Dejt




En dejt med tre rätters stod på schemat idag, väldigt lyckat och jag är lika kör i dig nu som för 7 år sedan <3 




9 bilder

En härlig vecka lider mot sitt slut, förra veckan var de äntligen grillpremiär här hemma och sen har hela vecka rullat på med massor av spännande saker! 

Om ni tittar på bild nummer fyra så ser nu mina fina nygjorda bryn, tatuerade! Så skönt och jag undrar faktiskt varför jag inte gjort de tidigare! Förra veckan kom leverans för USA också, påfyllning av RL till barnen och pappan! I veckan har vi hunnit med grönalund och gjort klart räcket på altanen :) 


Ni två!


Tänk om man i ord kunde förklara den kärlek jag har till er mina små pojkar! 

Min lilla blomma

Finaste leonel kommer in med en vitsippa till mig, hjärtat smälter! 

Praktiken är slut och verkligheten ikapp, motgång ger framgång så de så! 




Vår fina påsk

Efter praktiken i onsdags så hämtade pojkarna mig och vi åkte direkt mot Sälen, bästa och värsta resan på länge men allt slutade precis som vi tänkt oss och detta kommer absolut göras om! Innan hemgång fick vi godaste påskmaten för iår hos barnens gammelfarmor, (Anders farmor alltså) och leonel var mycket nöjd över att få träffa deras hund och gosa! Här hemma har påskandet fortsatt! På skärtorsdagen fyllde även jag år, började på värsta tänkbara sätt men sluta i bästa möjliga!! Tusen tack till min finaste sambo som fixat allt <3. 









Våra små gossar har fått massor av påskägg och presenter denna helg, alldeles för mycket, tack alla inblandade och extra stort tack till världens bästa Amanda som tog hand om oss i Sälen :)