Gott nytt år!





Skridskor åkning på fm och ikväll blir det Valbo hos vännerna! Perfekt! 

Älsklingar ni gör mig hel

Jag gråter ibland av lycka över det jag har i mitt liv. Detta år 2013 har vart det absolut bästa året i hela mitt liv, jag har lärt mig mer än jag någonsin gjort i mitt liv, en liten liten människa som nu börjar bli stor är den stora lyckan och lärdomen detta år! Jag är så glad att just du kom till oss Leonel, jag är så fantastiskt stolt över dig och du gör något nytt varje dag så man hinner nästan inte ens med! Tänk att du kan göra två hjärtan så varma och fulla med kärlek, att du sprider sådan glädje och lycka utan att ens veta om det! 

Tack till er alla som stöttat mig och fortfarande stöttar och finns där när något behövs! Tack för att vi fått en frisk pigg liten kille och tack min fina sambo för allt du gör för oss! 




2014 blir ett nytt spännande år planerna ser ut såhär
-rusta klart övervåningen
-åka till Teneriffa 
-plugga en kurs

Resten håller jag för mig själv hihi :) 

För första gången

Ett helt dygn har prinsen vart borta, han blev superglad när vi kom och hämtade honom igen! Dedär med att sova borta är på både gott och ont, men tomt var det imorse när vi vaknade halv 11 och ingen liten pöjk fanns där! 

Själv har jag skrapat hela jävla trappan så jag är helt mör i kropp och knopp! 

Killen som älskar att bada! 



Igår hade vi en kväll för oss själva då vi både var ut och åt, drack drinkar och spelade biljard! :) 

Uppe med tuppen

Lilleman vaknar redan vid tjugo i sju på morgonen så de är ju bara att förflytta sig till soffan men Gud så jobbigt det är! Men han är glad och nöjd bara man är där så jag måste inte sitta och leka i alla fall även om de är mysigt så är det för tidigt haha :) 




Gårdagskvällen var underbar, vänner, spel, mat, bubbel och massa prat puss på er bästa tjejer! 

Juldagen


Gårdagen var så mysig! På förmiddagen  var vi hos min mormor, både tårta och fika bjöds det på! Sen åkte vi hem till svärmor för mat och fika och sedan avslutade vi dagen med film och godis hemma i soffan med svägerskorna ocj Eric :) 

På julafton hade vi date med min syster och Leonel älskar när vi pratar och allra helst när hon leker titt ut! 

Puss på er fina människor! 

En grön jul

Som vi alla märkt har det vart en grön skön jul iår! Vi har kommit hem från våra familjer efter en helt fantastiskt julafton! Vi började med att åka förbi en sväng hos Leonels fastrar och farmor, både han och vi fick väldigt fiiiina julklappar!! Sedan vidare till Lexe för att fira med min sida av familjen resten av dagen / kvällen! Julgodis, julmat som var helt fantastiskt ( alla höll inte med, Leonel åt BARA sylta, nästan en hel förpackning! Han vägrade att äta något annat han som inte brukar bry sig bara det är mat) tomten kom såklart, tittade på Kalle anka och hans vänner, kan du vissla johanna, julklapps spelet, slapp och mys med choklad och massa underbara barn!! Vi var över 20 personer och det var precis som det ska vara, massor av föräldrar, barn, syskon, mor och far föräldrar, kusiner och allt vad det innebär! 

Leonel fick även där fina julklappar och vi med såklart så vi och han kan inte vara än nöjda! Tack alla inblandade för denna fina dag ( då menar jag verkligen fastrarna och farmor för snabb visiten också) och hoppas alla ni andra haft en riktigt bra julafton och GOD JUL på er alla :) 

Vart är snön?

Jag har ju fått den absolut bästa julklappen av min fina sambo! Ett par längdskidor, pjäxor, stavar, fodral, valla ja allt så jag kan ta mig ut i spåret men ett problem kvarstår, vart är snön? 




Första julen

Det är julafton, en alldeles speciell julafton, utan min syster men med min son. Leonel först jul, jag är så glad och så lycklig! 
Mina killar tar en powernap efter alla julklappar vi öppnat! 

Hon är hemma igen!

Efter en låååång semester för missen så är hon äntligen hemma igen! Jag har saknat den håriga lilla kissen MEN ser inte fram emot allt hår igen! Hon har fått enkattlucka ner till källaren då den dörren inte kan vara öppen längre hittills har det gått bra! 
 




Älskade lilla du


Mitt lilla hjärta tar en förmiddagslur på min arm, hur mysigt? Det är helt magiskt att man kan älska en människa så mycket som dig! 


Nytt lack

Älskar nya nagellacket som jag unnade mig och idag för första gången provade, helt underbart om ni frågat mig :) 




Förmiddags luren

På förmiddags luren gav Leo mig ett riktigt gott skratt när jag ser hur han ligger! Lilla söta älskling du är en liten tokstolle :) 


Donuts

Älskar min donats som fixar frillan i alla lägen! 




Uppe med tuppen

Lilleman verkar ha en tidsinställd klocka som gör att han vaknar halv 6 varje morgon! Har jag tur somnar han om annars får han gå upp med Anders och springa av sig lite och sen komma och sova liiite till men det fungerar oftast inte så vi kan säga att varje dag får jag gå upp halv 7 - 7! Det är lite små jobbigt ibland men jag vill ju så julkalendern kvart över 7 så det är perfekt :) 




En jul utan dig




Jag ska fira min 22:a jul utan min syster, det har aldrig hänt förr. Det känns konstigt och inte alls rätt hon kommer behövas där för att det ska bli perfekt! Hon kommer såklart vara med mig i mina tankar hela tiden och antagligen kommer jag säkert ha fullt upp med lilleman som just nu är överallt och ingenstans heeeela tiden. Fina syster du ska veta att jag saknar dig så jävla mycket speciellt nu i juletider och vi brukar hitta på de mesta av tok man kan, snart snart snart kommer du hem igen och som jag längtar går knappt att beskriva! 

Kompiiiiiisar


Idag har alla mammor (förutom en) vart här hemma och mys med oss, ätit skinkmacka, pratat och kramats med våra stora små bebisar! I augusti så knäppte vi en bild på alla i soffan och de gick ju bra men idag gick det verkligen inte då alla våra ville krypa iväg haha :) 

Nio månader

Lilla älskling nu har du funnits lika länge utanför magen som inuti, det var så mysigt att bära på dig och inte veta vem du var men helt fantastiskt att få lära känna dig och se dig utvecklas varje dag i nio månader! Vart tog tiden vägen? Du blir så stor och jag är så stolt över dig! Du behöver inte ha så bråttom med allt vi hinner allt ändå för vårt liv är långt! Du är verkligen livet mening och du har förändrat mitt liv till Max och gjort mig så lycklig som man kan bli! Jag älskar dig! 

Från en månad till nio månader! 


Ute och går en sväng

Lilla mannen blir bara bättre och bättre på att ta sig iväg, komma upp och gå en sväng, stora lilla kille! 

Idag har vi vart på lucia firande med kusinerna, hur söta var inte alla små lucior, tomtar och tärnor då? Nästan så en liten tår rann ner för kinden!! Sen blev det lusselunch och mys i lexe :) 








Julkort


Jag älskar att få julkort så tacka alla fina som skickat till oss :) 

Badrum

Badrummet är nästan helt klart, bara lite småpill kvar, ÄNTLIGEN! Det är helt underbart att duscha när jag vill, och gå på toa i ett badrum och inte i kaoset i källaren! Badkaret är beställt och spegeln ska upp, ett skåp som ska fixas och lite sånt pill! Jag är mer än nöjd! Duktiga killar som hjälp oss! 




Första vinterpjuxen

I torsdag så köpte vi dessa fina som vi hoppas hålla lillemans fötter varma under vinter/våren! Har dock inte provat dem än men det blir nog succé :) 



Tänk att du snart kommer gå runt som en liten gubbe med full muddring i vinterns alla väder, lilla hjärtat <3

Idag och igår

En mysig stund i strömsbro hos fina lilla Vincent och Jenny blev en hel dag med lunch, fika och 3(!!!) timmars sovning för lilleman ute i luften, underbart! 

Igår fyllde även världens bästa människa år, Lina, min allra finaste! Smörgåstårtan var en dröm och lika så allt gott fika! Tänk om du ändå kunna fylla år lite oftare så jag fick bli lika mätt och belåten som igår!! 


Han går!

Lilleman är så otroligt duktig på att gå med sin lära gå vagn, helt underbart att se och jag är ju såklart super duper mega stolt över honom, min lilla bebis går snart!!?!?!!! Det går verkligen för fort nu men vi njuter till tusen av denna härliga ålder! 



halleluja moment

Aldrig någonsin har det vart så skönt att duscha som ikväll, vårt nya badrum är äntligen inkopplat, det saknas dock ett badkar, hänga upp krokar osv men det är i funktion äntligen! Vilken känsla och som vi har haft tålamod med den ena hantverkare efter den andra och platåer hit och platter dit, nu sitter de där det ska! Halleluja moment! 



Och nu kan jag ju välja vilken toa jag ska gå på hihi :)

Det växer sakta men säkert

När Leonel föddes hade han mörkt lite halvlångt hår, detta försvann fort och han blev en liten skalleper! Nu börjar håret växa liiite lite men det är ljust, han har mer hår än vad både jag och a hade innan vi var två typ haha sötnosen våran ! 




Jag tror inte på kriget utan på krigaren


Hur mysigt är det inte när snön yrar där ute, idol på tvn, en brasa som värmer, massa tända ljus, bebisen sover och vi två försonas äntligen! <3 jag älskar dig mr A! 

Övning ger färdighet

Med Ernst i bakgrunden och en lån av svärmor av hennes Gud till symaskin jämfört med min så blev haklappen klar på knappt en timme, alltså den känslan är underbar och nu vill jag bara göra fler!! 


Inte så snyggt med svart karborrband men vi tar vad vi har :) 

Dörrkrans

Idag på promenaden så plockade vi hem både kottar och granris för att kunna pyssla lite hemma ikväll, just nu håller vi på med en dörrkrans hade dock inge sidenband hemma så de köper i imorgon för då ska det shoppas med svärmor/farmor :)







Storkok

Det blev ingen mammagrupp för oss idag, Leo är fortfarande snorig och har hosta och vi vill ju inte smitta hans små vänner! 

Det blev storkok här hemma istället med lax &pasta med broccoli och morötter samt kyckling & ris med broccoli och morötter! 

Som ni kanske vet så är lilleman ett riktigt matvrak, älskar allt och alla mål äter han mycket av! 




Barna hedenhös uppfinner julen

Har ni sätt julkalendern? Om inte gör de! Vilken fullträff både jag och Leo sitter bänkade framför tvn på morgonen, idag vaknade han nämligen 6... Känns som att klockan är 14 eller något nu och jag behöver sova minst två timmar till!! Så går det när man sitter uppe halva natten! 

Denna blomma växer så det knakar varje dag, precis som min lilla prins! 

Första advent

en riktig mysfrukost med familjen och självklart tändes första ljuset på morgonkvisten, lagom efter leonels 
lunch drog vi oss ner i stormen till stan för att kika på julskyltningen, lurad blev vi, inte ett skit fanns ju där
nere ungefär... grabbarna röstade på o'learys och så blev det, fotboll och lunch denna ljuvliga stormdag, 
såkallad första advent!
Nere på stan fanns det massor av fint pynt och massor av söta tomtar, fick dock ingen med mig hem. 
här har vi mitt fina underbara sällskap, kan det bli mycket bättre? nej! 
 

Kvällsbak

Efter att lilleman somnat (ca 19) så började jag som alltid med lite här och var, tände en brasa, startade datorn, började baka, diska ja ni vet! 


Idag blev det vit ischoklad! :) 

Lilla vän

Idag har vi vart hos farbror doktor med lilleman och efteråt blev han heeeelt slut! 

Resten av dagen har vi tvättat, dammsugit, tittat på tv och sovit i varandras famn! Mysiga bästa du <3

Härliga nätter

Våra fina långa nätter fortsätter dock har han vart grinig på dagarna, fler tänder på g kanske? Helgen har vart full av aktiviteter (hämtat säng, dop, 40 års fest, julskyltning) och den har såklart gått föööör fort!! 24 dagar kvar till den mysigaste dagen på året, längtar! Vår första jul Leonel! 

Satte mig ner och började läsa inlägg från mars ( i år) och Gud vad liten han vart och blir helt rörd av att läsa kommentarerna ni gav!