Helgjobb

Jobbar förfullt för att ta igen lite timmar sedan man haft semester! Därför tar jag mig inte riktigt tid till att skriva så ofta men de blir bättre :) kommer ha en lyxvecka denna vecka men mer om de sen! Puss på er trogna läsare :)


Svensk mark

Efter en solig, varm och intensiv vecka så befinner jag mig äntligen hemma i huset igen, det skakar då och då faktiskt eftersom de håller på att gräva grund! Måste berätta hur fruktansvärt skönt det är att komma hem till vårt och vara tillbaka i vardagen! Jag älskar mitt liv precis som det är just nu! :)


Arlanda

Om 50 min sitter på planet och vi landar vid 11 tiden sen så blir det en fantastisk vecka!


Semester

Efter man jobbat mer än 180 på tre veckor så får jag äntligen ledigt, inatt åker vi mot Arlanda,till sol bad mat och ja du vet nog vad jag menar och själv måste jag säga att jag är såååå värd de! Nu ska sista sakerna packas och köpas! Sen firar vi mammas födelsedag innan jag sover halva natten i alborga med hästarna ;)


Friheten

Att kunna vrida upp volymen till Max, att sjunga falskt och skrikigt till världens bästa låt, att kunna dammsuga utan att veta vad klockan är, att tvätta 5 tvättar samma dag och låta det hänga tills nästa vecka, att sätta på mixern halv 6 utan att få dåligt samvete, att gå naken utan att bry sig, att sitta i matrummet och blicka ut över vår trädgård där löven faller och äpplen ligger på backen, att känna sig hemma!

Det kallar jag hem.


På sin plats

Äntligen hänger kronan på sin plats, den passar perfekt i matsalsrummet tycker jag :)

Fick även denna helg fina blommor av älsklingen (läs efter lite tjat och tigg om lite blommor på sista tiden) som precis håller på att slå ut :)


Höjdpunkten

Efter 8 timmars jobb så tittade jag på Emil i lönneberga med Lilly och hade mysigt! Sen väl hemma så blev höjdpunkten på dagen helt klart ett varmt bad! Nu laddar jag upp för nattpasset och blir ledig 12 imorgon och då har jag en hel del ärenden att fixa, sen så har jag faktiskt inte hunnit packa än så jag vet vad jag ska göra :)


Husmor

Hemma i huset så fortsätter saker att göras! Lördagen var full med mysfrukost, besök av tvillingarna med familj,shopping, jobb och så hälsade vi även på hos Castro och Amanda som nyss flyttat :)

Idag har det även hänt massor, promenad vid åkermanskulle, äppelmos, äppelpaj, handling, lunch, fint i tvättstugan och mer därpå väntar :)

Bilder till er såklart!


Nu händer de grejer

Precis som rubriken lyder! Sista lamporna kommer upp imorgon när nya eluttag är fixade, färg är inhandlat för hall och kök, de är ju bara att sätta igång, alla händer och handtag är givetvis välkomna :) lite om möblering kvar av vitrinskåp, gardiner ska upp, nya köksstolar är på ingång sen är nere så gott som de går klart :)

Och när jag kom hem från jobbet väntade bästa älskling med middag, tända ljus och massa mys, behöver jag säga mer? Du gör mig till en fantastisk människa utan dig är jag ingenting! <3


Min lediga dag

En pigg och glad Susanne tog på sig träningsskorna 8 i imorse och tog en timmes morgonpromenad på 6 km, hur unnderbart? Ett bad och en morgondrink på de så är jag fortfarande lika pigg o glad! Tog även fram resväskan som Luna gärna följer med i verkar de som och förbereder nästa veckas lyxsemester! Sen väntar bara massa bra saker under dagen, handling, middag och hockey, inte helt fel va? :)


Lillördag

En lillördag för mig är nu mera middag hemma hos pappsen, mys med mosters lilla bastian och kvalitets tid med nära och kära! Klockan nio går jag på nattpasset så det är lika bra att borsta tänderna och sätta på sig myskläder nu:) ha det fint, imorgon väntar ledig dag med massa spännande saker! Puss


Dagens

+ vårt hus såklart, älskar att vara här och ingenting är liksom jobbigt
+ Linda Ekström som alltid lämnar så fina kommentarer, du vet att du är sååå välkommen när du kommer hem!!
+ tvättstugan, nej nu tar jag och tvättar morgonrocken, alltså höjden på frihet att få tvätta när man känner för det är en underbar känsla!
+ Luna som alltid är det bästa sällskapet i alla lägen, hon älskar mig vad jag än gör!
+ de fina blommorna vi fått av svärmor som ni ser på bilden :)
+ nyplockade goda äpplen från trädgården

- mormor som ligger på sjukhus <3 :(
- trött efter nattens jobb och blir tröttare av att tänka på kommande jobbkväll
- att inte veta hur man jobbar månaden ut


Mindre bra dag

Alla mina tankar går åt mormor och Kjell idag som inte alls haft en bra dag, men speciellt till mormor jag älskar dig och hoppas allt blir som vanligt igen snart!
Jag kommer imorgon igen <3


Trädgårdsmästarna

Vi har haft världens bästa tvillingar såkallade trädgårdsmästarna på besök idag samt svägerska och svärföräldrar, tjejerna var sååå duktiga och hjälpte till att plocka i alla ruttna äpplen och de bästa, dom tyckte det var skit kul, nytta förenat med nöje, prefekt ni är alltid välkomna <3


Vägen hem

När jag cyklar hem från jobbet eller stan eller något från de hållet så har alltid just denna väg varit hem och jag kopplar den med hem eftersom under hela min uppväxt så har just denna cykelväg vart hem och det känns hur underbart som helst att cykla och veta att jag kommer hem nu med, går inte att jämföra men söderbacken som för var hemmåt utan nu är det på vägen hem från hjärtat! Det är en stor del av att jag trivs så bra för att jag bor nära pappa och huset som är ett andra hem :) hemskt mycket hem nu men jag älskar att komma HEM!


Det bästa avslutet

Önskar att jag kunde säga "nu är det helg" men så funkar de ju inte för mig tyvärr och dessutom jobbar jag hela helgen! Men som ett bra avslut på dagen så kryper jag ner i badet med nytt badskum, tända ljus, juice och chips, hoppas på att min älskling kryper ner snart också :)


Lågor

Det finns väl inget bättre än att krypa upp i soffan med sin andra halva och ha massa tända ljus och bara njuta, jag njuter för jag trivs verkligen så jäkla bra här i huset och de gör nog A också! Ha en bra kväll ni andra :) godnatt <3


Lyktan med hjärta är den jag fick av söta Emma! :)


Dagens

Är ganska less på kinamat eftersom jag ätit de sen söndags så nu äter jag upp de sista :) har annars vart å handlat idag med mormor o Kjell, även till mig själv! Och nu har jag lagat mat som jag kan äta ikväll efter jobbet och som Anders kan äta :) har förresten hittat sånadär fins blommor man "pyntar" med i trädgården ni ska få se :)


Hemnes byrå

Världens snällaste pappa har precis hjälp mig med en byrå, precis vad vi behövde i sovrummet så jag är helnöjd och går nu till jobbet :)

Vad skulle jag göra utan pappa? <3


Vad jag gör idag?

5 kartonger är uppackade och vi har lite mer ordning måste jag säga! Visste inte att jag hade samlat på mig så mycket skit! Nästa gång jag köper mig någon ljusstake eller liknande så ska jag verkligen kunna se framför mig vart den ska stå och något annat ska givetvis bort! Efter jag ätit lunch så funderar jag på att åka och kika på blommor men de är svårt när man är själv faktiskt men kika kan man ju alltid! Ni får några härliga morgonbilder och Gud så i underbart att solen är framme!


Dagens minsta besökare

Många är nyfikna på hur vi bor, vilket jag självklart förstår och jag visar gärna upp vårt fina hus! Och idag har vi haft den minsta besökaren Ralph, Heléne och Erik här, både lunch och middag åts här och vi hade supermysigt! Även min fina kollega Emma var hit en sväng med en superfin lykta, tusen tack <3 och kilade runt! Så idag är inte många handtag gjorda förutom en tvättmaskin, och lite plock såklart :) nu är det dags för ett bad! Puss!


En Karl behövs till nästan allt, eller?

I två års tid så har jag klarat mig hyfsat bra utan en Anders i veckorna, nu när vi bor här i huset så behövs han verkligen till allt, har dock upptäckt att rosor dom får jag fixa själv och de har ju viola (förra ägaren) fixat galant till mig för jag har nyss plockat in en superfin med knoppar på!


Mys på hög nivå

Igår kväll var Anton och Malin här (igen men vi gillar't) och åt tårta, fixade upp kristallkronan som dock ej fungerar ännu som alla andra lampor typ, men vi hade ju supermys i mörkret med tända ljus :)


Välkommen hem till oss

När jag ändå håller på så får ni en bildbomb på gården, passa er för sniglar om ni kommer hit!


Det tar sig

Ja nu har vi återigen pysslat och donat hela dagen, köket är den mest iordningsamma, och solen kikar in nu också! Tänkte bjuda på några bilder!


Godmorgon världen

Klockan ringde halv 8 men tog mig friheten att stränga av den faktiskt! Mys frukost på det ända bordet som är lite iordning och strax väntar ett varmt bad, ryggen är bättre och vi har hunnit packat upp lite mer! Anton och Malin var här igår igen och de slutade med att vi var ner på å-natta och promenerade i boulongern, super mys!!

Idag blir lägenheten helt tom förhoppningsvis, har bara någon lampa och så kvar!


Räddarna i nöden

Våra fina fina vänner Anton och Malin (som vi var i fjällen med) var ju guld värda igår vill jag lova! Anton hjälpte till med allt som flyttades och Malin hade lagat potatisgratäng och revbensspjäll till kvällens middag, vi står just nu i stor skuld till er men de fixar vi!

Dags för mig att ta andra badet idag eftersom ryggen strejkar ett tag till!


Shopping

Att köpa hus innebär massa utgifter, har nyss handlat på Ikea och owes och lite handling på Ica maxi så nu klarar vi oss!
Ni anar inte hur nöjd jag är över ipaden jag fått!!! Ligger i sängen och vilar nu för jag har självklart fått ont i ryggen även fast jag inte alls burit tungt!


31/8

Lördag och jag är ledig, kors i taket! Vi har sovit här inatt, fan vad dåligt jag sov och när jag behövde gå på toa fick jag väcka Anders så jag vågade gå upp... Blir bättre när Luna är här hoppas jag! Annars så är det kartonger överallt men jag stortrivs redan! Vi har nyss tagit oss ett varmt bad innan vi fortsätter med uppackningen och Ikea!

Fick en present av min älskling imorse, du är världsbäst jag fick en iPad, eftersom jag sålt min dator så behövde jag något nytt! Tack igen hjärtat <3