Måla

Något våra barn alltid har gillat är att måla, här har Valle målat Bibbi, han och några andra kompisar på dagis och på teckningen under målat oxh klistrat på bibbi, jag blir så stolt när man får hemma sånnahära!


Helg och höstmys

Det är så Vackert ute med alla möjliga fina färger på träden, buskarna och allt vad de nu är! Älskar det samtidigt som jag inte alls gillar det, vill inte att de ska bli kallare, mörkare och vinter, vill ha mer värme och sol! Och ingen resa har jag att se fram emot till varmare breddgrader, men jag ser fram emot vecka 30, kommer bli sommarens bästa vecka helt klart men jag skulle behöva en avstickare innan dess till något varmt härligt och exsotiskt!

Igår hade vi mysigt fredags mys med barnen, massa frukt och en nutelladip, hjälp vad de var gott och barnen älskade de också! Ikväll är de jag och lilleman, han sover så jag sitter och kikar på julklappar!

1. Fruktfat med nutelladip 2. Förväntansfull kille 3. Valentin och Anders 4. Kitschen 5. Matrum 6. Sigtuna ljuslyktor som jag fått av Anders nyligen 7. Marockanskt klinker


Kallt och rått

Vad fort dagarna, veckorna och månaderna går, förra veckan var de ljust ute när jag lämnade på dagis och idag vill jag nästan ha pannlampan på! Leonel tycker de är mysigt när vi cyklar i mörkret..

Klinker under braskaminen är lagt nu ska jag bara impregnera de och sen ska kaminen byggas in mer, de kommer bli så bra!

Fredag och sista dagen på veckan, inte vilken dag som helst utan mitt sista pass med världen bästa Pt också, vilken förändring jag gjort! Små förändringar varje dag som gett mig så mycket! Alex har verkligen gett mig allt man behöver för att skapa en bättre livsstil, precis de som jag ville! Jag har inte slutat äta godis och fika om ni tror de men jag äter de inte varje dag (okej pms veckan då) och bättre mat såklart, nyckeln till allt är att veta vad man äter och lite träning på de! Så jag tänker faktiskt bjuda på en för och efterbild

Januari till oktober

New hair

Jag hade ju tänkt blanda in lite med vardag i mina inlägg och visst har jag blivit lite bättre även om jag kan mer :)

Har vart föräldrarledig med barnen torsdag-mån och där emellan klämde jag in frissan och svärmor hade barnen, så snällt, tack!

Och vi får inte glöma den fantastiska trippen till Stockholm vi gjorde i torsdags, Junibacken, hotellövernattning, stan, Andys lekland och lite barkabyoutlet på de! Perfekt att börja helgen så med kidsen och svärmor! Så nöjd med håret!


Bolnäsess

Vilken galen helg! Efter den korta fredagen så åt vi en sallad och sedan åkte rakavägen mot Bollnäs och bollnäsess, ett event där man betalar för nio pass allt från föreläsningar till hinderbarnor. Vi valde inte en ända föreläsning utan krigade på med tre pass på fredagen och sedan 5 till på lördagen, inte så konstigt att jag går på Ipren just nu och knappt kan röra på mig... men jäklar vad kul det var och svettigt!! Alla ni som inte provat, gör de!!!