Gräsänka

Vilken mysig dag vi haft! Leonel fick vara ledig från dagis idag och vi åkte och lämnade lille V till farmor så kunde jag och leonel ha egentid, viktigt!! Vi har vart på tågmuseet och även leonels bästis dök upp! Vi sitter nu i soffan och strac ska äta innan bad, hua blev ruggit väder nu efter 15! Och vi saknar pappa A som är i england, det känns att man är tvåbarns mamma, men dem är så snälla båda pojkarna!! 

 nderbart att få lite egentid med stora prinsen! 

Energipåfyllning

Denna helg var helt underbar, det enda som var planerat för min dem var att jag behövde plugga eftersom tentan är imorgon... Fredagen hade jag väldigt ont efter torsdagens operation men drog ändå på mig fina kläder och hade en jäkligt bra kväll med klasskompisarna! Lördagen började jag med plugg som blev spontan besök av kära vänner över en fika sedan middag hos mamma och Lasse och mello med andra härliga fina människor! Älskar att träffa vänner som fyller på hela energiförrådet! Söndag har bjudit på plugg, mys med barnen, spontanbesök och tacos med min fina sambo! 







Skolpojken


Det är lite mycket just nu eller ja det är alltid mycket med allt känns det som men nu är det veckan innan tentan så måste nog sätta mig med näsan i böckerna! Lilleman vad med till skolan här om dagen, det verkade han gilla :) 

Rif design

Har total förälskat mig i denna fina serie och detta är bara ett måste! Högst upp på önskelistan tills jag fyller år helt klart! 




Hela livet är en resa

Detta år blir det massor av resor, både med och utan barn och blir det som vi tänkt så avslutar vi året med en härlig varm semester lite längre bort tillsammans med vänner! 

Just nu ser jag mest fram emot min och svärmors resa till London, nybyggt fräscht hotell, shopping och massor av vin och skratt! 

Jag mår riktigt bra iaf och goda nyheter har jag också fått! 

Nervös inför operationen om en vecka dock! 




Fina killar vi skapat anders! <3

Jag hjärta lilla V


Du är så otroligt underbar min lilla älskling