!


GRATTIS


Sebastian


Tänk på att


Bilder som gör Kroppen varm av lycka

Jag älskar dig <3


drömmer mig bort

till ulf lundells låt "öppna landskap" och tittar på fina sommarbilder!








hårig kärlek







photos

från lördagen





dessa bode ha legat i burken sandra!





puss på er!

iskall

mitt humör är lika iskallt som jag blir av att gå till bilen,
ska det vara kallt ska det vara snowboard, skider, grillad
korv och mysig semester i fjällen, här hemma räcker det med
sommar, vår och höst!

vet inte hur jag ska klara av detta jag blir arg på mig själv snart!
eller det är jag redan! Jag hade det kul igår och idag är jag bakis
inte allt kul! och nu är jag shoppingsugen!


en fin sommarnatt i huvudstaden

Tusen minusgrader

Hela dagen har vart Perfekt och kvällen kommer bli minst lika bra! Började dagen med att tvätta fyfan vaD trist de är! Sen vid 10 så åkte jag till alborga och tog blondie på en tur i finaste vintervädret och kallaste -20 och jag förfrös både fötter och händer, de var de värt! Jag börjar ju bli duktigt nu faktiskt!

Igår hade vi det superbra först middag sen biljard på interpool med älsklingen, Anton och Malin!

Ikväll blir det inflyttningsfest!!


vi ser det snöar

kaos ute men all snö, så de kompliterar jag med lite bilder från värmen!









nog för idag, nu ska vi ut i snöstormen!


Efterlysning

Efterlyser en blond kort smal tjej pluggar på annan ort och vad jag minns är hon min syster, kom in på Skype snarast hjärtat! <3


Myser

Efter En promenad till Konsum och lunch på två kockar så ligger vi i soffläge, gillar mitt nya dreamteam!


-7

Termometern står på -7 så jag vill helst inte vistas ute idag känner jag ju då! Luna min mysfis väckte mig vid halv 9 så nu har jag dragit mig tillräckligt! Denna dag kommer bli spännande är ledig så va fan nu ska jag göra någon nytta är förövrigt skit shoppingsugen!!


Kort kort

Håret blev lite kortare än tänkt!
Köpte även torrshampoo och en fuktprodukt som är toppenbra!!