Resultatet


Detta blev resultatet av mitt lilla pyssel till Leonel! Älskar butkarna! Dock har jag tänkt fylla ena med leogo och andra med pärlor men inget av de har jag hemma än ;) 

Soppmiddag


Bästa bordsskicket, men det tar ju så lång tid att äta soppa med sked tycker Leonel! 

Har haft en härligt helg, jobb båda dagarna och sedan mys med min fina lilla kille! Det gick lika bra på dagis idag som alla andra dagar och de tackar vi för! Har självstudier måndag och tisdag Så jag har både pluggat, målat och gjort ett litet projekt till Leonel :) hinner massor när han går på dagis vi har tänkt att han ska få äta både frukost och mellis på dagis denna vecka så han blir riktigt inskolad sen får vi se hur det blir i framtiden men slutar jag skolan 2 så kommer jag om jag inte måste plugga något hämta honom tidigare än den tid vi sagt! 

Inga ord behövs


<3

I hans garderob


Har idag rensat och gjort fint i leonels garderob, så småningom om ska vi bygga om den lite så det inte blir så mycket lufttyta  :) 

Ny leverans från andra sidan jorden


Att en helt vanlig torsdag kan blir så bra tack vare klasskompisarar som var här på tacos och världens bästa pappa kom med en efterlängtad leverans från Ralph lauren! Det bästa av allt är väl att vi väntar på en till leverans hihi :) 

Våra två små!


Efter dagis och jobb så försöker vi träffa Emilia då och då efter eller före middagen och dem har alltid lika roligt! Dem både pussas, kramas, tjuvnyps, puttas och bråkat om saker, men Gud så gulliga dem är med varandra! Man blir varm i hjärtat och vi hoppas verkligen dem är kompisar länge ;) 

Älskade underbara mamma



Igår blev vi sena hem till middagen och då har man såklart en tankeläsande mamma som sätter guldkant på vardagen, hon ringer precis när vi kört upp på uppfarten och säger "är ni hemma nu" "ja faktiskt precis just nu" svarat jag "bra kolla i brevlådan" säger hon och vi lägger på... Vad ligger då där? Jo mammas hemmalagade lasagne till oss tre, kan man önska sig annat?  Gud vad vi älskar dig och sånna här små saker är ju de stora bästa någonsin! Tack världens bästa mamma! 

Dagiskillen!

Världens finaste stora lilla kille klarar sig så bra på dagis att vi knappt får vara med, höll verkligen på att bryta ihop idag när vi sa hejdå och han var så lycklig och så glad, vinkade och sprang vidare, det är så himla rörande och svårt dethär, mer än jag någonsin kunna föreställa mig! Vid hämtning så var han inte alls intresserad och med oss hem fick vi en ledsen kille som ville vara kvar och leka på dagis, blandade känslor!

Imorgon så ska jag lämna själv så undra hur blödigt de blir... Mammas fina älskling! 


Gammalt blir nytt


Att ha en svärmor som sparar på tok för mycket är inte alltid så dumt ändå, Anders gamla böcker och leksaker är mer än välkomna såklart! Så tack för de Lilian! :) 

Alltså ni två! 😍




En helt vanlig lördag

Vi har haft en supermysig dag med Emilia och Diana idag sedan mot kvällen så lyxade vi till det med hämtmat med lina och David! En helt fantastisk lördag med inga måsten, tyvärr var A tvungen att jobba hela dagen! 

Nu är helt plötsligt knappen för att lägga in bilder borta också så tyvärr fick ni ingen söt bild heller... 



Äntligen tillbaka

Äntligen är iPhonen tillbaka inte nog med de jag fick en helt ny 5S istället för min vanliga 5:a som var både väl använd i två år och väldigt seg så tack för de! Det roligaste av allt är ju ändå att jag beställde en ny 6:a imorse så om någon av Är intresserad av en helt ny 5c hojta för denna komma säljas, jag kommer använda den nu i en vecka i väntan på nya luren :) 

Puss på en bra fredag! 

Jag bara måste förändra något

Herregud nu när det är höst och man är inne mer så vill i alla fall jag förändra litegrann men hur? Vart ska jag börja? Räcker det man nya lampor, är det så enkelt? Det är främst i vardagsrummet som jag känner att jag bara måste ändra något! Svårt dedär när man inte riktigt vet sen så är man ju gravid också och då veta jag av tidigare erfarenhete att det kan bli hur som helst! 

Puss på er, spännande med valvaka! :) 



Just nu




Samsung jag hatar dig

Efter att ha levt med en samsung lånetelefon i lite mer än ett dygn så kan jag inte annat än bli äcklad, frustrerad och fullständigt galen på denna värdelösa skallade telefon, jag tycker till och med synd om dem som äger en och kommer aldrig någonsin svika mitt äpple! 

I och med att jag har lånetelefon så har jag inga nummer, nås på Facebook då jag är hemma med paddan annars får ni försöka ringa ändå och lyckas Jag svara så är ju det bra! 

Ha en mysig fredagkväll hälsningar bittergravidamig! 

Godnatt

Kommer sova som en prinsessa inatt, det visade sig att det gick vääääldigt bra på tentan igår då vi redan fått tillbaka den, så jag är mer än nöjd oxh lägger mig med ett leende på läpparna :)


Här vill jag sitta hela dagen lång!




Blödig som man är

Kan knappt hålla tårarna tillbaka när min lilla älskling ger mig både en kram och puss innan jag går hemifrån, ännu gulligare är när sambon och lilleman står i fönstret och vinkar och ger slängpussar, åh vad jag älskar er! 

Nu ska första tentan göras, nervös? Svar ja! 

Mot högskolan! 

Ärtans garderob


Lillebror eller systers garderob fylls på, 13 veckor kvar bara helt galet! A tror att det är en flicka medans jag är 100% säker på en pojke, spännande! Vi köper faktiskt blandade kläder eftersom vi har många runt oss som ska få barn så de inte vår passar i får bli gåvor :) 


Spökträd

Alltså detta spökträd är så snyggt tycker jag! Jag älskar det så självklart fick de följa med hem efter en fika med fina vänner på Hedvigs trädgård :) 



Nya dörren på plats

Äntligen kom den efterlängtade dörren som faktiskt bara stod i hallen i två dagar innan den kom upp annars har man ju en viss tendens att låta de stå både en och två veckor innan de blir av MEN inte min sambo heller han kan han! Jag är löjligt nöjd verkligen! Hela baksidan ska nu målas och lite små fix sen så är det sista sidan kvar! 


Nu när det är höst så får jag nya krafter och vill göra om allt här inne samt baka, göra äppelmos och allt vad de är kanske för att slippa plugga någon dum idé för jag tycker ju faktiskt de är väldigt kul och intressant men tentaångesten är sååååå stor! 



Aldrig ledig

Att gå i skolan är precis som jag minns det, man kan aldrig slappna av jo möjligt just efter tentan och sedan när man fått tillbaka resultatet och man inte hunnit börja med något nytt annars så snurrar konstant de latinska orden, tändernas benämning och paniken infinner sig då och då, det kanske blir bättre eller? Gud vad jag njöt när andra berättade att "tenta på tisdag" jag var så nöjd över att ha ett jobb och när jag gick ifrån de ja då släppte man de! Men det är bara 1,5 år så de ska jag nog stå ut och nästan fyra månader praktik så 1 år i skolbänken då och då får man ge gärnet! Nej busungen har vart vaken lite för länge och hägrar runt så det är dags att få ner :) 


Fina ni <3

Två vackra år


När vi köpte huset för två år sedan så var vi lyckligast i världen ungefär, Leonel låg i magen och vi visste nog inte vad vi gett oss in på, idag två år senare så är Leonel 1,5 år och hans lillesyskon ligger i magen, huset har en helt övervåning som är renoverad så vi alla fyra får plats, utsidan håller på att göras klar och livet känns fortfarande lika fantastiskt! Min bästa fina sambo har slitit så många kvällar och dagar för att få det så fint som det är idag, vi har tillsammans fixat och trixat så tiden ska finnas så det ska bli klart, riktigt klart blir det nog aldrig för det blir väl inte hus eller? Men det stora hela kommer vara klart så småningom! Jag är tacksam över att just vi fick chansen att göra om detta hus till vårt, vi stortrivs med området och grannarna så bättre blir det inte för oss :)