På bocken

Sitter just nu på brända bocken och dricker en jordgubbsdrick med Amanda i väntan på lina :)


pass

mysig dag med lite nytta gjort och snart ska jag jobba sen ut på date med lina och amanda några drinkar kan också hända! :)

har hämtat mitt nya pass också, förjävligt att man ska ha detta i 5 hela år, mongo susanne!




Take care

Hej på er!
Idag har jag mest haft det lugnt och skönt men ändå lite jobb! Nya mattan ligger där den ska och nya gardiner både som har kommit upp och inte!


Ikväll kommer ja be, be för dig det är så mycket tankar och frågor men jag hoppas på det bästa!!, ta de lugnt alla mina fina vänner för saker och ting är närmare än man tror!

Godnatt.


1:a

Fick frukost på sängen och första advents fika imorse man kan inte bli annat än glad och varm! Nu blir de lite jobb till 17 på Ikea :) puss


Puss

Hihi


Kung i baren

!!


Rita

Denna kommer pynta kylen :)


3 gången gillt

För tredje gången denna vecka åker jag till Sandviken men denna gång för att hälsa på kottarna med familj :) ikväll blir det dunder och brak med bowling och middag för Jeanette som fyller hon vet inte om det dock så de blir en överraskning :)

Puss


Julmys

Jag börjar känna att julen närmar sig och jag har börjat pynta, jag älskar julen! Idag har jag köpt nya stjärnor pyntat ballen och gjort en egen liten julgrupp! Och vad fick jag mer lust med då? Ju lussekatter så degen jäser nu och jag dricker glögg :)


Middag

Jag kom precis på hur lämpligt de är att äta middag hos pappsen när man själv vaken hinner eller orkar fixa något själv! Jag är så sugen på att äta på cheers med bästa svärmor och skratta så tårarna rinner puss på dig!


Klumpen

Jag vaknade inte alls upp så som jag föreställt mig tvärt om med andra ord! Efter att ha snoozat x antal gånger pallrar jag mig och och kommer på i tröttheten att faaaaaaan jag flyttade inte bilen igår, jag hatar datumparkering hatar är ett starkt ord och jag menar de! Tänkte att de är ju ingen ide att flytta den nu har dom lappat den så är den redan lappad!! Pallrar mig ut och ser över min förvåning ingen lapp, halleluja moment som jag väntat på denna dag och jag ska bättra mig med att flytta bilen!! Nu kan jag fortsätta min dag som jag somnade igår! Och på tal om klumpen som passar bra med klimpen så är han välkommen till världen när han vill, jag vill ha dig nu!! <3


On My lips

Jag kommer definitivt både somna och vakna med ett leende på läpparna! Tack till fina vänner Amanda Helene Lina Sandra Lilian Gunilla och Nathalie som spenderat några timmar hos mig idag på kaffe och te provning! Mycket trevligt vi får väl se vad nästa inbjudning bjuder på :) Isabellorna saknas mycket ikväll jag vet att vi hade gillat de så ni ska veta att många av mina tankar gått till er idag!

Gud vad jag känner massa energi både i mig själv och er runt om mig! Ni är guld värda! <3


Lunch

Just nu sitter jag och har lunch bestående av älggryta som jag fick av mamma igår som jag hade lunch date med! Mysigt mysigt!! Ikväll så kommer några vänner på besök för lite fika och mys!! :)


Nio timmar

Det var riktigt kul igår trots att vissa saknades!! Till efterrätten så kom inte vem som helst utan det var Babsan hur kul var inte de då? Lite för mycket men ändå kul! Sen dansade vi och drack vin resten av kvällen :)

Sitter på jobbet nu, försöker få igång idol men icke, jag som har nio timmar kvar... Puuusssss


På plats

Vi har kommit till bords och det är verkligen jättefint här :) nu ska vi slå klackarna i taket och dansa hela kvällen! Härliga julfest!


Personalfest

I vakandes stund börjar jag känna mig taggad för personalfesten ikväll! Tema vitt och silver slänger väl på mig en vit blus och jeans eller nått :) filmen igår då jo den får 3/5 den är bra men inte bäst kan inte förklara men helt klart något ni ska se :) nu ska jag planera lite och njuta av jobbet där jag får massa gjort!

Min älskling får stå för bilden denna gång eftersom han är så fin :) <3


Just nu

Del 1


du också kanske?

Jag springer runt i huset medans jag borstar mina tänder. Jag läser på schampoflaskan i duschen. Jag skrattar åt mina egna skämt innan jag berättar dom. Jag behöver ingen klocka eftersom jag har en mobil. Jag kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den. Jag trycker på dörren fast att det står dra. Jag säger va? fast jag har förstått allt. Vi hatar när vinden förstör våran frisyr. Vi kollar ......i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något. Jag kan se samma film 10 gånger. Jag måste ringa till min mobil för att hitta den. Jag kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade. Jag vänder på kudden för att sova på den kalla sidan. Jag sätter mitt alarm tidigare så att jag kan ligga och sova längre. Innan jag går och lägger mig räknar jag ut hur många timmar jag får sova.

känner du igen dig?


Städning

Nu är de städning som gäller och jag har hittat en massa kula saker som tyvärr åker i sopporna ny :)

När jag tog cykel imorse så känner jag hur riktigt kallt de är, den kallaste dagen hitills enligt mig! Vet vad jag gjorde då? Jag var på heeling jag kan inte bestämma mig hur det känns men jag kommer fortsätta!! Ny ska jag fortsätta!!

Årets bästa julklapp helt klart!


Mjukis

Har jobbar på ikea imorse till tio sen åkte jag direkt till mitt vak som jag har idag till klockan 17, känns skönt att ha de på dagen också när det är ljust :)

Älsklingen kommer hem idag också helt underbart och imorgon är det vår dag :) har nyss ätit matlåda bestående av kyckling gratäng, fick slänga ihop de lite fort igår med den blev god :)
Ha en bra dag!


Som ny

Klockan är nu 29 över ett, jag sitter med en ansiktsmask med frukosten framför mig vilken underbar dag, har sovit några timmar men jag känner mig ändå som ny! Jag har klarat av mitt första vak och jag är hel nöjd faktiskt!! På min things to do list today står det bara sova och jobba (börjar halv 5) så jag har inga måsten och de känns fantastiskt!

Ha en bra dag, tänker på er i Vietnam! <3


Morgontidning

Kan ju säga att det värsta inatt har ju vart när tidningen damp ner i dörren, först hörde jag bara en smäll och då var de ju dörren där ute men de trodde inte jag sen när tidningen kom då höll jag på att göra på mig bokstavligt talat!! Sådär en timme efter nu är jag fortfarande lite chockad. Och nu börjar folk dra sig till jobbet också så en och annan smäll i dörrarna får mig att hoppa till helt enkelt!! Nu ska jag läsa morgontidningen och vänta på att älsklingen vaknar :) puuussss


Halv 4

Klockan är halv fyra och jag känner mig fortfarande hyfsat pigg helt fantastiskt vad klockan går fort idag varje gång jag kollar upp på klockan så har de gått minst 20 min!! Har nyss pratat med mina fina Josefine till nattuggla, vad gör du vaken kan man undra?!? Men tur för mig du är alltid ett säkert kort! Längtar till sängen lite nu och till torsdag då jag och mamma ska ha sushi date och make up :)

Nästa nattuggla har nu visat liv så jag har hunnit prata med Tilde ett tag så klockan är ju inte halv fyra längre :) nu ska jag fortsätta läsa lite pussss


01.01

Klockan är en minut över ett och nu har lina sagt godnatt, jag har läst igenom alla bloggar på favorit listan och slår nu upp Mk- böckerna, druckit upp två redbull det känns rätt okej i vilket fall jag vet att jag i princip kan ringa vem som helst av mina nära kära om det skulle krisa för mig, det känns väldigt skönt att ha den tryggheten och imorgon vid 6 tiden har Anders lovat att ringa när han går upp :) ska nu fortsätta ett tag med detta :) puss


Nattuggla

Inatt är min första natt som jag sitter vak vilket innebär att jag såklart ska vara vaken hela natten och pyssla om min kund. Det är ett fint uppdrag och just nu är klockan 20 i tolv och jag känner hur ska jag hinna med allt från att äta matsäcken jag har med, boken, bloggarna, shopping sidor, Mary kay material och jag allt har sedan nio hade underhållning av min fina vän men hon vill ju sova nu och nu har jag klickat hem ett halsband tacka Gud för iphonen alltså!! Jaja en till uppdatering kommer väl senare :)


Celebrate!

Det är på denna text rubriken är rätt men vad gör de? Igår efter jobbet åka jag Helene Amanda Sofie och ida ner till Stockholm för ett gästevent med Mary kay, riktigt roligt och givande! Innan hann vi med en sväng på stan för lite shopping och lunch! Tusen tack till mina gäster Amanda och Helene som så gärna följde med och hade en helmysig dag tillsammans!

Idag blir det make up med Tilde och lite annat smått o gott innan jag går på nattpass vak 21-07 så om ni undrar så är jag nog genom trött och sover imorgon! Ha en fin dag :)


Celebrate!

Vet ni vad? Jag skrev nog Sveriges längsta text nyss men den vill jag behålla för mig själv än så länge och de jag ville komma fram till var att det värsta för mig är inte vad andra människor ska tycka och tänka för min lycka sitter inte i andra människors hjärnor !



Farsdag

Just nu sitter jag hemma hos fina pappsen som bjudit på söndagsmiddag farsdags middag men andra ord och av mig fick han raklödder och aftershave från mary kay såklart! Sitter här proppmätt och pratar skit! Jobbet gick fin fint idag och vi fick söndags fika med massa gott :)


Kvällens bilder


Buggkväll

Ikväll kör vi förkrök hon favvo svärmor och vi har det väldigt trevligt!! Dansband i bakgrunden, chips, godis och vin!! Puss


11 timmars

Nu kör vi på ett elva timmars pass innan vi går ut och har kul ikväll!! Det suger att gå upp 3.45 en lördagsmorgon men imorgon får jag ju börja 12!! Puss på er


11 x 5

Vi kommer aldrig någonsin få uppleva (om du inte åker flyg nu då till ett land där man ställer tillbaka klockan förstås) denna tid kl 11.11 den 11/11-11 jag tyckte att jag och Lilian fick önska oss något denna magiska stund så de gjorde vi mitt i promenaden :) ha en fin dag vänner och fiender!


Torsdag kväll

Filmtime


Påväg

Just nu på väg till badhuset!!


Better than all the rest



I call you when I need you, my heart's on fire
You come to me, come to me wild and wired
Mmm, you come to me
Give me everything I need
Give me a lifetime of promises and a world of dreams
Speak a language of love like you know what it means
Mmm, it can't be wrong
Take my heart and make it strong, baby

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart no, no, baby, I would rather be dead

In your heart I see the star of every night and every day
In your eyes I get lost, I get washed away
Just as long as I'm here in your arms
I could be in no better place

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, I hang on every word you say
Tear us apart no, no, baby, I would rather be dead

Each time you leave me I start losing control
You're walking away with my heart and my soul
I can feel you even when I'm alone
Oh baby, don't let go

Ooh you're the best
Better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
Ooh, I'm stuck on your heart,
I hang on every word you say
Don't tear us apart no, no, no,
Baby, I would rather be dead
Oooh, you're the best!


1 och ½ år med min HTC del 4


























minns min mina vänner? det gör jag! <3

Mirakel

Jag älskar de lilla miraklet som kommer komma i februari jag längtar så mycket fasters lilla prins <3


quality time

ojoj vad mycket jag fått gjort idag men nu känner jag att det bara går utför! jobbade imorse
sen har träffat nettan och haft makeup, har lite åka runt till roliga affärer så som dollar öb osv
med Lina och nu sitter jag här lite fattigare men några saker rikare och nu tänker jag
ta en tupplur till någon bra film och bara ta hand om mig själv resten av kvällen tror jag!

längtar tills imorgon för då kommer min älskling hem och så ska jag på lite äventyr!

jag saknar er isabellor! <3



Kristallblå

<3


Morgonmys

Sängen är stor och tom när de bara är jag och luna som myser men de är inte fy skäm de heller för hon kan mysa de är det ju ingen tvekan om!! Så idag får vi äntligen morgonmysa och tänka vad vi vill göra med dagen :)


Söndagmys

Mysnivån är hög här hemma nu, tända ljus pussar och kramas i soffan framför fotbollen! Dagens höjdpunkt var nog ändå Bob haha har nästan inte en aning om hur jag jobbar i veckan och för en gång skulle så känns det bra!


Bakfylla

Ser just nu när jag går in på banken att jag inte gjort av med så mycket pengar igår men det var ju för att ett glas vin kostade endast 29 kronor och jag förstår varför jag var så full för jag behöver båda mina händer för räkna hur många jag köpte så jag lider med huvudvärk och illamående just nu. Men de var de värt för jag hade skitkul!


Du

:)


Mimare

Nu har vi kul hela natten lång!!


Alla helgons dag

Åker från kyrkogården nu har tänt ljus för morfar på minneslunden och sen vart hos farmor och farfar och tänt ett ljus det var väldigt väldigt fint där nu med alla ljus! Ta hand om dom ni tycker om! Puss på er


Saturday

Ny dag nya tag
Idag kör vi på jobb och sedan halloweenfest ( vad jag ska vara får ni ikväll) ser fram emot detta nu! Igår bokade jag och min kära en resa 17 dagar med kvalitetstid finns de något bättre? Nu har jag lunch :)


Hours

timmarna går fort och det är bara


 1200 timmar tills julafton
 864 timmar tills lina blir 20 år
 48 timmar tills isabelle blir 20 år
 1344 timmar tills isabellorna kommer hem
 1512 timmar tills jag och prinsen får semester i 17 hela dagar
 3600 timmar tills jag fyller 21


Tack

Min fredag kunna inte bli bättre, när jag kom hem så fick jag en överraskning av min fina pojkvän!! Du är helt underbar hjärtat och tack så mycket! <3


friday im in love

Jag bara älskar att denna fredag börjar gå mot sitt slut av jobbdagen och jag får äntligen komma hem i tid!! Tänk när man gick i skolan då var ju verkligen fredagarna de man längtade efter nu är de bara en vanlig dag och torsdagarna är de bästa när Anders kommer hem :) ha en bra helg!!


Brunch

Vid 11 tiden så knackar jag på hos Issas bror David (han kommer vara nya messa nu när hon är borta)eftersom jag var i svängarna så där fick jag fika med tårta och grejer!! Slutligen kom linis och då åkte jag och jobbade igen :) ikväll blir de lugna puckar och imorgon blir det halloweenfest :)


Spontanitet när den är som bäst

Någongång idag ramlade det in ett sms där det stod sushidate idag? Mitt svar blev såklart självklart, men jag slutar vid 8. Svaret därpå blev i liknande vad bra vi ses samma ställe som sist.

Vi möttes inte på samma ställe men jag älskar när man spontant kan göra något och att du tar initiativ till de! Jag och Tilde hade en jättebra update och middag så tack för den!

Har äntligen fått lite levande tecken från Sydafrika också så inatt kan jag sova gott!!


1 och ½ år med min HTC del 3















minns ni mina kära?

Gårdagens bilder

Fina fina du!!


Gillar du salt?

Godmorgon! Laddar upp för en lååååång arbetsdag (7-20) kommer blir bra de!

Gårdagen bjöd på middag+hockey (5-2 till Brynäs yeeey) det var inte vem som helst jag var med heller ingen mindre en världens bästa Lilian! Det var länge sedan jag skrattade så mycket som igår och allt för lite (läs mycket) salt men ingen hade kunna gjort en bättre kväll än du gjorde för mig!! Och tack för middag och sällskap!


1 och ½ år med min HTC del 2


























minns ni mina fina?

Färger

Trots min höga fart i nedförsbacken så bromsade jag bara för detta fina färgglada träd som fick mig att bli alldeles varm och glad.

Och allt detta bara för er kära vänner och läsare:)


1 och ½ år med min HTC del 1


















minns ni mina vänner?

Ångest

Illamående kryper i mig hela kroppen vill bara springa allt vad den kan härifrån men jag kommer sitta kvar, allt sitter i hjärnan och jag kommer komma ut ur rummet fullt levande och en klump mindre i magen! Men just nu känns det faktiskt som mina sista minuterar i livet.