Birds

Tänk att dessa små fåglar gör glaset till ett helt annat glas och mycket roligare att se på! En julklapp från svägerskorna såklart, dom kan dedär med små pyssliga saker som jag älskar, men inget slår ju såklart älsklingsljusstaken!


Lysande sickan

Ett sms från Veronica gjorde att jag bara var tvungen att åka till dollar och köpa denna fina underbara lampfot som passar perfekt hos oss! Mitt bästa köp på länge måste jag säga, en lampskärm och skruva i en lampa bara! känner mig sådär toknöjd idag igen, lovely!!

(Jessica, den är exakt som den i Stockholm för ett mycket bättre pris så du kan ju bara tänka dig hur jag sken upp i affären!)


Allt för dig

I alla hjärtans dag fick A ett häfte med massor av kuponger, idag valde han att använda denna så det var ju bara att börja baka efterrätten han önskade och favorit middagen, tacos till honom och mig :) nu har vi nyss badat och snart ska efterrätten ner i magen! Allt för dig min finaste älskling <3


Frulle på hos svärmor

Lite annorlunda men helt perfekt att åka till svärmor på frukost, spontanitet när den är som bäst! Supermysigt och gott kommer definitivt göras oftare :)


Kvällsmys

Mysig kväll med te, fruktsallad och vänner i det omgjorda vardagsrummet/matrummet, jag är toknöjd nu ska det bara målas och tapetseras, mura in kaminen och läggas kakel! Ett projekt som blir när det blir beror ju lite på när lilla p bestämmer sig för att komma ut :)


Förändringar

Lite förändringar är alltid kul, min händiga Karl han kan han! :)


Brakefast

Ni som känner mig vet att jag aldrig vart ett fan av frukost eller rättare sagt jag har aldrig ätit de i princip men i och med graviditeten så har det växt och blivit det viktigaste målet på dagen och jag längtar efter min lugna stund på morgonen och även fast jag började klockan 7 på morgonen så avsatte jag minst 20 min åt att sitta ner och äta! Bra jobbat lilla p, du ska få en positiv inställning till frukost och en lugnt stund med familjen innan dagen börjar! <3

Eftersom jag inte använder drinkglasen numera så väljer jag ofta ut ett att ha smoothie i, blir lite lyxigare så! Idag drack jag min nya favorit, mango och banan!


Fikastund

Är nöjd med mitt resultat, ska bara smaka dem :)


Vad blir det?

Idag är det ingen sol ute så då blir de inomhus aktivitet, baka! När lilla p kommit ut så kommer jag nog varken ha tid eller lust att baka många besök kommer de bli och fikande hela dagarna, sen så fyller jag år så de är bäst vi fyller på lite!

Gissa vad det blir idag!


Love love love, all you need is love

Precis såhär vill jag alltid vakna upp!


Just nu

Tog fram utemöblerna, fixade fika och ställde på uppfaren i solen! Jag älskar att vara gravid, hemma med a och att solen lyser!


Nöjd tjej

Har precis lagt omkull mig på soffan och då tänker ni men varför är hon inte ute i solen?? Jo för att jag har storstädat huset och sen vart ute i solen och skottat av ärtan som ska på besiktning nästa vecka och de tog säkert 1,5 timme och nu har jag lite ont över allt och behöver min dagliga stödvila efter lunch! Sen tänker jag faktiskt nog gå ut igen och ta en stol med mig så jag kan sitta och njuta lite :)

Tänkte bara säga att jag är helnöjd med min insatts för dagen och tänker bara vara resten :) puss


En kamp

Igår kväll började min kamp mot nässprayen, vilken jävla helvetesnatt måste jag säga, galet! Och just nu så är jag så nära att bara bryta ihop så älskling var snäll mot mig idag för var som helst kan hända! Kan inte sova för jag är ju så täppt! Något som gör mig glad är att solen lyser och detta får mig att gå upp ur sängen i alla fall! :)


Söndagens

Solens strålar togs till vara på genom en promenad till stan där jag och mitt hjärta lunchade på Java och kikade runt lite! Vägen hem kändes miltals lång med mina förvärkar så nästan hemma så gick vi förbi pappa en sväng innan hemgång och fix :)

Älskar lediga dagar speciellt när prinsen är hemma och jag har ont! <3 gravidfotograferingen gick tipp topp, bilder kommer sen :)


SOL

Äter frukost och njuter av solen som gör att jag måste kisa, värmen av solen är fantastiskt och jag ska ta vara på att den är framme idag äntligen!! Men först är det gravidfotografering på schemat!


Hedvigs trädgård

Ja snart tror ni väl jag gjort om bloggen till en matblogg men jag lovar så är det inte, utan jag äter bara massa gott och väntar på lilla p!

Brunchen på Hedvigs trädgård var fantastisk, ni måste prova!! Något som är bra att veta är att man bör boka bord för det bara :) supermysigt!


Varmt under täcket

Har krupit ner i sängen igen trotts att jag gjort mig klar för brunch på Hedvigs med Amanda! Men de såg ju så skönt ut när A ligger där och snarkar!

Om ändå solen kunde kika fram liiiiite åtminstone så d vitamin förrådet fylls på!


Födelsedagskatt

Idag blir vår fina fina Luna hela 2 år, du är verkligen världens finaste katt! <3


F som är fredag

Äntligen fredag och just denna har vart väldigt fin! Mysfrukost med Luna, en efterlängtad sushi lunch med Veronica (hjälp vad gott mamma sushi var) följt av promenad och te mys hos henne. Hann även hitta de fina armbandet (med korset) som fick följa med hem och väl hemma åt jag och A middag sen fick jag fruktsallad till efterrätt! Perfekt dag som avslutas på soffan, dagen är i och försäg inte slut ännu men jag tror jag avslutar min här!

Puss fina fredag!


bilder som ger starka fina minnen

sitter på anders dator och kan inte l å t abli och kika i mappen "sälen 2012" jag kan studera dessa fina, underbara personer som vi har i vår närhet!!
t
 

Skypedate

Godmorgon! Sovit och drömt som en galning inatt, blod, svett och tårar är bara förnamnet! Sen har jag haft en mysig skypedate med fiiiiiina syster dom sitter på andra sidan jorden, jag saknar dig! <3

Undra vad jag ska göra idag? :)
Hade världens mysigaste spelkväll igår med vinst för mig och A såklart! Fina lina och Henrik ni är för bra! <3


V.37

Det är torsdag vilket innebär att vi går in i en ny vecka, välkommen vecka 37!


Full dag

Dagen kommer inte ha tid för vila, min älskling står och målar medans jag åker till Ikea och köper nya tvbänken, tar med mig bärhjälp också såklart! Solen kikar fram genom molnen och klockan ett är det föräldrargrupp igen, spännande!


Gävle konserthus

Igår var en riktig mysig dag, redan vid elva var jag på jobbet och lämnade lite saker sen åkte jag till Hagström och fikade med saknade pensionärer, dom blev superglada! Sen fick vi biljetter till en show med Niklas Strömstedt och Freud, den var faktiskt bra och sällskapet var ju bäst! Där emellan han jag också med födelsedagsfika i Valbo, gott fika och en trevlig stund med Anna, Erik, Lilian och Anders :)


20:e februari

Idag är det den 20:e februari vilket betyder exakt en månad (28dagar) kvar till bf, galet!

Frukosten ligger fint i magen och Luna myser på magen, hon älskar den för nu kan hon ligga där som på en hylla och kurra medans hon kikar på fåglarna genom fönstret! Söta du! <3


Min ängel

Har jag berättat att jag har en ängel, hon svarar alltid i telefon, hon ringer alltid, hon lyssnar alltid och hon finns ALLTID där! Idag var hon mina ben som kom med en önskan som verkligen behövdes! Puss på dig Lina <3


Ingen bebis

Ni kan vara lugna jag är hemma och mensvärken har avtagit till viss del så de blir nog ingen bebis idag heller! För mig får den gärna vänta någon vecka till även om jag vill ha den NU!

Idag har skötbordet kommit äntligen så vi ska fixa de och nu ligger jag och tittar på mental träning - en unge i minuten!

En bild på dagens lunch, broccolisoppa med en ostsmörgås och lättdryck :)


Något är annorlunda

Mensvärken blir lite häftigare för varje timme som går så jag ligger vaken i hopp om lite sömn, det känns som någon har bråttom ut det är ju ändå 29 dagar kvar till bf, men vi får väl se!!


Fotbollen

Vi har en liten fotboll här inne minsann och guuud vad jag längtar tills allt börjar, men älskar också nuet <3


Till min syster

Puss från oss här hemma, vi saknar dig <3


Gävles hjärta

Imorse tog vi oss en promenad genom Gävles hjärta (enligt mig) boulognerskogen, hade lite torrt bröd till änderna och fick oss en lugn och skön stund innan lunch med min finaste!

Puss på dig <3


Nya muggar

Nya fina muggar i vår och sommriga färger, kom och drick kaffe nu alla kaffedrickare!


Fin lördag såklart

Fortfarande förkyld som en tok men var för frisk för att se allt förfalla och slappa så en promenad och sen mys hos lina med Jessica och Veronica blev hela min dag räddad och avslutas på bästa sätt med min andra halva med kycklingkebab och pizza i soffan! Lilla p har party här inne och det känns som magen växt minst 3 kg idag!

Älskar den nya tröjan som är varm och go, kommer vara perfekt i sommar till shortsen mot kvällen!


Fint sällskap

Igår på alla hjärtans dag så hade jag bilar bord för oss på fullriggaren, jättemysigt och maten var god (ska inte överdriva för jag är så förkyld att jag inte känner så värst mycket smak men de jag kände var gott!) och man fick riktigt mycket mat också! 3 av 5 (kan bli en fyra när jag är frisk och äter där) vi hade det underbart, åkte upp till skybar efter middagen och satt och pratade om vår lilla skatt här inne, vi längtar så mycket!!

Tack för allt världens bästa sambo, du gör mig till världens lyckligaste ska du veta! <3 vi gick in i vecka 36 igår också, det börjar närma sig!


Snor snor snor

Hur mycket snor finns det i mig egentligen? Blir tokig snart, att vara höggravid, kissnödig och törstig på nätterna räcker gott och väl men nej nej nu ska man inte kunna andas heller och dessutom bli tokig över de, nässprayen är min bästis men jag får bara ta TVÅ sprut per dag så jag måste välja tillfällena väl! Mosters lilla gris kommer hit och livar upp dagen en stund senare i alla fall :)


Happy Valentins day

Vaknar av att min fina står med en hel bricka (fin och hemmagjord) full av gofrukost, te - i en ny temugg, lykta - en ny söt fin, brickan med smörgåsarna på - ny den med och lite smått och gott! Älskar när Anders går all in du är så fin och romantisk :) fick även två andra paket som ni får se senare :)

Glad alla hjärtans dag!


Friends forever

En så fin eftermiddag / kväll som jag haft idag är mer värt än guld, ni gör mig så glad, riktiga vänner är det bästa man kan ha i livet! Alla borde ha någon som er! <3


Onsdag

Lilla p fick två superfina kläder med hem idag, en overall från villervalla och en body från lundmyrs! Sen har jag hämtat ut ett gigantiskt paket som jag i min vildaste fantasi tänkt gå med hem men de satte Frida stopp för haha! Nu hoppas vi bara förkylningen försvinner för de börjar svida runt näsan efter alla snytningar och humöret går neråt!


Jag har syndat

Ett litet sprut i varje näsborre räckte för att få mig fast i träsket igen (för 5-6år sedan var jag väldigt beroende av nässpray vilket var jävligt svårt att bli av med!) och jag vet att det kommer bli ett helvete att bli av med de, men just nu när jag blivit tokförkyld och inte kan andas så är det värt de!


Sockerberoende gravid tjej

Åh nej en till som har förbud med sockerintag, detta betyder ju att jag själv kommer stå i vassen i sommar för som det ser ut just nu KAN JAG INTE sluta med allt, det är helt omöjligt tyvärr, jag får jobba extra hårt när lilla p kommit ut med andra ord om jag ska ha någon chans! Om jag skulle sluta nu innan så kommer nig humöret, nej förresten det är inget alternativ! Nu blir de frulle :)


Fettisdagens överraskning

När klockan slog halv 8 så plogade det på dörren, bästis + Henke kommer med massor av nybakade semlor och håller oss sällskap till hockeyn, hur underbara får man bli? Vi är otroligt glada att ha er ska ni veta fina fina vänner!! Alla borde ha sånna som er<3

Eftermiddagen har spenderats med Heléne, Ralph och semlor då med hihi själv är man inte super förtjust i semlor men ändå har 3 och en halv åkt ner, måste vara lilla p som vart sugen :)


Underbar dag måste jag säga och middagen med köttfärslimpa,potatis, sallad och sås vad minst sagt lika bra som dagen! Fler sånnahära dagar tack :)


Lilla p:s hörna

Den fina byrån står på plats, som blir ett skötbord när vi fått hem sista delen, en liten korg med bra ha saker så som topps, olja, salvor, Alvedon, borste, ja ni ser själv och efter mycket letande hittade jag äntligen de perfekta korgarna för att ha blöjor i, dessa kommer stå på en hylla över men för tillfället står de under och där kommer antagligen de ligga fler blöjor/tvättlappar/handdukar :) blöjhinken är ihopsatt och redo att användas, har även lagt i lite kläder i ena lådan :)


Kom hem till oss

Denna fina (tror faktiskt jag bestämt mig för den högra) vill komma hem till oss!! Passar perfekt in till vardagsrummet när de är vitmålat (förhoppningsvis innan lilla p kommit) , golvet är slipat och vitmålat (räkna nått år tills de händer) , tvmöbeln utbytt (detta sker i veckan) och altandörren är en hel glasdörr (kanske också tar lite tid) !

När man går hemma så kommer ny inspiration, nya idéer och tankar som man helst genomfört igår, köksideerna har jag lagt helt åt sidan dock!

Alltså dessa rum får jag gåshud av, love it!


Kvällsmys

Efter 2,5 timme strykning, 1 timmes ordning och reda i lilla p:s byrå så är det dags för farmen, tända ljus och kvällsfika :)

Köpte en ny bricka på lagerhouse igår som redan är en favorit!


Snart hemma hos oss

Blir tokig, igår var vi i Uppsala mest för att köpa byrån och tillsatsen för byrån så det blir ett skötbord, gissa vad... Vi fick fel tillsats till skötbordet som inte alls passar och det finns ju inte här i Gävle eller går att beställa!! Blir riktigt arg så tack och lov har Ikea hjälpt oss att lösa detta för det var ju faktiskt deras fel!

Jag och Anders har beställt nästan de sista nu också, känns riktigt bra och vi är förberedda till tusen :)


Ny och fräsch!

Äntligen så är bloggen ny och fräsch! Har såklart inte gjort detta själv för ett sånt snille är man verkligen inte!! Tusen tack till emma som pysslat och pillrat ihop den, det är även hon som knäppt/knäpper de fina gravidbilderna så vill ni ha fina foton på dig själv/ditt barn/ditt husdjur eller vad de nu är så tycker jag ni ska höra av er till henne!! :) 

Uppsala shopping

Ännu en dag med shopping i Uppsala, med våra trogna shoppare såklart - Lina och Henrik! Har med oss en byrå/skötbord hem, korgar, blöjhink och lite av varje, själv har jag köpt den fantastiska skinnjackan som jag trånat efter i en hel vecka så snart stänger vi plånboken för denna månad!


I sovrummet

Det är minsann inte bara pappa som kommer med överraskningar utan denna fina blomma fick jag igår av mitt hjärta :)


En önskan gick i uppfyllelse

Har haft eftermiddags gäster och hur glad blev inte jag när jag då fick denna?
Tack världens bästa pappa, är ju toknöjd såklart!! Puss!


Frukost

Tror jag inte ska kliva utanför dörren idag, möjligen en promenad till pappsen för att stjäla lite ved så vi kan brassa på en sånhär dötrist snöig lördag! förresten så har jag skit ont i svullna fötter så dom vill nog gärna vila en dag :)

Energi till mig och bebis


Lördagsmorgonen

Min morgon börjar såhär, mina älsklingar tätt intill en sover till och med och lilla p håller full aktivitet i magen vilket Luna älskar när hon känner!

Ha en fin dag :)


Kärlelsmums

Här har vi kakan, klar att skäras upp och ätas! Ska snart skära upp några bitar och ta med till mamma på sjukhuset! Först ska jag vila en stund!


Det är här det händer

Gissa kakan!


Feb. 07, 2013

Dagen vet ni hur den började sen blev de massage, det var skönt, synd att fötterna somnade och fick sockerdricka men sånt tillhör väl en gravid kvinna?

Hela dagen har lilla p legat snett i magen och de små underbara sparkarna har förvandlats till hårda monstersparkar, utstickande fötter/händer/armbågar och är härligt obehagliga ibland samtidigt som jag verkligen älskar det! Blir lite halv rädd när jag ser magen på bild för hjälp vad den växer!

Nu står min fina och gör fruktsallad till kvällen :) <3


Happy Birthday Tilde

Idag fyller ingen mindre än Tilde år, grattis till dig min fina vän och hoppas dagen blir u-n-d-e-r-b-a-r-!!!!


Själv börjar jag dagen med att lägga i en maskin tvätt, sen frukost med prinsen :) vid 11 ska jag på massage, mer om de sen! :)


Eftermiddagen

Min eftermiddag har vart bra, besök på mvc, magen har växt som tusan!!! Sen upp till lilla söta mamma på sjukhuset, sen var jag förbi pappa en sväng och avslutar denna kväll med middag framför brasan, varmt bad och fotboll! (Du läser rätt älskling, jag har fotbollen på och jag kollar!)


Den väntar på dig

Vagnen står på sin plats, bäddad och klar inför lilla p:s ankomst! BB väskan är packad, kan dock inte bestämma om jag ska ha denna väska eller om jag ska se mig efter en annan det återstår och se!


Önskningar

Till vårt lilla p, skulle nog kunna fylla en hel blogg med söta saker som vi vill ha i barnrummet, ni får se lite mer senare!

Just nu är det handling och barnenshus på g i nya mamma tröjan!


Tisdagsmiddag

Gårdagskvällen spenderades hos svägerskan som hade lagat super god mat till oss såklart! Lyx att få tisdagsmiddagen serverad och klar utan att göra ett handtag! Tusen tack Anna för god mat och en mysig kväll, vår tur nu snart! :)

Luna lekte med sin nya bästis härom kvällen ( hon har snott den från lilla p)


Vägen tillbaka

Idag äntligen efter flera månaders torka så blommade shoppingsuget ut, en väg tillbaka som jag längtat efter, att känna sig som sig själv igen, kolla på skot och vilja ha ALLA och bara handla massa kläder, de har jag gjort idag, bara till mig själv dessutom! Jag och A har vart på stan i fyra timmar kikat på allt möjligt, stått i provhytten och ätit lunch! Jag tror faktiskt han gillar att jag blev mig själv igen även om jag kan bli liiite jobbig när jag vill köpa allt och gör det med! Vissa saker sparade jag med att köpa dum snål heter de för jag ångrar ju mig redan nu! Några fina mammakläder fick följa med också :) nöjd tjej idag med andra ord och snart ska vi på middag i Valbo :)

Här har ni några av mina inköp, väskan den fick jag av min fiiiina prins :)


Dessa skulle vilja bli mina

Drömma får man ju alltid inte sant?


Veckans tulpaner

Nya fina fräscha tulpaner i sovrummet med lite färg denna gång, blir glad bara jag ser dem!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852767/images/2013/pic_511122cbddf2b3135cea2fdc.jpg" class="image">


Lustigkurre!

Vår misse är inte som alla andra missar, Anders kom ner med henne kurrandes på då Hon satt på hans rygg ner för trappan och in i köket och där satt hon bra ända tills jag tog henne och ville äta upp na för hon är så söt!

Blev även ett besök hos mammsen, har aldrig vart så mycket på sjukhuset som de senaste året med både besök och själv legat där!

Avslutningsvis på denna fina måndagskväll så var jag lina och Jessica på church street, tog igen senaste veckan och avskedsmiddag eftersom j flyttar.... Till ett annat land hon med! :) puss på er mina fina tjejer :)


Gofika

Ännu en dag som har vart helt underbar, morgonpromenad, frukost och en gofika hos fina mormor!


Kvällsmys

Mums till fotbollen, Valencia - Barcelona med min älskling!


Nya lacket

Förresten jag kan inte bestämma om jag gillar eller inte färgen på naglarna, gillar att de känns vårligt men ogillar galla färgen!


Träningsdosen

Det blev en timme på läktaren med Anna medans pojkarna spelade sig svettiga på innebandyplanen och tog hem en överlägsen seger!

Mycket mer än så har vi inte åstadkommit här hemma idag, en städning och rensning i skafferiet bara. Nu väntar ett varmt bad och sen något mumsigt till middag! Precis lagom för kropp och själ :)


Hello sunshine!

Ett mindre roligt samtal på morgonkvisten kompenserades med en promenad i solen med min fina prins, god frukost och nu en stödvila!

Ha en fin solig söndag, trogna läsare, jag tänker på dig mammsen <3


Bak och fram

Bjuder på en bak och fram bild på mig själv såhär mitt på morgonkvisten! Som tur är ska man väl säga så syns lilla p inte allt för mycket bakifrån, lovely för just nu när jag vrider och vänder i sängen saknar jag min vanliga (om den nu blir vanlig igen) kropp och figur igen! Lilla p hägrar på som vanligt här inne och det är fantastiskt att känna hur ett litet liv växer till sig, i min kropp! <3


Lördag

Två och en halv timme med fina Tilde och vi han ta igen massa gammalt och nytt!

Nu ligger jag i sängen med kläderna på och kramas med min fina med melodifestivalen i bakgrunden, lilla p är n-ö-j-d med en tacofylld mage och kroppen mår bättre än imorse, fina lördagskväll <3


New colors

Dessa tre fina fick följa med hem idag!


Bad day

Idag är en mindre bra dag, trotts att jag sov till halv tio så vill kroppen inte alls lyda mig. Ont i höger sida av ryggen och vänstra foten mer än vanligt så jag går ju som en vankande haltalotta. Men jag tänker inte slösa bort min dag i soffan utan vi åker till köpis en sväng och kanske fyndar något :)


Ögonbryn

Förresten måste säga att det är ganska skönt att vakna upp med ögonbryn och lite färg på fransarna det har faktiskt inte hänt sen jag glömde tvätta bort sminket vilket aldrig händer!

Ni får en ful morgonbild iaf :)


Navelludd

Godmorgon fina trogna läsare!
Jag ligger i sängen och pillar navelludd (har ingen navel som ni vet ) och funderar på vad dagen har mig att erbjuda, blir de lite sol så ska alla d-vitaminer fångas upp helt klart, har sparat en påse gammalt bröd så jag kan mata änderna så vi får se! Ska nog gör en liten brasa så jag kan mysa riktigt med frukosten :)