Idag är jag blödig

Vart ska jag börja? Hela kroppen är varm och fylld av massor av kärlek, kärlek som mina fina vänner gav igår, ett helt gäng överraskade mig igår med middag, efterrätt, lite gissningslek och gåvor, jag kan inte tacka er nog för att ni tagit er tiden att komma och framför allt visar den plats ni vill ha i mitt liv, ni är ovärdeliga hela gänget! Jag vet även att det fanns fler som ville komma men bor lite längre ifrån just nubisk er tackar jag också såklart! Jag vet inte mer vad jag ska skriva, jag är rik, rik som hat så otroligt många fina vänner som bryr sig om mig och min familj! 

Huvudet i denna fina överraskning är såklart mina två änglar på jorden och jag behöver nog inte ens skriva vilka ni är för de vet ni! Tack världens bästa vänner! 

Kärlek är vad det är! Kärlek till er! 

Gissa rätt

När Leonel skulle komma till världens så gissade ni så många vilket datum och kön, så gör det igen! Beräknat datum är den 12/12 så gissa på datum och kön så får vi se vem som vinner :) Lina och mamma vann förra gången :) 


Nedräkningen har börjat! 

Utflykt

Imorgon Bitti ger vi oss ut på äventyr, jag Anders och leonel! Ska bli så mysigt att spendera denna helg med bara er och all fokus på vår lilla älskling, de förtjänar du verkligen! 


Denna fina fredag har bjudit på föreläsning, shopping med svärmor, middag med hela familjen stigenberg och idolmys med mina bästisar, kan det bli bättre? Nej 

Godnatt, imorgon väntar huvudstaden på oss! 

Tog lite sovmorgon imorse, finaste prins! 

F som är fredag!

Idag känner jag mig lycklig, fylld av energi och på såntdär bra humör, älskar sånna dagar! Idag ska vi vara på stotstorgets klinik och ta röntgenbilder, putsa varandras tänder och lite sånt, verkligen roligt!! Jag lär mig så mycket nu om både karies och kost att man knappt vågar äta längre haha jag skulle ju aldrig någonsin gå och lägga mug utab att ha använt tandtråd om man säger så :) 

28 dagar kvar till bf, BB väskan för bebis är typ klarpackad men min egna har jag inte börjat på ens, har inte bäddat vaggan, inte fixat skötbordet (de är på gång) men vi ska vuxna de mesta i helgen så själen kan få lite ro! Någon som har tips på både min skötväska eller något annat? Känner mig lite vilse i mig själv, ordningen sitter i huvudet inte praktisk just nu! 

Borstar tänderna på varandra :) 

Svar på fråga :)

Fick en fråga ang min utbildning och hur jag ska göra när bebis kommer, innan jag började visste jag att jag var gravid och mejlade då min klassföreståndare samt utbildningsledaren, detta var mitt i sommaren men när det var ungefär 3 veckor kvar så ringde utbildningsledaren upp mig och gratulerade samt berättade att de inte alls var några problem, där jag hoppar av fick jag börja igen året där på dem paxar alltså en plats åt mig! Gissa om jag blev glad!! Under hösten nu börjar gått så har jag tänkt om så jag har pratat med dem igen och fixat så jag faktiskt kan gå kvar, tar med mig bebis när de behövs annars har jag många runt om dom vill hjälpa till då jag måste vara på plats, jag kommer alltså försöka plugga under hela tiden tills bebis blir ett år för då är ju jag nästan klar! Jag och min sambo har bestämt detta tillsammans och han kommer också vara hemma en del med knodden! 

Om jag känner att nej fan jag fixar inte detta nej då får jag hoppa av och börja med nästa års elever värre än så är det inte! 

Rekommenderar verkligen att söka till er som funderar på det! Läraren är fantastisk och utbildningen är bra! Skönt med massor av praktik eftersom det är där man lär sig allt, de i skolan är mer en grund för att kunna gå ut på praktiken :) 



V.36

Idag går vi in i ny veckan igen, v 36 helt galet! Magen börjar bli tung och kroppen säger ifrån när jag anstränger mig för mycket! Men idag har jag vart på stan och fyndat, skaloverall och en tjocktröja båda att växa i till kanonbra pris! Älskar när man är sådär nöjd! Hann även med en långlunch på tennsdopet Med fina vänner! 

Lilleman har vart med faster medans morsan gick på stan, så skönt med lite egentänk ibland :) 
Altanen börjar ta form den med, han är så duktig min sambo! <3

Gamla fynd på vinden

Att gå igenom gamla leksaker och hitta de fina godingarna är ju helt underbart och vilka minnen man får och har! Fantastiskt! Fick med mig ett helt gäng böcker som kommer stå i lillebror/lillesysters rum då Leonel  har Anders gamla böcker, några dockor och barbie (Leonel total älskar dem!) en dockvagn och massa mer roliga saker till våra barn :) gillar när våra mammor har sparat gamla saker så håller än idag! 




Trygghetsboken

Jag har inte visat er den fina trygghetsboken Leonel har på dagis att kika i när han är ledsen och saknar oss eller bara ändå såklart :) 










Jag älskar den och den kommer sparas länge länge!! 

Lilla sockerbit

Jag är trött men den lilla människan som växer inuti mig (ja det är ju faktiskt helt galet om man tänker efter) bökar mer än någonsin ikväll, är så nyfiken på dig lilla sockerbit, vem är du och hur ser du ut? Din storebror vill att du ska komma ut nu så mamman orkar bära, leka och vara sig själv igen! Du är mer än välkommen till vår värld nu när du än väljer att komma lilla mirakel <3 

Vi väntar med spänning och du är så älskad från första stund! 

V.35 graviditet nummer två <3

Fotograf är Emma johansson på Emmas  fotostudio! 

elodie details



Vill så gärna gärna köpa till våra barn men plånboken säger nej för tillfället! Attans men man kanske inte måste ha allt, har ju faktiskt en åkpåse redan :) 

Måste ha

Det första jag gör när jag kommer ner på morgonen det är att sätta på vattenkonsten och göra te, de är det viktigaste på hela dagen och det överlägset godaste också!