Sista kvällen

Sista kvällen blir lugn för oss, efter en hel dag utan moln (nästan som alla andra) och massa (!!!!!) shopping så kryper vi ner mätta och belåtna i väntan på morgondagen då det blir bara massa sol sen lyfter planet vid halv 12 på natten! Så nu ser vi till att göra vårt bästa för ett avtryck av oss här på Rhodos! Puuuuussss


3 days left

3 dagar kvar och vi kommer köra järnet både dag, kväll och natt! Synd att linda åkte hem!


Restaurangen bredvid

Har precis ätit en alldeles fantastisk cesarsallad som jag inte ens orkade äta upp trotts att jag bara fått i mig några ynka vindruvor och vatten idag! Bakfull är ju bara ett lite dumt ord som inte beskriver ett dugg hur jag mår idag! Snart blir det en powernap i hopp om att må bättre när jag vaknar! Annars så hade vi haft en helt underbar dag på stranden med förlite smörjning, för mycket sol och lite väl mycket ögongodis att titta på!

Btw, b-kändisen Marcel från bb, hänger också på stranden!


Rhodos

Rhodos levererar sol, värme, grekisk sallad, Linda Ekström, en jävla bränna och fest såklart, inte vilken fest som helst heller, grabbarna grus med fri bar, detta kan Sluta hur som helst!

Puss från Rhodos


Arlanda

Sitter på Arlanda och flygnerverna är på topp såklart, vet inte om jag ska spy, skita på mig eller svimma! Har nyss fått i oss lite frulle iaf och ska snart gå till gaten! Kommer bli en helt fantastisk vecka i solen, saknar dock min älskling som kommer vara hemma och slita <3 puss på er där hemma!


Vårruset

Igår var det äntligen Vårruset, det var grymt och jag och Malin var grymma! Känslan när man ser mål och tiden, oslagbart! Sen mötte finaste Heléne med magen upp oss och hade sallad med sig som vi pickenickade på :) tack tjejer ni gjorde min dag fantastisk!


sista minuten

ja vad ska man säga? det blir favorit i repris på flera olika sätt faktiskt och vet ni? det känns så jälva bra! Födelsedags presenten av syrran får jag i veckan och vi kommer ha det minst lika grymt som vi hade i barca!


Alborga

Halv nio var jag på benen och ute och red med Anna i två timmar! Jätteskönt var de sen åkte jag och Amanda till Ikea för att tömma våra skåp, de var ju på tiden kan man säga :) just nu är jag och Lilly ute och matar kaninerna, tittar på hönsen, hoppar studsmatta och hoppar i de små vattenpölarna som finns kvar! Mys!


Barnkanalen

Trotts trötta ögon efter gårdagens mördarpass(7-21) så var jag uppe tio över 7 för jag börjar nämligen 12 så innan de ska jag hinna med lite så som ut och jogga, laga punktering på bilen :)

Var ju världens gladaste tjej igår när bilen stod på första parkett och datumparkeringen upphörde, måste ju dock använda bilen idag!

Min mysis ligger här brevid och kurrar, vi har ätit frukost och tittar på lilla jönssonligan :)


Under ytan

några bilder från filippinerna, tror faktiskt inte ni sett dem!








take us back!

Rak i Hjärtat

Har ni träffat på känslan "rak i hjärtat"? Det har jag idag faktiskt, underbart samtidigt väldigt plågsam process som jag bara vill ska gå rätta vägen ut! Så de hoppas vi alla på nu!

Annars så har vi vart i Sandviken idag, Anders bror fyllde år, så de blev gofika, lek med finaste tjejerna och kvalitets prat :) ett fint halsband fick jag med mig hem också, de ska jag bära med mig för de är turhalsbandet ! <3 nu har jag precis slurpat i mig en hemmagjord melonshake, fint slut på denna dag också med hjärtat, lyckliga jag!<3


Muppar

Jordgubbar, onepice x2, Sunes sommar och massor av kärlek! Vilken torsdagskväll! önskar alla dagar var som denna!


Inte nog med de, pw imorse, storstädning och 2 h ridning, punka på pärlan och 6 km i regnet med mallan! Vilken händelserik dag och vilken bra dag!!


Godingar

Sitter och lyssnar på gamla godingar i städandes stund och katten hon är sur för att jag inte gick upp halv 7 som hon tyckte! Så när jag ofrivilligt(ni vet till musiken blir de så ibland) rör på fötterna så biter hon mig, och söker uppmärksamhet heeeela tin! Dryyyygooo !


Älskling

Jag saknar dig mitt hjärta!


Åkermanskulle

Har precis tagit mig genom 5 km här på i14 ! Så jäkla skönt nu efter och snart är man i form till vårruset :)


Myshelgen

Fredagen bjöd på ledig dag, lika så denna dag! Igår så fick vi fin Lunch hos svärmor sen gjorde jag och A både det ena och de andra kvällen slutade hemma i soffan, hemma gjorda hamburgare och hockey, underbart!

Idag har vi promenerat, vart på visning, fikat hos pappa, shoppat och just nu ligger vi proppmätta framför tv:n till bröderna lejonhjärta, önskar faktiskt att syrran var med för jag tänker på henne när jag ser den :)


Störst av allt är kärleken <3

Ni gör mig hel!


fifty and fabulous

har haft en väligt bra dag, svärmor Lilian fyller hela 50 bast idag och detta har ju firats såklart! =)
Tack för att du finns i mitt liv du är 50 år nu och helt fantastisk, du är en fin vän som man alltid kan
lita på i alla lägen! Vi har mååånga fina minnen tillsammans och här får du några, för alla kan ju faktiskt inte
fångas på bild! :)




















LOOOVVVE <3


Hemfärden

Snart så påbörjas bussresan hemåt till käka Gävle! Har haft en toppen kryssning med många goda skratt, god mat, dans och drinkar!

Tusen tack till familjen Stigenberg och födelsadagstanten, Lilian :)