Hollywood smile

Snart är jag i mål, snart har jag en riktig tand igen (för er som inte vet eller sätt så har jag en plasttand Som är lös och måste tas ur  varje natt och måltid) efter mer än fyra års tid så är det snart klart, kan knappt fattas det! Var jag tvungen att köra in i den där killen i Söderbacken och slå ut framtanden? Nog om de just nu håller jag på att börja mina tänder resultatet blir grymt och än är jag inte roligt klar!! 

Skenorna och blekmaterialet har jag gjort på en privat klinik här i Gävle Athena tandvårdsklinik! 


Före och just nu, som ni ser är en framtand fortfarande gul/grå den går inte att bleka och kommer bytas ut inom kort! 
Jag har alltså skenor som passar min tänder och varje natt klickar jag i lite blekmedel och sover med dessa på till jag känner mig nöjd, om två år och jag kanske vill bleka igen så behöver jag bara köpa nytt blekmedel och skenorna är ju kvar liksom :) 


Helt slut

Alltså denna period vi går igenom just nu måste vara den värsta hittills. Alla frågor om "vem äj de då mamma?", "vajför då då?" Osv. Alla kamper om små bagateller som att jag ska gå själv, jag ska inte gå och ångra sig tre hundra gånger om och alla "jag kan själv mamma" gör mig galet trött i både kropp och knopp! Men ack så varmt och fullt mitt hjärta är varje dag jag somnar! Härligaste godaste snart 2,5 åringen har vi här på bergsgatan! 

En morgon när jag brer Leonels smörgås säger han "kååååm igen då mamma, liiiiite mera smööööjj dåååå" med den där minen och jag bara bryter ihop av skratt, vart får han allt ifrån? Eller imorse när vi gått upp före honom och jag hör små fötter tassa uppe, jag går upp och han säger "jag äj vaken nu mamma, jag har sovit gååttt, jag vill äta fjukost nu", hur go får man vara? 

Du och jag Leonel, jag och du <3 




Klockren julklapp

Pojkarna har fått en förskotts julklapp av farmor och vi alla bara älskar den! Leo är överlycklig och tycker de är jättekul och Valentin han är ju så nöjd över att få sitta så nära brorsan och pilla lite och inte kan leo fly heller haha och själv är jag också superglad över den då de kommer underlätta väldigt mycket vid dagishämtning Och lämning :) TACK för julklappen hälsar barnen till sin underbara FARMOR! Du är verkligen världens bästa farmor!! 


Somnade sött där idag när vi skulle till affären! 

Storlek 20

Tänk att min lilla bebis idag fick hem sina allra första lära gå skor, hör ni SKOR, de är galet och storlek 20 har han redan också! Finaste skorna från kavat blir de riktiga skorna där han får ta sina första steg i! Älskade Valentin! 


Efter 30 sekunder blev de ett himla liv på honom, skorna skulle AV! 

En liten present från farmor



Hur fantastisk är inte farmor/svärmor som kom med dessa fin till barnen? Leonel blev så himla glad när han fick nya kalsonger av farmor, tusen tack bästa du! 

Och så kom sommaren

Äntligen är den här, sommaren! Det känns som den har kommit nu faktiskt och än är inte sommarlovet slut heller! våra dagar spenderas med nära och kära, ibland i Furuviksparken, ibland på stan eller i stugan men ibland nöjer vi oss med att vara bara hemma och njuta!  Till veckan blir de tre dagar jobb, älskar mitt nya yrke! Galet att jag är klar efter jul och så skönt att komma ut i arbetslivet igen med en ny titel och nya spännande arbetsuppgifter! Åter till sommaren, kul att du är här och solen är mer än välkommen!! 




Leonel har fått en abborre 





Världens näst bästa titel

För lite mer än två veckor sedan, två veckor och en dag för att vara exakt så kom han, Olle, han som gav mig den näst bästa titeln, MOSTER!!! Jag blir fortfarande helt till mig av att skriva de och tanken av att JAG är moster till denna fantastisk fina lilla människa är ofattbart! Min syster är en rikgit krigare och någon jag verkligen ser upp till och hon och P har verkligen skapat väl, åh Gud så söt han är! Mosters prins, dig ska jag skämma bort, lära dig allt jag kan och se till att kusinerna får vara med varandra ofta! Älskad från första stund <3 



Artonde juli

Den artonde juli för någon helg sedan så var det äntligen dags för oss att uppvakta Anders bror som fyllt år med en resa som han fick i 30 års present, herregud så roligt vi hade, bodde på lyxigt hotell på Stureplan, hängde på sturehof och drack drinkar, åt middag, drack ännu mer drinkar på humlan och sen ut och dansade! Vinglade hem med Anna vid 4 tror jag och dåligt mådde jag dagen efter också, men tack fina stigenbergare för en härligt tripp till Stockholm!! :) 







Sommarfest på bergsgatan

Sommar, fest, vänner, brännboll, lekar, vin, bål, maskerad och ja vad mer behöver jag säga? Tack alla fina vänner som kom vi längtar till nästa år med nytt tema och nya lekar! Tema detta år var att du klär ut dig till något på den bokstav ditt förnamn börjar på, Susanne var såklart student!!