Trött på att inte se

Leonel blir väldigt arg när han ska ligga och inte se något så nu har vi bytt till face to face sittdelen! Stora killen <3


Dagarna går fort

Både dagarna och veckorna går fort! Denna vecka har gått extra fort för man gjort massor, vi har hunnit med Stockholm och Skansen, Leodagen, förlovningsdag, grillning hos Robert, Mikaela och Viggo, stan med mamma/mormor, 60 års kalas och Ockelbomarknad! Hej å hå vad vi far!

Imorgon ska Leonels på hans första barnkalas, Ralph 1 år!


Tack finaste ni!

Min Leonel har fått världens finaste Gudföräldrar som tänker på allt alla dagar! Tack för den fina haklappen önskar Leonel!


Leo dagen

Idag har älsklingen namnsdag, Leonel finns inte med så lille Leo får firas på Leo dagen! Ganska passande för det gör att vi aldrig glömmer vår förlovningsdag, 2 år idag hjärtat <3


Dyraste i världen

Sång Till Friheten
Du är det finaste jag vet.
Du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
som vindarna,
som vågorna,
som fåglarna,
som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän.
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod
och mina lungor,
mina ögon,
mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.

Friheten är ditt vackra namn.
Vänskapen är din stolta moder.
Rättvisan är din broder.
Freden är din syster.
Kampen är din fader.
Framtiden ditt ansvar.


Midsommar 2013

Denna midsommarhelg har helt klart vart den bästa någosin, Leonels första midsommar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack allihopa, tyvärr har jag inte alla med på bilderna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En kväll i juni

ja det var en kväll i juni då när sen sommarn var som bäst.... bilderna får tala för sig själva, men förra helgen var supemysig med svägerskorna och killarna, kubb, grillat och spel! 
 
 

Slutkörd

Inatt har lilleman kört slut på mig, det är jobbigt att inte veta varför han är ledsen och det dög knappt med bröstet! Men man får nog inte klaga ändå vissa har säkert det såhär jämt!

Tanker var ju att städa idag men kroppen orkar inte och solen steker här ute så tar det lugnt i solen och städar en annan dag helt enkelt!!

Längtar tills tisdag! ❤


Hem ljuva hem

Tack för en otroligt bra midsommar, både idag och igår såklart! Idag har vi vart på middag hos svärmor, ätit gott, lekt lekar och bra sällskap såklart!

Lilla killen här hemma är slutkörd och sussar sött i sin säng efter sin allra första midsommarhelg! Fina du <3


Den ljusaste dagen på året

Igår kväll kom vi till stugan, solen stekte och jäklar vilken fin kväll vi hade! Vaknade idag till lika fint väder och det verkar hålla i sig!

Leo har fått en krans, fluga och finbrallor, lunchen håller på att ordnas och karlarna håller på med bryggan, jag då? Jo jag sitter i solen och njuter av det fina livet jag har med en underbar son, sambo och resten av familjen!


Middag på Kalles

Igår blev det middag på min favorit restaurang med Lina, Jessica och virre, älskade lilla L var också med såklart!

När vi ska börja bege oss så överraskar min älskling oss som kom hem en dag tidigt, älskar sånna trevliga överraskningar!!

Nu blir de lite fix innan vi Åker ut till sommarstugan och firar midsommar :)


Protein pannkakor

Leonels fina faster Anna fyller år idag,så vi har vart där och fikat, grattis igen!!

Efter de blev det en efterlängtad date med Tilde! Lunch på Java och lite shopping innan vi åkte hem till henne och jag äntligen fick prova proteinpannkakorna som jag velat ha så länge!! Om det var gott? Ja väldigt!! Ska ge min älskling de så småningom :)


1 månad / 3 månader

Den högra bilden är tagen vid 1 månad och den vänstra vid 3 månader, helt sjukt vad det händer mycket på så kort tid! Lilla hjärtat mamma älskar dig så det gör ont!


Tre månader

Grattis Lilla älskling på din tre månaders dag! Vi har tagit dagen lite som den kom, suttit i solen (inte Leo såklart), gått på promenad med David, följt med lina hem efter hennes jobb och myst här hemma! Fin dag och underbar bebis, ledsamt att pappa a har åkt till Stockholm igen dock! <3


Bråkstake

Vill inte sova alls när vi vill de! Äntligen har han motvilligt somna!


Vad Vore jag utan era andetag?

Här har man det bra i solen medans Anders och Leonel är på promenad! Saknar lillprinsen på en gång, men det är ganska skönt att bara vara själv en stund! <3 vad Vore jag utan er?


Tacksamhet

det är omöjligt att förklara hur tacksam jag är för att allt har gått smårtfritt och bra genom både graviditeten och förlossningen, man tar det så självklart men det är det inte! Att få ha din i min famn, se på dig, röra dig, se dig le och växa, det är kärlek. Du är det finaste jag vet och jag älskar dig obeskrivligt mycket! 
 
 
 
 

Grattis pappa/morfar

Världens bästa pappa/morfar fyller år idag! detta firades såklart med jordgubbstårta och presenter! Tack för att du alltid ställer upp och alltid finns där fina fina pappa! du är världens bästa morfar till Leonel och att se dig tillsammans med honom gör mitt hjärta så varmt och glädje sprider sig i hela min kropp! Jag älskar Dig! 
 
 

I nöd och lust

Fina ni, alla lycka till er och tack för att jag fick vara med i detta fina ögonblick! 
 
 

Studenten för Jennifer

Stort grattis till min fina duktiga kusin som tog studenten idag! Mysigt att träffa alla och god mat såklart! Leonel var på topp och då är mamman också de såklart! :)


Mördare

Dör åt dessa snuskigt skit äckliga djur som då och då dyker upp på tomten, någon så har tips för att få bort dem?


Tre år tillbaka

Tänka sig, idag var det tre år sedan vi sprang ut från trappen på Borgis och var världens lyckligaste människor, det är tydligt, jag visste inte vad lycka var för det vet jag nu! På tre år har jag hunnit resa till massor av olika länder, flyttat till lägenhet och hus, förlovat mig, bytt jobb och nu är jag mammaledig och har en underbar liten son! Jag trivs som handen i handsken och kan stolt säga "nu är jag lycklig", för det är jag, världens lycksaligaste till och med!

Men just där och då var det helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv, som jag kämpat och slitit och framförallt haft kul det sista året på gymnasiet!


Ett år sedan

För ett år och tre dagar sedan så klev vi innanför dörren till vårt hus. Snacka om att gå in i ett hus och känna att detta är det rätta, helt underbart och snart börjar vårt nästa stora projekt!


helgens

 
 
sveiges nationaldag och examen firande i örebro! 

Städmåndag

Härliga måndag! Har tittat på reprisen av prinsessan Madelenes bröllop med svärmor och lilleman och ätit bakelse till såklart! Handlat och städat och nu ska jag och Leonel på äventyr med David :)

Blir så glad varje morgon av dessa foton! Och lilleman slog rekord i sova länge idag, 11.05 slog det fina blå upp idag! Tröttmössa!


12 veckor gammal

För 12 veckor sedan kom vårt lilla mirakel till oss, glädje, smärta, lycka och tårar! Vi älskar dig och det kommer vi alltid att göra, finaste Leonel <3


En dyr tupplur

Som de flesta av er vet så är bio inget riktigt för mig! Igår tog jag mig vatten överhuvudet och gick på baksmällan 3 medans lilleman var hos hans mormor och Lasse!

Filmen var helt klart bra, sällskapet ännu bättre (älsklingen, hans systrar och Erik) men jag tog mig en kvarting som vanligt mitt i filmen, så vi kan ju bara konstatera att de är en dyr tupplur men ack så välbehövlig, brukar sluta så varje gång på bion!


Lördag hos oss

Min dag började bra! Världens gladaste kille vid min sida, dock lite morgonpigg men bad gör de? Bea kom hit vid 9 och hade med sig färskt bröd och Anders hade handlat jordgubbar, vindrutor och pålägg så vi hade det urmysigt i solen medans lilleman sov!

Sen resten av dagen har vi tagit det väldigt lugnt, precis vad vi behövde!!


Roadtrip

Mot Örebro och examen!


Sveriges nationaldag

Vilken solig och härlig dag vi hade igår på Sverigedagen. Den firades med Leonels farmor och Kenneth i boulongern, fika, bebismys, orkester och massa sol! Efter lunch kom även Amanda, Helene och Ralph :)

Kvällen avslutades på bästa sätt, middag på Kalles med fina vänner, mannen min och vår lilleman!


Dagens

Dagen bebis och dagen mamma!


Stigenberg mini, mini Stigenberg

Min lilla älskling börjar bli skrämmande lik Pappa Anders, inte mig emot eftersom han är en riktig pudding! 
 
 
Fina älsklingar, ni ger livet en helt ny mening <3

Kulan

Det känns verkligen inte som att jag har vart såhär tjock, att jag gått igenom en hel graviditet, denna tid minns jag som en väldigt lycklig och bra tid i mitt liv, och vad fick jag? Jo världens mest fantastiska lilla mirakel som jag älskar mest av allt på jorden!

Måste erkänna att jag saknar kulan en aning :)

Alla bilder är fotade utav Emma som är superduktig!


Att välja

Att välja är ganska svårt tycker jag, i alla fall i de sammanhang med kläder. På fredag packar hela familjen (anders familj) in sig i bilarna för att åka till Örebro och se på Karin som tar sin examen på en 5-årig utbildning! Härligt och väldigt bra jobbat, skulle inte klara en sekund i skolbänken just nu känner jag!

Jag ska ju välja kläder och jag vill såklart var fin! Men jag har inte alla förutsättningar för att ha vad som helst här är mina och leonels små krav

- skön eftersom vi ska åka bil i 6 timmar
- en bra färg, det kan läcka från brösten och då ska man absolut inte ha något grått och sen kanske han kräks efter maten (men de brukar oftast faster Anna få på sig när hon är med) så om det blir någon fläck så ska den inte synas överdrivet, tar såklart med mig extra till både mig och Leonel!
- den ska gå att knäppa upp i fram så att jag inte behöver dra av mig hela kalaset när det är matdags
- den kan inte vara transparent då amningsbharna inte är särskilt snygga och kroppen inte alls i form, jag trivs inte i det helt enkelt!


Någon av dessa två blir de nog :)


Tankar

Jag kan knappt förstå än att det är min underbara son, mitt barn som ligger inne i sovrummet i sin säng som sussar sött. Att det är mig han kommer kalla mamma en vacker dag, det är mig han kommer sträcka armarna efter när han möts av en främmande person, att det är mig han vill ha när han är ledsen och jag som behövs vid hans sida genom livet, det är sjukt och helt underbart häftigt att få vara mamma till min prins!


Presentkort

Alla som är bjudna till dopet borde ha fått sina kort idag ( undantag för dem som bor utomlands) och som ni vet så ska vi renovera övervåningen så Leonels rum blir klart bland annat! Vi vet inte riktigt hur färgerna blir än eller vilken stil vi gillar men något som han önskar sig är presentkort på lekmer, jag vet ganska opersonligt men heey det är ett barnrum vi ska inreda och massor av leksaker/möbler behövs och dem har vi hittat på just denna webbbutik!


På mitt Minneskort

medan man ändå har tid så kan vi passa på med fler bilder som ligger på minneskortet klara för bloggen! bilderna är från förra helgen och veckan som gått :)  
 
 

Syskonen och Leonel

När karin kom hem i söndags så ville jag såklart ha kort på Mina fina svägerskor, Leo och Anders! 
 

vår helg

Fredagseftermiddagen tills lördag vid lunch spenderades i stugen med La familia! 
 
 
 

Dum i huvudet

Jävla människor som inte vet skillnaden på MITT och SITT, förstör gärna för er själva men inte för mig och inte för andra! Där försvann mina sparpengar åt helvete!


Liten blir stor

Jag är så lycklig! Har igår kväll hittat att vår vagn faktiskt har en face to face sittdel, lilleman har ju snart växt ur liggdelen så lång som han är men en månad till går de nog :) sen får bi byta till denhär underbara som vi nyss klickat hem!

Vi har en annan sittdel som är vänd utåt men jag vill gärna ha honom mot mig så länge som det går!


kärleken är oändlig

ni gör mig till den lyckligaste människan i världen! 

Nya naglar

Älskar att jag numera kan göra naglarna själva och fint blir det!


Middag för två

Lilleman somnade i vanlig ordning halv 8 - 8 så då passade vi på att äta middag tillsammans och ha en massa egentid med varandra denna regniga lördagskväll!

Ni får ännu en bild på en av de söta klänningarna jag köpte på stan!


Bortamatch

Idag vaknade vi alla tre glada och pigga i sommarstugan med morfar och Eva!

Lillemans första bortamatch är avklarad och jag måste säga att de gick superbra! Över förväntningarna då han både somnade alldeles lagom vid 8 igår och vaknade en gång för mat inatt!

En soligdag idag igen och vi har både fiskat, fått napp och ätit godaste jordgubbstårtan samt fått lite färg innan vi åkte hem vid 2 tiden! Mer sånnahära underbara helger/dagar!

Bilder kommer sen mina vänner!